merhaba kızlar bişey sorucam sizlere yumurtlama takibi yaptırıyorum dr.bugün ilişki önerdi ama biz gündüz yaptık acaba akşam mı olması gerekiyordu şuanda yoğun bi akıntım var acaba tekrar yapsam şansım azalırmı bilginiz v armıdır
Ask melegi , iliski onerdigi gun en az 2 kere calisma yapman gerekiyor diye biliyorum, benim doktorum yumurtlama oldugu gun 2-3 kere calisin demisti, bu durumda siz hem gunduz hem aksam denemenizde bir sakinca yok, yeterki calisin fazladan zarar cikmaz:)
buarada iliskiden sonra en az yarim saat yatmani oneriyorum, birde belinin altina yastik koymayi, ben oyle hamile kalmistim,(yastik konusunda , bende doktoruma sordugumda, kendini oyle iyi hissedersen yapabilirsin demisti) Bol sanslar
kizlar merhaba opuyorumnanaktan
bu ay 3.seviyeyi gorememistim bugun tam 30.gunum ve adet oldum carsamba gunu kontrolum var eger bir aksilik cikmassa ignerele yeniden basliycam
Canim 3.seviye gormedigin halde, adet tarihin zamaninda olmasi iyi bence, yumurtlama olmadigi zaman adet olma tarihi gecikiyormus,. Igneler konusunda, senden fikir almam lazim, gelecek ay turkiye gelicem,ve biraz bilgi toplamam lazim, gerci doktor ne tavsiye ederse onu yapicam fakat, bilgili olmakta yarar var.
Bence sen bu igneyle (,yani klomed ignesiydi dimi) hamile kalacaksin diye hissediyorum, ve guzel haberlerini alicaz ins..
--------------------------------------------------------------------------------
YA ERHAMER RAHİMİ ..YA ERHAMER RAHİMİ ..YA ERHAMER RAHİMİ ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMİN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş
AMIIIIIIINNNNN....
Allah razi olsun Elixsir...
Ins rabbim dualarimizi geri cevirmez, elbet bizde bir gun anne olacagiz, Allah saatini ve zamanini bizden daha iyi biliyor, bizim yapmamiz gereken hem fiili hemde senin dedigin gibi manevi duamizi etmek diye dusunuyorum.. Sende bize dua et canim.
demesi kolay ama birde allahtan illa cocuk istememek gerek. Verende o alanda o eger vermiyorsa elbet bir bildigi vardir biz ondan iyi mi bilecegiz.
(Diyorum ama bazen bende annelik istegime kapiliyorum)
Chocoate , Allah tum bebek isteyenlere yardimci olsun.. Seninde dualarini kabul etsin ins..:Saruboceq: