• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Kizlar ben geldim bir haftadir yoktum, ama fazla bisey kacirmamisim sanirim:) cok ilerlememis sayfamiz.

dalia angel burcu 35 arkadaslar naptiniz?
ben adet oldum, ve 7.gunde 2.seviye gordum, bugun 12 .gundyim hala 2.seviye de. acaba 3.seviye gorebilcekmiyim bu ay? bildiginiz uzre, gecen ay 58 gun gecmisti ve 1.seviye gordum hep.

Dalia cigim seninde yeni yilin kutlu olsun, sevdiklerinle bebeginle ailenle bir yeni yil seni beklesin..

az once okudugum kadariyla sende bu ay 2.seviye gormusun 3.seviye gormemisin canim.8 ayda 2 kere boyle olduysa normal. ama benim gibi bir ay yumurtlama olup diger olmaman daha vahim, oyuzden birakma denemeye ve calismalara devam et.

bende manitor kullandiktan sonra ogrendim 2 ayda bir yumurtla oldugunu oyuzden, manitoru birakirsam gunleri hic bilemem , Allahima cok dua ediyor, hayirlsi sonuclara ulastirsin bizi.

sadeece merak ettigim ve ogrenemedigim bir soru var, 2 seviye ust uste 7 gun gorup, sonra 3.seviye gormeyincede hamile kalabiliyormusun?? bu soruyu cok merak ediyorum..

Kizlar ben geldim bir haftadir yoktum, ama fazla bisey kacirmamisim sanirim:) cok ilerlememis sayfamiz.

dalia angel burcu 35 arkadaslar naptiniz?
ben adet oldum, ve 7.gunde 2.seviye gordum, bugun 12 .gundyim hala 2.seviye de. acaba 3.seviye gorebilcekmiyim bu ay? bildiginiz uzre, gecen ay 58 gun gecmisti ve 1.seviye gordum hep.

canim demekki gecen ay yumurtan olusmamis insallah bu ay gorursun 3.seviyeyi
biliyorsun bende aralikta 3.seviyeyi goremedim simdi adet olmayi bekliyorum bakalim hayirlisi

Dalia cigim seninde yeni yilin kutlu olsun, sevdiklerinle bebeginle ailenle bir yeni yil seni beklesin..

az once okudugum kadariyla sende bu ay 2.seviye gormusun 3.seviye gormemisin canim.8 ayda 2 kere boyle olduysa normal. ama benim gibi bir ay yumurtlama olup diger olmaman daha vahim, oyuzden birakma denemeye ve calismalara devam et.

bende manitor kullandiktan sonra ogrendim 2 ayda bir yumurtla oldugunu oyuzden, manitoru birakirsam gunleri hic bilemem , Allahima cok dua ediyor, hayirlsi sonuclara ulastirsin bizi.

sadeece merak ettigim ve ogrenemedigim bir soru var, 2 seviye ust uste 7 gun gorup, sonra 3.seviye gormeyincede hamile kalabiliyormusun?? bu soruyu cok merak ediyorum..

canim insallah bu yil hepimiz hayirli haberler vericez buna inanmak istiyorum :gitme:
inan bende hepimiz icin dua ediyorum insallah Rabbim dualarimizi kabul eder hayirli ve saglikli bebisler nasip eder bizlere :Saruboceq::Saruboceq:
prensescim 3.seviyeyi gormeden hamile kalinmaz diye dusunuyorum cunku yumurta gelismemis oluyor dolayisiyla gebelikte olusamiyor :1no2:

Canim 3.seviye gormeden hamile kalinmiyor mantigina katiliyorum, fakat bir umut soruyorum iste..acaba bende yumurtlama bozuklugu teshisimi var? bakalim hayirlisi, 2 aydir clomed kullaniyorum ama hala 3,seviye goremedim,
bugun dijital ates olcer aldim, bide onunla test edicem kendimi, daha nasil yapilir bilmiyorum arastirmadim, bilen varmi arkadaslar?

dalia birgun bizde anne olacagiz bunu tum kalbimle inaniyorum,hayirlisi diyorum...............

Kizlar niye okuyup, bisey yazmadan cikiyorsunuz, ben tek basima yaziyorum herzamanki gibi. uzun zamandan beri hic bisey degismemis anladigim kadariyla....
Ya herkez umudunu kaymetmis, ya stres olmamak icin yazmiyor, yada muhabbet hoslarina gitmiyor diye dusunmeye basladim...

--------------------------------------------------------------------------------

YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMıN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş

--------------------------------------------------------------------------------

YA ERHAMER RAHİMİ ..YA ERHAMER RAHİMİ ..YA ERHAMER RAHİMİ ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMİN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş

demesi kolay ama birde allahtan illa cocuk istememek gerek. Verende o alanda o eger vermiyorsa elbet bir bildigi vardir biz ondan iyi mi bilecegiz.

(Diyorum ama bazen bende annelik istegime kapiliyorum)

Kizlar niye okuyup, bisey yazmadan cikiyorsunuz, ben tek basima yaziyorum herzamanki gibi. uzun zamandan beri hic bisey degismemis anladigim kadariyla....
Ya herkez umudunu kaymetmis, ya stres olmamak icin yazmiyor, yada muhabbet hoslarina gitmiyor diye dusunmeye basladim...

canim ben yaziyorum :kedi: ama diger arkadaslar artik ugramiyorCADIARZU
zaman zaman kaybolsada umudumuz hep var prensescim buraya girmemekle stresin bi alakasi oldugunu pek zannetmiyorum aksine buradaki hamile haberlerini okudukca daha da umutlaniyorum ben sizlerle birseyler paylastikca stresim azaliyor yerimseniben

merhaba kızlar bişey sorucam sizlere yumurtlama takibi yaptırıyorum dr.bugün ilişki önerdi ama biz gündüz yaptık acaba akşam mı olması gerekiyordu şuanda yoğun bi akıntım var acaba tekrar yapsam şansım azalırmı bilginiz v armıdır

Canim 3.seviye gormeden hamile kalinmiyor mantigina katiliyorum, fakat bir umut soruyorum iste..acaba bende yumurtlama bozuklugu teshisimi var? bakalim hayirlisi, 2 aydir clomed kullaniyorum ama hala 3,seviye goremedim,
bugun dijital ates olcer aldim, bide onunla test edicem kendimi, daha nasil yapilir bilmiyorum arastirmadim, bilen varmi arkadaslar?

dalia birgun bizde anne olacagiz bunu tum kalbimle inaniyorum,hayirlisi diyorum...............

prensescim klomende bu senin 2 ayindi galiba bu ay kesin gorursun 3.seviyeyi tatlim
bende monitorun yani sira atesimi olcuyorum sende olc 3.seviyeyi gormedigim aylarda (yani yumurtlamadigim aylarda)pek fazla bir dusus olmuyor ama 3.seviyeyi gordugum zamanlar bariz bir dusus oluyor

insallah prensescim insallah Allah bizlerede nasip eder :Saruboceq:

merhaba kızlar bişey sorucam sizlere yumurtlama takibi yaptırıyorum dr.bugün ilişki önerdi ama biz gündüz yaptık acaba akşam mı olması gerekiyordu şuanda yoğun bi akıntım var acaba tekrar yapsam şansım azalırmı bilginiz v armıdır

canim oncelikle tedavin hayirli olsun insallah melegine kavusursun :Saruboceq: gunduz veya aksamin farkedecegini zannetmiyorum eger oyle olsaydi zaten doktorun mutlaka soylerdi peki diger gunler icin ne onerdi?

YA ERHAMER RAHİMİ ..YA ERHAMER RAHİMİ ..YA ERHAMER RAHİMİ ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMİN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş

tesekkur ederiz canim sagol insallah Rabbim hakkimizda hayirli olani versin
Allah seninde gonlune gore versin

demesi kolay ama birde allahtan illa cocuk istememek gerek. Verende o alanda o eger vermiyorsa elbet bir bildigi vardir biz ondan iyi mi bilecegiz.

Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip eder insallah :Saruboceq::Saruboceq:

kizlar merhaba opuyorumnanaktan
bu ay 3.seviyeyi gorememistim bugun tam 30.gunum ve adet oldum carsamba gunu kontrolum var eger bir aksilik cikmassa ignerele yeniden basliycam

Ask melegi , iliski onerdigi gun en az 2 kere calisma yapman gerekiyor diye biliyorum, benim doktorum yumurtlama oldugu gun 2-3 kere calisin demisti, bu durumda siz hem gunduz hem aksam denemenizde bir sakinca yok, yeterki calisin fazladan zarar cikmaz:)

buarada iliskiden sonra en az yarim saat yatmani oneriyorum, birde belinin altina yastik koymayi, ben oyle hamile kalmistim,(yastik konusunda , bende doktoruma sordugumda, kendini oyle iyi hissedersen yapabilirsin demisti) Bol sanslar:emir_bebek:

kizlar merhaba opuyorumnanaktan
bu ay 3.seviyeyi gorememistim bugun tam 30.gunum ve adet oldum carsamba gunu kontrolum var eger bir aksilik cikmassa ignerele yeniden basliycam

Canim 3.seviye gormedigin halde, adet tarihin zamaninda olmasi iyi bence, yumurtlama olmadigi zaman adet olma tarihi gecikiyormus,. Igneler konusunda, senden fikir almam lazim, gelecek ay turkiye gelicem,ve biraz bilgi toplamam lazim, gerci doktor ne tavsiye ederse onu yapicam fakat, bilgili olmakta yarar var.

Bence sen bu igneyle (,yani klomed ignesiydi dimi) hamile kalacaksin diye hissediyorum, ve guzel haberlerini alicaz ins..

AMIIIIIIINNNNN....

Allah razi olsun Elixsir...

Ins rabbim dualarimizi geri cevirmez, elbet bizde bir gun anne olacagiz, Allah saatini ve zamanini bizden daha iyi biliyor, bizim yapmamiz gereken hem fiili hemde senin dedigin gibi manevi duamizi etmek diye dusunuyorum.. Sende bize dua et canim.

Chocoate , Allah tum bebek isteyenlere yardimci olsun.. Seninde dualarini kabul etsin ins..:Saruboceq:

prensescim yumurtlama olmadigi zaman bende adet gecikir diye biliyordum ama benimkisi zamaninda geldi iki aydir bilmiyorumkismile

bugun doktora gittim kontrolumu oldum bu aksam ilk ignemi vurunucam haftaya carsambada kontrolum var hayirlisiyla 2.asilamama baslamis bulunuyorum bayanssulusmile
prensescim bence sen daha trye gitmeden doktor ayarlamani yap tatlim ben rahim filmi icin gittigimde oyle yaptim trye gitmeden once arastirmami yaptim randevumu aldim oyle gittim oyuzden hic zaman kaybim olmadi.

evet canim kullandigim igneler ayni kolmed gibi yumurta gelistirici ilaclar insallah Rabbiminde izniyle 2010 hepimiz meleklerimize kavusuruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

prensescim yumurtlama olmadigi zaman bende adet gecikir diye biliyordum ama benimkisi zamaninda geldi iki aydir bilmiyorumkismile

bugun doktora gittim kontrolumu oldum bu aksam ilk ignemi vurunucam haftaya carsambada kontrolum var hayirlisiyla 2.asilamama baslamis bulunuyorum bayanssulusmile
prensescim bence sen daha trye gitmeden doktor ayarlamani yap tatlim ben rahim filmi icin gittigimde oyle yaptim trye gitmeden once arastirmami yaptim randevumu aldim oyle gittim oyuzden hic zaman kaybim olmadi.

evet canim kullandigim igneler ayni kolmed gibi yumurta gelistirici ilaclar insallah Rabbiminde izniyle 2010 hepimiz meleklerimize kavusuruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ayy canim tedavin hayirli ugurlu olsun..Ins 2.asilaman hayirliyla sonuclanir. Biliyormusun eski sayfalara goz attim biraz.Nevrosy ki dogum yapmis, oglu 1 aylik olmus, baska arkadaslarda yapmis bu topikte hamile kalanlar. bIraz morelim duzeldizemuszemus

buarada 2.seviye devam ediyor benim hala.10 gundur 2.seviyedeyim.

2.seviye yumurtanin buyudugunu, 3 seviye ise yumurtanin catladigini gosteriyormus. (merak eden arkadaslara)

Canim sen nasil arastirmistin? internetten doktor bulup randevumu almistin? doktorun iyi oldugunu nasil dusundun? bide ozel hastanemi olsa daha iyi acaba?
Bende vakit kaybetmek istemiyorum, gitmeden arastirp , sonra doktora gorunmek istiyorum, klomed bende pek ise yaramadi, sence doktor hemen asilama yapalim dermi? benim surem 1 ay , dusunmek bile kafami yoruyor....

Kızlar Merhaba,

Ya bi şi sorcam sizlere, aranızda bu Clearblue Cihazını alıp da içinden türkçe kılavuz çıkan varsa bana yollaya bilirmi acaba. Ben cihacı bugün teslim aldım ama içinden sadece ingilizce kullanma kılavuzu çıktı. Cihazla ilgili yanlış bi şi yapmak istemiyorumda.

LÜTFEN ACıL YARDIM BEKLıYORUM

Allah hepimize en yakın zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....:emir_bebek:

Back