• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

canim moralini bozma bende bu ikinci asilamamin yapilacagi gun sag overimin polikistik oldugunu ogrendim kafamçokkarıştı onca doktora gittim 2 kez asilama oluyorum butun hormon testlerim yapildi daha yeni ogreniyorum :1ninca:zaten ben genelde sol taraftan yumurtluyorum sagdan yumurtlamaya basladigimdada yumurtam gelismiyor ve 3.seviyeyi goremiyorum
sen kac ay kullandin monitoru ?bence monitoru kullanmaya devam et kesinlikle dogru calisiyor birde stres yapmamaya calis strestende yumurtlamiyo olabilirsin
insallah guzel haberler alirsin doktorundan dualarimiz seninle

doktor tedavi uygulamaya başlayınca kullanmaya başlıcam, yaklaşık 5 ay kullandım. bencede stresten olmuyo, hakkımızda hayırlısı, bence sen bu ay hamile kalacaksın dalia, inşallah güzel haberleini alırız..

kızlar öncelikle herkese merhaba; ben morelimi bozduğu için monütörü kapatmıştım, aynı zamanda gittiğim doktorlarında isteğiydi ,inanma, kendi haline bırak hiçbir sorunun yok demişti en son gittiğim iki doktorda hiçbir sorunumun olmadığını düşünüyordu( yaklaşık 3 ay kadar arka arkaya 2. seviyeyi görmüştüm) bu ay gittiğim doç.dr bu ay yumurtlamadığımı ve yumurtlamamla ilgili bir problem olabileceğini söyledi, şuanda tahlilleri tamamladım ve kontrole gidicem. Çok morelim bozuk çünkü kime güveneceğimi şaşırdım, boşa kürek çektik, prensescim seni üzmek istemem ama eğer 2. seviyeyi gösteriyorsa bence çatlama olmuyor sadece gelişiyor sana tavsiyem kadın hastalıkları konusunda ihtisas yapmış bi doç. ya da prof. git canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

Canim 2 aydir bendede 2.seviye ustuste gordum.
Benim tesbitime gore,bende yumurtalar gelisiyor fakat catlama olmuyor, bunu kendi kendime cozmustum,ve inanmak istemiyordum, simdi senden duyunca iyice inandim:((
peki doktor simdi ne oneriyor sana?? napmalisin? catlama ignesimi onerdi?
sana morelini bozma diyecegim ama aylardir benimde morelim bozuk, ustelik kendi doktorum eger klomedle catlama olmuyorsa, benim yapabilecegim bisey yok, bunun uzmanina gitmelissin merkezine dedi. Ve bunu dun duydum, benimde morelim alt ust oldu.
sen klomed kullandinmi? belki klomerd verir doktorun sana, ve catlaman gerceklersir...

doktor tedavi uygulamaya başlayınca kullanmaya başlıcam, yaklaşık 5 ay kullandım. bencede stresten olmuyo, hakkımızda hayırlısı, bence sen bu ay hamile kalacaksın dalia, inşallah güzel haberleini alırız..

ayyy insallah canim benim insallah hepimiz guzel haberler veririz:Saruboceq::Saruboceq:

Canim 2 aydir bendede 2.seviye ustuste gordum.
Benim tesbitime gore,bende yumurtalar gelisiyor fakat catlama olmuyor, bunu kendi kendime cozmustum,ve inanmak istemiyordum, simdi senden duyunca iyice inandim:((
peki doktor simdi ne oneriyor sana?? napmalisin? catlama ignesimi onerdi?
sana morelini bozma diyecegim ama aylardir benimde morelim bozuk, ustelik kendi doktorum eger klomedle catlama olmuyorsa, benim yapabilecegim bisey yok, bunun uzmanina gitmelissin merkezine dedi. Ve bunu dun duydum, benimde morelim alt ust oldu.
sen klomed kullandinmi? belki klomerd verir doktorun sana, ve catlaman gerceklersir...

canim bence moralini hic bozma ilaclarin dozaji yuksek olsa yada ne biliyim hap degil igne kullansan emin ol yumurtlaman olacaktir o yuzden kalbini ferah tut opuyorumnanaktan
hatta doktorunu degistir kafamçokkarıştı eger bir insanda yumurtlama problemi varsa gunde bir tane klomen ise yaramaz senin doktor dozaji ayarliyamadigi icin yumurtalaman olmadi

canim bence moralini hic bozma ilaclarin dozaji yuksek olsa yada ne biliyim hap degil igne kullansan emin ol yumurtlaman olacaktir o yuzden kalbini ferah tut opuyorumnanaktan
hatta doktorunu degistir kafamçokkarıştı eger bir insanda yumurtlama problemi varsa gunde bir tane klomen ise yaramaz senin doktor dozaji ayarliyamadigi icin yumurtalaman olmadi

Ayy bilmiiyorum daliacigim.. dunden beri kafamdan cikmiyor, baska doktordan randevu alsam bile burda 2 ay sonra veriyorlar randevu, zaten 2 ay sonra turkiye gidicem, yani artik hersey turkiyeye kaldi, burdan hic olmsa adetimi duzenler giderim diyordum, ama doktor yapabilecegim bisey yok dedi, zaten 3 hafta izinliymis, hemsiresiyle konustuk, hemsiresi doktorumla konusmus, oyle iste, durumlar pek ic acici degil..

neyse sen bizim derdimizle dertlenme, suanda morelini yuksek tut, dusunmemeye calis, rahat ol, esinle gez dolas, ins iyi haberlerini aliriz, eger olmasa bu ay, gene denersin, olmadi gene, yilmak vazgecmek ,yorulmak yok:enbuyukkk:

cnm sigortaya baglı istiyosan buca tıp merkezinde aylin barbaros isimli doktor ama özel istiyosan alsancakta var oda hüsnü çağlar sana tavsiye edebilcegim bunlar sen izmiremi geliceksin

Canim ben simdi buca doruk tip merkezininin int sitesine baktim, senin dedigin aylin barboros diye doktor yazmiyor, niye acaba? bide ozel olmasina ragmen bagkur geciyor sanirim. mesajimi alir almaz cevap yazarsan sevinirim, cunki turkiye saati ile suan saat 2, ben simdi bir kac yeri aramayi dusunuyorum.

Canim ben simdi buca doruk tip merkezininin int sitesine baktim, senin dedigin aylin barboros diye doktor yazmiyor, niye acaba? bide ozel olmasina ragmen bagkur geciyor sanirim. mesajimi alir almaz cevap yazarsan sevinirim, cunki turkiye saati ile suan saat 2, ben simdi bir kac yeri aramayi dusunuyorum.

cnm doruk tıp merkezi degil buca tıp merkezi diye bakıcaksın.yada aylin barbaros diye yaz çıkar o zaman

cnm doruk tıp merkezi degil buca tıp merkezi diye bakıcaksın.yada aylin barbaros diye yaz çıkar o zaman

Aylin barboras diye aradim google dan cikti , canim ben simdi oraya aradim, sigorta geciyormus, ayrica bir hafta once aramaniz yeterli dedi, ben adet duzensizligim var adetin ilk gunu arasam , 3 gunu muayene olabilirmiyim diye sordum , randevu aldigim bayan bilmiyormus, heralde adet olmaya yakin arasam adetin 3.gunu verirler diye tahmin ediyorum. senden sonra aylin hanimi kadinlar kulubundeki bayanlarin yazilarini okudum, gercekten cok memnunlar.

bide buca doruk tip merkezinde ayse inmez var, onu da duydum, ama aylin hanimin ismini daha cok duydum .
canim ben telefonda sormayi unuttum, yapailan testlr, sperm testi falan hepsi buca tip merkezinde gecerlimidir? laboratuar varmi yani?
turkiyedeki sistemi cok bilmiyorum, burda clinikler var, laborotuar ayri bir binada oyuzden sordum,.

Ayy bilmiiyorum daliacigim.. dunden beri kafamdan cikmiyor, baska doktordan randevu alsam bile burda 2 ay sonra veriyorlar randevu, zaten 2 ay sonra turkiye gidicem, yani artik hersey turkiyeye kaldi, burdan hic olmsa adetimi duzenler giderim diyordum, ama doktor yapabilecegim bisey yok dedi, zaten 3 hafta izinliymis, hemsiresiyle konustuk, hemsiresi doktorumla konusmus, oyle iste, durumlar pek ic acici degil..

neyse sen bizim derdimizle dertlenme, suanda morelini yuksek tut, dusunmemeye calis, rahat ol, esinle gez dolas, ins iyi haberlerini aliriz, eger olmasa bu ay, gene denersin, olmadi gene, yilmak vazgecmek ,yorulmak yok:enbuyukkk:

canim sizin orasi bizim buradan kotuymus vallahi bizim burada da hersey yavas ilerliyo ama 2.ay sonraya asla randevu verilmiyor belki ameliyat falan olacaksan oda acil degilse ozaman 2.ay gibi beklersin

bosver canim bencede sen trde doktora git baksana doktor yapabilecegim bir sey yok demis :olmaz:ki hic bir sey yapmadan sadece moral bozmus
sen ona inanip sakin ha moralini bozma cunku hic mantikli seyler soylememis
ben eminimki ki iyi bir tedaviyle mutlu sona ulasacaksin :emir_bebek: hatta belki tedaviye bile gerek kalmiycak sen normal yoldan hamilelik gecirmissin o yuzden kalbini ferah tut Allaha sigin O hayirli zamanda verecektir emin ol

Aylin barboras diye aradim google dan cikti , canim ben simdi oraya aradim, sigorta geciyormus, ayrica bir hafta once aramaniz yeterli dedi, ben adet duzensizligim var adetin ilk gunu arasam , 3 gunu muayene olabilirmiyim diye sordum , randevu aldigim bayan bilmiyormus, heralde adet olmaya yakin arasam adetin 3.gunu verirler diye tahmin ediyorum. senden sonra aylin hanimi kadinlar kulubundeki bayanlarin yazilarini okudum, gercekten cok memnunlar.

bide buca doruk tip merkezinde ayse inmez var, onu da duydum, ama aylin hanimin ismini daha cok duydum .
canim ben telefonda sormayi unuttum, yapailan testlr, sperm testi falan hepsi buca tip merkezinde gecerlimidir? laboratuar varmi yani?
turkiyedeki sistemi cok bilmiyorum, burda clinikler var, laborotuar ayri bir binada oyuzden sordum,.

ayşe hanımdansa aylin hanım daha iyi testleri orda yapıyorlar çünkü benim arkadaşım dogumunuda orda yaptı.bence bi görüş

Sagol daliacagim iyi morel veriyorsunyerimseniben seni bu saatte gordugume sevindim:) demekki sabah 5 de kalkmam gerekiyormus opuyorumnanaktan

Canim ben simdi 3 yeri aradim , bilgi aldim. hepside bir hafta once arasan olur dedi. yani aylar once almaya gerek yok dediler. Dilek arslan ise, adetin 1.gunu ara, 3.gunu randevu veririz dedi. Muaye ucreti 135 ytl imis. ama test mest hersey ayri. Bide buca tip merkezi var, aylin barboros , o doktoru arastirdim ve telefon actim, oda 10 gun once bir hafta once arasan ravdevu veririz dediler. sigortamizda geciyor. sanirim ben bu doktorda karar kildim.

fakat anlayamadigim bisey, formda okurken, doktorlar cok yogun oyuzden gunler oncesinden randevu almak lazim diye okumustum, arayinca biraz icim ferahladi. yani bir hafta once arama yeterliymis.

Gelelim bizim burdaki doktor, guya cok iyi bir doktor ozgecmisi, ama ilgisi sifir, oda kendi hamileligi yada cocuguyla ugrasiyordur, cok morelimi bozdu, ama dedigin gibi morelimi yuksek tutmam lazim.
ben adet gecikmesi icin, sogan kurune baslayim, yumurtlama catlatma icinde incir kurune baslayim, turkiye gidesiye kadar boyle bitkisel takilayim, sonra hayirlisiguclubacismile

haa soyle :lepi:moralini yuksek tut sen ilacsizda yumurtluyodun o yuzden kurlere devam et esinede keci boynuzu pekmezi falan yedir sabah aksam ben oyle yapiyorum :kedi:
Rabbiminde izniyle insallah bu yil bebislerimiz gelicek birseye inanmassak o :emir_bebek: nasil bizim olabilirki ?opuyorumnanaktan
benim bu ay olmassa gelcek ay esime havuc kuru yapmayi dusunuyorum arti keciboynuzu ben de balla polen yapicam kaydirigubbakcemile3 ama insallah gerek kalmaz

Canim cok tesekkur ederim bilgilerin ve yardimin icin, biraz basini agritttim kusura bakma.

Ayse inmez , cok ilgili bir doktor degilmis diye okudum. herneyse sanirim senin tavsiyen uzerine aylin hanima muayene olacgim, benim istedigim guleryuzlu olmasi ve sorularima ceavp vermesi.
, buca tip merkezinde muayene ucreti testler hersey sigorta dahilindemi bir bilgin varmi canim?

cnm sigortalılardan testler için bi miktar alırlar herhalde ama aylin hnmla tanışmanı isterim gerçekten sorularına cevap alırsın başımı agrımak ne kelime yardımcı olduysam ne mutlu bana

sonra, doktorun kendisiyle koustum, gunduz hastasi oldugu icin, ev in numarasindan konustuk aksam, bana turkiye gidesiye kadar 3 aylik bir program uygulayacagini soyledi, (3 ay sonrada turkiyede gidecegimden dolayi)
cok mutlu oldum arkadaslar. ayrica benim kendi doktorum eksik ve yanlis uygulama yapmis, klomed ve progestoren icin, cunki klomed tek basina kullanilmazmis. bosuna vakit kaybetmisim, adet sokturucu verdi basta. bugunden itibaren kullanmaya baslayacagim, adetlerim duzene girecegini soyledi, ayrica klomed tozajini yukselti, ve her ay bana telefon ediceksin takip edicez dedi, cunki uzak her ay gidemem, manitorun iyi fikir oldugunu ve onunla yumurtladigimi takip etmemi soyledi, turkbayragi

Arkadaslar ATATURK un Dedigi gbi I," beni turk hekimlerine emanet edin" gercekten ne varsa bizim doktorlarimzda var.

sonra, doktorun kendisiyle koustum, gunduz hastasi oldugu icin, ev in numarasindan konustuk aksam, bana turkiye gidesiye kadar 3 aylik bir program uygulayacagini soyledi, (3 ay sonrada turkiyede gidecegimden dolayi)
cok mutlu oldum arkadaslar. ayrica benim kendi doktorum eksik ve yanlis uygulama yapmis, klomed ve progestoren icin, cunki klomed tek basina kullanilmazmis. bosuna vakit kaybetmisim, adet sokturucu verdi basta. bugunden itibaren kullanmaya baslayacagim, adetlerim duzene girecegini soyledi, ayrica klomed tozajini yukselti, ve her ay bana telefon ediceksin takip edicez dedi, cunki uzak her ay gidemem, manitorun iyi fikir oldugunu ve onunla yumurtladigimi takip etmemi soyledi, turkbayragi

Arkadaslar ATATURK un Dedigi gbi I," beni turk hekimlerine emanet edin" gercekten ne varsa bizim doktorlarimzda var.

ayyy canim benim yaaa gercekten cok ama cok sevindim cok iyi yapmissin kaydirigubbakcemile5
demistim sana o doktora inanip sakin moralini bozma diye cunku gercekten soyledikleri hic mantikli degil sadece moral bozmada iyiymiskötükedihüso ne diyelim boyle doktorlarda var malesef Allahlarindan bulsunlar
simdi rahat ol doktorunun soyledigini yap gor bak bu ay 3.seviyeyi goruceksin ve insallah yegenimiz gelicek sırnaşık şey dualarim seninle prensescim insallah bu yil cok guzel olucak:Saruboceq::Saruboceq:

canım çok sevindim benimde pazartesi belli olacak ne yapacağım, tahlil sonuçlarını götürücem doktora...

Back