• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

AA ne guzel, demek 2.seviye ve yumurtanin gelisimi manitor acisindan dogrulandi:) rabbim senin icin hayirlisini versin ins. Canim 3.seviye gordugun gun, meryem suresini oku.

ozaman benim 17 gun boyunca 2,seviyedeydi, ve bugun 1.seviyeye dustu . yani catlama olmadi ??

benim anladigim sanirim benim yumurtlarim gelisiyor, cunki 2.seviye goruyorum , ama catlamiyor.

Eslerimizde destek olmasa, Allahtan basimizda onlar var..

diger asilamamda 10 gun yumurtam catlamisti ve asilamam yapilmisti ama ozaman bir tane yumurtam vardi ve hizli gelismisti ama simdi iki tane var hayirlisi artik

evet canim dogru tespit yani ovulasyon olmamis oluyor akannehir
meryem suresini adetime kadar okumayi planliyordum bende birde kayinvalidem bu ay 500 tane yasin okutmus insallah kabul olur

dalia buarada hcgl_ emilyanin sayfasina girdim, sanirim hamileligi biraz sorunlu geciyormus, kanamam oluyor demis en son, ona mesaj yazdim ama hala bakmadi sanrim. Dua edilim onun icin ins.

ayyy cok uzuldum canim Rabbim bebegini ona bagislasin sagsaglim kucagina almayi nasip etsin insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
insallah kanamasi tez zamanda gecer :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar ben bugün start verdim makinaya bastım 1.gün yanında birde preseed kullanıcam inşallah güzel haberleri size veririm

35.ay hayirli olsun. pressed dikkat et, bende allerji yapip, enfeksiyon yapmisti. herkezde oyle olucak gibi birsey yok ama, yinede bilmeni istedim.

kizlar yumoslarim gelismis cok sukur bugun catlama ignemi vurundum yarin asilamam var kismetse
ne olur bana dua edin insallah bu defa olur:Saruboceq:

:içelim:
kizlar yumoslarim gelismis cok sukur bugun catlama ignemi vurundum yarin asilamam var kismetse
ne olur bana dua edin insallah bu defa olur:Saruboceq:

Canim cok sevindimsırnaşık şey , 2 gunden beri giremedim sayfaya oyuzden gorur gormez cevap yazdim. Daliacigim dun yapildi catlama ignesi dimi??
Ins hayirlisiyla sonuclanir, simdi sen gun saymaya basla, 14 gun sonra gebelik testi yaparsin, ve bize de olumlu bir sonuc verirsin ins:lepi: daha sonrada bunu kutlariz.:içelim:
tabi hamile kalinca bizleri unutmasin dimi canim:umursamaz:eyvahedigeldismile

inşallah cnm ya bi problem çıkmazda kullanırım

Canim illa cikacak diye bisey yokta, ben sadece hatirlatma yaptim:kedi:

sEN IZMIRDEmi yasiyorsun canim? bildigin iyi bir kadin dogum uzmani varmi? bende ordan doktor arastiriyorumda.yardimci olursan sevirim:)

HU HUU Kizlar kimse yokmu?? benim bugun misafirim gelicek,ama arada bir acip bakarim, yazan varmi diye...Hadi kalin saglicakla hepiniz. Daliacigim dualarimiz seninle bitanem...

Canim illa cikacak diye bisey yokta, ben sadece hatirlatma yaptim:kedi:

sEN IZMIRDEmi yasiyorsun canim? bildigin iyi bir kadin dogum uzmani varmi? bende ordan doktor arastiriyorumda.yardimci olursan sevirim:)

evet cnm izmirde yaşıyorum nasıl sigortadan yararlanmak istiyormusun yoksa özelmi istiyorsun cnm

evet cnm izmirde yaşıyorum nasıl sigortadan yararlanmak istiyormusun yoksa özelmi istiyorsun cnm

Canim sigorta olsa taba iyi olur, fakat ilk isteidigim sey iyi bir doktor. ozel olsada olur.herseyden once iyi bir doktor ariyorum.

ben internetten arastidim biraz. Dilek arslan var. Tup bebek merkezinde gorev yapiyormus, Birde sen bakarmisin, isim soyisim yazinca cikiyor zaten. Yani ben yurtdiisnda yasadigim icin , ya telefonla ya maille randevu alabilirim.

sENIN baska tavsiye edebilecegin doktor varmi?

Canim sigorta olsa taba iyi olur, fakat ilk isteidigim sey iyi bir doktor. ozel olsada olur.herseyden once iyi bir doktor ariyorum.

ben internetten arastidim biraz. Dilek arslan var. Tup bebek merkezinde gorev yapiyormus, Birde sen bakarmisin, isim soyisim yazinca cikiyor zaten. Yani ben yurtdiisnda yasadigim icin , ya telefonla ya maille randevu alabilirim.

sENIN baska tavsiye edebilecegin doktor varmi?

cnm sigortaya baglı istiyosan buca tıp merkezinde aylin barbaros isimli doktor ama özel istiyosan alsancakta var oda hüsnü çağlar sana tavsiye edebilcegim bunlar sen izmiremi geliceksin

cnm sigortaya baglı istiyosan buca tıp merkezinde aylin barbaros isimli doktor ama özel istiyosan alsancakta var oda hüsnü çağlar sana tavsiye edebilcegim bunlar sen izmiremi geliceksin

Canim Buca tip merkezi nasil bir yer? aylin barboros senin mi doktorun?

alsancakta evet cok doktor var, arastirirken rastladim. Evet canim izmirte doktora gidicem.

Canim Buca tip merkezi nasil bir yer? aylin barboros senin mi doktorun?

alsancakta evet cok doktor var, arastirirken rastladim. Evet canim izmirte doktora gidicem.

benim daha önce bi sorunum vardı aylin hanıma gittim ama çok iyi bir doktor bi arkadaşımda yarı sigorta yarı özel dogumunu aylin hanım yaptı ben arkadaşımı tavsiyesiyle gittim çok memnunum

diger asilamamda 10 gun yumurtam catlamisti ve asilamam yapilmisti ama ozaman bir tane yumurtam vardi ve hizli gelismisti ama simdi iki tane var hayirlisi artik

evet canim dogru tespit yani ovulasyon olmamis oluyor akannehir
meryem suresini adetime kadar okumayi planliyordum bende birde kayinvalidem bu ay 500 tane yasin okutmus insallah kabul olur

kızlar öncelikle herkese merhaba; ben morelimi bozduğu için monütörü kapatmıştım, aynı zamanda gittiğim doktorlarında isteğiydi ,inanma, kendi haline bırak hiçbir sorunun yok demişti en son gittiğim iki doktorda hiçbir sorunumun olmadığını düşünüyordu( yaklaşık 3 ay kadar arka arkaya 2. seviyeyi görmüştüm) bu ay gittiğim doç.dr bu ay yumurtlamadığımı ve yumurtlamamla ilgili bir problem olabileceğini söyledi, şuanda tahlilleri tamamladım ve kontrole gidicem. Çok morelim bozuk çünkü kime güveneceğimi şaşırdım, boşa kürek çektik, prensescim seni üzmek istemem ama eğer 2. seviyeyi gösteriyorsa bence çatlama olmuyor sadece gelişiyor sana tavsiyem kadın hastalıkları konusunda ihtisas yapmış bi doç. ya da prof. git canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

:içelim:

Canim cok sevindimsırnaşık şey , 2 gunden beri giremedim sayfaya oyuzden gorur gormez cevap yazdim. Daliacigim dun yapildi catlama ignesi dimi??
Ins hayirlisiyla sonuclanir, simdi sen gun saymaya basla, 14 gun sonra gebelik testi yaparsin, ve bize de olumlu bir sonuc verirsin ins:lepi: daha sonrada bunu kutlariz.:içelim:
tabi hamile kalinca bizleri unutmasin dimi canim:umursamaz:eyvahedigeldismile

evet tatlim catlama ignem cuma gunu yapildi cumartesi sabahi 3.seviyeyi gordum ve asilamam yapildi :kedi:bu defa asilama sirasinda biraz canim acidi eyvahedigeldismile gecenki asilamamda 24 milyon sperm enjekte etmislerdi bunda 36 milyon yapildi bakalim sonuc haftaya belli olur Rabbim hakkimizda hayirli olani verir insallah :Saruboceq:tabi icimden gecen bir an once melegime kavusmak mafoldumben ama olmassada ne yapalim elbet bir hayir vardir deyip 3 yaptiricaz
testi adetim gecerse yaparim gecmesse zaten adet olurum kaydirigubbakcemile3
ayyy canim ya unutmak n demek unuturmuyum hic hem belli mi olur bakarsin sen benden once hamile kalirsin :Saruboceq: sen bizleri unuturmusun ?:gitme:
burda birbirimize destek oluyoruz en yakinlarimizla bile konusamadigimiz seyleri burda konusuyoruz o yuzden asla unutmam :olmaz:

kızlar öncelikle herkese merhaba; ben morelimi bozduğu için monütörü kapatmıştım, aynı zamanda gittiğim doktorlarında isteğiydi ,inanma, kendi haline bırak hiçbir sorunun yok demişti en son gittiğim iki doktorda hiçbir sorunumun olmadığını düşünüyordu( yaklaşık 3 ay kadar arka arkaya 2. seviyeyi görmüştüm) bu ay gittiğim doç.dr bu ay yumurtlamadığımı ve yumurtlamamla ilgili bir problem olabileceğini söyledi, şuanda tahlilleri tamamladım ve kontrole gidicem. Çok morelim bozuk çünkü kime güveneceğimi şaşırdım, boşa kürek çektik, prensescim seni üzmek istemem ama eğer 2. seviyeyi gösteriyorsa bence çatlama olmuyor sadece gelişiyor sana tavsiyem kadın hastalıkları konusunda ihtisas yapmış bi doç. ya da prof. git canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

canim moralini bozma bende bu ikinci asilamamin yapilacagi gun sag overimin polikistik oldugunu ogrendim kafamçokkarıştı onca doktora gittim 2 kez asilama oluyorum butun hormon testlerim yapildi daha yeni ogreniyorum :1ninca:zaten ben genelde sol taraftan yumurtluyorum sagdan yumurtlamaya basladigimdada yumurtam gelismiyor ve 3.seviyeyi goremiyorum
sen kac ay kullandin monitoru ?bence monitoru kullanmaya devam et kesinlikle dogru calisiyor birde stres yapmamaya calis strestende yumurtlamiyo olabilirsin
insallah guzel haberler alirsin doktorundan dualarimiz seninle

Back