Kizlar ben geldim bir haftadir yoktum, ama fazla bisey kacirmamisim sanirim:) cok ilerlememis sayfamiz.
dalia angel burcu 35 arkadaslar naptiniz?
ben adet oldum, ve 7.gunde 2.seviye gordum, bugun 12 .gundyim hala 2.seviye de. acaba 3.seviye gorebilcekmiyim bu ay? bildiginiz uzre, gecen ay 58 gun gecmisti ve 1.seviye gordum hep.
Dalia cigim seninde yeni yilin kutlu olsun, sevdiklerinle bebeginle ailenle bir yeni yil seni beklesin..
az once okudugum kadariyla sende bu ay 2.seviye gormusun 3.seviye gormemisin canim.8 ayda 2 kere boyle olduysa normal. ama benim gibi bir ay yumurtlama olup diger olmaman daha vahim, oyuzden birakma denemeye ve calismalara devam et.
bende manitor kullandiktan sonra ogrendim 2 ayda bir yumurtla oldugunu oyuzden, manitoru birakirsam gunleri hic bilemem , Allahima cok dua ediyor, hayirlsi sonuclara ulastirsin bizi.
sadeece merak ettigim ve ogrenemedigim bir soru var, 2 seviye ust uste 7 gun gorup, sonra 3.seviye gormeyincede hamile kalabiliyormusun?? bu soruyu cok merak ediyorum..
--------------------------------------------------------------------------------
YA ERHAMER RAHİMİ ..YA ERHAMER RAHİMİ ..YA ERHAMER RAHİMİ ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMİN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş
Kizlar niye okuyup, bisey yazmadan cikiyorsunuz, ben tek basima yaziyorum herzamanki gibi. uzun zamandan beri hic bisey degismemis anladigim kadariyla....
Ya herkez umudunu kaymetmis, ya stres olmamak icin yazmiyor, yada muhabbet hoslarina gitmiyor diye dusunmeye basladim...
Canim 3.seviye gormeden hamile kalinmiyor mantigina katiliyorum, fakat bir umut soruyorum iste..acaba bende yumurtlama bozuklugu teshisimi var? bakalim hayirlisi, 2 aydir clomed kullaniyorum ama hala 3,seviye goremedim,
bugun dijital ates olcer aldim, bide onunla test edicem kendimi, daha nasil yapilir bilmiyorum arastirmadim, bilen varmi arkadaslar?
dalia birgun bizde anne olacagiz bunu tum kalbimle inaniyorum,hayirlisi diyorum...............
merhaba kızlar bişey sorucam sizlere yumurtlama takibi yaptırıyorum dr.bugün ilişki önerdi ama biz gündüz yaptık acaba akşam mı olması gerekiyordu şuanda yoğun bi akıntım var acaba tekrar yapsam şansım azalırmı bilginiz v armıdır
--------------------------------------------------------------------------------
YA ERHAMER RAHİMİ ..YA ERHAMER RAHİMİ ..YA ERHAMER RAHİMİ ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMİN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş
demesi kolay ama birde allahtan illa cocuk istememek gerek. Verende o alanda o eger vermiyorsa elbet bir bildigi vardir biz ondan iyi mi bilecegiz.
(Diyorum ama bazen bende annelik istegime kapiliyorum)
merhaba kızlar bişey sorucam sizlere yumurtlama takibi yaptırıyorum dr.bugün ilişki önerdi ama biz gündüz yaptık acaba akşam mı olması gerekiyordu şuanda yoğun bi akıntım var acaba tekrar yapsam şansım azalırmı bilginiz v armıdır
kizlar merhaba opuyorumnanaktan
bu ay 3.seviyeyi gorememistim bugun tam 30.gunum ve adet oldum carsamba gunu kontrolum var eger bir aksilik cikmassa ignerele yeniden basliycam
demesi kolay ama birde allahtan illa cocuk istememek gerek. Verende o alanda o eger vermiyorsa elbet bir bildigi vardir biz ondan iyi mi bilecegiz.
(Diyorum ama bazen bende annelik istegime kapiliyorum)
prensescim yumurtlama olmadigi zaman bende adet gecikir diye biliyordum ama benimkisi zamaninda geldi iki aydir bilmiyorumkismile
bugun doktora gittim kontrolumu oldum bu aksam ilk ignemi vurunucam haftaya carsambada kontrolum var hayirlisiyla 2.asilamama baslamis bulunuyorum bayanssulusmile
prensescim bence sen daha trye gitmeden doktor ayarlamani yap tatlim ben rahim filmi icin gittigimde oyle yaptim trye gitmeden once arastirmami yaptim randevumu aldim oyle gittim oyuzden hic zaman kaybim olmadi.
evet canim kullandigim igneler ayni kolmed gibi yumurta gelistirici ilaclar insallah Rabbiminde izniyle 2010 hepimiz meleklerimize kavusuruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?