Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

dalia cnm sen monitörü kaç aydır kullanıyorsun ben 6 ay kullandım olmadı

dalia cnm sen monitörü kaç aydır kullanıyorsun ben 6 ay kullandım olmadı

canim ben monitoru 8 aydir kullaniyorum kafamçokkarıştı bendede tik :1no2:
sonucta Rabbimin ol demesi onemli ne kullanirsak kullanalim ne yaparsak yapalim nasip degilse zamani gelmemisse olmuyor
bir suru arkadasimiz var asilama yaptiriyorlar tup bebek yaptiriyorlar tutmuyor ama bir sonraki ay kendiliginden hamile kaliyorlar
o yuzden biz elimizden geleni yapicaz ve gerisini Allaha birakicaz kaydirigubbakcemile5

dogru söylüyosun cnm teşekkür ederim ya

cnm naber neler yapıyorsun

cnm naber neler yapıyorsun

iyiyim tatlim sagol sen nasilsin opuyorumnanaktan
topik cok sessiz kimseler gelmiyor artik :gitme: bir tek senle ben kaldik galiba CADIARZU
bu ay daha 3.seviyeyi gormedim hala bekliyorum noel tatilleri yuzunden bu ay asilamamda kaldi artik kismetse ocak ayinda 2.ciyi yaptiricam
sende durumlar nasil?

Merhaba Dalia, mesajini gordum cevap yazayim dedim, evet uzun zamandir girmiyordum,
benim adetim gecikti bu ay, 58 gunu ulasti manitor, allahtan dun regl oldum. progestoren ve klomed kullandim bu ay. ama yumurtlama olmadi.
klomed 2.aya baslayacagim yarin, bakalim yumurtlama olacakmi? doktor 3 ay kullan eger hamile kalamassan baska seyler dusunuruz dedi, ama yumurtlama takibi falan yapmiyor biliyorsun,. ben turkiyedeki doktorlara gorunmek istiyorum. burdaki doktorlari anlamiyorum, cok agirdan aliyorlar, bazi terimleride anlayamiyoruz. 2 ay sonra turkiyeye geliyorum. ama hangi doktora gidicem, ne yapicam bilmiyorum, 1 ay kalicaz, o bir ayda doktor isini halletmemiz lazim. 1 ay nekadar yeterli olucak hic bir fikrim yok..
oyle iste canim...

sen nasilsin? ocakta asilama yaptiracagim demisin, hayirlisi bakalim, duzenli yumurtlama oluyormu ? 3.seviyeyi goruyormusun? senden haberler nasil?

burcu nasilsin guzelim ?

Angel_34 canim seni cok ozledim nerelerdesin, esinle durumlar ne oldu? hic yazmamisin? girmiyormusun yoksa?

kizlar yarin gene girerim, biraz karnim agriyor, gorusmek uzre..

benden boyle iste, pek ic acici degil morelim iyi diil, takmayim stres olmayim diyorum, ama olmuyor,

kızlar ben geldimmmopuyorumnanaktanuzun zamandır giremedim yaa bende sizi çok özledim prensesimmm eşimle durumlar iyi çok şükür canım benim opuyorumnanaktanbenim test çubuğu 2 ay kullandıktan sonra bitti ya kızlar bir daha kullanamadım monütörü bu aralar da pek hazır hissetmiyorum kendimi açıkcası stresten yemeğe verdim kendimi yinekaydirigubbakcemile3en iyisi diyete başlayayım dedim yarın elma diyetine başlıcam tartılıp birazcık sizlerle konuşursam eski şevkim gelir inşallah monütör konusunda malum artık 7.yılıma giriyorum bazı şeyleri tekrarlamak dönem dönem pes etmeme neden oluyor allahtan herşeyin hayırlısı ne yapalım ama artık bol bol gelirim buraya şekerler çok özlemişim valla yaaaaaa

prensescim daliacımm nasılsınız bakalımm canlarım:))

Canim benim angel, niye biraktin 2 ay kullanip, 6 ay surekli kullanman lazim, yumurtlama gunlerini nasil hesapliyorsun peki?

angel sen tup bebek denemismiydin? dun arkadasimdan bir haber aldim. 3 .tup bebek uygulamasi pozitif cikmis, cok sevindik. bende birazdaha umutlandim, hamilelik haberli beni umutlandiriyor

angel kilo vermenin en iyi yolu bence spor, yuruyus yada kosu yapmak, onlarida bir denesen diyorumkaydirigubbakcemile2
ben artik takmiyorum kilomu, inan suan tek dusundugum, bir bebegimizin olmasi hayirlisiyla...

canım benim haklısında ben 6 yıldır uğraşıyorum o yüzden zaman zaman çok bunalıyorum bu konudan uzaklaştırmak istiyorum kendimi tüp 1 defa denedik tatlım bir daha yazın denemeyi düşünüyorum olursa arkadaşın için inanılmaz sevindm harika bir haber sağlıkla kucağına da alır inşallahhhhhhh bu arada spora başladım yürüyüş yapıyorum aslında fazla kilom yok ama eski kilomda olsam fena olmaz diyorum uğraş oluyor bana işte neyse artık buralardayım bakarsın ine gaza gelirim hayatım devam ederim monütörekaydirigubbakcemile5 sen nasılsın neler apıyorsun çok zlemişim vallaopuyorumnanaktan

kizlarrrr sizleri tekrardan burada gormek cok guzel opuyorumnanaktan
kizlar bendede bu ay yumurtlama olmadi dun 17.gunumdu 2.seviyedeydi tekrar test istedi yapmadim bu ay monitoru biraktim bosubosuna 10 tane testi heba etmek istemedim bu monitor beni zengin zannediyor herhaldelmaz:
prensescim sekizayda ikinci kez oluyor acaba yumurtlama bozuklugu falanmi var diye dusunuyorum:bbo:
neyse artik hayirlisi ocak ayinda tekrardan asilama yaptiricam olmassa subatta birdaha yaptiricam oda olmassa tatil donusu tup bebek deniycez
ama yavas yavas umudumu kaybediyorum kizlar :gitme:
angel canim diyete baslamissin hayirli olsun insallah istedigin kiloya ulasirsin bende spor salonuna yazilicam benimde biraz kilom var hemde degisiklik olur belki bebek fikrini aklimdan biraz olsun atmama yardimci olur
prensescim sana tamamen katiliyorum trdeki doktorlar cok cok iyi buradakiler isi gercekten cok agirdan aliyorlar bence trye gitmeden once doktoru ayarla trde nereye gideceksin bilmiyorum ama sitedeki arkadaslardan doktor tavsiyeleri al ki zaman kaybi olmasin
insallah bu ay klomenler ise yararda bebisin sana surpriz yapar :Saruboceq:

cnm merhaba ben monitöre 2 ay ara verdim bugün çubuklar ve preseed geldi ocak ayında ikisinede başlıcam bakalım hayırlısı

cnm merhaba ben monitöre 2 ay ara verdim bugün çubuklar ve preseed geldi ocak ayında ikisinede başlıcam bakalım hayırlısı

hayirli olsun arkadasim insallah 2010 yilinda hepimiz bebislerimize kavusuruz :Saruboceq::Saruboceq:

hayirli olsun arkadasim insallah 2010 yilinda hepimiz bebislerimize kavusuruz :Saruboceq::Saruboceq:

inşallah cnm ya dün akşam arkadaşım aradı 2 yıldır tedavi görüyorduerken menepoza girmişsin demişti doktor aşılama falan yaptırdı ve bu ay doktora gitmicem demiş ve bu ay hamile şaşırıyorummmmmmmmmm

canım benim de çevremde çok fazla bu ekilde hamile kalan arkadaşım oldu değişik problemleri olup tedavi olan tedavide başarılı olamayıp kendiliğinden hamile kalan allahın takdiri ilahisi bu kesinlikle hayırlı olsun arkadaşına inşallah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder allahım:))

daliacım canım benim inşallah allahım emeklerini boşa çıkarmasın 2010da bize müjdeli haberlerini vermeyi nasip etsin sen umudunu kaybetme tatlım allah istedikten sonra olmayacak şey yok biliyorsun bol bol dua et pozitif düşünmeye çalış hayatım:))

2010 da inşallahhhhhhhh allahım isteyen herkese bebişini göndersinnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

angel canim benim cok sagol opuyorumnanaktan
insallah Rabbim 2010 hepimize bebislerimizi nasip eder :Saruboceq::Saruboceq:

selam bende isteyipte hamile kalamayan lardanim,yanliz ben 7,ay once bir dusuk yaptim 4,aylikti bebegim dustugunde .Tabii cok sarsildim ama atlattim sukur,simdi calisiyorum ama yok olmuyor ,bakalim bu aydan umitliyim hayirlisi,

kizlarrrrr hepinizin yeni yili kutlu olsun opuyorumnanaktan
2010 yili hepimize saglik mutluluk ve huzur getirsin :Saruboceq:
Rabbim bu yil bizlere anneligi nasip eder ve bebislerimize kavusuruz insallah :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…