• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Kizlar bugun 19.gunum ve test cubugUm bitti, bir hafta once siparis verdim ama 10 gun sonra gelicek. Sizce napayim, yarinda test isteyecek? kapatayim acayimmi sadece, yoksa hic yapmamak yerine dunki kullandigim test cubugu mu kullansam, makinenin beyni karismasin diye..kafam karisik mafoldumben

canim eczaneden bulma imkanin yokmu ? bizim burada her eczanede yok ama bazilarinda var.ama eger bulamassan bence pillerini cikart test yapmiyarak makinenin beynini karistirabilirsin bence

merhaba arkadaşlar bende 5 aydır clearblue yumurtlama monitörünü kullanıyorum ama artık yoruldum 5 aydır tık yok yani napıcagımı bilmiyorum cevaplarınızı bekliyorum

canim monitoru kullanmaya devam biliyorum sabirsizlaniyorsun bir an once melegin gelsin istiyorsun ama Rabbimin ol demesini bekliyor
insallah en kisa zamanda bebisine kavusursun :Saruboceq::Saruboceq:
bu arada ende 7 aydir kullaniyorum monitoru bu gunden itibaren 8 ayim dun aksam adet oldum :dilcikar:

Ters tepkimi yapti :bbo: olabilirCADIARZU

canim internetten de bir arastirdim, klomed aldigin halde yumurtlama olmaya biliyormus, bu durumlarda ilacin dozajini artiriliyormus.. ben kendim arttiramam,artik dokorumla bir konusacagim, gelecek ayi bekliyorum incir kurunude deneyim. Senin sorunu bir doktor arkadasim var, ona mail attim ,(hani yumurtlama takibi yapmadan ilac kullanmak) cevap bekliyorum bakalim..

Bu arada demek ayni zamanda incir kurune baslayacagiz ,sana da kolay gelsin, sen kacinci gunundesin canim? belki incir kurune baslamana gerek kalmadan iyi haberlerini aliriz ne dersin:) ayyy insaallaaaaaaahhhhhh

bugun 1.gunum prensescim dun gece adet oldum cuma gunu kontrolum var eger bir engel yoksa ignelere tekrardan basliycam :çok üzgünüm:
insallah bu ay asilamam yapilabilir :Saruboceq:

canım mutlaka kullanıcam.. bi de bana incir kürünü yazarsan sevinirim, doğru söylüyosun benim soğan küründense incir kürünü yapmam daha mantıklı...

canim iki cesit incir kuru var biri kaynatilip iciliyo digeri aksamdan gercek zeytinyaginin icine yatiriliyo her sabah adet olana kadar ac karina yeniliyo

Dalia ve fosn cevabiniz icin tesekkur ederim...Dunki testi yaptim , elimde test cubugu kalmayinca..manitor beyni karismasin diye..hic yapmamaktan iyidir diye dusundum.Tamda bekledigim gunlerdi ,neyse bundada vardir bir hayir..zaten yumurtlama olmayabilirdi..
Arkadaslar Biraz morelim bozuk bugun , anlatip sizinde morelinizi bozmayim,,ben biraz ara vermek istiyorum topige...
Herkeze hayirli calismalar diliyorum kendinize iyi bakin ,unutmayin herseyin basi saglik..

Dalia ve fosn cevabiniz icin tesekkur ederim...Dunki testi yaptim , elimde test cubugu kalmayinca..manitor beyni karismasin diye..hic yapmamaktan iyidir diye dusundum.Tamda bekledigim gunlerdi ,neyse bundada vardir bir hayir..zaten yumurtlama olmayabilirdi..
Arkadaslar Biraz morelim bozuk bugun , anlatip sizinde morelinizi bozmayim,,ben biraz ara vermek istiyorum topige...
Herkeze hayirli calismalar diliyorum kendinize iyi bakin ,unutmayin herseyin basi saglik..

bencede her şeyin başı sağlık, boralini bozma her şeyde vardır bir hayır unutma..bende topiğe girmicem bir süre, sorum olursa ancak giricem..herkese iyi, mutlu sağlıklı günler diliyorum..

canim niye moralini bozuyosun :teselli:bosver ne olursa olsun hic birseyi kafana takma inan degmez:teselli:
kizlar yaaa herkezler gidiyor senağlama once yaya sonra ss simdide sizler akannehir kimsecikler kalmadi topikte mafoldumben

kızlarrr ben geldim nasılsınızzopuyorumnanaktançok sessiz kalmış burası ya nerelerdesiniz bakalım bende son 1 haftadır çok hastaydım gelemedim hiç bugünde regl oldum gelecek ay inşallah tekrar başlıyorum monütörekaydirigubbakcemile5

canim monitoru kullanmaya devam biliyorum sabirsizlaniyorsun bir an once melegin gelsin istiyorsun ama Rabbimin ol demesini bekliyor
insallah en kisa zamanda bebisine kavusursun :Saruboceq::Saruboceq:
bu arada ende 7 aydir kullaniyorum monitoru bu gunden itibaren 8 ayim dun aksam adet oldum :dilcikar:

dalia cnm merhaba bende 5 aydır kullanıyorum ama bu ay çubuklarını bulamadım birde pre-seed diye bi ürün duydum senin bilgin varmı acaba bu ayda onumu kullansam nedersin

dalia cnm merhaba bende 5 aydır kullanıyorum ama bu ay çubuklarını bulamadım birde pre-seed diye bi ürün duydum senin bilgin varmı acaba bu ayda onumu kullansam nedersin

35.ay. Manitoru kullanmaya devam edebilirsin. Bunun yaninda pressed de kullanabilirsin, ben kullanmistim ve bende enfeksiyon , ve alerji yapti. bu urun bazi bunyelerde alerji reaksiyonu gosterebilirmis.
Pressed kullanan bircok kisi olup hamile olanlar var,sen bilirsin yani. kimse kullan yada kullanma diyemez sana, herkezin bunyesi farkli fARKLI.hadi kolay gelsinopuyorumnanaktan

arkadaslar size bir sorum olacak, doktor,adetin 35 gunu gecince icmem icin bir ilac verdi. 10 gun iciliyor.PROGESTERON ismi.

bu hormon ilaci sanirim. ama ne icin verdiginide anlamiyorum. bundan sonra adet olucaksin ve klomed kullancan dedi. yaa bilen varmi ben arastirmaya calistim ama bulamadim???

Arkadaşlar merhaba öncelikle Allah bebek isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..Eşim ve ben çocuk sahibi olmaya karar verdik 3-4 aydan beri çok istikrarlı olmasa da çalışmalara başladık..ınternette gezerken sizin yazdıklarınıza rastladım ve formu baştan sona okumaya çalıştım..Bende bu monitörden almaya karar verdim..Ama henüz başlayamayacağım çünkü reglim bugün bitti şimdi almaya kalksam yetişemem..Bende önümüzde ki aydan itibaren kullanmaya başlayacağım..Şimdiden çok heyecanlıyım..

Dalia,prenses ve diğer arkadaşlar umarım en yakın zamanda güzel haberler alırız sizlerden..

merhaba canim monitoru kullanmaya devam et kesinlikle dogru sonuc veriyo en azindan yumurtanin catladigi gunu biliyorsun yumurtladigindan emin oluyorsun pre-seede gelince birkac ay bende kullandim ama bende ise yaramadi ama bircok arkadasimiz pre-seed sayesinde hamile kaldi istersen sende bir dene belki insallah sende ise yarar :Saruboceq:

arkadaslar size bir sorum olacak, doktor,adetin 35 gunu gecince icmem icin bir ilac verdi. 10 gun iciliyor.PROGESTERON ismi.

bu hormon ilaci sanirim. ama ne icin verdiginide anlamiyorum. bundan sonra adet olucaksin ve klomed kullancan dedi. yaa bilen varmi ben arastirmaya calistim ama bulamadim???

merhaba prensescim opuyorumnanaktan
progesteron bildigim kadariyla bebek varsa tutunmasina yoksada adetinin zamaninda gelmesine yariyor diye biliyorum ama yaniliyorda olabilirim :kedi:
yanlis hatirlamiyorsam burcu kullanmismiydi kullanicakmiydi istersen bir sor

Arkadaşlar merhaba öncelikle Allah bebek isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..Eşim ve ben çocuk sahibi olmaya karar verdik 3-4 aydan beri çok istikrarlı olmasa da çalışmalara başladık..İnternette gezerken sizin yazdıklarınıza rastladım ve formu baştan sona okumaya çalıştım..Bende bu monitörden almaya karar verdim..Ama henüz başlayamayacağım çünkü reglim bugün bitti şimdi almaya kalksam yetişemem..Bende önümüzde ki aydan itibaren kullanmaya başlayacağım..Şimdiden çok heyecanlıyım..

Dalia,prenses ve diğer arkadaşlar umarım en yakın zamanda güzel haberler alırız sizlerden..

merhaba tatlim aramiza hosgeldin opuyorumnanaktan insallah en kisa zamanda bebisine kavusursun :Saruboceq:

kizlarrrr nerelerdesiniz CADIARZU
herkez giriyo ama kimsecikler topige birsey yazmiyor :bbo:
nasilsiniz neler yapiyosunuz?
bana gelince asilamami oldum ama tutmadi malesef lülülülülülü artik ikincisini ocak ayinda deniycem kismetse bu ay dogal asilama yontemini deniycez sositososito
ama monitor kesinlikle super calisiyor catlama ignemi oldugumun sonraki gunu 3.seviyeyi gordum ve asilamam oldu ama nasip degilmis
ocak ve subat ayinda ikinciyi ve ucuncuyu denerim olmassa eylul gibi tup bebek deniycez kismetse
bende durumlar boyle canlarim yerimseniben
insallah sizlerden hayirli haberler aliriz

kizlarrrr nerelerdesiniz CADIARZU
herkez giriyo ama kimsecikler topige birsey yazmiyor :bbo:
nasilsiniz neler yapiyosunuz?
bana gelince asilamami oldum ama tutmadi malesef lülülülülülü artik ikincisini ocak ayinda deniycem kismetse bu ay dogal asilama yontemini deniycez sositososito
ama monitor kesinlikle super calisiyor catlama ignemi oldugumun sonraki gunu 3.seviyeyi gordum ve asilamam oldu ama nasip degilmis
ocak ve subat ayinda ikinciyi ve ucuncuyu denerim olmassa eylul gibi tup bebek deniycez kismetse
bende durumlar boyle canlarim yerimseniben
insallah sizlerden hayirli haberler aliriz

Dalia'cım hiç üzülme inşallah bir dahaki sefere kesin güzel,sevinçli haberler alırsın..Bende biraz önce çok yakın arkadaşımdan ikinci kez anne olacağının haberini aldım buruk bir sevinç yaşadım nedense..Biran önce şu monitörü alıp başlamak için çok hevesliyim..İnşallah Allahım ilk seferinde tutturmak nasip eder.

Arkadaşlar ebayda monitörü buldum hemde fiyatı buraya göre gayet ucuz 69.99.USD
ama alıp almama konusunda kararsız kaldım..acaba burdan mı alsam yoksa ordan mı? siz ne dersiniz? Türkiye'de olupta ebaydan bu moniyörü sipariş eden var mı acaba? :uhm::uhm:

35.ay. Manitoru kullanmaya devam edebilirsin. Bunun yaninda pressed de kullanabilirsin, ben kullanmistim ve bende enfeksiyon , ve alerji yapti. bu urun bazi bunyelerde alerji reaksiyonu gosterebilirmis.
Pressed kullanan bircok kisi olup hamile olanlar var,sen bilirsin yani. kimse kullan yada kullanma diyemez sana, herkezin bunyesi farkli fARKLI.hadi kolay gelsinopuyorumnanaktan

cnm teşekkür edrim monitörün çubuklarını bulamadım bu ay o yüzden preseed kullanayım dedim

Back