Tesekkurler canim, bakalim bide klomed kullanayim, adetim 3.gunu basliyormusun 5 gun kullaniyorsun.
Buarada bugun adet oldum, karnim agriyor ,ama yatma gibi bir luksum yok, cok islerim var,
Angel canim uzulme,bu ay manitoru acmassin,gelecek aya devam oky:)) ca nim Rabbim nasip ederse olur ins, kafana takma olurmu.
canım benim geçmiş olsunno zaman yarından sonra başlıyorsun ilacına bende klomen kullanmıştım aynı etkiyi gösteriyor sanırım klomedde yumoşların inşallah çok güzel büyür ve bu ay sana bebişini getirir hayatım duacınım :Saruboceq::Saruboceq:
paylaşımınız için gerçekten çok teşekkür ederim dediğinde gerçekten haklısın bende aşılama yaptırdım 1 hafta sonra belli olacak tutup tutmaadığını ama tutmazsa 2. aşılamamı pek düşünmüyorum en azından bi süre ara vermek istiyorum ama bu cihaz gerçekten de çok avantajlı çünki o kadar sitersi yaşamamış ve herşey doğal olmuş olur o kadar çok hormon alıyoruz ki hertarafımız şişiyo hormondan inşallah bebek bekleyen herkesn gönlüne göre versin inşallah herkes alır birer melek kucağına....
paylaşımınız için gerçekten çok teşekkür ederim dediğinde gerçekten haklısın bende aşılama yaptırdım 1 hafta sonra belli olacak tutup tutmaadığını ama tutmazsa 2. aşılamamı pek düşünmüyorum en azından bi süre ara vermek istiyorum ama bu cihaz gerçekten de çok avantajlı çünki o kadar sitersi yaşamamış ve herşey doğal olmuş olur o kadar çok hormon alıyoruz ki hertarafımız şişiyo hormondan inşallah bebek bekleyen herkesn gönlüne göre versin inşallah herkes alır birer melek kucağına....
Dalia cigim, hayirdir canim, niye morelin bozuk? esinle ilgilimi, yoksa ailenlemi , Bozma morelini diyecegim ama demekle olmuyor iste, Sende gurbettesin, morelinin kimsenin bozmasina izin verme..
kizlar asilamam iptal oldu malesef mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
mrb kızlar dün akşam doktora gittik bebişimin kalp atışlarını duydum çok şükür Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin
kizlar asilamam iptal oldu malesef mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
mrb kızlar dün akşam doktora gittik bebişimin kalp atışlarını duydum çok şükür Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin
kızlar herkese merhaba; ben ilk ay üçüncü seviyeyi gördüm ama daha sonraki iki ay sürekli 2.seviyeyi göstermişti, bende endişelendim ve üç ayrı doktora gittim üçüde hiçbir sorun olmadığını söyledi, hamile kalmam için hiçbir engel yokmuş ama neden üçüncü seviyeyi göremiyorum sizce? aynı sorunu yaşayan var mı? ilgilenirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler... bir de sizler her ay aynı günler mi 3. seviyeyi görüyorsunuz..Emilyacım senin adına çok sevindim, senin nasıldı seviyeler?....
kızlar herkese merhaba; ben ilk ay üçüncü seviyeyi gördüm ama daha sonraki iki ay sürekli 2.seviyeyi göstermişti, bende endişelendim ve üç ayrı doktora gittim üçüde hiçbir sorun olmadığını söyledi, hamile kalmam için hiçbir engel yokmuş ama neden üçüncü seviyeyi göremiyorum sizce? aynı sorunu yaşayan var mı? ilgilenirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler... bir de sizler her ay aynı günler mi 3. seviyeyi görüyorsunuz..Emilyacım senin adına çok sevindim, senin nasıldı seviyeler?....
Merhaba Fosn, benimde ayni seklide, 1.ayda 3.seviye gordum.
2.ayda 2.seviyeyi 8 gun gordum ve 3.seviye gormedim hic. (senin gibi)
3.ayda 2.seviyeyi 7 gun gordum ve 3.seviyeyi gordum.
Bende gec yumurtlama oluyor, oyuzden bazi aylar, 17.gunde 3.seviye goruyorum. bazi aylarda 21.gunde.bazi aylarda 10.dgunde.
sENIN , adet dongun nasil? kac gunde bir oluyorsun?
bence makinen yeniyse, hic telase yapma, morelini bozma, 3.ayda 3.seviyeyi gorursun oky.
cnm bende ilk ay 3, seviyeyi görememiştim
2,ay 9, günde
3, ay 14 günde
4, ay 17. günde gördüm 3,seviyeleri ve 4, ayda hamile kaldım inş. en kısa zamanda sizde bebişlerinize kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?