canlarım merhaba kusura bakmayın anca yazıyorum bugün doktora gittim kan testim 2312 çıktı doktor gebelik var dedi vitamin verdi 15 gün sonra kalp atışları duyulur dedi ultrasona sokmadı zaten. biliyormusunuz daha eşime bile söylemedim misafir vardı şimdi söyliycem bi patik gibi bişey aldım ayıcıklı babacım bu sefer söz geliyorum bak yazdım ben subatta gecirdiğim kimyasal gebelikte babacım yol cıktım ben geliyorum die not yazmıştım bu sefer böle yazdım eşim inananmıycak cünkü beni adet oldu zannediyor gecen hafta.inş. haftaya kalp atışlarınıda duyarım yavrumun darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına kızlar umarım en kısa zamanda bebeişlerinize kavuşursunuz.Allahım tüm isteyenlere versin inş. bu monitöre inanın kızlar ben bu ay doktor araştırmalarına başlamıştım bu ay hiç umudum yoktu cok uzun süre 1. seviyeyi gördüm bu ay hiç bişey yapmadım bal tarcın falan hiç beklemiyordum gercekten süpriz oldu Allahım tamamına erdirsin inş. kucagıma aldığım günleride göreyim inş. darısı sizlerin başına hepiniz için dua edicem
emilyacımmm canım çokkkk sevindim hatta o kadar sevindim ki :lepi::teytey::teytey:senin hamişliğini senden izinsiz ben de hamileyim duyuru kısmı var ya oraya topic açtım inşallah kızmadın bana tatlımmm bu son günlerde aldığım en güzel haber çünkü hem kendim için açmak hiç kısmet olmadı belki de olmıcak bilmiyorum o yüzden seninkini ben açtım hayatımmmm inşallah kızmassın banakaydirigubbakcemile5
bu arada 4.ay 9 gün tek çizgi :)
insallah yakinda 3.seviyeyide gorursun ve 4.ayin son ayin olur :Saruboceq::Saruboceq:
tatlim bu arada sen doktora gidecektin ne yaptin gittinmi?
Merhaba Clear blue Manitor kullanan Hanimlar
Emilyacigim, senin adina cok sevindimsırnaşık şeysırnaşık şey
Bizler icin iyi bir morel oldu, uzun zamandir hamis cikmamisti.
Darisi tum bebek isteyenlerin basina:Saruboceq:
canlarım merhaba kusura bakmayın anca yazıyorum bugün doktora gittim kan testim 2312 çıktı doktor gebelik var dedi vitamin verdi 15 gün sonra kalp atışları duyulur dedi ultrasona sokmadı zaten. biliyormusunuz daha eşime bile söylemedim misafir vardı şimdi söyliycem bi patik gibi bişey aldım ayıcıklı babacım bu sefer söz geliyorum bak yazdım ben subatta gecirdiğim kimyasal gebelikte babacım yol cıktım ben geliyorum die not yazmıştım bu sefer böle yazdım eşim inananmıycak cünkü beni adet oldu zannediyor gecen hafta.inş. haftaya kalp atışlarınıda duyarım yavrumun darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına kızlar umarım en kısa zamanda bebeişlerinize kavuşursunuz.Allahım tüm isteyenlere versin inş. bu monitöre inanın kızlar ben bu ay doktor araştırmalarına başlamıştım bu ay hiç umudum yoktu cok uzun süre 1. seviyeyi gördüm bu ay hiç bişey yapmadım bal tarcın falan hiç beklemiyordum gercekten süpriz oldu Allahım tamamına erdirsin inş. kucagıma aldığım günleride göreyim inş. darısı sizlerin başına hepiniz için dua edicem
opuyorumnanaktannerelerdesin sen prensescim ben de meraklanmaya başlamıştım valla göremeyincee gelmişsin çokkk sevindim tatlımmopuyorumnanaktan
daliacımm belki emilya kendi açmak isterse falan diye düşünmüştüm ama sevindi kızmadı ben daha çok sevindimkaydirigubbakcemile5
aygizemcim inşallah en yakın zamanda 3.seviyeyi de görürsün tatlım moralini bozma allahım herşeyin zamanını bilir sen canını sıkma hayatım opuyorumnanaktan
geldim canim.Angel canim yarin doktor ravdevum var, dua edin, bugun kasiklarin ve goguslerim cok agiyor, yarin adet olabilirim, ama hamile olabilirim belki, bilmiyorum, doktora gidince belli olur
geldim canim.Angel canim yarin doktor ravdevum var, dua edin, bugun kasiklarin ve goguslerim cok agiyor, yarin adet olabilirim, ama hamile olabilirim belki, bilmiyorum, doktora gidince belli olur
canım özelden msj attım sana...ama tekrar tebrik etmek istedimopuyorumnanaktanRabbim sağlıcakla kucağına versin inşallah..Rabbim isteyen herkese en kısa,en hayırlı zamanda versin:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?