• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Tesekkurler canim, bakalim bide klomed kullanayim, adetim 3.gunu basliyormusun 5 gun kullaniyorsun.
Buarada bugun adet oldum, karnim agriyor ,ama yatma gibi bir luksum yok, cok islerim var,

Angel canim uzulme,bu ay manitoru acmassin,gelecek aya devam oky:)) ca nim Rabbim nasip ederse olur ins, kafana takma olurmu.

canım benim geçmiş olsunno zaman yarından sonra başlıyorsun ilacına bende klomen kullanmıştım aynı etkiyi gösteriyor sanırım klomedde yumoşların inşallah çok güzel büyür ve bu ay sana bebişini getirir hayatım duacınım :Saruboceq::Saruboceq:

herkese iyi pazarlar kızlarrrkaydirigubbakcemile5nasılsınız inşallah güzel bir haftasonu geçiriyorsunuzdurzemuszemusben bu ay adetim bitince soğan kürüne başlıcam bütün iltihap vs.temizliyormuş duymuşsunuzdur mutlaka hamileliği de kolaylaştırıyormuş ne yapayım umut bitmiyor iştee:Saruboceq:ben bir gün hamile kalırsam gerçekten mucize olacak sanırım 6.5 yıldan sonra insan artık mucize beklemeye başlıyor galiba neyse inşallah allahım bizi de bir gün sevindirir:Saruboceq:

canım benim geçmiş olsunno zaman yarından sonra başlıyorsun ilacına bende klomen kullanmıştım aynı etkiyi gösteriyor sanırım klomedde yumoşların inşallah çok güzel büyür ve bu ay sana bebişini getirir hayatım duacınım :Saruboceq::Saruboceq:

Evet canim 3.gunu.Ayni gorev klomenle.buarada sogan kurunun cok yarar var gercekten.Ben 3 ay once falan yapmisti
,evet iltihabin falan varda sokuluyor,yani kullandigin 2.gunu farkedersin.yanliz icmesi biraz zor,Ben sifa niyetine dedim burnumu tiktim ictim:)ama
a 3,4gunleri alisiyor ve cay icer gibi iciyorsun.sogan kuru adetinide duzene sokuyor arkadaslar...:enbuyukkk:

kizlarr merhaba birkacgundur giriyorum sizleri takib ediyorum ama moralim bozuk oldugu icin icimden yazmak gelmedi
benim asilama iptal olabilir birsuru yumurtam olusmus carsamba tekrar kontrole cagirdi bakalim ne diycek hakkimizda hayirlisi vardir elbet bundada bir hayir

prensescim tedavin hayirli olsun tatlim arkadasimin ablasina da doktor 3 kutu klomen vermisti 2 ayinda hamile kaldi banada vermisti ama ben kullanamadim sadece 1 ay kullanabildim yumurtaliklarim asiri gelisti okadar sanci cektimki anlatamam insallah sen en kisa zamanda melegine kavusursun

angel canim sogan kurune basliyormussun hayirli olsun cok yarari varmis bir ara bende yaptim ama pek duzenli yapamadim
birrde sakin ha sakin umutsuzluga kapilma demekki bizim bebislerin zamani gelmemis biraz nazlilar ne yapalim gelecekleri gunu sabirla bekliycez baska caremiz yok malesef buda bizim sinavimiz insallah alnimizin akiyla bu sinavdan cikariz
bizim komsumuz 18 yildir ugrasiyorlarmis kac kez asilama tup bebek denemisler ama olmamis gecen bir gordum karni burnunda ucuzlere hamileymis ucude kizmis masallah
diyecegim oki tatlim herseyin bir zamani var ve biz o zamani sabirla umutla beklemek zorundayiz

paylaşımınız için gerçekten çok teşekkür ederim dediğinde gerçekten haklısın bende aşılama yaptırdım 1 hafta sonra belli olacak tutup tutmaadığını ama tutmazsa 2. aşılamamı pek düşünmüyorum en azından bi süre ara vermek istiyorum ama bu cihaz gerçekten de çok avantajlı çünki o kadar sitersi yaşamamış ve herşey doğal olmuş olur o kadar çok hormon alıyoruz ki hertarafımız şişiyo hormondan inşallah bebek bekleyen herkesn gönlüne göre versin inşallah herkes alır birer melek kucağına....

paylaşımınız için gerçekten çok teşekkür ederim dediğinde gerçekten haklısın bende aşılama yaptırdım 1 hafta sonra belli olacak tutup tutmaadığını ama tutmazsa 2. aşılamamı pek düşünmüyorum en azından bi süre ara vermek istiyorum ama bu cihaz gerçekten de çok avantajlı çünki o kadar sitersi yaşamamış ve herşey doğal olmuş olur o kadar çok hormon alıyoruz ki hertarafımız şişiyo hormondan inşallah bebek bekleyen herkesn gönlüne göre versin inşallah herkes alır birer melek kucağına....

prensescim aşılamanı yaptırdın mı sennn!!!! ne çabuk ben daha yaptıracaksın sanıyordum demek 1 hafta sonra belli olacak hadi bakalım hayırlı olsun canım benim inşallahhhhhhhhh güzel sonuçlarını okurum burdan tatlım kaydirigubbakcemile5

daliacım haklısın tatlım herşeyin bir zamanı var sanırım ara ara böyle karamsarlaşıyorum işte aşılamanın iptal olmasına çok üzüldüm ama moralini bozma sakın bir dahaki sefere yaptırırsın ve inşallah tutar hayatımmm her işte bir hayır vardırrrkaydirigubbakcemile5

canim hayirli olsun insallah asilaman tutar :Saruboceq:

Dalia cigim, hayirdir canim, niye morelin bozuk? esinle ilgilimi, yoksa ailenlemi , Bozma morelini diyecegim ama demekle olmuyor iste, Sende gurbettesin, morelinin kimsenin bozmasina izin verme..

Dalia cigim, hayirdir canim, niye morelin bozuk? esinle ilgilimi, yoksa ailenlemi , Bozma morelini diyecegim ama demekle olmuyor iste, Sende gurbettesin, morelinin kimsenin bozmasina izin verme..

kizlar asilamam iptal oldu malesef mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım benim moralini bozma bir daha ki aya denersiniz aşılamayı ben bu dönemlerden geçtim seni çok iyi anlıyorum umudunu kaybetme üzme kendini lütfen herşeyin bir zamanı var demek ki en hayırlı zamanda olsun ki küçük daliacık gelebilsin sanazemuszemus

mrb kızlar dün akşam doktora gittik bebişimin kalp atışlarını duydum çok şükür Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin

mrb kızlar dün akşam doktora gittik bebişimin kalp atışlarını duydum çok şükür Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin

:dance:alkisalkisalkiscanımm ne kadar güzel bir haberr çokkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmm:teytey:allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile5

Angel canim nasilsin? napiyorsun, manitore basladinmi bu ay?

:lepi:

daliacigim Niye iptal olduki asilama?

Hayirli ugurlu olsun insallah... cok sevindim canim.kaydirigubbakcemile5DArisi tum isteyen lere..

kızlar herkese merhaba; ben ilk ay üçüncü seviyeyi gördüm ama daha sonraki iki ay sürekli 2.seviyeyi göstermişti, bende endişelendim ve üç ayrı doktora gittim üçüde hiçbir sorun olmadığını söyledi, hamile kalmam için hiçbir engel yokmuş ama neden üçüncü seviyeyi göremiyorum sizce? aynı sorunu yaşayan var mı? ilgilenirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler... bir de sizler her ay aynı günler mi 3. seviyeyi görüyorsunuz..Emilyacım senin adına çok sevindim, senin nasıldı seviyeler?....

kızlar herkese merhaba; ben ilk ay üçüncü seviyeyi gördüm ama daha sonraki iki ay sürekli 2.seviyeyi göstermişti, bende endişelendim ve üç ayrı doktora gittim üçüde hiçbir sorun olmadığını söyledi, hamile kalmam için hiçbir engel yokmuş ama neden üçüncü seviyeyi göremiyorum sizce? aynı sorunu yaşayan var mı? ilgilenirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler... bir de sizler her ay aynı günler mi 3. seviyeyi görüyorsunuz..Emilyacım senin adına çok sevindim, senin nasıldı seviyeler?....

cnm bende ilk ay 3, seviyeyi görememiştim
2,ay 9, günde
3, ay 14 günde
4, ay 17. günde gördüm 3,seviyeleri ve 4, ayda hamile kaldım inş. en kısa zamanda sizde bebişlerinize kavuşursunuz

Merhaba Fosn, benimde ayni seklide, 1.ayda 3.seviye gordum.
2.ayda 2.seviyeyi 8 gun gordum ve 3.seviye gormedim hic. (senin gibi)
3.ayda 2.seviyeyi 7 gun gordum ve 3.seviyeyi gordum.

Bende gec yumurtlama oluyor, oyuzden bazi aylar, 17.gunde 3.seviye goruyorum. bazi aylarda 21.gunde.bazi aylarda 10.gunde.

sENIN , adet dongun nasil? kac gunde bir oluyorsun?

bence makinen yeniyse, hic telase yapma, morelini bozma, 3.ayda 3.seviyeyi gorursun oky.

Selam arkadaslar, daliacigim nasilsin?

dalia canim, doktor bana sadece klomed verdi, 3 ay kullan dedi okadar, yani yumurtlama takibi falan demedi, 3 ay kullan, buyuk bir ihtimal hamile kalirsin dedi, eger olmazsa, baska seyler devam ederiz dedi. yani asilama , yumurtlama takibi flan yok simdi. sadec e klomed kullaniyorum..

benim kafama takilan su; doktor dediki, bunu kullan adetin 8.9.gunleri ymrtlaman gerceklesir dedi, fakat bugun 11.gunum hala 1.seviyede. niye boyle olduki acaba?

sorumun cevabini bulamiyorum...

Merhaba Fosn, benimde ayni seklide, 1.ayda 3.seviye gordum.
2.ayda 2.seviyeyi 8 gun gordum ve 3.seviye gormedim hic. (senin gibi)
3.ayda 2.seviyeyi 7 gun gordum ve 3.seviyeyi gordum.

Bende gec yumurtlama oluyor, oyuzden bazi aylar, 17.gunde 3.seviye goruyorum. bazi aylarda 21.gunde.bazi aylarda 10.dgunde.

sENIN , adet dongun nasil? kac gunde bir oluyorsun?

bence makinen yeniyse, hic telase yapma, morelini bozma, 3.ayda 3.seviyeyi gorursun oky.

ilginiz için teşekkürler, ben genelde 31 günde oluyorum ama bazı aylar 1 ile 7 arasında gecikme olabiliyor,iki aydır yaklaşık 8 gün ikinci seviyeyi görünce bende telaşlandım biraz bu ay test yapmadım sadece açıp kapattım önümüzdeki ay devam edicem, makinemi sıfır aldım yeni yani, ama neden o kadar uzun süre 2. seviyeyi gösterir ben doktora gittiğimde hala 2. seviyeyi gösteriyordu doktor ovülasyon bitmiş dedi, bitmiş ise neden hala 2. seviye onu anlayamadım açıkçası,sabretmek lazım galiba, allah en kısa zamanda herkese nasip etsin inşallah...

cnm bende ilk ay 3, seviyeyi görememiştim
2,ay 9, günde
3, ay 14 günde
4, ay 17. günde gördüm 3,seviyeleri ve 4, ayda hamile kaldım inş. en kısa zamanda sizde bebişlerinize kavuşursunuz

inşallah canım, ya bir sorun olsa bilirsin ona göre tedavin olur hiçbir sorun olmayıp bunlar yaşanınca çaresiz kalıyor insan, en kötü şeyde bu, sabırla bekliyorum..

Back