• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

selam kızlarrrrrrrrr ben geldimmmm:teytey:herkes nasıl bakalım çok özledim valla hepinizi hem yoğunluktan hem de siteden kaynaklanan problemlerden dolayı gelemedimopuyorumnanaktanbu ay tam yumurtlama günlerimde eşimle ayrıydık malesef işi gereği şehir dışındaydı:sinifsinif:artık gelecek aya yani aralıkta ya da bu ayın sonunda tekrardan monütöre başlıcam fıstıklarrropuyorumnanaktansizler neler yaptınız nasılsınızz inşallah herşey yolundadırkaydirigubbakcemile5

bizde seni cok ozledik tatlim hosgeldin opuyorumnanaktan

bende ikiz isterim prensescim ama doktorum iki taneden fazla olur diye iptal etti kafamçokkarıştı

canim bu arada 3. seviyeyi gorebildinmi?

Hiim anladim canim, ben ikiz diye dusunmustum birden.

Daliacigim hala goremedim 3.seviyeyi,bugun 15.gunum 1.seviyedeyim. 17.gunu ve 21 .gunu sabirsizlikla bekliyorum.bu ay gec yumurtlama olabilir

Fosn canim zeten bu manitor Amerika mali, ve burda kullanim var, ayrica doktorlarda biliyor. Ama turkiyedeki doktorlar henuz bilmiyor olabilir , cunki tukiyeye yeni yayginlasmaya baslamis sanirim. Sen makineyi kullanmaya devam et, Bak bu ay 3,.seviyeyi goruceksin ben inaniyorum. Ben baska avulasyon testinide kullandim , ama onlarin cizgileri pek belli olmuyor ve manitor bize cok net bir sekilde gosteriyor. Ayrica kullanan arkadaslar hic sorun yasamiyor, bir ben 2.seviyeyi 8 gun gordum , baska topicte okumadim ben, hormanlardan kaynakliyor sanirim., inan bana ben bende cok telasli bir insanim , ama hayirlisi diyorum hep.

aynı kaderi paylaşıyoruz belkide aynı zamanda hamile kalıcaz ne dersin:)))) ayın 14ünde beklenen adet günüm eğer olursam monütöre devam edicem sizlere güveniyorum.. İnşallah görürüm..

canim trde pek yaygin degil ben ingilterede yasiyorum burada bir cok insan bu monitoru kullaniyor kesinlikle monitor yanilmiyor sen kullanmaya devam et
(bu ay yumurta takibi yapildi bana o yuzden kesinlikle dogru)
ama sakin stres yapma belki de cok fazla stres yaptigin icin yumurtan gelismiyo ve ikinci seviyede kaliyorsun
o yuzden bosver takma kafana daha cok yeni denemeye baslamissiniz insallah cok yakin bir zamanda melegine kavusursun

Daliacım valla senin bu söylemlerinden sonra güvenmemek imkansız yumurta takibi bende istedim ama yapmadılar gerek yok dediler. Ama kullanmaya kesinlikle devam edicem.. Mart ayına kadar beklicem olmazsa farklı bir yöntem denerim artık ama akışına bırakıcam kendi kendime söz verdim, kesinlikle beklicem...O geleceği günü biliyor zaten.. Bekletme, üzme beni annecim:)))

aynı kaderi paylaşıyoruz belkide aynı zamanda hamile kalıcaz ne dersin:)))) ayın 14ünde beklenen adet günüm eğer olursam monütöre devam edicem sizlere güveniyorum.. İnşallah görürüm..

Canim ins bu ay hepimizde hamile kalalim ve bayrama guzel haberlerle girelimalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bIDE annecigim demisin ya ,icim bir hos oldu, ins bizde anne olacagiz .bugun misafirlikte arkadasimin bebegini severken uyuturken, bana butun gozler cevriliyor, belkide iclerinden aciyorlardir bilemiyorum, ama kimsenin ne dusundugu hic onemli diil, zaten biz turkler kimseler ne dusunur diye yasiyoruz,ama benim umrumda deil, ben alip seviyorum valla, zaten bebekleri cok severim.

Arkadaslar hayirlisiyla hcgl _emilya gibi bizde mjdeli haberi en kisa zamanda verilim insaallah...

Angel_34 insaallah canim 3.seviyeyi gorurum, klomed aldigim halde 3.seviye goremiyorsam, artik bir sorun oldugunu dusuncem , Insaallah bir sorun yoktur, ultrasana soktu doktor hersey normal dedi, hem turkiyedeki hem burdakliler , gecen yil baktirmistim. Fakat dusukten sonra hormanlar alt ust oldu. :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

herkese iyi pazarlar şekerlerrrrrrrropuyorumnanaktan
umudunuzu kaybetmeyin kızlar belki de 2010 yılında hepimiz birer anne olucaz allahım herşeyin hayırlısını versinn:Saruboceq:opuyorumnanaktan

Canim ins bu ay hepimizde hamile kalalim ve bayrama guzel haberlerle girelimalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bIDE annecigim demisin ya ,icim bir hos oldu, ins bizde anne olacagiz .bugun misafirlikte arkadasimin bebegini severken uyuturken, bana butun gozler cevriliyor, belkide iclerinden aciyorlardir bilemiyorum, ama kimsenin ne dusundugu hic onemli diil, zaten biz turkler kimseler ne dusunur diye yasiyoruz,ama benim umrumda deil, ben alip seviyorum valla, zaten bebekleri cok severim.

Arkadaslar hayirlisiyla hcgl _emilya gibi bizde mjdeli haberi en kisa zamanda verilim insaallah...

Angel_34 insaallah canim 3.seviyeyi gorurum, klomed aldigim halde 3.seviye goremiyorsam, artik bir sorun oldugunu dusuncem , Insaallah bir sorun yoktur, ultrasana soktu doktor hersey normal dedi, hem turkiyedeki hem burdakliler , gecen yil baktirmistim. Fakat dusukten sonra hormanlar alt ust oldu. :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
canım anne olacağımıza kesinlikle inanıyorum, böyle bir teknolojide imkansız gibi bişey, bu süreçte tek ihtiyacımız olan şey sabır,... herkes kendine inansın bir çok şey beyinde bitiryor, anne olmamıza engel olamasın hiç bişey :)))))

Kizlar niye kimse bisey yazmiyor? burcu canim nerelerdesin ?

Arkadaslar ben klomed kullandigim halde bu ay yumurtlama olmayacak sanirim, bugun 17.gunum ve 1.seviyedeyim.

Yumurtanin gelisimi ve catlamasi icin, ve 3.seviyeyi gormek icin, adetimin 3.gunu incir kurune baslamaya karar verdim. Bu incir kuru, bana en uygun kur :bbo:

fOSN CANIM, istersen sende bir arastir incir kurunu, sende 3.seviyeyi gorusrsun ins..

Arkadaslar ben klomed kullandigim halde bu ay yumurtlama olmayacak sanirim, bugun 17.gunum ve 1.seviyedeyim.

Yumurtanin gelisimi ve catlamasi icin, ve 3.seviyeyi gormek icin, adetimin 3.gunu incir kurune baslamaya karar verdim. Bu incir kuru, bana en uygun kur :bbo:

fOSN CANIM, istersen sende bir arastir incir kurunu, sende 3.seviyeyi gorusrsun ins..

canım bekle daha önce 21. günde 3. seviyeyi gördüğün de olmuş, yine olabilir.. ben bu ay soğan kürüne başlıcam, bana ii geleceğini düşünüyorum.. sende deneyebilirsin.

herkese iyi pazarlar şekerlerrrrrrrropuyorumnanaktan
umudunuzu kaybetmeyin kızlar belki de 2010 yılında hepimiz birer anne olucaz allahım herşeyin hayırlısını versinn:Saruboceq:opuyorumnanaktan

insallah canim insallah hepimiz 2010 anne oluruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canim insallah gorursun 3 seviyeyi acaba ilac ters etkimi yapti sende CADIARZU
bende adet olduktan sonra incir kurunu yapmayi dusunuyorum prensescim

canım bekle daha önce 21. günde 3. seviyeyi gördüğün de olmuş, yine olabilir.. ben bu ay soğan kürüne başlıcam, bana ii geleceğini düşünüyorum.. sende deneyebilirsin.

sogan kurunude yap monitorude kullanmamazlik sakin yapma canim :olmaz:

Fosn bekliyorum 21.gunu... sogan kurunu denedim daha once, ise yaradi, ama o adet duzeni icin bir kur, incir kuru ise, yumurtanin gelisimi ve catlamasi icin , yani klomed gibi etkisini gosteriyormus, incir kuru yaparsam gelecek ay, iyi gelecegini dusunuyorum..hayirlisi bakalim

canim insallah gorursun 3 seviyeyi acaba ilac ters etkimi yapti sende CADIARZU
bende adet olduktan sonra incir kurunu yapmayi dusunuyorum prensescim

Ters tepkimi yapti :bbo: olabilirCADIARZU

canim internetten de bir arastirdim, klomed aldigin halde yumurtlama olmaya biliyormus, bu durumlarda ilacin dozajini artiriliyormus.. ben kendim arttiramam,artik dokorumla bir konusacagim, gelecek ayi bekliyorum incir kurunude deneyim. Senin sorunu bir doktor arkadasim var, ona mail attim ,(hani yumurtlama takibi yapmadan ilac kullanmak) cevap bekliyorum bakalim..

Bu arada demek ayni zamanda incir kurune baslayacagiz ,sana da kolay gelsin, sen kacinci gunundesin canim? belki incir kurune baslamana gerek kalmadan iyi haberlerini aliriz ne dersin:) ayyy insaallaaaaaaahhhhhh

Son düzenleme:
Fosn bekliyorum 21.gunu... sogan kurunu denedim daha once, ise yaradi, ama o adet duzeni icin bir kur, incir kuru ise, yumurtanin gelisimi ve catlamasi icin , yani klomed gibi etkisini gosteriyormus, incir kuru yaparsam gelecek ay, iyi gelecegini dusunuyorum..hayirlisi bakalim

canı gönülden hamile kalmanı diliyorum, eğer yazarsanız bende incir kürünü denicem.. Canım diğer forumlara da bakıyorum, senin tedavinin farklı protokolleri oluyormuş, üzülme herkese göre ilacın tesirleri farkılık gösteriyormuş anladığım kadarıyla, bi de femera adında bir ilaç varmış meme kanseri tedavisinde de kullanılıyormş bayağı etkiliymiş ama doktor kontrolünde olması gerekiyormuş...Sen diğer forumlardan da takip et, kullananlarda nasıl bir etki olmuş, hayırlısıyla olacak BAŞKA YOLU YOK:))))))

Kizlar bugun 19.gunum ve test cubugUm bitti, bir hafta once siparis verdim ama 10 gun sonra gelicek. Sizce napayim, yarinda test isteyecek? kapatayim acayimmi sadece, yoksa hic yapmamak yerine dunki kullandigim test cubugu mu kullansam, makinenin beyni karismasin diye..kafam karisik mafoldumben

Kizlar bugun 19.gunum ve test cubugUm bitti, bir hafta once siparis verdim ama 10 gun sonra gelicek. Sizce napayim, yarinda test isteyecek? kapatayim acayimmi sadece, yoksa hic yapmamak yerine dunki kullandigim test cubugu mu kullansam, makinenin beyni karismasin diye..kafam karisik mafoldumben

bence açıp kapat bir şey olacağını düşünmüyorum.. çünkü bende öyle yaptım ama yine de sen bilirsin stres yapma...

merhaba arkadaşlar bende 5 aydır clearblue yumurtlama monitörünü kullanıyorum ama artık yoruldum 5 aydır tık yok yani napıcagımı bilmiyorum cevaplarınızı bekliyorum

Back