• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

canlarım merhaba kusura bakmayın anca yazıyorum bugün doktora gittim kan testim 2312 çıktı doktor gebelik var dedi vitamin verdi 15 gün sonra kalp atışları duyulur dedi ultrasona sokmadı zaten. biliyormusunuz daha eşime bile söylemedim misafir vardı şimdi söyliycem bi patik gibi bişey aldım ayıcıklı babacım bu sefer söz geliyorum bak yazdım ben subatta gecirdiğim kimyasal gebelikte babacım yol cıktım ben geliyorum die not yazmıştım bu sefer böle yazdım eşim inananmıycak cünkü beni adet oldu zannediyor gecen hafta.inş. haftaya kalp atışlarınıda duyarım yavrumun darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına kızlar umarım en kısa zamanda bebeişlerinize kavuşursunuz.Allahım tüm isteyenlere versin inş. bu monitöre inanın kızlar ben bu ay doktor araştırmalarına başlamıştım bu ay hiç umudum yoktu cok uzun süre 1. seviyeyi gördüm bu ay hiç bişey yapmadım bal tarcın falan hiç beklemiyordum gercekten süpriz oldu Allahım tamamına erdirsin inş. kucagıma aldığım günleride göreyim inş. darısı sizlerin başına hepiniz için dua edicem

Canım ya ne güzel yazmışın çok duygulandım, allah kucağınada almayı nasip etsin inan senin adına çok sevindim tebrikler canım, allah herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah Şeniz

emilyacımmm canım çokkkk sevindim hatta o kadar sevindim ki :lepi::teytey::teytey:senin hamişliğini senden izinsiz ben de hamileyim duyuru kısmı var ya oraya topic açtım inşallah kızmadın bana tatlımmm bu son günlerde aldığım en güzel haber çünkü hem kendim için açmak hiç kısmet olmadı belki de olmıcak bilmiyorum o yüzden seninkini ben açtım hayatımmmm inşallah kızmassın banakaydirigubbakcemile5

emilyacımmm canım çokkkk sevindim hatta o kadar sevindim ki :lepi::teytey::teytey:senin hamişliğini senden izinsiz ben de hamileyim duyuru kısmı var ya oraya topic açtım inşallah kızmadın bana tatlımmm bu son günlerde aldığım en güzel haber çünkü hem kendim için açmak hiç kısmet olmadı belki de olmıcak bilmiyorum o yüzden seninkini ben açtım hayatımmmm inşallah kızmassın banakaydirigubbakcemile5

ayyyy canim benim yaaa ne guzel dusunmussun opuyorumnanaktan bence emilyaninda cok hosuna gider zemuszemus
angelim umutsuzluga kapilma cok yakin bir zamanda kendi topiginide acacagina eminim :CüvCüv:Rabbim sanada bizlerede isteyen herkese nasip eder insallahh :Saruboceq:

insallah yakinda 3.seviyeyide gorursun ve 4.ayin son ayin olur :Saruboceq::Saruboceq:
tatlim bu arada sen doktora gidecektin ne yaptin gittinmi?

doktora gittim , kan testti aldı orda hormon ve troitte bakıldı , bir dahaki ay regl 2. gününde geldedi birde ultrasonla baktığında yumurtamı ölçtü hastalığımın 6. günüydu yumurtam 7 mm yakındı büyük dedi bu kadar olmaması lazım dedi kistten şüpelendi, eşimden ayrıntılı sperm testi istedi onunda daha önceki testlerinde morfolojisi düşük gözüküyor istededi de istedi anlıycağınız , biraz önce tahlil sonuçlarıma baktım intrnetten PRL yani prolaktin sonucu 13.13 ng/ml çıkmış acama bunun normal değeri ne Tsh Yani troitse 1,13 bunu en düşük değeri 0,35 - en yükseği ise 5,5 işte böyle offffffffffffffffffffffffffffffffffffff :bbo:

kızlar çok teşekür ederim hepinize angelcim sanada teşekürler kızarmıyım hiç cok sevindim saol cnm
daliacım belirti sormuşsun ama benim hiç belirtim yoktu sade ara ara kasıklarım batıyodu ben onu hiç belirti olarak düşünmemiştim bide gögüslerim adete 2 gün kala agrımaya başladı bide ateş yüksekti cnm. ınş. en kısa zamanda sizde mutlu haberleri alırsınız.

Merhaba Clear blue Manitor kullanan Hanimlar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Emilyacigim, senin adina cok sevindimsırnaşık şeysırnaşık şey

Bizler icin iyi bir morel oldu, uzun zamandir hamis cikmamisti.

Darisi tum bebek isteyenlerin basina:Saruboceq:

Merhaba Clear blue Manitor kullanan Hanimlar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Emilyacigim, senin adina cok sevindimsırnaşık şeysırnaşık şey

Bizler icin iyi bir morel oldu, uzun zamandir hamis cikmamisti.

Darisi tum bebek isteyenlerin basina:Saruboceq:

opuyorumnanaktannerelerdesin sen prensescim ben de meraklanmaya başlamıştım valla göremeyincee gelmişsin çokkk sevindim tatlımmopuyorumnanaktan

daliacımm belki emilya kendi açmak isterse falan diye düşünmüştüm ama sevindi kızmadı ben daha çok sevindimkaydirigubbakcemile5

aygizemcim inşallah en yakın zamanda 3.seviyeyi de görürsün tatlım moralini bozma allahım herşeyin zamanını bilir sen canını sıkma hayatım opuyorumnanaktan

canlarım merhaba kusura bakmayın anca yazıyorum bugün doktora gittim kan testim 2312 çıktı doktor gebelik var dedi vitamin verdi 15 gün sonra kalp atışları duyulur dedi ultrasona sokmadı zaten. biliyormusunuz daha eşime bile söylemedim misafir vardı şimdi söyliycem bi patik gibi bişey aldım ayıcıklı babacım bu sefer söz geliyorum bak yazdım ben subatta gecirdiğim kimyasal gebelikte babacım yol cıktım ben geliyorum die not yazmıştım bu sefer böle yazdım eşim inananmıycak cünkü beni adet oldu zannediyor gecen hafta.inş. haftaya kalp atışlarınıda duyarım yavrumun darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına kızlar umarım en kısa zamanda bebeişlerinize kavuşursunuz.Allahım tüm isteyenlere versin inş. bu monitöre inanın kızlar ben bu ay doktor araştırmalarına başlamıştım bu ay hiç umudum yoktu cok uzun süre 1. seviyeyi gördüm bu ay hiç bişey yapmadım bal tarcın falan hiç beklemiyordum gercekten süpriz oldu Allahım tamamına erdirsin inş. kucagıma aldığım günleride göreyim inş. darısı sizlerin başına hepiniz için dua edicem

cok tebrik ederim canim. Rabbim saglicakla tamamina erdirsin insallah.opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktannerelerdesin sen prensescim ben de meraklanmaya başlamıştım valla göremeyincee gelmişsin çokkk sevindim tatlımmopuyorumnanaktan

daliacımm belki emilya kendi açmak isterse falan diye düşünmüştüm ama sevindi kızmadı ben daha çok sevindimkaydirigubbakcemile5

aygizemcim inşallah en yakın zamanda 3.seviyeyi de görürsün tatlım moralini bozma allahım herşeyin zamanını bilir sen canını sıkma hayatım opuyorumnanaktan

geldim canim.Angel canim yarin doktor ravdevum var, dua edin, bugun kasiklarin ve goguslerim cok agiyor, yarin adet olabilirim, ama hamile olabilirim belki, bilmiyorum, doktora gidince belli olur

geldim canim.Angel canim yarin doktor ravdevum var, dua edin, bugun kasiklarin ve goguslerim cok agiyor, yarin adet olabilirim, ama hamile olabilirim belki, bilmiyorum, doktora gidince belli olur

inşallah hayatım dualarım seninleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:lepi::Saruboceq::Saruboceq:

canım özelden msj attım sana...ama tekrar tebrik etmek istedimopuyorumnanaktanRabbim sağlıcakla kucağına versin inşallah..Rabbim isteyen herkese en kısa,en hayırlı zamanda versin:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar nasılsınız bakalım geçen günlerde hamiş haberi alsak da topiğimiz şenlense diyordum gerçekten şenlendi kaydirigubbakcemile5emilyacımız sayesin de ee hadi bakalım şeytanın bacağı kırıldı sıradan bekliyorum hepinizden böyle güzel haberlerr:lepi:

tebrikler emilyacım, allah sağlıklı bir şekilde çocuğuna kavuşmayı nasip etsin...

Selam kizlar nasilsiniz? bugun doktora gittim, doktorum muayene etmedi, sadece konustuk.zaten bir yil gecsin gelin demisti, suanda bana bir tablet verdi, adet gunu baslayip 5 gun kullanacakmisim, yumurtlamanin hizli gelismesini saglayip yumurtlamaya neden oluyormus, 3 ay kullan dedi, doktor bu tableti kullanan ilk 3 ay icinde hamile kaliyor dedi..idrar testi falan yapmadi, ben beklemedeyim, manitorun 24.gunu bugun. 3-4 gun var adetime, bakalim hayirlisi ..oyle iste.. bide manitoru kullanmaya devam et dedi. oyuzden 3 aydaha devam edicem.

Son düzenleme:
herkese selam kızlarrr.prensecim tedavin hayırlı olsun hayatım inşallah doktorun da söylediği gibi bebiş bir an önce gelir :))prensescim ben bugün regl oldum canım 28.günümde maşallah hiç sektirmiyor ya umutlanmama bile fırsat kalmıyorr bu ay da eşim işi nedeniyle 15 günlüğüne bir seminere gidecek şehir dışına malesef tam benim yumurtlama günlerime denk geliyor benim umutlarım hayallerim aralık ayına kaldı artık ne yapalım hayırlısı kızlar allahım vermeyince olmuyor işte bir gün inşallah olurr:Saruboceq:

Angel canim uzulme,bu ay manitoru acmassin,gelecek aya devam oky:)) ca nim Rabbim nasip ederse olur ins, kafana takma olurmu.

Son düzenleme:
Back