canlarım merhaba kusura bakmayın anca yazıyorum bugün doktora gittim kan testim 2312 çıktı doktor gebelik var dedi vitamin verdi 15 gün sonra kalp atışları duyulur dedi ultrasona sokmadı zaten. biliyormusunuz daha eşime bile söylemedim misafir vardı şimdi söyliycem bi patik gibi bişey aldım ayıcıklı babacım bu sefer söz geliyorum bak yazdım ben subatta gecirdiğim kimyasal gebelikte babacım yol cıktım ben geliyorum die not yazmıştım bu sefer böle yazdım eşim inananmıycak cünkü beni adet oldu zannediyor gecen hafta.inş. haftaya kalp atışlarınıda duyarım yavrumun darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına kızlar umarım en kısa zamanda bebeişlerinize kavuşursunuz.Allahım tüm isteyenlere versin inş. bu monitöre inanın kızlar ben bu ay doktor araştırmalarına başlamıştım bu ay hiç umudum yoktu cok uzun süre 1. seviyeyi gördüm bu ay hiç bişey yapmadım bal tarcın falan hiç beklemiyordum gercekten süpriz oldu Allahım tamamına erdirsin inş. kucagıma aldığım günleride göreyim inş. darısı sizlerin başına hepiniz için dua edicem
Canım ya ne güzel yazmışın çok duygulandım, allah kucağınada almayı nasip etsin inan senin adına çok sevindim tebrikler canım, allah herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah Şeniz