Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Bu arada cumartesi doktora gittim , kan testti aldı orda hormon ve troitte bakıldı , bir daki ay regl 2. gününde geldedi birde ultrasonla baktığında yumurtamı ölçtü hastalığımın 6. günüydu yumurtam 7 mm yakındı büyük dedi bu kadar olmaması lazım dedi kistten şüpelendi, eşimde ayrıntılı sperm testi istedi onunda daha önceki testlerinde morfolojisi düşük gözüküyor istededi de istedi anlıycağınız , biraz önce tahlil sonuçlarıma baktım intrnetten PRL yani prolaktin sonucu 13.13 ng/ml çıkmış acama bunun normal değeri ne Tsh Yani troitse 1,13 bunu en düşük değeri 0,35 - en yükseği ise 5,5 işte böyle bu arada 7.gün 1.çizgi :)

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.Bu hamilelik monitorünü almalımıyım yoksa daha çok mu erken.??Bebek yapmaya geçen ay karar verdik ama bende haşimato var yani gebe kalma şansım biraz düşük..

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.Bu hamilelik monitorünü almalımıyım yoksa daha çok mu erken.??Bebek yapmaya geçen ay karar verdik ama bende haşimato var yani gebe kalma şansım biraz düşük..

hoşgeldin canım ne kadarlık evlisin ve ne zamandır deniyorsunuz bunları bilmeden cevap veremedim sanaopuyorumnanaktan

emilyacım nerdesin gittinmi doktoraaopuyorumnanaktan

aygizemcim inşallah kist falan yoktur tatlımm en kısa zamanda 2.çizgiyi görmen dileğiylezemuszemus

prensesimmmmmmm nerdesin tatlımmmopuyorumnanaktan

4 yıllık evliyim ama çocuk hiç düşünmemiştik ilk kez geçen ay denemeye başladık bu ay sonuşsuz çıktı..

4 senelik evliyim angel ama daha geçen ay yapmaya başladık,yazmıstım ama görüntü gelmedi ekrana nedense..dönüş için çok teşekkürler..

kizlar nerelerdesiniz opuyorumnanaktan
burcu prensess kayboldunuz ortadan lmaz:
emilyacim ne yaptin doktora gittinmi tatlim ?

angel sen nasilsin canim opuyorumnanaktan
kac gunun kaldi ?

daliacım bugün 25.günüm maksimum 5 günüm kaldı ama tüm belirtilerim var bu ay da olmadı sanırım zaten hala monütörümün çubuklarına kavuşamadım:sinifsinif:sipariş ettiğim yerlerden hep olumsuz cevap aldım bakalım yarın tekrar bir bakıcam sitelere zemuszemus

hayat_77 :canım daha yeni başlamışsınız çalışmalara birkaç ay deneyin bence doktorada kontrol amaçlı gidebilirsiniz hormonlar vs.normalmi diyekaydirigubbakcemile5

canlarım merhaba kusura bakmayın anca yazıyorum bugün doktora gittim kan testim 2312 çıktı doktor gebelik var dedi vitamin verdi 15 gün sonra kalp atışları duyulur dedi ultrasona sokmadı zaten. biliyormusunuz daha eşime bile söylemedim misafir vardı şimdi söyliycem bi patik gibi bişey aldım ayıcıklı babacım bu sefer söz geliyorum bak yazdım ben subatta gecirdiğim kimyasal gebelikte babacım yol cıktım ben geliyorum die not yazmıştım bu sefer böle yazdım eşim inananmıycak cünkü beni adet oldu zannediyor gecen hafta.inş. haftaya kalp atışlarınıda duyarım yavrumun darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına kızlar umarım en kısa zamanda bebeişlerinize kavuşursunuz.Allahım tüm isteyenlere versin inş. bu monitöre inanın kızlar ben bu ay doktor araştırmalarına başlamıştım bu ay hiç umudum yoktu cok uzun süre 1. seviyeyi gördüm bu ay hiç bişey yapmadım bal tarcın falan hiç beklemiyordum gercekten süpriz oldu Allahım tamamına erdirsin inş. kucagıma aldığım günleride göreyim inş. darısı sizlerin başına hepiniz için dua edicem

ayyy cok sevindim canim hayirli olsun Rabbim saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah
senide esinide cok tebrik ederim opuyorumnanaktan
bu arada esine yapacagin surpriz cok hos a.s

canim belli mi olur zaten adet belirtileriyle hamilelik belirtileri ayniymis insallah melegin seninledir
test cubuklari icin yabanci sitelere baktinmi tatlim istersen ben buradan alip gonderiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…