Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
angel_34 , canim benim bugun 15 gunum, test yapmaya devam ediyorym bu ay 9 test isteyecek sanirim. cunki 7,gunden itibaren test istedi.
buarada kasik agrim var 3-4 gundur, afif afif agriyor, sebebini anlamadim? daha adet gunumu cok var, yumurtlama gunune 5.gun gecti.
Sen nasilsin? kacinci gundesin, yumurtlama gunune yaklastinmi?
canım benim ben bu ay biliyorsun monütör kullanmadım ama artık öyle iyi tanımışım ki vücudumu değişimleri anladım yumurtlama günümü falan benim geçti yumurtlama dönemim artık 17.günümdeyim tatlım bir 10 sonra olur sanırım artıkopuyorumnanaktan
emilyacim insallah adet olmamissindir canim :Saruboceq:
hayirli haberlerini bekliyoruz tatlim opuyorumnanaktan
kizlar bu arada bugun ilk ignemi oldum :kedi:
cnm hala adet olmadım ama korkuyorum yine gecen ayki gidi olur die. senin de iğnen hayırlı olsun inş. bu ay kavusursun bebişine
prensescim ikimizinde beklediği süre aynıymış tatlım hayırlı artık inşallah 10 gün sonra güzel haberler verebiliriz burdan tatlım :Saruboceq:
daliacım ilk iğneni olmuşsun hayırlı olsun hayatım inşallah bu emeğin sonunda bebeişine kavuşursun tatlım:Saruboceq:
emilyacım inşallah olmaz canım dört gözle hamile haberi bekliyoruz birileri hamiş kalsın artık bu topicte lütfennn yaaa:Saruboceq:
canim benimde 12 gun var beklemedeyim,
ahh daliacigim ne guzel sozler bunlar, ins hayirlisi olsun, ama bende cok istiyorum, bu ay doktora gidecegim 8 gun sonra, herseyin hayirlisi.
sende asilama yaptiriyorsun dimi? cok iyi olmus, manitor 7.ayinda hayirli olsun, bencede kullanmaya devam et, sonucta yumurtlama gununu tam olarak gosteriyor. Rabbim tum isteyenlere versin...
Angel insan artik vucudundaki degisiklikleri biliyor bir sure sonra, o yuzden bu manitor bize cok sey ogretiyor. ozellikle adeti 35 gunu gecmeyenler icin mutlaka kullanmasi gerekir.demek 10 gunun kaldi, beraber aliriz ins mujdeli haberi:)
merhaba kızlar inşallah güzel habeler alacağız bu ay, bende bu cumartesi aşılama hakkında bilgi almak icin doktora gideceğim, hemde kontrol baklım ne olacak.
Birde benim bugün 3.günüm ama ben açmayı unuttum monitörü ne yapmam lazım acil yardım edin
Canim en dogrusunu yapiyorsun manitoru kullanmakla.. asama asama neler yapiliyor anlatabilirmiisn bunu. ben hic bilmiyorum bu uygulamayi.
Buarada umit vermen benide umitlendirdi:) bugun aksam otururken acayip canim kahve istedi, ilk defa kendime kahve yaptim, TABI misafirime ve esime
icmek icin yapardim ama bu farkli bisey, kendi canim istedi, bu siralarda cok canim tatli istiyor, adete yakin zamanlarda olurdu bu tatli istegi, anlamadim. bide uykum geliyor cok.
Bu ay sadece 3.seviyenin 2.gunu gece si degerlendireblidik, ama hayirlisi ..bilemiyorum. ..
Merhaba kızlar inşallah güzel habeler alacağız bu ay, bende bu cumartesi aşılama hakkında bilgi almak icin doktora gideceğim, hemde kontrol baklım ne olacak.
Birde benim bugün 3.günüm ama ben açmayı unuttum monitörü ne yapmam lazım acil yardım edin
mrb kızlar perşembe sabahı test yaptım kıpkırmızı iki çizgi çıktı salı doktora gidicem inş. bu sefer tutunmuştur bebeğim
Tebrik ederim canımkaydirigubbakcemile5 Sağlıkla kalın inşallahmrb kızlar perşembe sabahı test yaptım kıpkırmızı iki çizgi çıktı salı doktora gidicem inş. bu sefer tutunmuştur bebeğim
mrb kızlar perşembe sabahı test yaptım kıpkırmızı iki çizgi çıktı salı doktora gidicem inş. bu sefer tutunmuştur bebeğim