• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

emilyacim insallah adet olmamissindir canim :Saruboceq:
hayirli haberlerini bekliyoruz tatlim opuyorumnanaktan

kizlar bu arada bugun ilk ignemi oldum :kedi:

angel_34 , canim benim bugun 15 gunum, test yapmaya devam ediyorym bu ay 9 test isteyecek sanirim. cunki 7,gunden itibaren test istedi.

buarada kasik agrim var 3-4 gundur, afif afif agriyor, sebebini anlamadim? daha adet gunumu cok var, yumurtlama gunune 5.gun gecti.

Sen nasilsin? kacinci gundesin, yumurtlama gunune yaklastinmi?

prensescim insallah bu ay guzel haberi vericeksin bizlere :emir_bebek:
uzun zaman oldu bu topikte bebis haberi almiyali
eeeee bu ayin sonuna dogru bir degil birkac haber aliriz insallahhhhhh:Saruboceq:

canım benim ben bu ay biliyorsun monütör kullanmadım ama artık öyle iyi tanımışım ki vücudumu değişimleri anladım yumurtlama günümü falan benim geçti yumurtlama dönemim artık 17.günümdeyim tatlım bir 10 sonra olur sanırım artıkopuyorumnanaktan

hadi hayirlisi canim insallah 10 gun sonra :CüvCüv: buradan hamileyim diye haykirirsin :Saruboceq:

emilyacim insallah adet olmamissindir canim :Saruboceq:
hayirli haberlerini bekliyoruz tatlim opuyorumnanaktan

kizlar bu arada bugun ilk ignemi oldum :kedi:

cnm hala adet olmadım ama korkuyorum yine gecen ayki gidi olur die. senin de iğnen hayırlı olsun inş. bu ay kavusursun bebişine

prensescim ikimizinde beklediği süre aynıymış tatlım hayırlı artık inşallah 10 gün sonra güzel haberler verebiliriz burdan tatlım :Saruboceq:

daliacım ilk iğneni olmuşsun hayırlı olsun hayatım inşallah bu emeğin sonunda bebeişine kavuşursun tatlım:Saruboceq:

emilyacım inşallah olmaz canım dört gözle hamile haberi bekliyoruz birileri hamiş kalsın artık bu topicte lütfennn yaaa:Saruboceq:

cnm hala adet olmadım ama korkuyorum yine gecen ayki gidi olur die. senin de iğnen hayırlı olsun inş. bu ay kavusursun bebişine

sagol canim insallah hepimiz bir an once bebislerimize kavusuruz :Saruboceq:
adet olmaman cok guzel emilyacim hic korkma tatlim insallah bu ay zamani gelmistir ve melegin sana simsiki tutunur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hadi ilk bombayi sen patlat arkadan prensesss, angel,burcu,aygizem ve insallah ben:kedi:vallahi angelin dedigi gibi dort gozle :1shok:hamis haberi bekliyoruz bu topikte

prensescim ikimizinde beklediği süre aynıymış tatlım hayırlı artık inşallah 10 gün sonra güzel haberler verebiliriz burdan tatlım :Saruboceq:

daliacım ilk iğneni olmuşsun hayırlı olsun hayatım inşallah bu emeğin sonunda bebeişine kavuşursun tatlım:Saruboceq:

emilyacım inşallah olmaz canım dört gözle hamile haberi bekliyoruz birileri hamiş kalsın artık bu topicte lütfennn yaaa:Saruboceq:

sagol tatlim insallah hayirli olur insallah hepimiz bir an once bebislerimize kavusuruz

canim benimde 12 gun var beklemedeyim,

ahh daliacigim ne guzel sozler bunlar, ins hayirlisi olsun, ama bende cok istiyorum, bu ay doktora gidecegim 8 gun sonra, herseyin hayirlisi.

sende asilama yaptiriyorsun dimi? cok iyi olmus, manitor 7.ayinda hayirli olsun, bencede kullanmaya devam et, sonucta yumurtlama gununu tam olarak gosteriyor. Rabbim tum isteyenlere versin...

Angel insan artik vucudundaki degisiklikleri biliyor bir sure sonra, o yuzden bu manitor bize cok sey ogretiyor. ozellikle adeti 35 gunu gecmeyenler icin mutlaka kullanmasi gerekir.demek 10 gunun kaldi, beraber aliriz ins mujdeli haberi:)

sagol canim evet asilama yaptiriyorum hayirlisiyla doktorum ovulasyon testleri kullanmami soyledi ama biliyorsun diger ovulasyon testleri anlasilmasi guc bu monitor daha kolay o yuzden bu ayda kullanmaya karar verdim
ben senden bu ay umitliyim vallahi hayirlisiyla guzel haberi vericen insallah :Saruboceq:

Merhaba kızlar inşallah güzel habeler alacağız bu ay, bende bu cumartesi aşılama hakkında bilgi almak icin doktora gideceğim, hemde kontrol baklım ne olacak.

Birde benim bugün 3.günüm ama ben açmayı unuttum monitörü ne yapmam lazım acil yardım edin :(

merhaba kızlar inşallah güzel habeler alacağız bu ay, bende bu cumartesi aşılama hakkında bilgi almak icin doktora gideceğim, hemde kontrol baklım ne olacak.

Birde benim bugün 3.günüm ama ben açmayı unuttum monitörü ne yapmam lazım acil yardım edin :(

cnm sen acmayı unutsanda monitör kendi kendine ilerletiyo günleri yarın actıgında 4. Gün olacak

Merhaba arkadaslar, bugun test istemedi, bu ay 9 test cubugu istedi ..normalde 20 test yapiyordum hep.

Son düzenleme:
Canim en dogrusunu yapiyorsun manitoru kullanmakla.. asama asama neler yapiliyor anlatabilirmiisn bunu. ben hic bilmiyorum bu uygulamayi.

Buarada umit vermen benide umitlendirdi:) bugun aksam otururken acayip canim kahve istedi, ilk defa kendime kahve yaptim, TABI misafirime ve esime
icmek icin yapardim ama bu farkli bisey, kendi canim istedi, bu siralarda cok canim tatli istiyor, adete yakin zamanlarda olurdu bu tatli istegi, anlamadim. bide uykum geliyor cok.

Bu ay sadece 3.seviyenin 2.gunu gece si degerlendireblidik, ama hayirlisi ..bilemiyorum. ..

vallahi prensescim her doktor ayri ilac ayri yontem uyguluyokafamçokkarıştı
ama asilamadan once hormon testlerini, rahim filmini birde sperm testi mutlaka yapilmasi sart bu her ulkede ayni
ben dun.bugun ve yarin ondan sonra persembe gunune kadar gun asiri igne vurunucam cuma kontrolum var buyuk bir ihtimalle asilamanin hangi gun yapilacagini soyler
ama asilama nasil yapiliyor hic bir fikrim yok bu ilk olacak delikafadulden insallah canim cok acimaz mafoldumben canim biraz kiymetlidirde sırnaşık şey

canim 3. seviyeyi gordukten 36 saat sonra yumurta catliyor diye biliyorum o yuzden 3.seviyenin 2.gununun gecesi insallah spermler senin yumoslarla bulusmustur :Saruboceq:
sabirsizlikla guzel haberini bekliyorum tatlim :CüvCüv:

Merhaba kızlar inşallah güzel habeler alacağız bu ay, bende bu cumartesi aşılama hakkında bilgi almak icin doktora gideceğim, hemde kontrol baklım ne olacak.

aygizem daha test yapmaya baslamadigin icin onemli degil yarin sabah actiginda monitorun 4.gunu gosterecek buyrunnnnnnnnn

kızlar maşallah herkesler gelmiş topicimiz şenlenmiş valla:dance::sm_cool:bir de bu ay hamile haberi alırsak iyice şenleniriz inşallahhhhhhkaydirigubbakcemile5

daliacım aşılamada canın hiç acımayacak merak etme çok kolay bir işlem hissetmiceksin bile olup bitecek sen farketmeden aşılama yapılırken kendini kasma stres yapma yeter tatlım gerisi çok kolay inan banaopuyorumnanaktan

prensescim demek canın kahve istedi tatlım inşallah bunu isteyen bebişin canıdıryerimseniben

aygizemcim sen de aşılamaya başlıcaksın sanırım şimdiden hayırlı olsun canımmkaydirigubbakcemile5

emilyaaa burcuuuu nerdesinizzzzzyerimseniben

Arkadaşlar tşk bilgileriniz için sorunsuz olarak 4,günde'yim devam ediyor , ne bileyim ya birden panik oldum :)

Yarın bakalım kontrolden sonra doktor ne diyecek, bizim yakın tarihlerde sper testimiz var , kanalların açık olup olunmadığınada bakılmıştın ondada sorun yok açık çıkmıştı , belki aşılamaya geçerler hemen, ama yarın benim regl 6.günü sorun olmaz her halde kontrolde sormadan gidiyom ama ?

mrb kızlar perşembe sabahı test yaptım kıpkırmızı iki çizgi çıktı salı doktora gidicem inş. bu sefer tutunmuştur bebeğim

Son düzenleme:
mrb kızlar perşembe sabahı test yaptım kıpkırmızı iki çizgi çıktı salı doktora gidicem inş. bu sefer tutunmuştur bebeğim

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ayyy cokkk sevindim emilyacim hayirli ugurlu olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
insallah bu sefer bebisin sana simsiki tutunur annesiopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

delikafadulden:dance:a.s.canım benim tebrik ederimmmmmmmmmm bugün aldığım en güzel haber bu çokkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmm süperrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5darısı tüm isteyenlerin başına kızlarrrr:Saruboceq:

Back