• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Ben oldum bile :(
monitöre göre 26. gün bana göre 27. günde regl olmuş oldum anlıyacağın offffffffff offffffffffffffffffffffffffff :gitme:

monitöre göre 26. gün bana göre 27. günde regl olmuş oldum anlıyacağın offffffffff offffffffffffffffffffffffffff :gitme:

hay Allah eee şimdi nie böle oluyor aynı gün görmedik mi 3. seviyeyi ben bakalım nezaman olucam ve bakalım dalia nezman olucak bugün 31. günüm yarın 32. hiç otuzun üstüne cıktıgım olmamıştı hep 27-26-25 de gelirdi ama düznim bozulmaya başladı

bilmiyorum ki cnm ben büyük bi hevesle aldım ama 4. ayım hala yok ama kalan da var kısmet artık

haklısın cnm. ben de düşünüyorum ama bazen de hiç bişeyle uğraşmasam sadece bolbol dua etsem ve oluruna bıraksam kendi kendime çırpınmasam diyorum. ama dediğin gibi kısmet işte, kaderin kısmetin önüne geçilmiyor...

:nazar::nazar::nazar: KOLAY HAMıLELıK MONıTÖRÜ KULLANANLAR :nazar::nazar::nazar:

Dalia=================27.Gün=======13.Gün 3.seviyeyi gördü=========6.Ay
Prenses88============14.Gün===================================5.Ay
BurcuMucizeiihtisam=====8.Gün====================================3.Ay
Aygizem==============26.Gün=======12.Gün 3.seviyeyi gördü=========3.Ay
Angel_34=============16.Gün===================================3.Ay
Hcgl_emilya===========31.Gün=======17.Gün 3.seviyeyi gördü=========4.Ay

KOLAY HAMıLELıK MONıTÖRÜ ıLE HAMıŞ KALANLAR
1-zeze26 (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)
2-wannababy (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)
3-kardelen82 (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
4-larme (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
5-iipek (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
7-dilruba44 (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)

Son düzenleme:
hay Allah eee şimdi nie böle oluyor aynı gün görmedik mi 3. seviyeyi ben bakalım nezaman olucam ve bakalım dalia nezman olucak bugün 31. günüm yarın 32. hiç otuzun üstüne cıktıgım olmamıştı hep 27-26-25 de gelirdi ama düznim bozulmaya başladı

Valla bilmem ki niye böyle oldu benim hep zaten 26 yada 27 gün aralığı var benimki beklediğim bir şey di , eee seninki epey geçikmiş varmı belirti felan ?

aaaaaaaa niye erken olduki acaba biz ucumuz ayni gun gormustuk 3. seviyeyi :uhm:
benim yarin olmam gerek :tomato:daha dogrusu yarin olucam hic umudum yok senağlama

Valla bilmem ki niye böyle oldu benim hep zaten 26 yada 27 gün aralığı var benimki beklediğim bir şey di , eee seninki epey geçikmiş varmı belirti felan ?

ben 17ve 18 de 3. seviyeyi gördüm benim biraz gecen ayın etkisi sanırım sabah ola hayrola diyelim belirti falan hiç bi şekilde yok sadece gögüslerim dünden beri sızlıyo ama karnımda agrırdı adet olucam zaman tık yok şimdi

:nazar::nazar::nazar: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ KULLANANLAR :nazar::nazar::nazar:

Dalia=================27.Gün=======13.Gün 3.seviyeyi gördü=========6.Ay
Prenses88============14.Gün===================================5.Ay
BurcuMucizeiihtisam=====8.Gün====================================3.Ay
Aygizem==============26.Gün=======12.Gün 3.seviyeyi gördü=========3.Ay
Angel_34=============16.Gün===================================3.Ay
Hcgl_emilya===========31.Gün=======17.Gün 3.seviyeyi gördü=========4.Ay

KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR
1-zeze26 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)

CAnim benim 15.gunum. ve 10.gunde 3.seviye gordum..

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan

sabah sabah kirmizi karti yedim canilarim :tomato:nasip degilmis
sizleri takip etmeye devam edicem ve insallah en kisa zamanda hayirli haberlerinizi alicam

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan

sabah sabah kirmizi karti yedim canilarim :tomato:nasip degilmis
sizleri takip etmeye devam edicem ve insallah en kisa zamanda hayirli haberlerinizi alicam

aaaa dalia cım seni merak etmiştim noldu die benim gelen giden yok daha ama sabah ateşim 36.7 diydi.

Emilyacım umarım güzel haberler veririsin bize :Saruboceq:
Daila'cım sana da geçmiş olsun, bende dün oldum bu ayda gitti böylece 5.ay 1.günüm bugün kızlar :)

Emilyacım umarım güzel haberler veririsin bize :Saruboceq:
Daila'cım sana da geçmiş olsun, bende dün oldum bu ayda gitti böylece 5.ay 1.günüm bugün kızlar :)

sagol aygizem insallah gelecek ay guzel haberlerini aliriz tatlim :Saruboceq::Saruboceq:

kizlar sabah doktorumu aradim yarin 12 randevu verdi buyuk bir ihtimallede ilk ignemi vurunucam
doktorum ovulasyon testide kullanmam gerektigini soyledi :uhm:o yuzden monitoru bir ay daha kullanicam
7 ayim 1.gunum ve insallah son ayim :Saruboceq:

selam kızlarrrr ben geldim nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan

daliacım ve aygizemcim geçmiş olsun canlarım üzülmeyin inşallah bir daha ki aya gelir bebişleriniz biliyorum bu yol uzun zor ama sabretmeliyiz inşallah bir gün geleceklerrrr dimi:Saruboceq:bu arada daliacım tedavin hayırlı olsun canım allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallahh:Saruboceq:

emilyacım bu ay bir güzel haber alırız inşallah tatlım senden bize bir sürpriz yap da moralimiz yerine gelsin yaaalkisalkisalkis

prensescim canım benim sen nasılsın nasıl gidiyor:lepi:

:hooray::hooray::hooray: CLEARBLUE KULLANICILARI :hooray::hooray::hooray:

Dalia=================1.Gün=======xx.Gün 3.seviyeyi gördü==========7.Ay
Prenses88============16.Gün=======10.Gün 3.seviyeyi gördü=========5.Ay
BurcuMucizeiihtisam=====9.Gün========xx.Gün 3.seviyeyi gördü=========3.Ay
Aygizem===============5.Gün=======12.Gün 3.seviyeyi gördü=========5.Ay
Angel_34=============17.Gün=======xx.Gün 3.seviyeyi gördü=========3.Ay
Hcgl_emilya===========32.Gün=======17.Gün 3.seviyeyi gördü=========4.Ay

KOLAY HAMıLELıK MONıTÖRÜ ıLE HAMıŞ KALANLAR
1-zeze26 (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)
2-wannababy (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)
3-kardelen82 (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
4-larme (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
5-iipek (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
7-dilruba44 (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)

Son düzenleme:
angel_34 , canim benim bugun 15 gunum, test yapmaya devam ediyorym bu ay 9 test isteyecek sanirim. cunki 7,gunden itibaren test istedi.

buarada kasik agrim var 3-4 gundur, afif afif agriyor, sebebini anlamadim? daha adet gunumu cok var, yumurtlama gunune 5.gun gecti.

Sen nasilsin? kacinci gundesin, yumurtlama gunune yaklastinmi?

angel_34 , canim benim bugun 15 gunum, test yapmaya devam ediyorym bu ay 9 test isteyecek sanirim. cunki 7,gunden itibaren test istedi.

buarada kasik agrim var 3-4 gundur, afif afif agriyor, sebebini anlamadim? daha adet gunumu cok var, yumurtlama gunune 5.gun gecti.

Sen nasilsin? kacinci gundesin, yumurtlama gunune yaklastinmi?

canım benim ben bu ay biliyorsun monütör kullanmadım ama artık öyle iyi tanımışım ki vücudumu değişimleri anladım yumurtlama günümü falan benim geçti yumurtlama dönemim artık 17.günümdeyim tatlım bir 10 sonra olur sanırım artıkopuyorumnanaktan

Back