Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben oldum bile
monitöre göre 26. gün bana göre 27. günde regl olmuş oldum anlıyacağın offffffffff offffffffffffffffffffffffffff :gitme:
ya kızlar gerçekten almaya değer buluyor musunuz bu monitorü?? samimi cvplarını bekliyorum...
bilmiyorum ki cnm ben büyük bi hevesle aldım ama 4. ayım hala yok ama kalan da var kısmet artık
hay Allah eee şimdi nie böle oluyor aynı gün görmedik mi 3. seviyeyi ben bakalım nezaman olucam ve bakalım dalia nezman olucak bugün 31. günüm yarın 32. hiç otuzun üstüne cıktıgım olmamıştı hep 27-26-25 de gelirdi ama düznim bozulmaya başladı
Ben oldum bile
monitöre göre 26. gün bana göre 27. günde regl olmuş oldum anlıyacağın offffffffff offffffffffffffffffffffffffff :gitme:
Valla bilmem ki niye böyle oldu benim hep zaten 26 yada 27 gün aralığı var benimki beklediğim bir şey di , eee seninki epey geçikmiş varmı belirti felan ?
KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ KULLANANLAR
Dalia=================27.Gün=======13.Gün 3.seviyeyi gördü=========6.Ay
Prenses88============14.Gün===================================5.Ay
BurcuMucizeiihtisam=====8.Gün====================================3.Ay
Aygizem==============26.Gün=======12.Gün 3.seviyeyi gördü=========3.Ay
Angel_34=============16.Gün===================================3.Ay
Hcgl_emilya===========31.Gün=======17.Gün 3.seviyeyi gördü=========4.Ay
KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR
1-zeze26 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
gunaydin kizlar opuyorumnanaktan
sabah sabah kirmizi karti yedim canilarim :tomato:nasip degilmis
sizleri takip etmeye devam edicem ve insallah en kisa zamanda hayirli haberlerinizi alicam
aaaa dalia cım seni merak etmiştim noldu die benim gelen giden yok daha ama sabah ateşim 36.7 diydi.
Emilyacım umarım güzel haberler veririsin bize :Saruboceq:
Daila'cım sana da geçmiş olsun, bende dün oldum bu ayda gitti böylece 5.ay 1.günüm bugün kızlar :)
angel_34 , canim benim bugun 15 gunum, test yapmaya devam ediyorym bu ay 9 test isteyecek sanirim. cunki 7,gunden itibaren test istedi.
buarada kasik agrim var 3-4 gundur, afif afif agriyor, sebebini anlamadim? daha adet gunumu cok var, yumurtlama gunune 5.gun gecti.
Sen nasilsin? kacinci gundesin, yumurtlama gunune yaklastinmi?