Angel canim, demek test cubugu bulamadin? bence bu ay bekle, gelecek ay devam et, resetlemek konusunda , eger bilgileri sifirlarsan, manitorun seni tanimasi falan bir iki aydaha bulur, acaba hic acmasan, gelecek ay adetin birinci gunu,manitor 1.gun yapsan nasil oluir? en iyisi bir telefon acip sormak , ben hic test cubugu bulamayan arkadasi okumadim bu topicte, ama kacirmis olabilirim.
zaten 28.gunde bir oldugun icin, yumurtlama gunu tahminen biliyorsun bu ay tahmin olarak calisirsin.
ben test çubuklarını internetten alıyorum. gittigidiyordan. en son 30'lu paket aldım. Oraya bakabilirsiniz.. Bir de monitörü resetlemek konusunu sormuştum, müşteri hizmetlerindeki bayan "gerek yok, araya zaman da girse m tuşuna bastığınız günden itibaren normale döner" dedi. ben ilaç tedvaisi gördüğümden uzun süre kullananmamıştım, cihazı açtığımda 99 günde kalmıştı. tekrar 1'den başladım. ilk ay 20 test istedi. sonraki ay 10 yetti ve her ay 3. çizgiyi gördüm. henüz hamile kalamadım ama cleaplan düzgün çalışıyor.
ya bu monitörü nerden ve ne kadara aldınız
ben başka bir marka ovulasyon testi kullandım bu ay
çift çizgiyi gördüm ama güvenemedim??
Kızlar gülen yüz çıktı bugün testimde.progestan içiyodum onu bıraktım hemen yumurtlamayı engelliyo çünkü.inşallah zararı olmamıştır içtiklerimin
cnm normalde bu gün adet günün değilmi senin
Hepinize merhaba kızlar.
Bugün 23.günüm monitöre göre m 21.günde yanmaya başladı.
9.gündede 3.seviye demişti ben ona güvenmesemde.
bu bikaç gün içinde adet olursam makine doğrudur ama olmazsam yenisini alıcam.
bu ay monitör 10 çubuk istedi.15.günden sonra test istemedi.
bende 18.günden itibaren (ateşimide takip ettiğim için çok düşüktü hala 36,0 derece)
clearblue dijital ovulasyon testi(gülen yüz) yapmaya başladım
6 çubuk bitirdim hepsi negatif çıktı.ateşim bu sabah 0.4 derece yükseldi bugünkü ovulasyon testimde negatif.
bu gece cok acayip bişey oldu rahmimin kasılmasından uykudan uyandım o kadar cok sancım vardıki cok şiddetliydi gercekten.
İncir kürü yapıyodum biliyosunuz dün 21.günümü tamamladım ve bugün 7 günlük araya girdim.ikinci 21.günüde yapıcam inşallah.
Bu arada tam 18 gündür ovulasyon testlerim sürekli koyu cıktığı halde hiç yumurtlama var demiyo testler bu nasıl bişey ya anlamıyorumkinaniknanik
Canım merhaba.Canim ben aslinda tahmin etmistim, ve sana yazdim sonra tekrar silmistim yazdiklarimi, cunki gec yumurtladigin icin, kasik agrim var deyince, belki yumurtlama gunundur diye yazmisim, 24,gun yumurtlama gunu olabilir, gec yumurtlayanlar icin 9.ve 10.gun yumurtlama gunu olmuyor.. simdi sen , 10-16 -2009 beklenmeyen adet tarihin. yumurtlama olduktan sonra 14 gun sayarsak, kullandigin ilaci bilmiyorum, adet duzeni icinmi kullaniyorsun??
ins benim adetim duzene girerse, bu ictigim civanpercemini sana tavsiye edicem, kullandigim aydan beri, adet tarihim dustu, kullandigim ay, 45gun suruyordu, sonra 40 dustu, simdi ise 25.( 25 gerci cok dusuk ama mutlaka duzene girecegini ve 28 .gunde bir olacagini inaniyorum)
Canim ins seninde duzene girer , bu duzensizlik insani cok tedirgin yapiyor...
UKla merhaba, Canim eger adetlerin duzenli ise, bence al. gerci duzenli olmasa bile, gec yumurtlayanlar icin de ise yariyor, cunki daha onceleri ben 10-12-14-16 gunleri calisma yapiyordum, ama yanlis yapiyormusum, cunki 23-24 gunleri yumurtlama oluyor. bu manitoru kullanmaya basladiktan sonra ogrendim gec yumurtlamayi..
Internetten satin alabilirsin, biraz fiyati yuksek ama deger. hangi siteden alacagini bilmiyorum. Ayrica test cubuklari var, onlarida aliyorsun. kullanimi kolay, aldigin zman biz sana yardimci olmaya calisiriz.
Arkadaslar bide niye 20 li paket aliyorsunuz? 30lu paketlerde de satliyor, ben 30 paket aliyorum ve 3 ay kullaniyorsun, eger 10 test isterse.
Angel nerelerdesin
geldim prensescim beni biliyorsun bu ay monütörü kullanamıyorum malesef müşteri hizmetlerini de arayamadım henüz o kadar yoğundum ki bu hafta yarın arıcam bakalım bugün monütörü açmadım en son 4.gün açmıştım yanlış hatırlamıyorsam yarın onu soracağım işte önümüzdeki ay 5.gün açsam (çünkü açtığımda 5.gün olacak) olur mu bu şekilde diye en mantıklı bu geldi kendimce eğer olmuyorsa resetlerim artık hayatım
sen nasılsın nasıl gidiyor canım???zemuszemus
geldim prensescim beni biliyorsun bu ay monütörü kullanamıyorum malesef müşteri hizmetlerini de arayamadım henüz o kadar yoğundum ki bu hafta yarın arıcam bakalım bugün monütörü açmadım en son 4.gün açmıştım yanlış hatırlamıyorsam yarın onu soracağım işte önümüzdeki ay 5.gün açsam (çünkü açtığımda 5.gün olacak) olur mu bu şekilde diye en mantıklı bu geldi kendimce eğer olmuyorsa resetlerim artık hayatım
sen nasılsın nasıl gidiyor canım???zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?