kızlar nihayet 17. gün 3. seviye
Canim doktora gitmen en iyisi, ama doktor esine amaliyat olursa daha iyi dediyse ameliyat olsun, ben topicte okumustum, esinin varikosel amaliyati olunca hamile kalmisti.
Bu donemler cok yorucu donemler,anliyorum seni,doktor ismi, yada hastane ismi bilmiyorum turkiyede, o konuda yardimci olamiycam.
Allah yar ve yardimcin olsun..
aaaaa ozaman aygizem va dalia üçümüzünde 3. seviye aynı gün ve adet günlerimizde aynı ne güzel geriye beraber saycaz inş. hayırlı olur bizim için
Angel canim, demek test cubugu bulamadin? bence bu ay bekle, gelecek ay devam et, resetlemek konusunda , eger bilgileri sifirlarsan, manitorun seni tanimasi falan bir iki aydaha bulur, acaba hic acmasan, gelecek ay adetin birinci gunu,manitor 1.gun yapsan nasil oluir? en iyisi bir telefon acip sormak , ben hic test cubugu bulamayan arkadasi okumadim bu topicte, ama kacirmis olabilirim.
zaten 28.gunde bir oldugun icin, yumurtlama gunu tahminen biliyorsun bu ay tahmin olarak calisirsin.
Hepinize merhaba kızlar.
Bugün 23.günüm monitöre göre m 21.günde yanmaya başladı.
9.gündede 3.seviye demişti ben ona güvenmesemde.
bu bikaç gün içinde adet olursam makine doğrudur ama olmazsam yenisini alıcam.
bu ay monitör 10 çubuk istedi.15.günden sonra test istemedi.
bende 18.günden itibaren (ateşimide takip ettiğim için çok düşüktü hala 36,0 derece)
clearblue dijital ovulasyon testi(gülen yüz) yapmaya başladım
6 çubuk bitirdim hepsi negatif çıktı.ateşim bu sabah 0.4 derece yükseldi bugünkü ovulasyon testimde negatif.
bu gece cok acayip bişey oldu rahmimin kasılmasından uykudan uyandım o kadar cok sancım vardıki cok şiddetliydi gercekten.
İncir kürü yapıyodum biliyosunuz dün 21.günümü tamamladım ve bugün 7 günlük araya girdim.ikinci 21.günüde yapıcam inşallah.
Bu arada tam 18 gündür ovulasyon testlerim sürekli koyu cıktığı halde hiç yumurtlama var demiyo testler bu nasıl bişey ya anlamıyorumkinaniknanik
Evet canım 9 ve 10 gün gördüm ama ateşim yükselmediği için monitoru doğru bulmuyorumcnm yumurtlamaya göre senin yarın adet görmem lazım inş. olmazsın 3. seviyeyi 9,ve 10 günlermi gördün
ANGEL cnm gecen ay bende cok zor bulmuştum sonra anlaşmalı eczanelerin listesi var clear blue nin sitesinde ordan eczaneleri tek tek aradım ve buldum sende arayp bulabilirsin sen gecen ay istanbuldan eczaneden mi almıştın cnm tam hatırlamıyorum ama benimde bugün 2 seviyeye düştü ama ateşim yükselmedi şaşırdım
Evet canım 9 ve 10 gün gördüm ama ateşim yükselmediği için monitoru doğru bulmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?