• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kızlarr geçen burdan sormuştumm nerden bulcam monitörü kaça felan diye arkadaşlardan biri saolsun yazmıştı 350 tl civarı çok pahalı gelmişşti ben gecen ay internet sitesinin birinden öyle
basit ovülasyon çubuklarından alıp yapmıştım 13. ve 14. gün 2 çizgiyi görmüştümmm
Rabbiimmmm çok büyükkk nasip etti Hamileyimmm
Allah hepinizeee nasip etsin bir an önce meleklerinizi göndersinnnn

kızlarr geçen burdan sormuştumm nerden bulcam monitörü kaça felan diye arkadaşlardan biri saolsun yazmıştı 350 tl civarı çok pahalı gelmişşti ben gecen ay internet sitesinin birinden öyle
basit ovülasyon çubuklarından alıp yapmıştım 13. ve 14. gün 2 çizgiyi görmüştümmm

ne mutlu sana arkadasim cok sevindim hayirli ugurlu olsun
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah

cnm cok sevindim Allah kucagına almayıda nasip etsin inş. darısı bizlerin başına

emilyacim , Aygizem nasilsiniz ayin 13 cok az kaldi kaydirigubbakcemile2
sizde durumlar nasil herhangi bir belirtiniz varmi kizlar ?

Canım bende şuan normal adet belirtileri var başka birşey hissetmiyorum ben ayın 11 de yada 12 de bekliyorum yani inş olmam tabi ama :(

Aminnnnnn, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş bizler içinde dua et :)

canım bende aşılama düşünüyorum nerde yapıtırıyon bi rde maliyeti nedir paylaşırmısın.

canim ben londrada yasiyorum o yuzden burada yaptiricam maliyetine gelince hic cocucgumuz olmadigi icin devlet karsiliyor yani hicbir ucret odemiycem.

Monitorüm bu sabah geldi yarın acıp baslatıcam.
ukla canım çok sevindim tebrik ederim.:nazar:
prenses sanırım gecen aylarda 2.seviyeyi göremiyodun yaptığın kürler işe yarıyo olmalı bu iyi

kknın fıstıkları ben geldim nasılsınızzzzz:lepi:

prensesim 2. seviyen hayırlı olsun hayatım bak düzene girdi iyice çok yakında 3. seviyeyi de görürsün inşallah artık hep düzenli olsun aaaaa dur ama bu ay düzenli ya bir daha regl olmasın küçük prenses gelsinnnnopuyorumnanaktan:Saruboceq:

emilyacım neler yapıyorsun tatlım nasıl gidiyor bakalımmkaydirigubbakcemile5

burcucum yeni monütörün hayırlı olsun tatlım inşallah bu yeni makinen sana şans uğur veee bebiş getirir :Saruboceq:opuyorumnanaktan

daliacım aşılamaya başlıyormuşsun inşallah allahım emeklerini boşa çıkarmasın tatlım ben 3 aşılama yaptırdım ama kötü örnek olmasın hayatım arkadaşım ilk aşılamasında ikizlerini aldı kucağına şimdi kocaman oldu sıpalar darısı sana ve isteyen herkese olsun inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:zemuszemus

aygizemcim sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor çalışmalar opuyorumnanaktanaşılamanın maliyeti çok değil tatlım yani tüp bebek kadar çok değil gerçi ben yaptıralı 3 sene oldu ama devlet güvencen varsa ve üniversite hastanesinde yada devlete bağlı hastanelerde yaptırırsan hiç ücret ödemiyorsun özeldeki son fiyatları bilmiyorum ama inşallah bebişin seni daha fazla bekletmez tatlım:Saruboceq:

uklacım harika bir haber tebrik ederim allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin canım :Saruboceq::lepi:

kızlar bir çırpıda okudum geride kalan sayfaları kaçırdığım birşey yoktur inşallah varsa söyleyin çatlarım meraktankaydirigubbakcemile3ben malum bu ay monütörsüz devam ediyorum en son bir siteye sipariş verdim olumsuz cevapla geri dönmediler ama inşallah gelir bakalımm kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaslar, Bugun bana gore 10, manitore gore 9.gun. Bugun 3.seviyeyi gordum,

Ukla hayirli ugurlu olsun, en kisa zamanda Rabbim kucagini vermeyi nasip etsin, cok guzel bir haber...

Burcu evet canim, once allah sonra kurler yardimci oldu , heralde adetim duzene gireyior, bu ay bakalim 28 olacakmi? olmasa bile o gunlerde olursada iyi, cunki 40 gun suyordu biliyorsun..

Buarada yeni manitorun hayirli olsun..

Angel canim, sen manitoru acmasan bile, avulasyon testleri kullan bu ay, bak ukla arkadasimiz ne guzel hamis kalmiskaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
merhaba kizlar size bir sorum var, manitorde 3.seviyedemi yumurtlama catlamasi oluyor? yani manitor 3.seviye 2 gun ustuste goruyorsun, bugunlerde kaca kadar yumurta catliyor biliyormusunuz? cunki ertesi gun 2.seviyeye dusuyor ya, ozamanda devam ediyormu?? bilen varsa cevaplarmisniz?

merhaba kizlar size bir sorum var, manitorde 3.seviyedemi yumurtlama catlamasi oluyor? yani manitor 3.seviye 2 gun ustuste goruyorsun, bugunlerde kaca kadar yumurta catliyor biliyormusunuz? cunki ertesi gun 2.seviyeye dusuyor ya, ozamanda devam ediyormu?? bilen varsa cevaplarmisniz?

cnm ben 3. seviyeyi gördüğün 2. günü çatlıyor die biliyorum tam emin değilim aslında

zavallı topigimiz ne kadar sessiz ne kadar boynu bükük duruyor kimse birşey yazmıyor bende hergün giriyorum ama ne yazayım ki bekliyoruz işte bu ay hiç umudum yok zaten belirti falan da yok artık bu ay doktora gidicem hayırlısıyla inş. bi sorun cıkmazda kısa zamanda kavuşuruz yavrumuza

Son düzenleme:
arkadaslar gercekten herkez okuyup cikiyor biseyler yazsaniza:))

Son düzenleme:
zavallı topigimiz ne kadar sessiz ne kadar boynu bükük duruyor kimse birşey yazmıyor bende hergün giriyorum ama ne yazayım ki bekliyoruz işte bu ay hiç umudum yok zaten belirti falan da yok artık bu ay doktora gidicem hayırlısıyla inş. bi sorun cıkmazda kısa zamanda kavuşuruz yavrumuza
Evet gerçekten haklısınız bu sessizlikten dolayı artık hiç giresim bile gelmiyo buraya:umursamaz:

evet haklisin canim aynen katiliyorum :delphin:

Back