Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar, bugun manitorun 8.gunu ve 2.seviye gordum.
kızlarr geçen burdan sormuştumm nerden bulcam monitörü kaça felan diye arkadaşlardan biri saolsun yazmıştı 350 tl civarı çok pahalı gelmişşti ben gecen ay internet sitesinin birinden öyle
basit ovülasyon çubuklarından alıp yapmıştım 13. ve 14. gün 2 çizgiyi görmüştümmm
Rabbiimmmm çok büyükkk nasip etti Hamileyimmm
Allah hepinizeee nasip etsin bir an önce meleklerinizi göndersinnnn
arkadaşlar benimde adet tarihim 7 ekim.ağrılarım var sanırım adet aolacağım.test yaptım negatif çıktı.moralimi bozmayacağım.hayırlısı olsun
kızlarr geçen burdan sormuştumm nerden bulcam monitörü kaça felan diye arkadaşlardan biri saolsun yazmıştı 350 tl civarı çok pahalı gelmişşti ben gecen ay internet sitesinin birinden öyle
basit ovülasyon çubuklarından alıp yapmıştım 13. ve 14. gün 2 çizgiyi görmüştümmm
emilyacim , Aygizem nasilsiniz ayin 13 cok az kaldi kaydirigubbakcemile2
sizde durumlar nasil herhangi bir belirtiniz varmi kizlar ?
canim kismetse bu ayin ortalarinda asilama yaptiricam
adet olmayi bekliyorum adet olur olmaz ignelere basliycamzemuszemus
canım bende aşılama düşünüyorum nerde yapıtırıyon bi rde maliyeti nedir paylaşırmısın.
merhaba kizlar size bir sorum var, manitorde 3.seviyedemi yumurtlama catlamasi oluyor? yani manitor 3.seviye 2 gun ustuste goruyorsun, bugunlerde kaca kadar yumurta catliyor biliyormusunuz? cunki ertesi gun 2.seviyeye dusuyor ya, ozamanda devam ediyormu?? bilen varsa cevaplarmisniz?
Evet gerçekten haklısınız bu sessizlikten dolayı artık hiç giresim bile gelmiyo buraya:umursamaz:zavallı topigimiz ne kadar sessiz ne kadar boynu bükük duruyor kimse birşey yazmıyor bende hergün giriyorum ama ne yazayım ki bekliyoruz işte bu ay hiç umudum yok zaten belirti falan da yok artık bu ay doktora gidicem hayırlısıyla inş. bi sorun cıkmazda kısa zamanda kavuşuruz yavrumuza
zavallı topigimiz ne kadar sessiz ne kadar boynu bükük duruyor kimse birşey yazmıyor bende hergün giriyorum ama ne yazayım ki bekliyoruz işte bu ay hiç umudum yok zaten belirti falan da yok artık bu ay doktora gidicem hayırlısıyla inş. bi sorun cıkmazda kısa zamanda kavuşuruz yavrumuza