• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Canim doktora gitmen en iyisi, ama doktor esine amaliyat olursa daha iyi dediyse ameliyat olsun, ben topicte okumustum, esinin varikosel amaliyati olunca hamile kalmisti.

Bu donemler cok yorucu donemler,anliyorum seni,doktor ismi, yada hastane ismi bilmiyorum turkiyede, o konuda yardimci olamiycam.
Allah yar ve yardimcin olsun..

sağol canım amin. Vallahi bıktım doktora gitmekten ya sorunun ne olduğunu bilsem çözüme gideceğim oda belli değil , bakalım bu cumartesi gideceğim ne diyecek olmadı aşılama yapacağım ilk seferde hem maliyeti az hemde yapması daha kolay , belki tutar diye düşünüyorum

aaaaa ozaman aygizem va dalia üçümüzünde 3. seviye aynı gün ve adet günlerimizde aynı ne güzel geriye beraber saycaz inş. hayırlı olur bizim için

:nazar::nazar::nazar: KOLAY HAMıLELıK MONıTÖRÜ KULLANANLAR :nazar::nazar::nazar:

Dalia___________________13.Gün_________13.Gün 3.seviyeyi gördü_________6.Ay
Prenses88_______________25.Gün_____________________________________4.Ay
BurcuMucizeiihtisam______21.Gün__________9.Gün 3.seviyeyi gördü__________2.Ay
Aygizem________________12.Gün_________12.Gün 3.seviyeyi gördü_________3.Ay
Angel_34________________2.Gün______________________________________3.Ay
Hcgl_emilya_____________17.gün_________17.Gün 3.seviyeyi gördü__________4.Ay

KOLAY HAMıLELıK MONıTÖRÜ ıLE HAMıŞ KALANLAR

1-zeze26 (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)
2-wannababy (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)
3-kardelen82 (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
4-larme (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
5-iipek (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
7-dilruba44 (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)

kızlar 2 gündür pc de problem vardı giremedim nete hepinizin 3.seviyeleri hayırlı uğurlu olsun inşallah müjdeleri de hep birlikte verirsiniz:Saruboceq:zemuszemus

benden kötü haber test çubuğu bulamıyorum bir sürü siteden alışveriş yapmaya çalıştım ve hepsi de bana geri dönüp fabrikasında bile şu anda test çubuğu olmadığını söylediler ben boşuna açıp kapatıyorum monütörü sanırım bu ay test çubuğum yok şimdi bana akıl verin kızlar ne yapayım çubukları bulduğum da öbür ay ki adetimi bekelyip monütörü resetliyip öyle mi başlıyım ?? monütörü açıp kapatmaya devam edeyim mi ki test istediği gün yapamıcam anlamı yok pat diye bırakırsam açıp kapatmayı makine sapıtır mı bilen varsa bana acil bi cevap lütfen ya kafam çok karıştı neyse her işte vardır bir hayıra.s.

Angel canim, demek test cubugu bulamadin? bence bu ay bekle, gelecek ay devam et, resetlemek konusunda , eger bilgileri sifirlarsan, manitorun seni tanimasi falan bir iki aydaha bulur, acaba hic acmasan, gelecek ay adetin birinci gunu,manitor 1.gun yapsan nasil oluir? en iyisi bir telefon acip sormak , ben hic test cubugu bulamayan arkadasi okumadim bu topicte, ama kacirmis olabilirim.

zaten 28.gunde bir oldugun icin, yumurtlama gunu tahminen biliyorsun bu ay tahmin olarak calisirsin.

valla canım 4.5 siteden almaya çalıştım hepsi aynı cevabı verdiler telefonla arayıp ben de anlamadım arkadaşlar böyle bir problemle karşılaşan varmı ya da özelden bana yazar mısısnız nerden ya da hangi siteden aldığınızı çok garipsedim ben de ya:(( prensescim monütörü bu sabaha kadar açtım bundan sonra ne yapıcam bilmiyorum valla bu arada adet olmuşsun hayatım biraz değişik olmuş bu ay ama hayırlısı tatlım doktora bir git bakalım inşallah güzel haberlerle sağlıcakla gel hayatım.

ANGEL cnm gecen ay bende cok zor bulmuştum sonra anlaşmalı eczanelerin listesi var clear blue nin sitesinde ordan eczaneleri tek tek aradım ve buldum sende arayp bulabilirsin sen gecen ay istanbuldan eczaneden mi almıştın cnm tam hatırlamıyorum ama benimde bugün 2 seviyeye düştü ama ateşim yükselmedi şaşırdım

Hepinize merhaba kızlar.
Bugün 23.günüm monitöre göre m 21.günde yanmaya başladı.
9.gündede 3.seviye demişti ben ona güvenmesemde.
bu bikaç gün içinde adet olursam makine doğrudur ama olmazsam yenisini alıcam.
bu ay monitör 10 çubuk istedi.15.günden sonra test istemedi.
bende 18.günden itibaren (ateşimide takip ettiğim için çok düşüktü hala 36,0 derece)
clearblue dijital ovulasyon testi(gülen yüz) yapmaya başladım
6 çubuk bitirdim hepsi negatif çıktı.ateşim bu sabah 0.4 derece yükseldi bugünkü ovulasyon testimde negatif.
bu gece cok acayip bişey oldu rahmimin kasılmasından uykudan uyandım o kadar cok sancım vardıki cok şiddetliydi gercekten.
ıncir kürü yapıyodum biliyosunuz dün 21.günümü tamamladım ve bugün 7 günlük araya girdim.ikinci 21.günüde yapıcam inşallah.
Bu arada tam 18 gündür ovulasyon testlerim sürekli koyu cıktığı halde hiç yumurtlama var demiyo testler bu nasıl bişey ya anlamıyorumkinaniknanik

Son düzenleme:

Hepinize merhaba kızlar.
Bugün 23.günüm monitöre göre m 21.günde yanmaya başladı.
9.gündede 3.seviye demişti ben ona güvenmesemde.
bu bikaç gün içinde adet olursam makine doğrudur ama olmazsam yenisini alıcam.
bu ay monitör 10 çubuk istedi.15.günden sonra test istemedi.
bende 18.günden itibaren (ateşimide takip ettiğim için çok düşüktü hala 36,0 derece)
clearblue dijital ovulasyon testi(gülen yüz) yapmaya başladım
6 çubuk bitirdim hepsi negatif çıktı.ateşim bu sabah 0.4 derece yükseldi bugünkü ovulasyon testimde negatif.
bu gece cok acayip bişey oldu rahmimin kasılmasından uykudan uyandım o kadar cok sancım vardıki cok şiddetliydi gercekten.
İncir kürü yapıyodum biliyosunuz dün 21.günümü tamamladım ve bugün 7 günlük araya girdim.ikinci 21.günüde yapıcam inşallah.
Bu arada tam 18 gündür ovulasyon testlerim sürekli koyu cıktığı halde hiç yumurtlama var demiyo testler bu nasıl bişey ya anlamıyorumkinaniknanik

cnm yumurtlamaya göre senin yarın adet görmem lazım inş. olmazsın 3. seviyeyi 9,ve 10 günlermi gördün

ANGEL cnm gecen ay bende cok zor bulmuştum sonra anlaşmalı eczanelerin listesi var clear blue nin sitesinde ordan eczaneleri tek tek aradım ve buldum sende arayp bulabilirsin sen gecen ay istanbuldan eczaneden mi almıştın cnm tam hatırlamıyorum ama benimde bugün 2 seviyeye düştü ama ateşim yükselmedi şaşırdım

canım ben ilk monütörü aldığımda onunla birlikte 20 test çubuğu gelmişti ayda 10 tane kullandığımdan 2 ay gitti şimdi istanbulda değilim o yüzden internetten araştırdım bulunduğum yerde yok malesef:((

Evet canım 9 ve 10 gün gördüm ama ateşim yükselmediği için monitoru doğru bulmuyorum

cnm bende dün ve ondan önceki gün 3. seviyeyi gördüm bu gün ateşimin yükselmesi gerekiyordu ama yükselmedi diğer aylarda ise yükselmişti iyice kafam karıtı peki senin nezaman yükseldi ateşin kaçıncı gün yoksa hala düşük mü

Back