• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Angel canim, demek test cubugu bulamadin? bence bu ay bekle, gelecek ay devam et, resetlemek konusunda , eger bilgileri sifirlarsan, manitorun seni tanimasi falan bir iki aydaha bulur, acaba hic acmasan, gelecek ay adetin birinci gunu,manitor 1.gun yapsan nasil oluir? en iyisi bir telefon acip sormak , ben hic test cubugu bulamayan arkadasi okumadim bu topicte, ama kacirmis olabilirim.

zaten 28.gunde bir oldugun icin, yumurtlama gunu tahminen biliyorsun bu ay tahmin olarak calisirsin.

ben test çubuklarını internetten alıyorum. gittigidiyordan. en son 30'lu paket aldım. Oraya bakabilirsiniz.. Bir de monitörü resetlemek konusunu sormuştum, müşteri hizmetlerindeki bayan "gerek yok, araya zaman da girse m tuşuna bastığınız günden itibaren normale döner" dedi. ben ilaç tedvaisi gördüğümden uzun süre kullananmamıştım, cihazı açtığımda 99 günde kalmıştı. tekrar 1'den başladım. ilk ay 20 test istedi. sonraki ay 10 yetti ve her ay 3. çizgiyi gördüm. henüz hamile kalamadım ama cleaplan düzgün çalışıyor.

Son düzenleme:
ben test çubuklarını internetten alıyorum. gittigidiyordan. en son 30'lu paket aldım. Oraya bakabilirsiniz.. Bir de monitörü resetlemek konusunu sormuştum, müşteri hizmetlerindeki bayan "gerek yok, araya zaman da girse m tuşuna bastığınız günden itibaren normale döner" dedi. ben ilaç tedvaisi gördüğümden uzun süre kullananmamıştım, cihazı açtığımda 99 günde kalmıştı. tekrar 1'den başladım. ilk ay 20 test istedi. sonraki ay 10 yetti ve her ay 3. çizgiyi gördüm. henüz hamile kalamadım ama cleaplan düzgün çalışıyor.

canım bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim o zaman ben monütörü artık açıp kapatmıyım mı? yarın 5.günüm 6 ya da 7 de test isteyecek zaten bu ay çubuk yok kullanamıcam ya yoksa hiç açmayayım mı ??? bu konu da da yardımcı olursan çok sevinirimopuyorumnanaktan

ya bu monitörü nerden ve ne kadara aldınız
ben başka bir marka ovulasyon testi kullandım bu ay
çift çizgiyi gördüm ama güvenemedim??

:nazar::nazar::nazar: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ KULLANANLAR :nazar::nazar::nazar:

Dalia================16.Gün=======13.Gün 3.seviyeyi gördü=======6.Ay
Prenses88============3.Gün=================================5.Ay
BurcuMucizeiihtisam====24.Gün=======24.Gün GÜLEN YÜZÜ gördü======2.Ay
Aygizem=============15.Gün=======12.Gün 3.seviyeyi gördü========3.Ay
Angel_34=============5.Gün=================================3.Ay
Hcgl_emilya==========20.Gün========17.Gün 3.seviyeyi gördü=======4.Ay

KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR
1-zeze26 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)

Son düzenleme:

Hepinize merhaba kızlar.
Bugün 23.günüm monitöre göre m 21.günde yanmaya başladı.
9.gündede 3.seviye demişti ben ona güvenmesemde.
bu bikaç gün içinde adet olursam makine doğrudur ama olmazsam yenisini alıcam.
bu ay monitör 10 çubuk istedi.15.günden sonra test istemedi.
bende 18.günden itibaren (ateşimide takip ettiğim için çok düşüktü hala 36,0 derece)
clearblue dijital ovulasyon testi(gülen yüz) yapmaya başladım
6 çubuk bitirdim hepsi negatif çıktı.ateşim bu sabah 0.4 derece yükseldi bugünkü ovulasyon testimde negatif.
bu gece cok acayip bişey oldu rahmimin kasılmasından uykudan uyandım o kadar cok sancım vardıki cok şiddetliydi gercekten.
İncir kürü yapıyodum biliyosunuz dün 21.günümü tamamladım ve bugün 7 günlük araya girdim.ikinci 21.günüde yapıcam inşallah.
Bu arada tam 18 gündür ovulasyon testlerim sürekli koyu cıktığı halde hiç yumurtlama var demiyo testler bu nasıl bişey ya anlamıyorumkinaniknanik

cnm bende senin gibi hem digital ovulasyon hemde ateş ölçümü yapmıştım hakkında hayırlısı inşallahh bebişin sağlıkla gelirrrrr:Saruboceq:

Canim ins seninde duzene girer , bu duzensizlik insani cok tedirgin yapiyor...

Son düzenleme:
Arkadaslar bide niye 20 li paket aliyorsunuz? 30lu paketlerde de satliyor, ben 30 paket aliyorum ve 3 ay kullaniyorsun, eger 10 test isterse.

Son düzenleme:
Canim ben aslinda tahmin etmistim, ve sana yazdim sonra tekrar silmistim yazdiklarimi, cunki gec yumurtladigin icin, kasik agrim var deyince, belki yumurtlama gunundur diye yazmisim, 24,gun yumurtlama gunu olabilir, gec yumurtlayanlar icin 9.ve 10.gun yumurtlama gunu olmuyor.. simdi sen , 10-16 -2009 beklenmeyen adet tarihin. yumurtlama olduktan sonra 14 gun sayarsak, kullandigin ilaci bilmiyorum, adet duzeni icinmi kullaniyorsun??

ins benim adetim duzene girerse, bu ictigim civanpercemini sana tavsiye edicem, kullandigim aydan beri, adet tarihim dustu, kullandigim ay, 45gun suruyordu, sonra 40 dustu, simdi ise 25.( 25 gerci cok dusuk ama mutlaka duzene girecegini ve 28 .gunde bir olacagini inaniyorum)

Canim ins seninde duzene girer , bu duzensizlik insani cok tedirgin yapiyor...
Canım merhaba.
ben adetimi düzünlemek için fertilaid kullanıcam siparişimi verdim.
sadece amerikada satışı var.
işe yararsa tavsiye edicem sanada.

UKla merhaba, Canim eger adetlerin duzenli ise, bence al. gerci duzenli olmasa bile, gec yumurtlayanlar icin de ise yariyor, cunki daha onceleri ben 10-12-14-16 gunleri calisma yapiyordum, ama yanlis yapiyormusum, cunki 23-24 gunleri yumurtlama oluyor. bu manitoru kullanmaya basladiktan sonra ogrendim gec yumurtlamayi..

Internetten satin alabilirsin, biraz fiyati yuksek ama deger. hangi siteden alacagini bilmiyorum. Ayrica test cubuklari var, onlarida aliyorsun. kullanimi kolay, aldigin zman biz sana yardimci olmaya calisiriz.

Arkadaslar bide niye 20 li paket aliyorsunuz? 30lu paketlerde de satliyor, ben 30 paket aliyorum ve 3 ay kullaniyorsun, eger 10 test isterse.

almayı çok istiyorumda fiyat arkadaşların dediği gibi 350-400 çok pahalı :bbo:
ben zaten drla yumurta takibini 200 felan yaptırıyordum ...
adetlerim düzenli her ay mutlaka düzenli adet görüyorum...CADIARZU

Angel nerelerdesin kaydirigubbakcemile4

geldim prensescim beni biliyorsun bu ay monütörü kullanamıyorum malesef müşteri hizmetlerini de arayamadım henüz o kadar yoğundum ki bu hafta yarın arıcam bakalım bugün monütörü açmadım en son 4.gün açmıştım yanlış hatırlamıyorsam yarın onu soracağım işte önümüzdeki ay 5.gün açsam (çünkü açtığımda 5.gün olacak) olur mu bu şekilde diye en mantıklı bu geldi kendimce eğer olmuyorsa resetlerim artık hayatım
sen nasılsın nasıl gidiyor canım???zemuszemus

geldim prensescim beni biliyorsun bu ay monütörü kullanamıyorum malesef müşteri hizmetlerini de arayamadım henüz o kadar yoğundum ki bu hafta yarın arıcam bakalım bugün monütörü açmadım en son 4.gün açmıştım yanlış hatırlamıyorsam yarın onu soracağım işte önümüzdeki ay 5.gün açsam (çünkü açtığımda 5.gün olacak) olur mu bu şekilde diye en mantıklı bu geldi kendimce eğer olmuyorsa resetlerim artık hayatım

cnm sen monitörü açmasan da o actıgında 5. gün olmuycak sen açmasanda o ilerletiyo günlerini bende 1 kere öle olmuştu ama sen yinede ara sor. adet olduğunda da m ye basar 1. gün başlat cnm benimde bitti cubuklar bidaki ay almam lazım bakalım nasıl bulucam

angel canim eger monitoru kullanmiycaksan pillerini cikarman yeterli olacak
bende temmuz ayinda oyle yapmistim agustosta pillerini takip m tusuna basmistim hic bir sorunda yasamamistim
cunku pillerini cikarmayip acmamaya devam edersen o kendi kendine ilerliycek bir sonraki ay karisiklik yasibilirsin
insallah en kisa zamanda melegine kavusursun tatlim

emilyacım, daliacım valla bu bilgileri vermeniz süper oldu ben de açtığımda kaldığı günden devam edecek sanıyordum ne büyük yanılgı bugün pillerini çıkardım kullanamıyorum zaten şimdi önümüzdeki ay açıp m tuşuna bastığım da sorun kalmaz dimi canlarım bugün
7.günüm test günüm yani neyse 2 aydır az çok anladım yumurtlama günşerimi ona göre denerim bu ay 12,13,ve 14.günler oluyor.bir de gelecek ay monütörü açtığımda m7 mi gösterir bugün çıkardım da pilleri ondan sordum şekerlerkaydirigubbakcemile2sizlerin nasıl gidiyor kızlar inşallah bu ay güzel haberler alırım sizden birilerinin şeytanın bacağını kırması lazım dimi artık hadi kızlar size güveniyorum yolu açın hepimiz gelelimkaydirigubbakcemile5

kızlar ya bu arada birkaç siteye daha sipariş verdim aynı şeyi söylediler bugün arayıp fabrikasından gelmiyormuş yokmuş bu ay da yetişmezse çok üzülürüm valla ben monütörümü özledim zaten bir bulayım 30 tane alıcam artık

Merhaba kızlar.son çalışmalarımıda yapıp beklemeye başladım.ateşimde yükselmeye başladı gibi görünüyor.umarım bu kez yumurtlamayı doğru tespit edebilmişimdir.aldığım clearblue monitorun kesinlikle bozuk oldugunu düşünüyorum aylardır bosa emek harcayıp zaman kaybı yaşadım.keşke en başından yeni bir makine alsaydım.neyseki bu ay diğer dijital testlerden kullandım ve gülen yüzü gördüm allahıma şükür.şimdi herşey tamamen yaratıcımıza rabbimize kaldı o müsade ederse bebeğim rahmime düşüp tutunacak inşaallah.bu arada fertilaid i sipariş verdiğimi söylemiştim eger adet olursam onu kullanıcam.sizde bi arastırın isterseniz benim cok ilgimi cekti..

Back