Angel canim, demek test cubugu bulamadin? bence bu ay bekle, gelecek ay devam et, resetlemek konusunda , eger bilgileri sifirlarsan, manitorun seni tanimasi falan bir iki aydaha bulur, acaba hic acmasan, gelecek ay adetin birinci gunu,manitor 1.gun yapsan nasil oluir? en iyisi bir telefon acip sormak , ben hic test cubugu bulamayan arkadasi okumadim bu topicte, ama kacirmis olabilirim.
zaten 28.gunde bir oldugun icin, yumurtlama gunu tahminen biliyorsun bu ay tahmin olarak calisirsin.
ben test çubuklarını internetten alıyorum. gittigidiyordan. en son 30'lu paket aldım. Oraya bakabilirsiniz.. Bir de monitörü resetlemek konusunu sormuştum, müşteri hizmetlerindeki bayan "gerek yok, araya zaman da girse m tuşuna bastığınız günden itibaren normale döner" dedi. ben ilaç tedvaisi gördüğümden uzun süre kullananmamıştım, cihazı açtığımda 99 günde kalmıştı. tekrar 1'den başladım. ilk ay 20 test istedi. sonraki ay 10 yetti ve her ay 3. çizgiyi gördüm. henüz hamile kalamadım ama cleaplan düzgün çalışıyor.
Son düzenleme: