A
angel_34
Ziyaretçi
kızlar herkese iyi akşamlar size gelişmelerden bahsetmek istiyorum yani eşimle geçenlerde aramızdaki gerginlik yaşanan tatsız olaylar malum anlatmıştım artık o kadar içine oturmuş ki benim tavırlarım(gerçekten çok soğuktum ciddi ciddi ayrılmayı bile düşündüğüm anlar olmadı değil) bugün barıştık defalarca özür diledi bana yüzük almış atmıştım ya malum,bir de ben hayvanları çok severim yavru van kedisi siparişi vermiş eğer bulunursa haftaya gelecekmiş.yani ben çaba göstermiyo hiçbirşey için diye düşünürken sessiz sedasız üzülmüş çabalamış ben de 8 yılın hatrına hatta 9.yılı tanışmamızın bir şans daha verdim.yaşadıklarımı unutmam mümkün değil, asla unutmam da ama üstüne bir sünger çekicem en azından zaten kendisine de söyledim bu 2. büyük hatasıydı 3.de asla seninle kalmam dedim önceden de yazmıştım buraya sevmeseydim çoktan bitirirdim ama ben de seviyorum eşimi 19 yaşından beri birlikteyiz gözümü açtım onu gördüm diyebilirim yani çok uzattım ama sizinle paylaşmassam olmazdı bu sayfanın yeri ve sizler çok ayrısınız benim için gelelim konuyla alakalı kısma ben bu sitede okumuştum bir arkadaş yazmış onun da yıllarca çocuğu olmamış sebepsiz infertilite yüzünden sonra herşeyi tümdüşünceleri rafa kaldırıp bir yavru kedi almış onunla oyalanırken kafası başka şeylerle meşgul olmamış düşüncelerinden uzaklaşabilmiş ve kendiliğinden hamile kalmış ismini hatırlayamadım ama çok hoşuma gitmişti yazı diyorum ki belki ben de düşüncelerimden bii nebze olsun uzaklaşabilirim bu sayede bakalım artık günler ne gösterecek hepimiz için hayırlısı olsun son 15 günüm berbat geçmişti evde huzursuzluk çok kötü inşallah bundan sonrası güzel olur bugün içim gerçekten ferahladı içimi döktüm çünkü neyse çok sıkmayayım sizi hepinizi çok seviyorum şekerler görüşmek üzerekaydirigubbakcemile2zemuszemus