• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kızlar herkese iyi akşamlar size gelişmelerden bahsetmek istiyorum yani eşimle geçenlerde aramızdaki gerginlik yaşanan tatsız olaylar malum anlatmıştım artık o kadar içine oturmuş ki benim tavırlarım(gerçekten çok soğuktum ciddi ciddi ayrılmayı bile düşündüğüm anlar olmadı değil) bugün barıştık defalarca özür diledi bana yüzük almış atmıştım ya malum,bir de ben hayvanları çok severim yavru van kedisi siparişi vermiş eğer bulunursa haftaya gelecekmiş.yani ben çaba göstermiyo hiçbirşey için diye düşünürken sessiz sedasız üzülmüş çabalamış ben de 8 yılın hatrına hatta 9.yılı tanışmamızın bir şans daha verdim.yaşadıklarımı unutmam mümkün değil, asla unutmam da ama üstüne bir sünger çekicem en azından zaten kendisine de söyledim bu 2. büyük hatasıydı 3.de asla seninle kalmam dedim önceden de yazmıştım buraya sevmeseydim çoktan bitirirdim ama ben de seviyorum eşimi 19 yaşından beri birlikteyiz gözümü açtım onu gördüm diyebilirim yani çok uzattım ama sizinle paylaşmassam olmazdı bu sayfanın yeri ve sizler çok ayrısınız benim için gelelim konuyla alakalı kısma ben bu sitede okumuştum bir arkadaş yazmış onun da yıllarca çocuğu olmamış sebepsiz infertilite yüzünden sonra herşeyi tümdüşünceleri rafa kaldırıp bir yavru kedi almış onunla oyalanırken kafası başka şeylerle meşgul olmamış düşüncelerinden uzaklaşabilmiş ve kendiliğinden hamile kalmış ismini hatırlayamadım ama çok hoşuma gitmişti yazı diyorum ki belki ben de düşüncelerimden bii nebze olsun uzaklaşabilirim bu sayede bakalım artık günler ne gösterecek hepimiz için hayırlısı olsun son 15 günüm berbat geçmişti evde huzursuzluk çok kötü inşallah bundan sonrası güzel olur bugün içim gerçekten ferahladı içimi döktüm çünkü neyse çok sıkmayayım sizi hepinizi çok seviyorum şekerler görüşmek üzerekaydirigubbakcemile2zemuszemus

Selam kızlar,
Allah hepinize tez zamanda bebişlerinizi verir inşallah.Zamanı gelmeyince olmuyo ne yapsak nafile.Hayırlısı,en önemlisi sağlıklı,sıhhatli bebekler tabiki.Bu arada bebişim 17 hafta 3 günlük oldu.Dün cinsiyetini öğrendik sizlerle de paylaşmak istedim.Bir kızım olacak inşallah ismini de Zeynep koymayı düşündük.Allah hepinize bu duyguyu hayırlısıyla en kısa zamanda tatmak nasip etsin.Daliacım en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum,vereceğine de inanıyorum .opuyorumnanaktan

angel inan cok sevindim canim kaydirigubbakcemile5
insallah en kisa zamanda meleginize kavusursunuz ve mutlulugunuz kat kat artar :Saruboceq:

Selam kızlar,
Allah hepinize tez zamanda bebişlerinizi verir inşallah.Zamanı gelmeyince olmuyo ne yapsak nafile.Hayırlısı,en önemlisi sağlıklı,sıhhatli bebekler tabiki.Bu arada bebişim 17 hafta 3 günlük oldu.Dün cinsiyetini öğrendik sizlerle de paylaşmak istedim.Bir kızım olacak inşallah ismini de Zeynep koymayı düşündük.Allah hepinize bu duyguyu hayırlısıyla en kısa zamanda tatmak nasip etsin.Daliacım en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum,vereceğine de inanıyorum .opuyorumnanaktan

ayyy dilrubacim demek prensesin geliyor ne guzel :nazar:
zeynep ismide cok hos ayrica a.s Rabbim saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:
bana gelince bu ay benim son ayim :çok üzgünüm:ben elimden geleni yaptim gerisini Rabbime biraktim

Bu arada kizlar cuma gunu ignelerimi aldim delikafadulden ama birsuru igne var cok korktum akannehir birde igneleri kendi kendime yapicam :uhm: nasil yapcaksam ustelik birde gobekten kafamçokkarıştı
Allah yardimcim olsun vallahi simdiden gozum korktu ama mecbur artik donusu yok :1no2:

kızlar herkese iyi akşamlar size gelişmelerden bahsetmek istiyorum yani eşimle geçenlerde aramızdaki gerginlik yaşanan tatsız olaylar malum anlatmıştım artık o kadar içine oturmuş ki benim tavırlarım(gerçekten çok soğuktum ciddi ciddi ayrılmayı bile düşündüğüm anlar olmadı değil) bugün barıştık defalarca özür diledi bana yüzük almış atmıştım ya malum,bir de ben hayvanları çok severim yavru van kedisi siparişi vermiş eğer bulunursa haftaya gelecekmiş.yani ben çaba göstermiyo hiçbirşey için diye düşünürken sessiz sedasız üzülmüş çabalamış ben de 8 yılın hatrına hatta 9.yılı tanışmamızın bir şans daha verdim.yaşadıklarımı unutmam mümkün değil, asla unutmam da ama üstüne bir sünger çekicem en azından zaten kendisine de söyledim bu 2. büyük hatasıydı 3.de asla seninle kalmam dedim önceden de yazmıştım buraya sevmeseydim çoktan bitirirdim ama ben de seviyorum eşimi 19 yaşından beri birlikteyiz gözümü açtım onu gördüm diyebilirim yani çok uzattım ama sizinle paylaşmassam olmazdı bu sayfanın yeri ve sizler çok ayrısınız benim için gelelim konuyla alakalı kısma ben bu sitede okumuştum bir arkadaş yazmış onun da yıllarca çocuğu olmamış sebepsiz infertilite yüzünden sonra herşeyi tümdüşünceleri rafa kaldırıp bir yavru kedi almış onunla oyalanırken kafası başka şeylerle meşgul olmamış düşüncelerinden uzaklaşabilmiş ve kendiliğinden hamile kalmış ismini hatırlayamadım ama çok hoşuma gitmişti yazı diyorum ki belki ben de düşüncelerimden bii nebze olsun uzaklaşabilirim bu sayede bakalım artık günler ne gösterecek hepimiz için hayırlısı olsun son 15 günüm berbat geçmişti evde huzursuzluk çok kötü inşallah bundan sonrası güzel olur bugün içim gerçekten ferahladı içimi döktüm çünkü neyse çok sıkmayayım sizi hepinizi çok seviyorum şekerler görüşmek üzerekaydirigubbakcemile2zemuszemus

Çok sevindim canım işlerin yola girdiğine gercekten.umarım böyle tatsızlıklar bidaha asla tekrarlanmazopuyorumnanaktan

ayyy dilrubacim demek prensesin geliyor ne guzel :nazar:
zeynep ismide cok hos ayrica a.s Rabbim saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:
bana gelince bu ay benim son ayim :çok üzgünüm:ben elimden geleni yaptim gerisini Rabbime biraktim

Bu arada kizlar cuma gunu ignelerimi aldim delikafadulden ama birsuru igne var cok korktum akannehir birde igneleri kendi kendime yapicam :uhm: nasil yapcaksam ustelik birde gobekten kafamçokkarıştı
Allah yardimcim olsun vallahi simdiden gozum korktu ama mecbur artik donusu yok :1no2:

Canım biraz güçlük çeksende umarım sonunda çok tatlı bir mutluluk gelir..:emir_bebek:

Şimdi bana gelinceee
dün kırmızılarım geldi şükür çünkü zamanında geldi en azından bu ay
bebek olmasada buda iyi bişey benim için
vitaminlerim henüz gelmedi
yeni sıfır gıcırgıcır bi monitörüm olucak dün gece siparişi verildi
inş perşembeye kadar gelir
bu ay incir yapmıcam
fertilaid i kullanıcam

Canım çok sevindim yaşananlara , umarım mutluluğunuz hiç bozulmaz bizde seni seviyoruz opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaslar, Angel baristigina ve hayata ve aramiza tekrar dondugune sevindimkaydirigubbakcemile3
Allah kimseye yasatmasin bu huzursuzlugu insaallah.

Dalia igne ne ignesi ben kacirdim sanirim,?

buarada kizlar manitor 7.gunu. ve bugun test istedi. gecen ay 9.gunde istemisti biliyorsunuz telasimi:)
umarim bu ay adetim duzene girer, ben oyle hissetiyorum.

Bu ay corek otu karisimi kullanmayacagim, incir kurude yapmayacagim, arada adetimin duzene girmesi icin civanpercemi icicem sadece.

Burcu canim, fertilaid nedir ? yumurtlama icinmi? bide recetesiz nasil aliyorsun? doktor vermiyormu?
eger ise yararsa dedigin gibi banada tavsiye edersinopuyorumnanaktan

canim kismetse bu ayin ortalarinda asilama yaptiricam
adet olmayi bekliyorum adet olur olmaz ignelere basliycamzemuszemus

Şimdi bana gelinceee
dün kırmızılarım geldi şükür çünkü zamanında geldi en azından bu ay
bebek olmasada buda iyi bişey benim için
vitaminlerim henüz gelmedi
yeni sıfır gıcırgıcır bi monitörüm olucak dün gece siparişi verildi
inş perşembeye kadar gelir
bu ay incir yapmıcam
fertilaid i kullanıcam

yeni monitorun hayirli olsun burcu :lepi:
insallah melegin en kisa zamanda gelir :Saruboceq:

emilyacim , Aygizem nasilsiniz ayin 13 cok az kaldi kaydirigubbakcemile2
sizde durumlar nasil herhangi bir belirtiniz varmi kizlar ?

arkadaşlar benimde adet tarihim 7 ekim.ağrılarım var sanırım adet aolacağım.test yaptım negatif çıktı.moralimi bozmayacağım.hayırlısı olsun

:nazar::nazar::nazar: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ KULLANANLAR :nazar::nazar::nazar:

Dalia================21.Gün=======13.Gün 3.seviyeyi gördü========6.Ay
Prenses88============8.Gün==================================5.Ay
BurcuMucizeiihtisam====2.Gün==================================3.Ay
Aygizem=============20.Gün=======12.Gün 3.seviyeyi gördü=========3.Ay
Angel_34=============10.Gün=================================3.Ay
Hcgl_emilya==========25.Gün=======17.Gün 3.seviyeyi gördü=========4.Ay

KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR
1-zeze26 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)

Back