kızlar herkesin geçmiş bayramını kutlarım. benim bi sorum olacak; ilk ay üçüncü seviyeyi gördüm fakat 2 aydır üçüncü seviyeyi göremiyorum, bunun nedeni ne olabilir, ilgilenirseniz sevinirim.Doktora gittim yumurtalıklarınla ilgili hiçbir sorun yok gayet ii dedi, bende anlayamadım, sizde bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
kızlar yaaa 13. günüm ve hala 1. seviye 1 den direk 3 e gecen varmı yaaa deli olucam neden böyle oluyo
mrb arkadaşlar 14.günüm hala 1. seviye ben iyice dengesizleştim yaaavvv
kızlar ben az önce adet oldum yani ilk damlalar gelmeye başladı akşama sökülür iyice sanırım... acayip karnım ve belim ağrıyor 26.günde geldi maşallah hiç sektirmiyo bile makineyi yarın 1.gün olarak açıcam bu kadar problemin içinde neden hala kullanmaya devam ediyorum onu da bilmiyorum eşimle hala aramızda büyük bi soğukluk var söylemiştim ya hala affedemedim içimde düzelip düzelmeyeceğini bilmiyorum düzelirse monütörüm boşa gitmesin diye açıcam :sinifsinif:düzelmesse de elbet bırakırım monütörü falan :sinifsinif:zaten olmuyo işte belki de hiç olmayacak ben zorluyorum kendi kendime kafam çok karışık ,çok moralim bozuk çokk offfff offffff....
kizlar bugun 23.gunum ve 1.seviyedeyim, bu ay heralde 2.ve 3.seviyeyi goremiycem. bugun biraz kirmizilar geldi anlamadim niye erken geldi. normalde biliyorsunuz 40 gun geliyordu.sasirdim. acaba yumurtlma kanamasi oluyor ki? endiselendim once ama bir kere geldi, adet oldugumu zannetmiyorum, yumurtlama kanamasimi acaba?? off kafam karisti yaaa
Canim, uzulmuyorum artik, cunki uzule uzule neolacak halim. hayati akisina biraktim, uzulmemeye baska seylerle ilgilenmeyi calaciyorum, yumurtlama kanamasina gelince, gecen ayda yumurtlama olmadan once 2,gun boyle kanama gelmisti ve ozaman arastirmistim ve ogrendim ki oyle bir kanama turu varmis, biraz kendi kendime teshis vermis oldum ama:) sagolsun kadinlar kulubunde her sey mevcut olunca okuyup ogreniyorsun. herneyse dun ve bugun gene geldi, ama 24.gunum ve 1.seviye oldugu icin yumurtlama olacagini dusunmuyorum cunki 4 gun sonra 20.cubuk bitmis olacak. dedigin gibi her bayanda yilda bir kere yumurtlama olmaya biliyormus, musteri hzimetlerve doktorum oyle soylmisti. bu ay doktora gidecem ama esim illa adet ol ozamn gideriz diyor, bende adet ken gideyim ben arastirdim diyorum, bilgisayarin interneti duyunca , ya bosver interneti okuma diyor, oyuxden israrli olamiyorum. ADET olayim bitsin gidecem ins, artik ne gerekiyorsa onu yapsinlar, burdaki doktorlar birtane ilac veriyorlarmis yumurtanin gelisimi icin belki onu verir.sperm testide ister buyuk bir ihtimal, istemese bile ben soyleyecegim ve test yaptiracagim. oyle iste...hayirlisi...
canım eşine söyle adetin 2. v3ya 3. günü gitmek doğrusu. o gün yapılan hormon testleri daha anlamlı oluyor. hatta 1. günü bile gidebilirsin. Erkekler bu işlerden anlamaz. biz yıllardır doktora gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?