Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

canım istersen müşteri hizmetlerini ara sana sağlıklı bilgi verirler benim hiç başıma gelmedeği için bilemiyeceğim , ama monitördede bir sorun olabilir.

Kızlar benimde size bir sorun olacak önerilerinize ihtiyacım var ;

Şimdi bildiğiniz gibi 4,5 senelik evliyiz 2 sene eşim korundu sonradan denemeler sonucunda başarılı olamadık ilk önce ben doktora gittim ultrasonla yumurtalıklarıma bakıldı hiç bir sorun yok dedi doktor sonra eşimden sperm testi istedider ondada hareketliliğinde ve şeklinde sorun var dediler ama bunu diyen yer tüp bebek merkezi testide orda yaptırdık , sonra benim tüplerim açıkmı diye bakıldı ondada açık çıktı, sonra bildiğiniz gibi geçenlerde ürolağa gittik ( başka bir doktor bu ) eşimde sağ tarafta varikosel var solda da hafif var dedi doktor gene sper testti istedi ama yaptırdığınız yer ne tüp bebek merkezi olsun nede hastanede tiüp bebek merkezi olan bir hastene olsun dedi labaratoarda istedi x bir yere gittik ve yaptırdık % 60 oranında çıktı sper testi sonucu varikosel bunu etkilemiyor ama ameliyat olursan sonuç çok daha iyi olur dedi ama bu şekildede hamilelik olur bizim sınırımız %40 dedi. Şimdi tekrardan bana dönecez anlıyacağınız allahım okadar yoruldumki bu belirsizlikten gittiğimiz yer medical park hastanesi üroloğa iyi bir kadın doğumcu önermesini istedik o hastanede bulunan iyi bir doktor ismi verdi şimdi ona gideceğim , sizce ne yapmalıyım bu blirsizlik beni çok sıktı

aygizem seni çok ii anlıyorum sorun yoksa neden olmuyo diyosun, ama herşeyden üstün olan gücü unutuyoruz, o ne zaman isterse o zaman olacak bunun zamanı belli, sen ne yaparsan yap bu değişmeyecek, stres yapma biraz akışına bırakmayı dene , bunu yapabilmek içinde kendine farklı bir uğraş yarat bence... her şey gönlünce olsun...

KOLAY HAMıLELıK MONıTÖRÜ KULLANANLAR

Dalia___________________9.Gün_______________________________________6.Ay
Prenses88______________21.Gün______________________________________4.Ay
BurcuMucizeiihtisam______17.Gün______________________________________2.Ay
Aygizem________________8.Gün_______________________________________3.Ay
Angel_34________________24.Gün______________________________________2.Ay
Hcgl_emilya_____________13.gün_______________________________________4.Ay

KOLAY HAMıLELıK MONıTÖRÜ ıLE HAMıŞ KALANLAR

1-zeze26 (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)
2-wannababy (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)
3-kardelen82 (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
4-larme (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
5-iipek (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
7-dilruba44 (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)

Son düzenleme:
kızlar ben az önce adet oldum yani ilk damlalar gelmeye başladı akşama sökülür iyice sanırım... acayip karnım ve belim ağrıyor 26.günde geldi maşallah hiç sektirmiyo bile makineyi yarın 1.gün olarak açıcam bu kadar problemin içinde neden hala kullanmaya devam ediyorum onu da bilmiyorum eşimle hala aramızda büyük bi soğukluk var söylemiştim ya hala affedemedim içimde düzelip düzelmeyeceğini bilmiyorum düzelirse monütörüm boşa gitmesin diye açıcam :sinifsinif:düzelmesse de elbet bırakırım monütörü falan :sinifsinif:zaten olmuyo işte belki de hiç olmayacak ben zorluyorum kendi kendime kafam çok karışık ,çok moralim bozuk çokk offfff offffff....

cnm bozma moralini monitörüde ac belki 3. seviyeye kadar düzelir aranız bebekler umadığımız anda gelir ya hep belki de süpriz yapar size o yüzden devam et cnm bende 15. gün 2 seviyeye ulaştım ama sanırım 3. seviyeyi göremiycem ve 20 cubuk gidecek bu ay

canım benim inşallah yumurtlamanın işaretidir bu kanama ama demiştim ya her ay yumurta yapmayabiliyormuşuz belki bu ay senin öyle bir ayındır üzülme hiç moralini bozma bu arada hala devam ediyor mu hayatım yoksa sadece 1 kere mi oldu ben anlayamadım neden olduğunu ama inşallah hayırlı sebeplerdendir:Saruboceq:bu arada ben monütörü açtım bugün 1.gün olarak belki düzelir yani inşallah prensescim valla ben de mutsuz olmaktan sıkıldım yoruldum düşün düşün hep aynı bari gerilere doğru atmaya çalışayım yaşadıklarımı unutmam ama hatırlamam da belki dimi size tam destek burdayım artık merak etme tatlım bu arada sen doktora gidecek misin canım bu ay?opuyorumnanaktan

emilyacım canım 2.seviyen hayırlı olsun inşallah bu ay istediğin gibi olur tatlım yeter ki bebişin gelsin de 20 çubuk gitsin hayatım ya bu arada ben de dün test çubuğu için sipariş verdim inşallah yetişir gününe bu ay da 7. gün mü ister acaba testi kızlar ya ilk ay 6.gün 2.ay 7 gün istemişti bu ay 8e mi çıkacak yoksakaydirigubbakcemile3

bir de ben düşündüm de hayatım da hiçbir şeyi bu kadar istememişim gerçekten tek hayalim bu oluş artık yavv:Saruboceq:

iyi ki varsınız bu siteyi ve sizi ÇOKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMM canlarım benimm sadece sizinle paylaşabiliyorum bazı şeyleri o kadar güzel bir duygu ki paylaşmak umarım artık hep güzel şeyleri paylaşırız :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…