dalia tablomu koyucam cnm ama önce bi emin olayım istiyorum.
aygizem normalde gecikmezdi hiç hep beklediğim gün gelirdi ve ateşim yüksek olmazdı ama tabi emin olamıyorum ve korkuyorum hepimiz için hayırlı olsun sizler içinde dua ediyorum Allah isteyen herkese versin inş.
dalia tablomu koyucam cnm ama önce bi emin olayım istiyorum.
aygizem normalde gecikmezdi hiç hep beklediğim gün gelirdi ve ateşim yüksek olmazdı ama tabi emin olamıyorum ve korkuyorum hepimiz için hayırlı olsun sizler içinde dua ediyorum Allah isteyen herkese versin inş.
Canım,benim de öyle olmuştu.Erken gebelik testinde belli belirsiz 2. çizgiyi görmüştüm.Seni anlıyorum ne düşüneceğini ne hissedeceğini bilemiyosun belirsizlik yaşıyosun ama merak etme bence hamilesin.Bir kaç gün sonra testlerde kesin çıkacak.Çok sevindim inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin.:teytey:
kızlar teşekür ederim sizlerde olmasanız beni çok rahatlatıyosunuz ateşim bu gün de 36,07 sabitlendi hep aynı,öğlende biraz belim agırdı ama şimdi geçti ne belirtisi onuda bilemiyorum
Canım tebrik ederim sen hamilesin.tadını cıkar..kızlar teşekür ederim sizlerde olmasanız beni çok rahatlatıyosunuz ateşim bu gün de 36,07 sabitlendi hep aynı,öğlende biraz belim agırdı ama şimdi geçti ne belirtisi onuda bilemiyorum
Canım,benim de öyle olmuştu.Erken gebelik testinde belli belirsiz 2. çizgiyi görmüştüm.Seni anlıyorum ne düşüneceğini ne hissedeceğini bilemiyosun belirsizlik yaşıyosun ama merak etme bence hamilesin.Bir kaç gün sonra testlerde kesin çıkacak.Çok sevindim inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin.:teytey:
KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ KULLANANLAR
Dalia__________________25.Gün_______3.seviyeyi xx.gün gördü_________5.Ay
Prenses88______________7.Gün______________________ _____________4.Ay
BurcuMucizeiihtisam______3.Gün____________________ _______________2.Ay
Aygizem_______________18.Gün_______3.seviyeyi 9.gün gördü__________2.Ay
Angel_34_______________10.Gün___________________________________2.Ay
KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR
1-zeze26 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
8-hcgl_emilya(Kullandığının 3. Ayında HAMİLE KALDI)
gnydn kızlar bu gün yine yaptım test 2, çizgi yine silikti 1-2 gün sonra tekrar deniycem
kizlar bugun 7.gunum ve gene test istemedi( morelim bozuldu ve mideme agrilar girdi (
biriniz arayip sorabilirmi? ben bu ay.adetin 2.gunu manitoru saat 9 acmak icin , m tusuna basili tutup 1.gune getirmistim. cunki adetin 1.gunu 12 de actigim icin, 12 de test yapamam diyerek oyle bisey yaptim hatirlarsaniz..... napacagimi bilmiyorum.
gerci sizin oraya gore tel acamassiniz aksam oluyor? ama dalia yada burcu siz acabilirsiniz belki, bu normalmi kizlar ?
canim mesajini simdi gordum bu saatte orasi kapanmistir istersen yarin sabah ariyip sorarim
sen kacinci gun 3 seviyeyi gormustun eger gec gorduysen ondan olabilir
Oooo canım baksana 24.günde yumurtlama olmuş geçen ay şimdi gördüm.canim gecen ay 23-24.gunde yumurtlama gerceklesmisti.
bide dunde bugunde 1.seviyeyi gosterdi. hatirlamiyorum ama 1.gun 2.gun .3.gun.4.gun.5.gun demi seviye 1.gosteriyor bu alet hatirlamiyorumda??
kizlar bugun 7.gunum ve gene test istemedi( morelim bozuldu ve mideme agrilar girdi (
biriniz arayip sorabilirmi? ben bu ay.adetin 2.gunu manitoru saat 9 acmak icin , m tusuna basili tutup 1.gune getirmistim. cunki adetin 1.gunu 12 de actigim icin, 12 de test yapamam diyerek oyle bisey yaptim hatirlarsaniz..... napacagimi bilmiyorum.
gerci sizin oraya gore tel acamassiniz aksam oluyor? ama dalia yada burcu siz acabilirsiniz belki, bu normalmi kizlar ?
kizlar bugun doktorda randevum vardi ekim ayinda Allahin izniyle ilk asilamam yapilcak
yani monitoru bir ay daha kullanicam
angel canim yanlis hatirlamiyorsam sen daha once asilama yaptirmistin nasil agrili bir islemmi ne kadar suruyo ?
prensescim geç gördüm tatlım mesajını ama aradım cevap vermediler hayatım bu arada senin monütöre göre mi sana göre mi yedinci gün bence iyice tanımaya başladıktan sonra daha geç test isteyecek sonuçta yumurtlama günlerini artık bileceği için yumurtlamana en yakın zamanda test istemeye başlar sıkma canını bugün yarın ister testi merak etme hayatım sennopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?