• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Canim maniyore gore 7.bana gore 8.gunum. ama manitore gore test istiyor ya, oyuzden ..
aradigin icin tesekkur ederim. ama hala muammada bir sonuc yok... yarin ararmisin tekrar?

kızlar herkese günaydınnn bugün 11.gün 2. seviyedeyim büyük ihtimal yani işallah yarından sonra 3.seviyeye geçer bakalım bal tarçına devam işte :Saruboceq:

günaydın hayatımzemuszemusnumara evde tatlım kitapçıktan bakıp aramıştım ben işteyim ama ancak akşam eve gittiğimde arayabilirim canm yaa inşallah birilerini bulurum
:Saruboceq:

emilyacım sakin ol hayatım inşallah ateşin sadece gece üşümenle ilgilidir tatlım :Saruboceq:

angel .hayirli olsun.2.seviyen.yarin buyuk bir ihtimal 3.seviyeyi gorursun canim..

Aksam is cikici gec olur ama , yapacak bisey yok, senide yoruyorum kusura bakma..ins bu sabah test ister. bu sabah 8.gunde olacak. dun gunum berbat gecti. bunada sukur:Saruboceq:

arkadaslar sizlerdende cevap bekliyorum:((

hcgl_emilya kan testi ne zamn yaptiracaksin?en guvelir test canim, ben ilk hamileligimde evdeki testlerde cikmamisti...

Son düzenleme:
kızlar eşim aradı akşama yaptıralım istersen dedi kan testini iş çıkışı gidicez varmı yokmu kesin çıksın bari kaç gündür yaşadığım belirsizlik çok kötü dua edin bana nolurrrrr

kızlar eşim aradı akşama yaptıralım istersen dedi kan testini iş çıkışı gidicez varmı yokmu kesin çıksın bari kaç gündür yaşadığım belirsizlik çok kötü dua edin bana nolurrrrr

canım en güzelini yaparsın bencede , bu belirsizlik insanı çok karamsarlaştırıyor, hadi hayırlısı güzelim güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle.

Kızlar ben bugün tatile çıkıyorum çok sık internete giremiye bilir bugün 19.günüm bu çarşamba regl günüm bakalım ne olacak :a015:

kizlar bugun 8.gunum manitoru actim ve gene test istemedi:( sanirim manitorun kafasi karisti, tekrardan m tusuna basili tutup 1.gun diye yapmak iyi fikir degilmis:((

suanda napacagimi bilmiyorum. bu ay bosmu gececek boyle...eger manitoru gene m tusuna basili tutup 1,2,3,4,5,6,7,8,9 gun yapsam yarin test istermi ki ? yada sifirlasam, yarin9.gun yapsam test istermi ki?

kafam cok karisik..herkezin kendine gore derdi var ....
bebek kolay yapilan bisey degilmis onu anladim.allahim en kisa zamanda saglikli bebekler nasipetsin..
bana doktor yolu gorundu gibi artik, manitorde ise yaramadi:(

kizlar bugun 8.gunum manitoru actim ve gene test istemedi:( sanirim manitorun kafasi karisti, tekrardan m tusuna basili tutup 1.gun diye yapmak iyi fikir degilmis:((

suanda napacagimi bilmiyorum. bu ay bosmu gececek boyle...eger manitoru gene m tusuna basili tutup 1,2,3,4,5,6,7,8,9 gun yapsam yarin test istermi ki ? yada sifirlasam, yarin9.gun yapsam test istermi ki?

kafam cok karisik..herkezin kendine gore derdi var ....
bebek kolay yapilan bisey degilmis onu anladim.allahim en kisa zamanda saglikli bebekler nasipetsin..
bana doktor yolu gorundu gibi artik, manitorde ise yaramadi:(

Canım sen bilirsin ama bence bir gün daha beklemelisin.
Monitorün günlerini en cok 5. güne kadar ilerletebiliyosun 9 a kadar götürme şansın yok.
Ama illa ben beklemicem dersen artık resetleyelim monitorunu ben yardım edebilirim sana.Hem bence monitoru tekrardan m basıp 1 .güne getirmenle alaksı yok bu olayın.
Eger öyle yapmasaydın nasıl kullanıcaktın makineyi 1 e kadar beklemek imkansız

ozaman dedigin gibi yarini bekleyim... fakat 1.getirmemle ilgisi yoksa niye boyle oldu ki?
bide resetleme nasil oluyor? anlatirmisin

monitoru resetleme

1.temiz bir test cubugunu plastik kabından cıkarın. kapagını normalde yaptıgınız gibi kapatıp.temiz test cubugunu monitore takın (kapalıyken)

2. "m" butonuna basın ve parmagınız basılı duruken monitoru acın. NOT: 5. adıma kadar parmagınızı "m" butonundan .

3. monitorun ekranı "test cubugunu cıkarın isareti verecek" test cubugunu cıkarmayın ve "m" butonuna basmaya devam eding

4. "m" butonuna basarken 20 saniye kadar sonra ekrandaki butun sembollerin yandıgını goreceksiniz. bu monitorun hafızasının butun onceki datalardan temizlendigini gosterir.

5. butun isaretlerin yandıgını gorunce once temiz test cubugunu monitorden cıkarın ve hemen parmagınızı "m" butonundan da kaldırın.

6. simdi artık ekran da tekrar yanıp sonen "m" isaretini goreceksiniz.tekrar adetinizin kacıncı gunu oldugunu girerek monitoru kullanmaya baslayabilirsiniz (bazen restleme isi bittikten sonra monitorunuz adetinizin 1. gunu gibide gosterebilir. eger adetinizin birinci gunu degilse itapta anlatıldıgı uzere adet gununuzu monitore girin)

7. eger ustteki adımlardan sonra işlem gercekleşmediyse bastan baslayın. bazen monitoru resetlemek icin bu adımları bir kac kez tekrar etmek gerekebilir.

mrb kızlar kan testi yaptırdın sonuç 7 cıktı laboratuardaki kız cok düşük bi rakam ne var diyebilirim ne yok diyebilirim dei olmasa 0 çıkardı olsa daha yüksek cıkardı dedi ve 1 hafta sonra testi tekrarla dedi ama 1 haftaya kadar kalmaz gelir benim kırmıızılar galiba ben yine kimyasal gebelik geçiriyorum Allahım bu sefer yine nasip etmedi bana çok üzüldüm napıcamı bilemiyorum

prensescim resetlemeye mi karar verdin tatlım yoksa yarını da beklicek misin inşallah yarın ister testi tatlım ya:Saruboceq:

emilyacım demek bu akşam kesin belli olacak inşallah hayırlı haberlerini alırız tatlım sonuçta silik bile çıksa bir 2. çizgi var ortada dimi hem ilk zamanlarda silik oluyo çizgi yani benim etrafımdakilerde öyle oldu genelde inşallah bebişin seninledir hayatım:Saruboceq:

Back