• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

dalia tablomu koyucam cnm ama önce bi emin olayım istiyorum.

aygizem normalde gecikmezdi hiç hep beklediğim gün gelirdi ve ateşim yüksek olmazdı ama tabi emin olamıyorum ve korkuyorum hepimiz için hayırlı olsun sizler içinde dua ediyorum Allah isteyen herkese versin inş.

ıçin rahat olsun canım bunlar güzel işaretler , umarım güzel sonuçlar çıkar bizde sana ve tüm isteyenlere dua ediyoruz Allahım isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine :Saruboceq: ateşin kaç bugün canım ?

dalia tablomu koyucam cnm ama önce bi emin olayım istiyorum.

aygizem normalde gecikmezdi hiç hep beklediğim gün gelirdi ve ateşim yüksek olmazdı ama tabi emin olamıyorum ve korkuyorum hepimiz için hayırlı olsun sizler içinde dua ediyorum Allah isteyen herkese versin inş.

Canım,benim de öyle olmuştu.Erken gebelik testinde belli belirsiz 2. çizgiyi görmüştüm.Seni anlıyorum ne düşüneceğini ne hissedeceğini bilemiyosun belirsizlik yaşıyosun ama merak etme bence hamilesin.Bir kaç gün sonra testlerde kesin çıkacak.Çok sevindim inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin.:teytey:

Canım,benim de öyle olmuştu.Erken gebelik testinde belli belirsiz 2. çizgiyi görmüştüm.Seni anlıyorum ne düşüneceğini ne hissedeceğini bilemiyosun belirsizlik yaşıyosun ama merak etme bence hamilesin.Bir kaç gün sonra testlerde kesin çıkacak.Çok sevindim inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin.:teytey:

Kızlar bu hassas tesler varmış mesela fortel ilişkiden 7 gün sonra bile hamile olup olmadığını belirliyormuş onlardan yapsan emilyacım, fiyatı nedir bilmiyorum ama belki pahalı birşeydir , ama negatif olduğunda o ikinci çizgi hiç çıkmıyo diye biliyorum yani
2.çizginin silik olması normal değil bence kesin var bir şeyler :Saruboceq: , ağrı sızı birşeyler varmı yani regl'inin belirtileri ?

kızlar teşekür ederim sizlerde olmasanız beni çok rahatlatıyosunuz ateşim bu gün de 36,07 sabitlendi hep aynı,öğlende biraz belim agırdı ama şimdi geçti ne belirtisi onuda bilemiyorum

kızlar teşekür ederim sizlerde olmasanız beni çok rahatlatıyosunuz ateşim bu gün de 36,07 sabitlendi hep aynı,öğlende biraz belim agırdı ama şimdi geçti ne belirtisi onuda bilemiyorum

Ne zaman belli olacak bu ya çok merak ettim , bak ateşinde düşmüyor, normalde adetlerinde düzenliymiş tek kalan dua etmek :Saruboceq::nazar::dance:

:nazar::nazar::nazar: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ KULLANANLAR :nazar::nazar::nazar:

Dalia__________________25.Gün_______3.seviyeyi xx.gün gördü_________5.Ay
Prenses88______________7.Gün______________________ _____________4.Ay
BurcuMucizeiihtisam______3.Gün____________________ _______________2.Ay
Aygizem_______________18.Gün_______3.seviyeyi 9.gün gördü__________2.Ay
Angel_34_______________10.Gün___________________________________2.Ay

KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR

1-zeze26 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
8-hcgl_emilya(Kullandığının 3. Ayında HAMİLE KALDI)

cnm sen kaç gün sonra test yaptında 2 tane net çizgi gördün bende diğerini hafta sonumu yapsam diyorum cıkarmı acaba

:nazar::nazar::nazar: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ KULLANANLAR :nazar::nazar::nazar:

Dalia__________________25.Gün_______3.seviyeyi xx.gün gördü_________5.Ay
Prenses88______________7.Gün______________________ _____________4.Ay
BurcuMucizeiihtisam______3.Gün____________________ _______________2.Ay
Aygizem_______________18.Gün_______3.seviyeyi 9.gün gördü__________2.Ay
Angel_34_______________10.Gün___________________________________2.Ay

KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR

1-zeze26 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
8-hcgl_emilya(Kullandığının 3. Ayında HAMİLE KALDI)

eline sağlık canım :) bu arada beklenmeyen adet günüm 15 yada 16 eylül yumurtlamam 2 eylülde 3.çizgideydi onun üstüne 14 gün saydım umarım doğrudur hihoyyyt

gnydn kızlar bu gün yine yaptım test 2, çizgi yine silikti 1-2 gün sonra tekrar deniycem

canim o ikinci silik cizgi bosuna cikmiyo. ben adetime 4 gun kala yapmistim, cok silik cikmisti ikinci cizgi. sonra iki gun kala yaptim hicbirsey cikmadi. en son beklenen gunumde yaptim tekrar cikti.

simdiden hayirli olsun. sorunsuz bir 9 ay gecir insallah.hihoyyyt

kizlar bugun 7.gunum ve gene test istemedi:(( morelim bozuldu ve mideme agrilar girdi:((

biriniz arayip sorabilirmi? ben bu ay.adetin 2.gunu manitoru saat 9 acmak icin , m tusuna basili tutup 1.gune getirmistim. cunki adetin 1.gunu 12 de actigim icin, 12 de test yapamam diyerek oyle bisey yaptim hatirlarsaniz..... napacagimi bilmiyorum.

gerci sizin oraya gore tel acamassiniz aksam oluyor? ama dalia yada burcu siz acabilirsiniz belki, bu normalmi kizlar ?

kizlar bugun 7.gunum ve gene test istemedi:(( morelim bozuldu ve mideme agrilar girdi:((

biriniz arayip sorabilirmi? ben bu ay.adetin 2.gunu manitoru saat 9 acmak icin , m tusuna basili tutup 1.gune getirmistim. cunki adetin 1.gunu 12 de actigim icin, 12 de test yapamam diyerek oyle bisey yaptim hatirlarsaniz..... napacagimi bilmiyorum.

gerci sizin oraya gore tel acamassiniz aksam oluyor? ama dalia yada burcu siz acabilirsiniz belki, bu normalmi kizlar ?

canim mesajini simdi gordum bu saatte orasi kapanmistir istersen yarin sabah ariyip sorarim
sen kacinci gun 3 seviyeyi gormustun eger gec gorduysen ondan olabilir

kizlar bugun doktorda randevum vardi ekim ayinda Allahin izniyle ilk asilamam yapilcak
yani monitoru bir ay daha kullanicam
angel canim yanlis hatirlamiyorsam sen daha once asilama yaptirmistin nasil agrili bir islemmi ne kadar suruyo ?

canim mesajini simdi gordum bu saatte orasi kapanmistir istersen yarin sabah ariyip sorarim
sen kacinci gun 3 seviyeyi gormustun eger gec gorduysen ondan olabilir

canim gecen ay 23-24.gunde yumurtlama gerceklesmisti.

bide dunde bugunde 1.seviyeyi gosterdi. hatirlamiyorum ama 1.gun 2.gun .3.gun.4.gun.5.gun demi seviye 1.gosteriyor bu alet hatirlamiyorumda??

canim gecen ay 23-24.gunde yumurtlama gerceklesmisti.

bide dunde bugunde 1.seviyeyi gosterdi. hatirlamiyorum ama 1.gun 2.gun .3.gun.4.gun.5.gun demi seviye 1.gosteriyor bu alet hatirlamiyorumda??
Oooo canım baksana 24.günde yumurtlama olmuş geçen ay şimdi gördüm.
Monitor isticek test yarın öbür gün sıkntı yapma için rahat olsun ya.kaydirigubbakcemile5
Herşeyde bi hayır var bekle sen..

prensescim geç gördüm tatlım mesajını ama aradım cevap vermediler hayatım bu arada senin monütöre göre mi sana göre mi yedinci gün bence iyice tanımaya başladıktan sonra daha geç test isteyecek sonuçta yumurtlama günlerini artık bileceği için yumurtlamana en yakın zamanda test istemeye başlar sıkma canını bugün yarın ister testi merak etme hayatım sennopuyorumnanaktan

kizlar bugun doktorda randevum vardi ekim ayinda Allahin izniyle ilk asilamam yapilcak
yani monitoru bir ay daha kullanicam
angel canim yanlis hatirlamiyorsam sen daha once asilama yaptirmistin nasil agrili bir islemmi ne kadar suruyo ?

evet hayatım doğru hatırlıyorsun 3 aşılama yaptırdım ben çok kolay ve acısız bir işlem hiç korkma endişelenme adetin 3.günü doktora gitmeye başlıyosun ilaç veya iğne doktor bunlardan hangisini uygun görürse artık sana başlıyorsun ben ilaç kullanmıştım klomen 5 gün kullandım zaten yumurtlama olana kadar seni rutin kontrollere çağırıyor ve yumurta gelişmeye başladığında daha sık gidiyorsun sonra her gün ne kadar büyüdüğüne falan bakıyo yumurta yeterince olgunlaştığında çatlatma iğnesi veriyo iğneyi olup 36 saat sonra aşılama yaptırmaya gidiyorsun önemli olan rahat olman hayatım çok basit bir işlem hiç stres yapma sakın olabildiğince rahat olmaya çalış benim tutmadı malesef ama beraber yaptırdığım arkadaşımın ilk aşılamada ikizleri oldu şimdi kocaman oldular valla inşallah sende fazla yorulmadan bebişlerine kavuşursun tatlımm allah yardımcın olsun şimdiden:Saruboceq:opuyorumnanaktan

prensescim geç gördüm tatlım mesajını ama aradım cevap vermediler hayatım bu arada senin monütöre göre mi sana göre mi yedinci gün bence iyice tanımaya başladıktan sonra daha geç test isteyecek sonuçta yumurtlama günlerini artık bileceği için yumurtlamana en yakın zamanda test istemeye başlar sıkma canını bugün yarın ister testi merak etme hayatım sennopuyorumnanaktan

Canim maniyore gore 7.bana gore 8.gunum. ama manitore gore test istiyor ya, oyuzden ..
aradigin icin tesekkur ederim. ama hala muammada bir sonuc yok... yarin ararmisin tekrar?

gnydn kızlar bu sabah ateşim 36,4 e düştü bu ne demek oluyor şimdi anlamadım gece üşümüşüm onla bi ilgisi olabilirmi moralim bozuldu şimdi inş. gelmez yaaaa

Back