Sonunda dün akşam adet oldum.
Makinenin iyice beyni dönmüştü biliyosunuz o yüzden resetleyip tüm hafızasını sildim.
Bugünüturkbayragi 1.gün yaptım 8:30 ta açıp.opuyorumnanaktan
Şimdi bu ay kür yapmak istiyorum bal tarçın yada incir kürü ikisinide deneyenler bunu yap diye öneride bulunursanız sevinirim
Hangisini tercih edeyim önce:tomato:
Canim adet olmana cok sevindim. Artik bu aydan itibaren duzene girer ve sende rahatlarsin ins.
bEN yazini gec gordum kusura bakma, bal corek otu ile hamile kalan cok arkadas var. Corek otu kendi icinde zaten cok yararli bir gida.Corek otu, bin bir derde devaymis..
ben corek otu bal tarcin ve polan karistirip adetin 2.gununden yumurtlama gunune kadar yiyiyorum. ve yaptigim ay 3 .seviyeyi gordum, ondan onceki ay gorememistim. ayrica bagirsaklara cok iyi geliyor diye soylemistim, (hergun sizi wc.ye cikariyor )
incir kuru ise, ben adetin 1.gunu basladim, cok sayida incir bulamadigim icin burda, zeytinyagli incir kuru yapiyorum,
kapali bir tabagin icine zeytinyag doktum, icine her aksam incir koyup , her sabah ac karnina yiyorum, sabah yedigim zaman, tekrar incir koyup bu sefer yataga girmeden once yiyorum. Tabi oruc tutmadigim icin bu hafta rahat oldu, yarin oruca basliyorum ins, bu uygulamayi sahurda yapicam. bukadar kolay yani. Bu incir kuru yumurtanin buyumesini ve yumurtlamaya yardimci oluyormus. Eger cokca incir bulma imkani varsa, incir kuru var, kaynatip iciyorsun onun daha cok etkisi olabilir. ben bu ay ilk olacak baslayali. bunun yani sira civanpercemi,(adeti duzenlemek ve bebek icin) ,, adacayi iciyorum, adacayi oralarda bulabilirsin, sage tea ingilizcesi. adacayi hergun bir bardak iciyorum, civanpercemi hergun sabah aksam birerbardak.
Bide su bubari yapmistim gecen ay, bu ay da yapicam ins. yumurtlama olmadan 3 gun once hergun aksamlari yapiyorsun. 3 gece yani.....
kizlar simdilik benim yaptigim bukadar:) e daha ne olsun:lepi: hersey bebegimiz icin. Yarabbi sen en kisa zamanda hepimize nasip et..:Saruboceq:
buarada listen super olmus canim. ellerine saglik..
Angel hosgeldin hayatim, ozledik seni yavvereliniortak
8.gundesin oylemi? bende 5.gunde .aslinda manitoru bir gun once baslattigim icin 6. ama olsun. benim yumurtlama 22-23.gunde oldugu icin. eylul 23 gibi bekliyorum. ama incir kuru yaptigim icin daha erken yumurtlama gerceklesir ins. bu ay ymurtlamadan sonra 14 gun saydim ,ve 14 gun sonra adet oldum.Kizlar dua edin ne olur ...
Hcgl_emilya, artik yap su testizemuszemus bence hamilesin :CüvCüv: yarin guzel haberlerini alacagiz ins. bak teste 2.cizgi gorursen doktora gitmeden bize yaz olurmu ? bekliyoruz
AYGIZEM , canim hayirlisi olsun, kurleri senin icinde yazmis oldum, ins yararini gorursun.
Dalia ne durumdasin canim? beklemedesin fakat bir gelisme varmi? kasik agrisi flan?