Canım yaptıgın testin markası ne aslında resmin kayabilsen bizde görsek iyi olur.bazı testler hatalı çizgi veriyo sürekli testine bağlıcanlarım günaydın sahurda test yaptım kocaman tek çizgi az önce baktım belli belirsiz 2. çizgi ama çok çok silik gölge gibi acaba benmi yanlış görüyorum dedim eşime gösterdim oda evet var dedi ama bilemiyorum ateşim 36,07 hala gelen giden yok kan testi yaptırmayada gidemiyorum cumaya kadar hiç vaktim yok belki bu akşam tekrar test alırım sabahları tekrarlarım durum böyle şimdilik
Yarın tet ister canım ama ben resetlediğim için 6.gün isticek.bugun 6.gunum ve test istemedi? acaba yarinmi isteyecek.
ANgel 9.gun oldumu ,ay canim az kalmis desene yumurtlama gunune
BurcuMucizeiihtisam incir kurune basladin demek cok iyi olmus, genelde bu kuru yapanlar hamile kaliyorlar. benim bir tanidigim vardi, 5 yildan beri bebegi olmuyordu, bu kuru uygulamis hamile kalmis, 3 dusugu vardi. simdi yeni bebegi oldu.
bende cokca incir olmadigi icin yapamiyorum, ins bu ay hamis kalirsin.hepimiz hamile kalicaz ins, ve bu topice hamile olarak yazicaz arkAdaslar ben inaniyorum ve umutediyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bu ay manitorde m tusuna basip gun falan degisitirdim ya, yarin istemez duzeni bozulur diye korkuyuroum, ins ister yarin test. belkide manitor tanimistir beni , bellimi olur:)
buarada inciri nerden aldin canim, kolay buldunmu
Canlarım bu gün incir kürüne başladım.
İNCİR KÜRÜ
Yarım litre kaynamakta olan suya 8 tane incir kurusu atıyorum ikiye bölüp
20 dk kaynatıyorum agzı kapalı orta ateşte.sonra kapatıp 20 dk dinlendiriyorum agzı kapalı
Sonra ikiye bölüp sabah ve akşam yemeklerden 10 dk önce içiyorum
İlk 21 günü yapıyorum şuan.
Hayırlısı inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Tadı fena değil çok şekerli ama kötü değil
bu ay manitorde m tusuna basip gun falan degisitirdim ya, yarin istemez duzeni bozulur diye korkuyuroum, ins ister yarin test. belkide manitor tanimistir beni , bellimi olur:)
mrb arkadaşlar desteginiz için hepinize teşekür ederim hala adet olmadım bu gün yine test aldım sabah yapıcam
BurcuMucizeiihtisam testin ismin sormuşsun bu sabaj yaptıgım nova pembe renk yeni aldığımda rapıdan nova yazıyor lila rengi benim bu testler hakkınde pek bilgim yok cok ta test yapmadım şimdiye kadar geneldede hep gününde gelirdi bakalım beklemedeyiz
prenses angel ins oyledir canim. cunki her ay 20 test yaptiriyor bana. bu ayda 10 testim var elimde. ins bu ay 10 test ister.
esim almayalim simdiden test cubuklari dedi. oda artik gelecek ay doktora gidelim diyor. Sanirim manitoru kullanmayalim diyecek , bilmiyorum
Yok canım korkma makine 7.gün mutlaka ister.ben inciri cok kolay buldum markette.hemde türkiyeden geliyomuş görünce sevinmiştim buna.bu ay manitorde m tusuna basip gun falan degisitirdim ya, yarin istemez duzeni bozulur diye korkuyuroum, ins ister yarin test. belkide manitor tanimistir beni , bellimi olur:)
Canım yarın sabah tekrar yap bakalım ama idrarını baya tut ve su hiç almamaya calış beklerken iyi cıkar o zamanmrb arkadaşlar desteginiz için hepinize teşekür ederim hala adet olmadım bu gün yine test aldım sabah yapıcam
BurcuMucizeiihtisam testin ismin sormuşsun bu sabaj yaptıgım nova pembe renk yeni aldığımda rapıdan nova yazıyor lila rengi benim bu testler hakkınde pek bilgim yok cok ta test yapmadım şimdiye kadar geneldede hep gününde gelirdi bakalım beklemedeyiz
gnydn kızlar bu gün yine yaptım test 2, çizgi yine silikti 1-2 gün sonra tekrar deniycem
herkeseeeeeee günaydınnnnnnn şekerlerrrr:lepi:nasılsınız bakalım bugün ben aslında bugünlerde pek iyi hissetmiyorum mevsimsel sanırım ama iyi olma gayreti içindeyimkaydirigubbakcemile3bugün 10.gün 2.seviyeyi gösterdi geçe aydan 1 gün önce ilerliyorum bu ay geç ay 11.günde 2. seviye olmuştu artık ufak ufak başlıcam çalışmalara hayırlısı artık:Saruboceqpuyorumnanaktan
emilyacım inşallah çizgin ilerleyen günlerde iyice koyulaşır hayatım:Saruboceq:
merakla bekliyorum canım sonuçlarını inşallah yarın testte ikinci çizgin iyice belirginleşir dualarım seninle tatlım:Saruboceq:
canım benim de 10 test var elimde inşallah yeter hala sipariş vermedim çünküCADIARZUhayırlısı tatlım gelecek ay doktora gitmeyi düşünüyorsanız tek tavsiyem sakın stres yapma hayatım tedaviler gerçekten yorucu olabiliyor bir süre sonra ve doktorunuzu çok iyi seçin moral çok önemliyerimseniben
daliacım sen kaçıncı günündesin tatlım???a.s.
gnydn kızlar bu gün yine yaptım test 2, çizgi yine silikti 1-2 gün sonra tekrar deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?