Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

bugun 6.gunum ve test istemedi? acaba yarinmi isteyecek.

ANgel 9.gun oldumu ,ay canim az kalmis desene yumurtlama gunune

BurcuMucizeiihtisam incir kurune basladin demek cok iyi olmus, genelde bu kuru yapanlar hamile kaliyorlar. benim bir tanidigim vardi, 5 yildan beri bebegi olmuyordu, bu kuru uygulamis hamile kalmis, 3 dusugu vardi. simdi yeni bebegi oldu.

bende cokca incir olmadigi icin yapamiyorum, ins bu ay hamis kalirsin.hepimiz hamile kalicaz ins, ve bu topice hamile olarak yazicaz arkAdaslar ben inaniyorum ve umutediyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Canım yaptıgın testin markası ne aslında resmin kayabilsen bizde görsek iyi olur.bazı testler hatalı çizgi veriyo sürekli testine bağlı

Yarın tet ister canım ama ben resetlediğim için 6.gün isticek.

bu ay manitorde m tusuna basip gun falan degisitirdim ya, yarin istemez duzeni bozulur diye korkuyuroum, ins ister yarin test. belkide manitor tanimistir beni , bellimi olur:)

buarada inciri nerden aldin canim, kolay buldunmu

bu ay manitorde m tusuna basip gun falan degisitirdim ya, yarin istemez duzeni bozulur diye korkuyuroum, ins ister yarin test. belkide manitor tanimistir beni , bellimi olur:)

prensescim bu ay benden de 6.gün tes istemedi tatlım sanırım monütör tanıdı artık tasarruflu davranıyor 7.gün test yapmaya başladım bende zemuszemus

emilya nerelerdesin var mı bir gelişme çok merak ediyorum valla inşallah hamilesindir hayatım:Saruboceq:

angel ins oyledir canim. cunki her ay 20 test yaptiriyor bana. bu ayda 10 testim var elimde. ins bu ay 10 test ister.
esim almayalim simdiden test cubuklari dedi. oda artik gelecek ay doktora gidelim diyor. Sanirim manitoru kullanmayalim diyecek , bilmiyorum

hayirli olsun canim insallah mucizen bu ay gelir :Saruboceq:

mrb arkadaşlar desteginiz için hepinize teşekür ederim hala adet olmadım bu gün yine test aldım sabah yapıcam

BurcuMucizeiihtisam testin ismin sormuşsun bu sabaj yaptıgım nova pembe renk yeni aldığımda rapıdan nova yazıyor lila rengi benim bu testler hakkınde pek bilgim yok cok ta test yapmadım şimdiye kadar geneldede hep gününde gelirdi bakalım beklemedeyiz

korkma canim yarin ister bendende 7 gun istiyor

merakla bekliyorum canım sonuçlarını inşallah yarın testte ikinci çizgin iyice belirginleşir dualarım seninle tatlım:Saruboceq:

canım benim de 10 test var elimde inşallah yeter hala sipariş vermedim çünküCADIARZUhayırlısı tatlım gelecek ay doktora gitmeyi düşünüyorsanız tek tavsiyem sakın stres yapma hayatım tedaviler gerçekten yorucu olabiliyor bir süre sonra ve doktorunuzu çok iyi seçin moral çok önemliyerimseniben

daliacım sen kaçıncı günündesin tatlım???a.s.

Yok canım korkma makine 7.gün mutlaka ister.ben inciri cok kolay buldum markette.hemde türkiyeden geliyomuş görünce sevinmiştim buna.

Canım yarın sabah tekrar yap bakalım ama idrarını baya tut ve su hiç almamaya calış beklerken iyi cıkar o zaman

herkeseeeeeee günaydınnnnnnn şekerlerrrr:lepi:nasılsınız bakalım bugün ben aslında bugünlerde pek iyi hissetmiyorum mevsimsel sanırım ama iyi olma gayreti içindeyimkaydirigubbakcemile3bugün 10.gün 2.seviyeyi gösterdi geçe aydan 1 gün önce ilerliyorum bu ay geç ay 11.günde 2. seviye olmuştu artık ufak ufak başlıcam çalışmalara hayırlısı artık:Saruboceqpuyorumnanaktan

emilyacım inşallah çizgin ilerleyen günlerde iyice koyulaşır hayatım:Saruboceq:

gnydn kızlar bu gün yine yaptım test 2, çizgi yine silikti 1-2 gün sonra tekrar deniycem

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey:ayyy canim cok sevindim hayirli ugurlu olsun
rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah :Saruboceq:

seninde 2 seviyen hayirli olsun tatlim opuyorumnanaktan
insallah seninde en kisa zamanda hayirli haberlerini aliriz :Saruboceq:

canim monitore gore 25 bana gore 26 gunumdeyim pazar gunu adet gunum :umursamaz:
benim bu aydan hic umidim yok :bbo:hayirlisi olsun zemuszemus

gnydn kızlar bu gün yine yaptım test 2, çizgi yine silikti 1-2 gün sonra tekrar deniycem

canim ates tablonu (hamilelerin ates tablolari bolumune)koymayi unutma lutfen opuyorumnanaktan
:kedi:bizler icinde dua et arkadasim insallah Rabbim bizlerede nasip eder :Saruboceq:

Günaydınlar.....

canım buda çok güzel bir şey en azından silikte olsa görünen birşeyler var inşallah hamilesindir canım ya hihoyyyt normalde adetin geçikirmiydi hiç ordanda anlaya bilirsin ?

dalia tablomu koyucam cnm ama önce bi emin olayım istiyorum.

aygizem normalde gecikmezdi hiç hep beklediğim gün gelirdi ve ateşim yüksek olmazdı ama tabi emin olamıyorum ve korkuyorum hepimiz için hayırlı olsun sizler içinde dua ediyorum Allah isteyen herkese versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…