• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

mrb kızlar kan testi yaptırdın sonuç 7 cıktı laboratuardaki kız cok düşük bi rakam ne var diyebilirim ne yok diyebilirim dei olmasa 0 çıkardı olsa daha yüksek cıkardı dedi ve 1 hafta sonra testi tekrarla dedi ama 1 haftaya kadar kalmaz gelir benim kırmıızılar galiba ben yine kimyasal gebelik geçiriyorum Allahım bu sefer yine nasip etmedi bana çok üzüldüm napıcamı bilemiyorum

canım aynı anda yazmışız sanırım demek 7 çıktı olsun hayatım moralini bozma hemen belki de değerin yükselir haftaya kadar sitede çok okudum böyle düşük değerle başlayıp sonra birden yükselenleri hayırlısı olsun bebişim üzülme sakınn:Saruboceq:

kızlar eşim aradı akşama yaptıralım istersen dedi kan testini iş çıkışı gidicez varmı yokmu kesin çıksın bari kaç gündür yaşadığım belirsizlik çok kötü dua edin bana nolurrrrr

canim dualarim seninle insallah melegin seninledir:Saruboceq:

iyiyim canim pazar gunu adet gunum onu bekliyorum kötükedihüso
sanirim monitor yine test istememis bence gec yumurtlamanla alakali tatlim bosuna stres yapma, 7 veya 8 gun testleri isteseydi buyuk bir ihtimalle 20 test cubugunuda kullanman gerekicekti
ama seni tanidigi icin bence gec istemeye basliycak ki sadece 10 tane test kullan diye
ki normalide 10 tane zaten

mrb kızlar kan testi yaptırdın sonuç 7 cıktı laboratuardaki kız cok düşük bi rakam ne var diyebilirim ne yok diyebilirim dei olmasa 0 çıkardı olsa daha yüksek cıkardı dedi ve 1 hafta sonra testi tekrarla dedi ama 1 haftaya kadar kalmaz gelir benim kırmıızılar galiba ben yine kimyasal gebelik geçiriyorum Allahım bu sefer yine nasip etmedi bana çok üzüldüm napıcamı bilemiyorum

canim 5 ustu gebelik diye biliyorum belkide daha cok yeni olusan bir gebelik o yuzden dusuk cikmistir insallah 1 hafta sonra degerin yukselir

Canım yaa Rabbim yüzünü güldürür inşallah canım.niye böyl e oldu anlayamıyorum kısmet diyebilirim.çok umutluydum senden birazcık üzüldüm şimdi.birazcık çünkü daha kesin bişey yok bakarsın sevindirirsin bizi..opuyorumnanaktan

Dalia=
iyiyim canim pazar gunu adet gunum onu bekliyorum kötükedihüso
sanirim monitor yine test istememis bence gec yumurtlamanla alakali tatlim bosuna stres yapma, 7 veya 8 gun testleri isteseydi buyuk bir ihtimalle 20 test cubugunuda kullanman gerekicekti
ama seni tanidigi icin bence gec istemeye basliycak ki sadece 10 tane test kullan diye
ki normalide 10 tane zaten[/QUOTE]

Canim bende 2 aydir 20 test cubugu istedi, yani bu ay niye 20 test cubugu istemesinki? bide benim endiselendigim konu, manitorun m tusuyla oynadigim icin, eger oynamasam, ertesi gun esimin dedigi gibi, 9 acsaydim boyle olmayacakdi, olsa bile hic endiselenmezdim manitor beni taniyor derdim.

bURcu bir gun daha bekle dedi, resetlemeyecegim bugun, sadece burcudan resetlemeyi ogrenmek istedim.
eger senin dedigin gibiyse beni tanimaya calisiyorsa ,sence ne kadardaha beklemelyim???

eger birazdaha beklersem , ya hic test istemezse? gerci resetleme gunude gecmis, adet oldugun 5 gun icinde resetleyiormusun...

Angel yok canim bugun resetlemeyecegim, olmassa 9-ve 10.gunleride bekleyim. bugun 8.gundeyim.cunki resetleme zamanida gecmis. eger yine test istemezzse bu ayi bosa gecirmis olacagim. Burcu arkadasimiz, mutlaka caresi var bosa gitmez yazmis, bakalim nasil yapicam.
Bugunlerde canim SIKKindi bide bu geldi ustune. kendime uykuya verdim saat 1 e kadar uyuyorum...

Emilya, kan degerin dusuk cikmis ama, hic sansinda yok dememis bayan. oyuzden cok dua et, hersey rabbimin elinde ol derse olur...

Kimyasal gebelik nasil oluyor bilmiyorum fakat, onceki gebeligindedemi degerlerin dusuk cikmisti?

canim, kendi SIKINtimdan suan kimseyle ilgilenemedim. Ama hayirlisi olsun. Eger gebe degilsende hic uzulme, zaten cok saglam karekterin var masallah, umutlenip sonradan uzulmemek icin testi bile geciktirdin, canim allah yar ve yardimcin olsun
...

monitoru resetleme

1.temiz bir test cubugunu plastik kabından cıkarın. kapagını normalde yaptıgınız gibi kapatıp.temiz test cubugunu monitore takın (kapalıyken)

2. "m" butonuna basın ve parmagınız basılı duruken monitoru acın. NOT: 5. adıma kadar parmagınızı "m" butonundan .

3. monitorun ekranı "test cubugunu cıkarın isareti verecek" test cubugunu cıkarmayın ve "m" butonuna basmaya devam eding

4. "m" butonuna basarken 20 saniye kadar sonra ekrandaki butun sembollerin yandıgını goreceksiniz. bu monitorun hafızasının butun onceki datalardan temizlendigini gosterir.

5. butun isaretlerin yandıgını gorunce once temiz test cubugunu monitorden cıkarın ve hemen parmagınızı "m" butonundan da kaldırın.

6. simdi artık ekran da tekrar yanıp sonen "m" isaretini goreceksiniz.tekrar adetinizin kacıncı gunu oldugunu girerek monitoru kullanmaya baslayabilirsiniz (bazen restleme isi bittikten sonra monitorunuz adetinizin 1. gunu gibide gosterebilir. eger adetinizin birinci gunu degilse itapta anlatıldıgı uzere adet gununuzu monitore girin)

7. eger ustteki adımlardan sonra işlem gercekleşmediyse bastan baslayın. bazen monitoru resetlemek icin bu adımları bir kac kez tekrar etmek gerekebilir.

aLLAH RAZI OLSUN CANIM. cok tesrekkur ederim. Rabbim en kisa zamanda senin bebegini eline vermeyi nasip etsin...(amin)

arkadaslar, clearbleu manitorun kendi sitesi var, nasil kullanilacagini satis noktalari vs seyler yaziyordu. resimli olarak da gosteriyordu, daha onceleri girmis bakmistim ama adresini kaybettim, bilen varmi???

arkadaslar, clearbleu manitorun kendi sitesi var, nasil kullanilacagini satis noktalari vs seyler yaziyordu. resimli olarak da gosteriyordu, daha onceleri girmis bakmistim ama adresini kaybettim, bilen varmi???

arkadaslar, ben sizden site ismi istemisdim, yasakmis, sakin kimse bu konu hakkinda topice yazmasin ..

gnydn kızlar ben mınitörü sabahları açıp kapatıyodum ama bu sabah acmadım artık acmıycam yoksa monitör şaşıracak ve geç adet oldum sanacak bidaki ay yine tanıyamabilir beni o yüzden bıraktım acmayı....bu sabah ateş 36,04 yakında da gelir zatennnn

gnydn kızlar ben mınitörü sabahları açıp kapatıyodum ama bu sabah acmadım artık acmıycam yoksa monitör şaşıracak ve geç adet oldum sanacak bidaki ay yine tanıyamabilir beni o yüzden bıraktım acmayı....bu sabah ateş 36,04 yakında da gelir zatennnn

Canim zaten senin adetin gecikti,eger hamile degilsen. yani manitor seni taniyabilmesi icin acip kapatman gerekir, yok hayir hamile isen, zaten hamile oldugu ogrendigin andan itibaren kullanmayi birakabilirsin.
bence devam ettir, zaten kirmizilar gelicek diyorsun, kirmizilar gelicek ise manitor senin adetin gec gelmesinide tanimasi gerekir..

:nazar::nazar::nazar: KOLAY HAMıLELıK MONıTÖRÜ KULLANANLAR :nazar::nazar::nazar:

Dalia__________________27.Gün_______3.seviyeyi xx.gün gördü_________5.Ay
Prenses88______________9.Gün____________________________________4.Ay
BurcuMucizeiihtisam______5.Gün____________________ _______________2.Ay
Aygizem_______________20.Gün_______3.seviyeyi 9.gün gördü__________2.Ay
Angel_34_______________12.Gün___________________________________2.Ay
Hcgl_emilya______________________________________________________3.Ay

KOLAY HAMıLELıK MONıTÖRÜ ıLE HAMıŞ KALANLAR

1-zeze26 (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)
2-wannababy (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)
3-kardelen82 (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
4-larme (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
5-iipek (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
7-dilruba44 (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)

Merhaba arkadaslar kimse yokmu bugun?

burcu liste cok guzel olmus, sende dikkat ettinmi, bizden once kullananlar hemen 2.ayin sonunda hamile kalmis, benim bu ay 4.ay kullanisim , hayirlisi bakalim. Allahin taktiri.....

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar kimse yokmu bugun?

burcu liste cok guzel olmus, sende dikkat ettinmi, bizden once kullananlar hemen 2.ayin sonunda hamile kalmis, benim bu ay 3.ay kullanisim , hayirlisi bakalim. Allahin taktiri.....
Evet canım farkındayım ama listede hiç 3 ay yok sen ilk olursun belki.benim zaten 2.ayımturkbayragi

Burcu ins canim, ben cok umitliyim, hamile kalicagima inaniyorum, sebepleri yerine getiriyorum. Buarada bak bugun ne kadar relax im dimi:) bugun 9.gun test istedi allah sukur saat 9 da yaptim, dun tel aradim konustuk, bayan, adetin 9.gunene kadar en gec bekle ,eger test istemesse tel ac demisti, dun gece dua ettim, bu sabah istedi allah sukur.

tabiki senin destegini unutamam, sagol gercek dostmusun canim benim..
ben cok cabuk heycana kapinip sakin olamiyorum olaylarin karsinda sanirim, bu huyumu yenmem lazim:))

Son düzenleme:
mrb kızlar benim kırmızılar dün gelmeye başladı baya yoğun ve agrılı geciyor demek ki bende hamilelik adına bişeyler olmaya çalışmış ama yinede olamamış malesef çünkü kan testim 7 çıktı olmasa 0 cıkardı hayırlısı artık çok üzüldüm gelecegine inandırmıştım kendimi bebişin..... artık 1 kez daha adet olduktan sonra doktora gidicem çünkü böyle bekle bekle olmuyor

mrb kızlar benim kırmızılar dün gelmeye başladı baya yoğun ve agrılı geciyor demek ki bende hamilelik adına bişeyler olmaya çalışmış ama yinede olamamış malesef çünkü kan testim 7 çıktı olmasa 0 cıkardı hayırlısı artık çok üzüldüm gelecegine inandırmıştım kendimi bebişin..... artık 1 kez daha adet olduktan sonra doktora gidicem çünkü böyle bekle bekle olmuyor

inan bende cok uzuldum arkadasim cunku gercekten cok inanmistim hamile olduguna gerci dedigin gibi birseyler varmis ama hayirlisi degilmis
Rabbim tez vakitte hayirlisini sagliklisini versin insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yeni ay yeni umut hep birlikte yola devam edicez :teselli:

Burcu ins canim, ben cok umitliyim, hamile kalicagima inaniyorum, sebepleri yerine getiriyorum. Buarada bak bugun ne kadar relax im dimi:) bugun 9.gun test istedi allah sukur saat 9 da yaptim, dun tel aradim konustuk, bayan, adetin 9.gunene kadar en gec bekle ,eger test istemesse tel ac demisti, dun gece dua ettim, bu sabah istedi allah sukur.

tabiki senin destegini unutamam, sagol gercek dostmusun canim benim..
ben cok cabuk heycana kapinip sakin olamiyorum olaylarin karsinda sanirim, bu huyumu yenmem lazim:))

canim gec yumurtladigin icin testide gec istedi :1rolleyes:
insallah bu ay melegin gelir :Saruboceq::Saruboceq:

:nazar::nazar::nazar: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ KULLANANLAR :nazar::nazar::nazar:

Dalia__________________27.Gün_______3.seviyeyi xx.gün gördü_________5.Ay
Prenses88______________9.Gün____________________________________4.Ay
BurcuMucizeiihtisam______5.Gün____________________ _______________2.Ay
Aygizem_______________20.Gün_______3.seviyeyi 9.gün gördü__________2.Ay
Angel_34_______________12.Gün___________________________________2.Ay
Hcgl_emilya______________________________________________________3.Ay

KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR

1-zeze26 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)

evet kizlar halisiniz herkes 1 veya 2 ayda hamile kalmis :nazar:
bana baksaniza 5 ay gelcek ayda 6 ay kaydirigubbakcemile2 kesin tarihe gecicem kaydirigubbakcemile3

inan bende cok uzuldum arkadasim cunku gercekten cok inanmistim hamile olduguna gerci dedigin gibi birseyler varmis ama hayirlisi degilmis
Rabbim tez vakitte hayirlisini sagliklisini versin insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yeni ay yeni umut hep birlikte yola devam edicez :teselli:

inş. cnm hepimiz için hayırlısı en kısa zamanda kavuşalım inş. bebişlerimize

Back