KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ KULLANANLAR
Dalia__________________23.Gün_______3.seviyeyi xx.gün gördü________5.Ay
Prenses88______________5.Gün__________________________________4.Ay
Hcgl_emilya____________29.Gün_______3.seviyeyi 14.gün gördü_________3.Ay
BurcuMucizeiihtisam______1.Gün___________________________________2.Ay
Aygizem_______________16.Gün_______3.seviyeyi 9.gün gördü__________2.Ay
Angel_34______________8.Gün___________________________________2.Ay
KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR
1-zeze26 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
Sonunda dün akşam adet oldum.
Makinenin iyice beyni dönmüştü biliyosunuz o yüzden resetleyip tüm hafızasını sildim.
Bugünüturkbayragi 1.gün yaptım 8:30 ta açıp.opuyorumnanaktan
Şimdi bu ay kür yapmak istiyorum bal tarçın yada incir kürü ikisinide deneyenler bunu yap diye öneride bulunursanız sevinirim
Hangisini tercih edeyim önce:tomato:
kızlar ben geldimmm a.s.hepinizi çok özledim misafirlerim gitti artık burdayımm zemuszemusbugün benimde 8.günümdü 2.testi yaptım 1.seviyede geçen ay 11.gün 2. seviye 14 ve 15 3. seviye olmuştu galiba yine ona benzer birşey olacak inşallah da olur bal tarçına devam ediyorum acayip çalıştırıyo bağırsakları falannkaydirigubbakcemile3prensescim sen de de aynı etkiyi gösterdiğini okudum tatlım kaydirigubbakcemile3yine günlerimiz yakın canım senle arka arkaya gidicez bu ayda kaydirigubbakcemile5
burcucum yeni ayın hayırlı olsun tatlım monütörde inşallah bu ay güzel sonuçlarını haberlerini alırız ben incir denemedim ama bal tarçını tavsiye ederim gerçekten çok etkiliyerimseniben
emilyacım yarın test yapıyormuşsun hadi bakalım hayatım inşallah bu ayın müjdeli haberini ilk önce senden alırız da yolu açarsın tatlım dualarımız seninle:Saruboceq:
daliacım 3.seviyeyi görmüşsün çok güzel keşke 2 günü de değerlendirseydiniz hayatım ama neyse artık 1 gününü değerlendirmişsiniz allahın işi belli mi olur belki bir süprizle gelir meleğin:Saruboceq:
aygizemcim sana da bol şans diliyorum hayatım adetine çok varmış ama belirtilerin değişik allahım en hayırlı zamanda hepimizi bebişlerimize kavuştursun inşallahh:Saruboceq:
kızlar bugün bir arkadaşımın daha hamilelik haberini aldım yaşıtız o da 27 yaşında yeni evli 1 yıllık ama eşi askerdeydi yeni geldi yani yaklaşık toplamda 6 aylık bir evliliği var şimdi 2.5 aylık hamileymiş yeni öğrenmiş çok sevindim çok mutlu oldum ama bi taraftan hala garip geliyor bazen CADIARZUzaten planlıyorduk ama bu kadar çabuk beklemiyorduk dedi biz de yıllardır planlıyoruz amakaydirigubbakcemile3yani hayat çok garip bazıları bazı şeylere çok çabuk zahmetsizce kavuşurken bazılarımız varını yoğunu ortaya koysa da ulaşamıyor allah hepimize sabır versin hep dediğim gibi sanırım sınavımız bu kusura bakmayın başınızı ağrıttım kızlar yakın arkadaşlarımın hamilelik haberleri hep böyle duygulandırıyo beni paylaşmak istedim daha anlatacak çok şey var ama neysekaydirigubbakcemile3sıkmıyım sizi ilk günden hepinizi çok özlemişim ondan çenem düştü valla öptüm şekerler görüşürüzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.
BurcuMucizeiihtisam canım ben 3 seviyeyi 14 ve 15. günler gördüm 16. gün 2. seviyeye düşmüştü
Saol canım..opuyorumnanaktanEllerine sağlık canım çok güzel olmuş Şeniz
Saol canım evet sonunda şükürler olsun geldi.Gözün aydın canım sonunda oldun , en güzelini yapmışsın resetleyerek hihoyyyt
burcu'cum birde birşey sormak istiyorum bu kürleri ne amaçlı yapıyorsunuz ben bilmiyorumda eğer yarayacak bir şeyse bende yapayim.
Beğenmenize çok sevindim saol:kedi:burcu ellerine sağlık hayatım liste süper olmuşşş:lepi:a.s.
kızlar herkese şimdiden hayırlı iftarlarrrr iftar saatinde yapılan dua geri çevrilmezmiş şekerler dualarınızı eksik etmeyin birbirinizden allahım herkesi kalbinden geçenlere kavuştursun inşallah sağlık,bebiş,para,koca ne istiyorsa artık aminnnnn
Sonunda dün akşam adet oldum.
Makinenin iyice beyni dönmüştü biliyosunuz o yüzden resetleyip tüm hafızasını sildim.
Bugünüturkbayragi 1.gün yaptım 8:30 ta açıp.opuyorumnanaktan
Şimdi bu ay kür yapmak istiyorum bal tarçın yada incir kürü ikisinide deneyenler bunu yap diye öneride bulunursanız sevinirim
Hangisini tercih edeyim önce:tomato:
canım sana bir şey soracam sen bu ay normalde kaçında regl olman gerekiyordu yani geçtimi regl günün yoksa vermı zaman daha :uhm:
canlarım günaydın sahurda test yaptım kocaman tek çizgi az önce baktım belli belirsiz 2. çizgi ama çok çok silik gölge gibi acaba benmi yanlış görüyorum dedim eşime gösterdim oda evet var dedi ama bilemiyorum ateşim 36,07 hala gelen giden yok kan testi yaptırmayada gidemiyorum cumaya kadar hiç vaktim yok belki bu akşam tekrar test alırım sabahları tekrarlarım durum böyle şimdilik
canlarım günaydın sahurda test yaptım kocaman tek çizgi az önce baktım belli belirsiz 2. çizgi ama çok çok silik gölge gibi acaba benmi yanlış görüyorum dedim eşime gösterdim oda evet var dedi ama bilemiyorum ateşim 36,07 hala gelen giden yok kan testi yaptırmayada gidemiyorum cumaya kadar hiç vaktim yok belki bu akşam tekrar test alırım sabahları tekrarlarım durum böyle şimdilik
Canim adet olmana cok sevindim. Artik bu aydan itibaren duzene girer ve sende rahatlarsin ins.
bEN yazini gec gordum kusura bakma, bal corek otu ile hamile kalan cok arkadas var. Corek otu kendi icinde zaten cok yararli bir gida.Corek otu, bin bir derde devaymis..
ben corek otu bal tarcin ve polan karistirip adetin 2.gununden yumurtlama gunune kadar yiyiyorum. ve yaptigim ay 3 .seviyeyi gordum, ondan onceki ay gorememistim. ayrica bagirsaklara cok iyi geliyor diye soylemistim, (hergun sizi wc.ye cikariyor )
incir kuru ise, ben adetin 1.gunu basladim, cok sayida incir bulamadigim icin burda, zeytinyagli incir kuru yapiyorum,
kapali bir tabagin icine zeytinyag doktum, icine her aksam incir koyup , her sabah ac karnina yiyorum, sabah yedigim zaman, tekrar incir koyup bu sefer yataga girmeden once yiyorum. Tabi oruc tutmadigim icin bu hafta rahat oldu, yarin oruca basliyorum ins, bu uygulamayi sahurda yapicam. bukadar kolay yani. Bu incir kuru yumurtanin buyumesini ve yumurtlamaya yardimci oluyormus. Eger cokca incir bulma imkani varsa, incir kuru var, kaynatip iciyorsun onun daha cok etkisi olabilir. ben bu ay ilk olacak baslayali. bunun yani sira civanpercemi,(adeti duzenlemek ve bebek icin) ,, adacayi iciyorum, adacayi oralarda bulabilirsin, sage tea ingilizcesi. adacayi hergun bir bardak iciyorum, civanpercemi hergun sabah aksam birerbardak.
Bide su bubari yapmistim gecen ay, bu ay da yapicam ins. yumurtlama olmadan 3 gun once hergun aksamlari yapiyorsun. 3 gece yani.....
kizlar simdilik benim yaptigim bukadar:) e daha ne olsun:lepi: hersey bebegimiz icin. Yarabbi sen en kisa zamanda hepimize nasip et..:Saruboceq:
buarada listen super olmus canim. ellerine saglik..
Angel hosgeldin hayatim, ozledik seni yavvereliniortak
8.gundesin oylemi? bende 5.gunde .aslinda manitoru bir gun once baslattigim icin 6. ama olsun. benim yumurtlama 22-23.gunde oldugu icin. eylul 23 gibi bekliyorum. ama incir kuru yaptigim icin daha erken yumurtlama gerceklesir ins. bu ay ymurtlamadan sonra 14 gun saydim ,ve 14 gun sonra adet oldum.Kizlar dua edin ne olur ...
Hcgl_emilya, artik yap su testizemuszemus bence hamilesin :CüvCüv: yarin guzel haberlerini alacagiz ins. bak teste 2.cizgi gorursen doktora gitmeden bize yaz olurmu ? bekliyoruz
AYGIZEM , canim hayirlisi olsun, kurleri senin icinde yazmis oldum, ins yararini gorursun.
Dalia ne durumdasin canim? beklemedesin fakat bir gelisme varmi? kasik agrisi flan?
Çok sevindim canım hayırlısı olsun.inşallah kesinleşir kısa zamandaopuyorumnanaktancanlarım günaydın sahurda test yaptım kocaman tek çizgi az önce baktım belli belirsiz 2. çizgi ama çok çok silik gölge gibi acaba benmi yanlış görüyorum dedim eşime gösterdim oda evet var dedi ama bilemiyorum ateşim 36,07 hala gelen giden yok kan testi yaptırmayada gidemiyorum cumaya kadar hiç vaktim yok belki bu akşam tekrar test alırım sabahları tekrarlarım durum böyle şimdilik
Canlarım bu gün incir kürüne başladım.
İNCİR KÜRÜ
Yarım litre kaynamakta olan suya 8 tane incir kurusu atıyorum ikiye bölüp
20 dk kaynatıyorum agzı kapalı orta ateşte.sonra kapatıp 20 dk dinlendiriyorum agzı kapalı
Sonra ikiye bölüp sabah ve akşam yemeklerden 10 dk önce içiyorum
İlk 21 günü yapıyorum şuan.
Hayırlısı inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Tadı fena değil çok şekerli ama kötü değil
[/Q
Hayırlısı olsun canım en kısa sürede inşallah faydasını görürsün , bana bal tarçın daha kolay geldi ben onu düşünüyorum yapmayı a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?