24 Agustos PAZARTESI
CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI
Prenses88 = monitor30.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)
Angel_34 = monitor 22.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde) (3.seviye 14.gunde)
BurcuMucizeiihtisam = monitor 8 gün (2.ay)
Dalia = monitor 9.gunde incir kürü+preseed (5.ay)
Hcgl_emilya = monitor 14.gunde (3.ay) (2.seviye 13.gunde) ( 3.seviye 14.gunde)
Aygizem = monitor 1 gunde(2.ay)
BEKLENMEYEN ADET TARIHI
Prenses88 = Eylul 2
Angel_34 = Eylul 1
Dalia = Eylul 13
Aygizem = ?
Hcgl_emilya = eylul 9
aygizem === eylul 24 demistin (canim sen erkenmi adet oldun?
kızlar nerelerdesinizzzopuyorumnanaktanbenim 6 günüm kaldı ama tüm belirtiler regl alarmı veriyor aslında hamlelikle regl belirtileri aynı nerdeyse ama ben hiç birşey hissetmiyorum sanki:1no2:neyse hayırlısı artık napalım bekleyip görelim olmassa da bir daha ki ay aynı umutla devam ben antremanlıyım ne de olsa beklemek konusundakaydirigubbakcemile3siz neler yaptınızz nasıl gidiyorropuyorumnanaktan
mrb kızlar bende bugün 16 gün 2 seviyeye düştü bu akşamda son kez çalışıp beklemeye başlıycam hayırlısı inş.
mrb kızlar bende bugün 16 gün 2 seviyeye düştü bu akşamda son kez çalışıp beklemeye başlıycam hayırlısı inş.
aygizem Herkese günaydın arkadaşlar ; Nerelerde herkes kimse buralara uğramıyor galiba , gelişmelerden bizleri haberdar edin özletmeyin kendinizi
Kızlar bugün benim 10 günüm hala 2.seviye veriyo.ama cizgi cook silik
canım seni acayip merak etmeye başladım inşallah sonuç hayırlı olur hayatım:Saruboceq:zemuszemus
Merhabalar ;
Yawww her kes nerelerde yaaaalmaz: , benim 2. ayım ve 4.günüm bugün bu ay keçi boynuzu kürüne başlamaya karar verdik eşimle ve şu ilaç varya onuda alacağım preseed galiba , bu ayda dahil olmak üzere toplam 3 ay deniyeceğim eğer olumlu sonuç alamassam aşılama yada tüp bebeğe yönelmeğe karar verdik çok sıkıldım ben bu bekleyişlerden artık :gitme:
hayatım hakkında hayırlısı olsun inşallah aşılamaya ve tüp bebeğe gerek kalmadan bebişine kavuşursun prseed ben de düşündüm ama preseed kullananlar sayfasında türkiyedekilerin son kullanma tarihlerinin falan geçmiş olduğunu duydum yani genellikle yurtdışından sipariş ediyorlar ben bi site buldum satışını yapan ama orda ki yorumları okuduktan sonra emin olamadım tatlım sen nerden alacaksın alırsan???
angel nerdesin canim? anlasildi baska topiclerdesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?