canim iyi yapmisin diyete baslamakla, baska islerle mesgul olunca iyi oluyor. Ben 5 gun bayanin dedigi seyi yaptim, ins faydasini gorurum.
civanpercemini eylul 2 de baslayim bari , senin dedigin dogru,
inş. bu ay bu topikte bir sürü hamile cıkar ramazan ayının bereketi ile bebişlerimizde gelir inş.
inşallah canımmmm:Saruboceqpuyorumnanaktanbenim bu sabah 26.günüm e m tuşu yanmaya başladı kızlar kesin olacak ya tüm belirtileri hissediyorum ben artık çok iyi tanıyorum kendimi kısmet gelecek aya inşallahhh bu arada m tuşu yanmaya başladıktan sonra kaçıncı gün oluyo regl bilen var mı şekerler???
inş. bu ay bu topikte bir sürü hamile cıkar ramazan ayının bereketi ile bebişlerimizde gelir inş.
mrb arkadaşlar bende topiğe giriyorum yazmıyorum ama sürekli takip ediyorum okuyorum benim yumurtlama günlerimde dahil iki gündür gögüs uçlarım çok hassas dokununca acıyor adetime daha 12 gün var normalde adete yakın başlardı ama şubatta gecirdiğim kimyasal gebeliktede aynen böyle olmuştu ve yumurtlama gününden sonra gögüslerim hassaslaşmıştı inş. bu iyiye işarettir artık herşeyden ümit eder olduk kendime cok dikkat ediyorum agır kaldırmıyorum yormuyorum kendimi fazla hatta eşim de yardımcı oluyor aman kaldırma yapma etme die bi hamile kalsam el üstünde tutcak resmen ama inş. bu ay olur
arkadaşlar herkese merhaba, ben yazmasamza yazılanların takipçisiyim, anladığım kadarıyla ümitsizliğe düşme durumları söz konusu.Bana düşmez ama benden tavsiye biraz forumdan uzak durun ve kafanızı dağıtın, biliyorsunuz birazda psikolojinin etkisi var, farklı uğraşlarda bulunun ve gerçekten akışına bırakın. Allah istemeden hiçbir şey olmaz, yapmazın gerekeni yapın gerisini ona bırakın..Siz istemesenizde o istediğinde olacak. Ben çok zor da olsa aklınızdan çıkarmanızı öneririm. Bu teknolojiyle ve rabbimin gücüyle hiçkimsenin hamile kalmayacağına inanmıyorum..
kızlar mrb şimdi aklıma geldi ya ben bu sabah monitörü acmayı unuttum eyvah ya gerci test istemiyo ama sadece acıp kapatıyodum 8 de acıyodum eşim evde ona actırsam bu saatte olurmu kiiii
prenses benim tanıdığım iki kişi bu monitörle hamile kaldı bende bu ay başladım ama sizin gibi paylaşamıyorum, daha fazla stres olacağımı düşünüyorum, böyle çok rahatım, ben yapım gereği takıntılıyım biri bişey der sonra bende dert ederim o nedenle canım. hepimiz için hayırlısı...
cok gec kalmis degilsin, actirabilirsin esine, cunki 3 saat once ve ya 3 saat sonra acilabiliyor, sen 8 de actigina gore, 11 e kadar vaktin var canim.
Buarada bize soyleseydin biz acardik senin yerine:)))
Eşime açtırdım cnm artık sabahları unutuyorum acmayı vallahi
Angel aynen canim, benimde kasiklarim agriyor bugun yarin regl olucam sanirim , belirtileri oyle..yanliz m tusu yanmadi hala ??
prensescim sen geç yumurtladın ya hayatım belki monütör 14 gün geçmesini bekliyordur benim göz kırpıyo her sabah açtığımda 26.günün sabahından beriyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?