canim 2. seviyede gun asiri 3. seviyeyi gordugunde hergun calisin :kedi:
benim 4 ayim monitorde ilk ay ve sonraki aylarda 3.seviyeyi gordum ama malesef tutturamadik :umursamaz:
işte bence bu nedenle 2. seviyede cok kasmamak lazım. sperm testinde bile ilk sperm bosaldıktan sonra 3 gun bekleyip öyle test yapıyorlarki icerde kaliteli sperm biriksin arkadaslar
sizlerinde beraat kandiliniz mübarek olsun canlarım opuyorumnanaktan
bugün 17.günüm test istemedi tabiki dünki gibi.1.seviye gösterdi.bikac gündür hastayım vücudum kırılıyo ayakta duramıyorum tansiyonum düşüye hemen yığılıcakmışım gibi oluyorum dün gece ateşim 38 e cok yakındı allahtan sabah 37,3 e kadar düştü.aslında kalkıp ayakta bişeylerle ugrasamadıgım için yatıp dinlenmiş oluyorum bu daha iyi tamda bebeğin tutunmaya yakın zamanlarında istirahat iyi olur
Peki larmecigim, 2.seviyeyi gorunce ogun calisma yapilmamaisi gerekir? 3.seviyeyi goruncemi olmasi gerekiyor? ben anlamadim ya,
ya bide arkadaslar, benim 11.gunum ve hala 1.seviyede
canım çok geçmiş olsun yorma kendini fazla tamam mıııyerimseniben
bugün 17.günüm test istemedi tabiki dünki gibi.1.seviye gösterdi.bikac gündür hastayım vücudum kırılıyo ayakta duramıyorum tansiyonum düşüye hemen yığılıcakmışım gibi oluyorum dün gece ateşim 38 e cok yakındı allahtan sabah 37,3 e kadar düştü.aslında kalkıp ayakta bişeylerle ugrasamadıgım için yatıp dinlenmiş oluyorum bu daha iyi tamda bebeğin tutunmaya yakın zamanlarında istirahat iyi olur
hayatım sıkma canını bikaç güne kadar yükselir bence seviyen kaç günde bir regl oluyosun mesela ben 29,30 günde bir olurum genellikle 14ve 15. günlerimde yumurtlama olur bi kaç gün daha sabret fıstıkk moralini yüksek tutyerimseniben
Canim cok gecmis olsun, bencede bir kacgun yat dinlen , belki hamissindir bellimi olur..
Canim , ins yukselir, gecen ay 3.seviyeyi gormeyince oyuzden endiseniyorum, eger bu ayda gormessem, (allah korusunda)
Benmi duzensiz canim mesela 40 gune kadar suruyor, gecen ay 47 oldu, ondan onceki ay 25 oldu, yani duzene sokmak icin, civanpercemi bitkisi iciyorum, arkadas adet duzensizligine cok iyi geliyor, benim adetimi 3 aydir duzene soktu dedi ... artik bilmiyorum...
Hersey allahtan, bu gece Allahima dua edicem, sonucta herseyi bilen ve yapan o ...
Angel buarada 2 gunun kalmis test istemeye, saatlerini sabah 7 de acicam diyordun, sabah 7 de aciyorsun dimi?
evet prensescim sabah 7 demiştim ama 7.30 falan gibi açıyorum cumartesi sabahı 6.günüm test isticek dimi tatlımmopuyorumnanaktan
gunaydin kizlar opuyorumnanaktan
nasilsiniz?
sscim canim benim cok az kaldi safak 5 insallah hayirlisiyla guzel haberini aliriz
emilyacim sende durumlar nasil ?
cnm benim de hiç belirtim yok ya bu gün sadece belim agrıyo ama bu ay hamile değilim sanki içime öle doğuyo salı olmam lazım inş. olmam ama
ayy cok az kalmis canim sizin ssle gunleriniz yakin hatta ayini galiba insallah ikinizdende guzel haberler aliriz
sen atesinide olcuyordun canim ates olcme topiginde gormustum atesin nasil gidiyor?
selam canım ben buradauım bugun benim 24.gunum hicbir belirtim yok..
biraz karnım agrıyo o kadar ama kasıklarım degil..
gunaydin kizlar opuyorumnanaktan
nasilsiniz?
sscim canim benim cok az kaldi safak 5 insallah hayirlisiyla guzel haberini aliriz
emilyacim sende durumlar nasil ?
cnm benim de hiç belirtim yok ya bu gün sadece belim agrıyo ama bu ay hamile değilim sanki içime öle doğuyo salı olmam lazım inş. olmam ama
ayy cok az kalmis canim sizin ssle gunleriniz yakin hatta ayini galiba insallah ikinizdende guzel haberler aliriz
sen atesinide olcuyordun canim ates olcme topiginde gormustum atesin nasil gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?