canım bu su buharı nasıl bişey yani hiç duymamıştım da ilginç geldi bu şekilde hamile kalanları duymak:)) bir de adaçayını ben adetim geciktiğinde adet olmak için içiyorum ara sıra internette bu şekilde buldum canım bak
Adaçayının aşırı kullanımında kan basıncı (tansiyon) yükselebilir. Dölyatağı (Rahim) kaslarını uyardığı için, gebelik sürecinde kullanılmaz. Annelerin süt üretimini durdurur. Önerilen dozajlara uyulduğunda, bilinen başka bir yan etkisi yoktur.
İyi akşamlar prenses88
Cevabın için teşekkür ederim Ben iki kez kendiliğinden hamile kaldım, ikisi de düşükle sonlandı Kanda pıhtılaşma sorunum var Ama son düşüğümün üzerinden 1 yıl geçti ve ben aşılama yaptırsam mı biraz daha kendimiz denesek mi düşünceeri arasında gidip geliyorum Düzensiz adet olduğum için clearblue alsam mı diye düşünüyorum Aşılama yaptırırsam bu alete para yatırmasam mı diyorum Kafam karışık
Amerikada yaşama durumumuz vardı, ucundan döndük:)
[
canim senin kac gun var adetine ? sen ne bitkisi kullandin , ne istin ne yaptin ne uyguladin bu ay:)
[
canim senin kac gun var adetine ? sen ne bitkisi kullandin , ne istin ne yaptin ne uyguladin bu ay:)
cnm ben 11 agustos ie düşünüyorum adet tarihini erken yumurtladım çörek otu bal tarcın yedim ara ara adacayı içtim okadar
Gunaydin kizlar opuyorumnanaktan
bugun 14. gunum ve ben bu sabah 3. seviyeyi gordum cok sukur zemuszemus esimde bugun evde oldugu icin hemen degerlendirdik :kedi:artik yarini da degerlendiririz ondan sonrasi Rabbime kalmis nasipse olur nasip degilsede onumuzdeki ay calismalara devam:umursamaz:
bu arda sscim ve emilyacim sizler beklemedesiniz sizde durumlar nasil?
angel canim sen monitoru kullanmaya basladinmi?
canlarım merhaba
benim ilk ayım bu ay.bu sabah 3.seviyeyi gördüm şükür 14.günümde.6 cı günden itibaren hep birdeydi.bu sabah birden 3 gecti hayırlısı inşallah
Gunaydin kizlar opuyorumnanaktan
bugun 14. gunum ve ben bu sabah 3. seviyeyi gordum cok sukur zemuszemus esimde bugun evde oldugu icin hemen degerlendirdik :kedi:artik yarini da degerlendiririz ondan sonrasi Rabbime kalmis nasipse olur nasip degilsede onumuzdeki ay calismalara devam:umursamaz:
bu arda sscim ve emilyacim sizler beklemedesiniz sizde durumlar nasil?
angel canim sen monitoru kullanmaya basladinmi?
arkadaşlar benim clearplanı kullanışımın ilk ayı... dün 12.günümdü ve 2.seviyeyi gördüm acaba şimdimi çalışmalara başlamam lazım..bu sayfayı baştan biraz okudum ve genelde ilk ay 3.seviyeyi göremeyen arkadaşlar olmuş..ilk ay monitör bizi tanımaya çalışıyormuş filan yazmış arkadaşlar..şimdi ben 2.seviyede mi çalışmaya başlamalıyım anlayamadım..ilk ay 3.seviyeyi gören oldu mu aranızda?
arkadaşlar ben bu ay kullanıcam bu ovülasyon kitini ama gülen yüz çıkan hangisi ve nereden satın alıcam bulamıyorum yardımcı olurmusunuz.
dün denediniz mi bügün de deneyin kacırmayınnnnnnnn
hadi canım gozunuz aydın insallah 15 gun sonra guzel sonuclarınız alırız
insallah canım saolhayirli olsun canim insallah en kisa zamanda mucizene kavusursun :Saruboceq:
canikom bugun makineye gore 21. (bana gore 22 gundeyim) yalniz 3. seviyeden 2. seviyeye dustugu gunun aksamı ben salak gibi uyuya kaldim cok yorulmustum, bir gunumu kacirdim maaleseff mafoldumbenmafoldumben 3. seviyeyi degerlendirdik ama...:kedi::kedi:
hadi guzel haberlerini bekliyorum senin ve herkesin bu ay hamişlerle dolsun taşsın artık bu topicccc Allah'Immmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :CüvCüv::CüvCüv:
arkadaşlar benim clearplanı kullanışımın ilk ayı... dün 12.günümdü ve 2.seviyeyi gördüm acaba şimdimi çalışmalara başlamam lazım..bu sayfayı baştan biraz okudum ve genelde ilk ay 3.seviyeyi göremeyen arkadaşlar olmuş..ilk ay monitör bizi tanımaya çalışıyormuş filan yazmış arkadaşlar..şimdi ben 2.seviyede mi çalışmaya başlamalıyım anlayamadım..ilk ay 3.seviyeyi gören oldu mu aranızda?
kıslarrr herkese selam nasılsınız bakalım inşallah hepiniz çok iyisinizdir opuyorumnanaktanben de bu sabah monütörümü kullanmaya başladım hadi bakalım hayırlısı artık şekerlerrr hepimiz için güzel bi ay olsun inşallah bu ayopuyorumnanaktan
canım hemen basla calısmalara!!! 2. seviyede gun asırı 3. seviyede her gun!!!kaydirigubbakcemile
canım, benimde zaten çok şansım yok tek tüpüm olduğu için ne taraftan yumurtladığımı bilmeden çalışıp duruyorum işte..bir gün mutlaka denk gelicek..bakalım o gün nezaman olucak :bbo:canim 2. seviyede gun asiri 3. seviyeyi gordugunde hergun calisin :kedi:
benim 4 ayim monitorde ilk ay ve sonraki aylarda 3.seviyeyi gordum ama malesef tutturamadik :umursamaz:
canım, benimde zaten çok şansım yok tek tüpüm olduğu için ne taraftan yumurtladığımı bilmeden çalışıp duruyorum işte..bir gün mutlaka denk gelicek..bakalım o gün nezaman olucak :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?