• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kızlar selammm.. bugun 17. gunum ve hala 2. seviyedeyim.. ha bu arada monitore gore 16. gunum biliyorsunuz ben ertesi gun m1 yaptım saatim gecti diye..

anlicaginiz ben de bu ay gec yumurtlayacagım herhalde..
normalde 15. gunde 3.seviye olurdum.. yalniz dun yumurta akı kıvamında bi akıntım oldu ben de fırsatı degerlendirdim kocişle:kedi:kaydirigubbakcemile

larme senin mi 20. gunde olmustu tatlim yumurtlaman yoksa anneolmakistiyorum'un mu olmustu hatırlamıyorum?

benim 15. gunde olmustu

selam kızlarr... bugun 17. gunum monitore gore (doktora gore de 18) ve ben 3. seviyeyi gordum cok sukur hemen calistik firsati degerlendirdik kocişle :))

bu arada prenses ben,m 3. ayim monitorle ben 2 aydir 15. gun 3. seviyeyi gordum bu ay biraz gec gordum..

yalniz kizlar bi sey sorcam ben hala 3 aydır anlayamadım 3. seviyeyi ilk gordugumuz gun mu yumurtluyoruz yoksa 2. gun mu? ona gore hic beklemedigim adet tarihimi hesaplamak istiyorum da?

3. seviyeyi gordugun saatten sonra 36 saat sonra catlıyor yumurta canım.. yani diyelim 30 temmuz sabah 8 de 3. seviyeyi gordun yumurtan 31 temmuz aksam 8 de catlamıs oluyor.

galiba 3. seviyeyi gordugumuzde yumurtlamis oluyoruz ama yumurta 3. seviyeyi gordukten 24-36 saat arasinda catliyor diye biliyorum ama yaniliyorda olabilirim :kedi:
bilen arkadaslar duzeltsinler lutfenopuyorumnanaktan
bende gecen ay gec yumurtlamistim bugun 11.gunum 2. seviyeyi gordum sırnaşık şey
bakalim 3.seviyeyi nezaman gorucem sabirsizlikla bekliyorum delikafadulden
ama bu ay birden fazla hamisimiz olucak diye icimden geciyor herkes cok sıkı calisti:jeyyar:

arkadaslar aklınız karısmasın yumurtlama ile catlama aynı anlama geliyor. yumurtalarımız yumurtalıklarımızın icinde gelisiyorlar ve sonra onları yumurtluyoruz (yada catlıyor).. yumurtladıktan (catladıktan) 14 gun sonra yumurta eger dollenmemişse vucudumuzun icinde yok oluyor. bizim gordugumuz adet kanaması ise bu yumurta gelişmesi sırasında rahimde hazırlanan (dollenen yumurtanın tutunması icin rahmin ust kısmı kalınlasıyor) bolgenin dollenmiş yumurta olmadıgı icin dökülüp kanama ile vucudumuzdan atılması..

selam tatlım :) ben bu ay kullanmaya başlıcam inşallah monütörü regl günümü bekliyorum sabırsızlıkla bu arada evliliğimde 7. yılıma girdim 27 yaşındayım sen kaç yıllık evliydin hayatım kaç yaşındasın ben bütün forumu okudum aslında ama karıştırıyorum çok fazla yazı olduğu için ve yeni olduğum için:)bal tarçın karışımı tarifini netten araştırıp buldum yapmaya başlayacağım zaman yazayım sen de bi bakarsan canım tarif doğru mu çok sevinirim görüşmek üzere iyi haberlerle inşallahopuyorumnanaktan

tanistigima memnun oldum canim..Insallah hayirlisi olur., Ben 25 yasindayim. eylulde 3.yildonumuz Allah kismet ederse. bizde 8 ay oldu bebek calismalarimiz, aLLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..
corek otu karisimi kullancancagin zaman haber ver bir bakayim bende .opuyorumnanaktan

arkadaslar aklınız karısmasın yumurtlama ile catlama aynı anlama geliyor. yumurtalarımız yumurtalıklarımızın icinde gelisiyorlar ve sonra onları yumurtluyoruz (yada catlıyor).. yumurtladıktan (catladıktan) 14 gun sonra yumurta eger dollenmemişse vucudumuzun icinde yok oluyor. bizim gordugumuz adet kanaması ise bu yumurta gelişmesi sırasında rahimde hazırlanan (dollenen yumurtanın tutunması icin rahmin ust kısmı kalınlasıyor) bolgenin dollenmiş yumurta olmadıgı icin dökülüp kanama ile vucudumuzdan atılması..

Canim sagol bizleri aydinlattigin icin.

Hamilelik Monitörü, güvenilir bir şekilde gebe kalma şansınızın en yüksek olduğu (en yakın gün, yumurtanın yumurtalıktan serbest bırakıldığı gündür) günü gösterir.
Çoğu ev ovulasyonu ve hamilelik testleri kadının siklüsü boyunca ovulasyonu tetikleyen LH hormonunun dalgalanmasını arayarak gebe kalınabilecek en iyi 2 günü gösterir. Clearblue kolay hamilelik monitörü sadece bu 2 yüksek günü göstermez fakat aynı zamanda hamile kalınacak ekstra günleri de gösterir.(Ovülasyonu anlama ve Menstural siklus demosuna bakınız) Östrojen artışını arayarak, Clearblue Kolay Hamilelik Monitörü yüksek hamile kalma ile en yüksek hamile kalma ihtimalinin olduğu 1–5 günleri hakkında bilgi verir. Bunun anlamı gebe kalma ihtimalinizin yüksek olduğu tüm günleri biliyor olacaksınız.
Herhangi bir metod tan daha yüksek sayıda doğru olarak hamile kalma için uygun günlerinizi belirler. Her zaman her bir siklüstaki 6 doğurgan günü belirler.

Doğurganlık hormonları olan LH ve östrojeni saptayan tek monitördür.

Sizin doğurganlık günlerinizi hafızasında saklar ve hergüne ait doğurganlık seviyesini gösterir.

Kullanımı kolay ve basittir.

Gebe kalma şansınızı artıran, vücut içine alınmayan ve % 100 doğal bir yöntemdir.

Ömür boyu kullanabileceğinizden dolayı gelecek hamileliklerinizi de planlamaya yardım eder.

Merhaba nevrosky,
Clear Blue Hamilelik Monitörü ile mi hamile kaldın? Çok tebrik ederim

selam tatlım :) ben bu ay kullanmaya başlıcam inşallah monütörü regl günümü bekliyorum sabırsızlıkla bu arada evliliğimde 7. yılıma girdim 27 yaşındayım sen kaç yıllık evliydin hayatım kaç yaşındasın ben bütün forumu okudum aslında ama karıştırıyorum çok fazla yazı olduğu için ve yeni olduğum için:)bal tarçın karışımı tarifini netten araştırıp buldum yapmaya başlayacağım zaman yazayım sen de bi bakarsan canım tarif doğru mu çok sevinirim görüşmek üzere iyi haberlerle inşallahopuyorumnanaktan

Merhaba Angel, ben de bu ay almayı düşünüyorum Nereden, kaça aldın? Sanırım herkes çok memnun Mutlaka alacağım ama nerden alayım bilemedim

Kizlar merhaba, bugun 7.gunum manitor de test yapiyorum 2 gunden beri, bakalim gecen ay gibi 3.seviyeyi gormemezlik olmaz ins. gecen ay baya uzun 2.seviyede kaldi, sanirim yumurtlama olmadi,cunku adetimde gecikti..her neyse, dua edin arkadaslar...
Ya bide uzerimde cok halsizlik var neden acaba, hep uymak istiyorum:(

Merhaba Angel, ben de bu ay almayı düşünüyorum Nereden, kaça aldın? Sanırım herkes çok memnun Mutlaka alacağım ama nerden alayım bilemedim

Merhaba kelebek 12, canim Nevroski bu monitorle hamile kalmamis , cunki onun baska sorunlari varmis sanirim, tup bebek denemisler,ve olmus, buarada nevroski ins sagligin yerindedir canim,sayende manitoru alip kac kisi hamile kaldi:)

Ayrica, manitoru internetten bakip uygun fiyata bulabilirsin, ve siparis vermen lazim. Sanirim bazi eczanelerdede varmis. bide adetin ilk gunu baslamalisin,ona gore siparisini ver canim. Bilmem yardimci olabildimmi?
Ins en kisa zamanda hamile kalirsin insaallah..

Kelebek 12 , yazilarini okudumda sen Amerikadami yasiyorsun? eger amerikada yasiyorsan, sana alman icin site ismi verebilirim canim. Bende amerikada yasiyorum cunki..

merhaba canımopuyorumnanaktanben internetten aldım 460 ytl ama şans bu ya aldıktan bir gün sonra baktım 560 ytl diyodu merak ettim neden böyle diye meğersem sitede fitaları güncellemeyi unutmuşlar öyle bi şans oldu bende istersen özelden ya da burdan eğer yasak değilse aldığım sitenin adını yazabilirim izmirde büyük bir eczane ama tabi internetten de araştırabilirsin canım çünkü fiyatlar değişebiliyoryerimseniben

prenses Kizlar merhaba, bugun 7.gunum manitor de test yapiyorum 2 gunden beri, bakalim gecen ay gibi 3.seviyeyi gormemezlik olmaz ins. gecen ay baya uzun 2.seviyede kaldi, sanirim yumurtlama olmadi,cunku adetimde gecikti..her neyse, dua edin arkadaslar...
Ya bide uzerimde cok halsizlik var neden acaba, hep uymak istiyorum:(

inşallah tatlım en kısa zamanda 3.seviyeyi de görürsün ayy hamilelikte uyku yaparmış bu sende ki bu halsizlik ve uykuyu hamişliğin ön belirtisi kabul edip ona yorumlayalım ki olsun inşallah valla acayip sevinirim kendim kalmışım gibi bu ay başından beri takip ediyorum ya seni çok da merak ediyorum inşallah bi uğur olur bu ay da hamiş kalırsın hayatım ve tabi bu sitedeki tüm herkes bir gün burdan bebiş haberlerini verir clear blue kızları bebişsiz kalmasın inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

ya kıslarr daha yakından takip etmek açısından yine liste yapalım mı kullananları ben eski sayfalarda gördüm de hem tanımak takip etmek daha kolay oluyor sanki eğer isterseniz ben seve seve yapabilirim bu işi:lepi:

Canim yeni liste fikrine cok sevindim, bende dun yapmak icin biraz arastirdim,ama yeni oldugum icin acemilik oldu:) yaparsan super olur..

Ayy keske uyku hali gebelik olsa ama , yeni adetim bitti ZaNnnetmiyorum;(
Bugun su buharini deniyecegim, 3 gun 3defaymis ama, ben sadece 3 gun birdefa yapicam..
buarada arkadaslar niye kimse yok, herkez baska topicleremi takiliyor acaba? adeti geciken test yapan varmi yakinlarda?

arkadaslar liste yamak icin angel_34 e yardim edelim. herkez yazssin gunlerini oky.

Gunaydin kizlar opuyorumnanaktan

bugun 14. gunum ve ben bu sabah 3. seviyeyi gordum cok sukur zemuszemus esimde bugun evde oldugu icin hemen degerlendirdik :kedi:artik yarini da degerlendiririz ondan sonrasi Rabbime kalmis nasipse olur nasip degilsede onumuzdeki ay calismalara devam:umursamaz:

bu arda sscim ve emilyacim sizler beklemedesiniz sizde durumlar nasil?
angel canim sen monitoru kullanmaya basladinmi?

Gunaydin kizlar opuyorumnanaktan

bugun 14. gunum ve ben bu sabah 3. seviyeyi gordum cok sukur zemuszemus esimde bugun evde oldugu icin hemen degerlendirdik :kedi:artik yarini da degerlendiririz ondan sonrasi Rabbime kalmis nasipse olur nasip degilsede onumuzdeki ay calismalara devam:umursamaz:

bu arda sscim ve emilyacim sizler beklemedesiniz sizde durumlar nasil?
angel canim sen monitoru kullanmaya basladinmi?

3.seviyeyi görmene çok sevindim canım inşallah bebişin fazla bekletmez seni :Saruboceq:opuyorumnanaktan

prensescim listeyi yapmayı ben de tam bilmiyorum ben de çok yeniyim ama bulurum tatlım inşallah bu ay senin de güzel haberlerini alırız hayatım bu senin 3.ayın dimi monütörde??

:lepi:CLEAR BLUE KULLANANLAR:lepi:

1-Prenses88 : 3.Ay
2-Dalia : ? Ay

:dance:CLEAR BLUE KULLANACAK OLANLAR:dance:

1-Angel_34 : yerimseniben

kıslarr bana monütörde kaçıncı ayda olduğunuzu yazarsanız listeyi oluşturabilirim kullanacak olanlar da yazarsa listemiz ortaya çıkar şimdiden hayırlı uğurlu olsun daliacım senin kaçıncı ayın canım bu arada monütörde??

:nazar: :hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 4. ay - Haber yok
dalia - 4. ay

altinyunus - 2. ay - Ara verdi
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 3. ay
Aygizem - 1. ay
hcgl_emilya - 2. ay
prenses88 - 2. ay
aurora79 : 1. ay
BurcuMucizeihtisam : 1. ay
angel_34 : Adet olunca başlayacak