Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Merhaba kelebek 12, canim Nevroski bu monitorle hamile kalmamis , cunki onun baska sorunlari varmis sanirim, tup bebek denemisler,ve olmus, buarada nevroski ins sagligin yerindedir canim,sayende manitoru alip kac kisi hamile kaldi:)

Sağol canım sağlığımız yerinde çok şükür. Hamile kalanları görmek beni çok mutlu ediyor. İnşallah hepiniz kalırsınız. Dualarım sizinle. :Saruboceq:

canım benim ellerine sağlık hem böyle güzel bi konuyu açtığın için hem de listemizi tekrar oluşturduğun için ben yeni katıldığımdan herkesi tam olarak tanımıyorum tüm forumu okudum ama aklımda kalmıyor bazı şeyler inşallah bu listedeki tüm herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur:Saruboceq:

canlarım merhaba
benim ilk ayım bu ay.bu sabah 3.seviyeyi gördüm şükür 14.günümde.6 cı günden itibaren hep birdeydi.bu sabah birden 3 gecti hayırlısı inşallah

Ben de hamileliğimden dolayı fazla giremiyorum. Ama sizleri takip etmeye çalışıyorum. İnşallah hepinizi hamişş görürüm yakında. Allah gönlünüzdekini versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

çok teşekkürler canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:artık bu listeyle devam ederiz hep birlikte inşallah kızlarlaopuyorumnanaktan

kıslarrr ben regl oldum az önce nihayett:lepi:hiç bu kadar sevindiğimi de hatırlamıyorum regl oldum diyeyerimseniben yarından itibaren bal çörek otu tarçına başlıcam inşallah ama ondan önce bi sorum var benim kitapçıkta beklenen adetiniz gün içinde m'e basacağınız saatten sonra olduysa ertesi sabah açım m1 yapın diyor doğr anlamışım dimi kıslarr her gün aynı saatte açın diyordu kitapçıkta ben işe gitmeden önce açayım diyorum her gün sabah 7 de.yapmam gereken yarın sabah açıp m1 yapmak dimi??

çörek otu tarçın tarifim de şöyle

12 çay kaşığı silme kaşık çörekotu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

1emek kaşığı 2._12.gün sabah akşam

prensescim tarif böyle canım sen de kullanıyodun ya tatlım doğru dimi bu şeklide???

yaşasın artık bende başlıyorummmzemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar bugün 15. günüm beklemedeyim inş. bebişim gelir bu ay.makina 1 seviyeye düştü ve 10 çubugu bitirene kadar hala istiyor ne olur sanki istemese...yeni başlayanlara da hayırlı olsun inş. bir gün burdan hepimiz hamişiz diye yazıcaz

cnm hayırlı olsun 3. seviyen ohh ne güzel pazar gününe denk gelmiş tatil gününde vallahi çok şanslısın bende hep pazara gelsin istedim sabah çalışalım die ama malesef..:sm_cool:

canım bu su buharı nasıl bişey yani hiç duymamıştım da ilginç geldi bu şekilde hamile kalanları duymak:)) bir de adaçayını ben adetim geciktiğinde adet olmak için içiyorum ara sıra internette bu şekilde buldum canım bak
Adaçayının aşırı kullanımında kan basıncı (tansiyon) yükselebilir. Dölyatağı (Rahim) kaslarını uyardığı için, gebelik sürecinde kullanılmaz. Annelerin süt üretimini durdurur. Önerilen dozajlara uyulduğunda, bilinen başka bir yan etkisi yoktur.

hayirli olsun arkadasim hihoyyyt insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz :Saruboceq:

cnm hayırlı olsun 3. seviyen ohh ne güzel pazar gününe denk gelmiş tatil gününde vallahi çok şanslısın bende hep pazara gelsin istedim sabah çalışalım die ama malesef..:sm_cool:

sagol canim
evet pazar gunune denk gelmesi buyuk sans hafta ici olsa biraz zor olurdu
senin adet tarihin ne zamandi emilyacim hayirli haberini sabirsizlikla bekliyorum canim delikafadulden

yayacimmmmm nerelerdesin canimm
gel artik ozledik
insallah hayirli haberlerle donersin canim benim

İyi akşamlar prenses88
Cevabın için teşekkür ederim Ben iki kez kendiliğinden hamile kaldım, ikisi de düşükle sonlandı Kanda pıhtılaşma sorunum var Ama son düşüğümün üzerinden 1 yıl geçti ve ben aşılama yaptırsam mı biraz daha kendimiz denesek mi düşünceeri arasında gidip geliyorum Düzensiz adet olduğum için clearblue alsam mı diye düşünüyorum Aşılama yaptırırsam bu alete para yatırmasam mı diyorum Kafam karışık
Amerikada yaşama durumumuz vardı, ucundan döndük:)

Tatlım merhaba. Ben Tüp bebek ile hamile kaldım. a.s. Allahım bütün evlat özlemiyle yananları güldürsün tez zamanda inşallah. :Saruboceq:

Çok sevindim senin adına Nevrosky
Güzel duana kocaman aminnn diyorum Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah Sağlıkla bir ömür büyütün ve yaşlanın inşallah
Bu aleti pek kullanamadın o zaman Prenses ve Angel'a yazdığım gibi ben de artık tedaviye başlasam mı diyorum Tedavi sırasında kullanmadın sanırım sen

hayirli olsun arkadasim hihoyyyt insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz :Saruboceq:

canım benim çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bu sayfada güzel haberler paylaşırız bir gün :Saruboceqpuyorumnanaktan

kelebekcim gitti gidiyordan alışveriş yapmadım açıkcası emin olamadım bazı şeylerdem ama alışveriş yapan arkadaşlarım var memnun kalan bana sorarsan yapamazdım galiba ya hele ki böyle hassas bir konuda böyle hassas bir alet için stelik ömür boyu kullanabileceğimiz bir alet sonuçta canımmopuyorumnanaktan

sagol canim
evet pazar gunune denk gelmesi buyuk sans hafta ici olsa biraz zor olurdu
senin adet tarihin ne zamandi emilyacim hayirli haberini sabirsizlikla bekliyorum canim delikafadulden

cnm benim adet tarihim 14 agustos du ama bu ay erken yumurtladıgım için 11 agustos die düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…