kızlar selammm.. bugun 17. gunum ve hala 2. seviyedeyim.. ha bu arada monitore gore 16. gunum biliyorsunuz ben ertesi gun m1 yaptım saatim gecti diye..
anlicaginiz ben de bu ay gec yumurtlayacagım herhalde..
normalde 15. gunde 3.seviye olurdum.. yalniz dun yumurta akı kıvamında bi akıntım oldu ben de fırsatı degerlendirdim kocişle:kedi:kaydirigubbakcemile
larme senin mi 20. gunde olmustu tatlim yumurtlaman yoksa anneolmakistiyorum'un mu olmustu hatırlamıyorum?
selam kızlarr... bugun 17. gunum monitore gore (doktora gore de 18) ve ben 3. seviyeyi gordum cok sukur hemen calistik firsati degerlendirdik kocişle :))
bu arada prenses ben,m 3. ayim monitorle ben 2 aydir 15. gun 3. seviyeyi gordum bu ay biraz gec gordum..
yalniz kizlar bi sey sorcam ben hala 3 aydır anlayamadım 3. seviyeyi ilk gordugumuz gun mu yumurtluyoruz yoksa 2. gun mu? ona gore hic beklemedigim adet tarihimi hesaplamak istiyorum da?
galiba 3. seviyeyi gordugumuzde yumurtlamis oluyoruz ama yumurta 3. seviyeyi gordukten 24-36 saat arasinda catliyor diye biliyorum ama yaniliyorda olabilirim :kedi:
bilen arkadaslar duzeltsinler lutfenopuyorumnanaktan
bende gecen ay gec yumurtlamistim bugun 11.gunum 2. seviyeyi gordum sırnaşık şey
bakalim 3.seviyeyi nezaman gorucem sabirsizlikla bekliyorum delikafadulden
ama bu ay birden fazla hamisimiz olucak diye icimden geciyor herkes cok sıkı calisti:jeyyar:
selam tatlım :) ben bu ay kullanmaya başlıcam inşallah monütörü regl günümü bekliyorum sabırsızlıkla bu arada evliliğimde 7. yılıma girdim 27 yaşındayım sen kaç yıllık evliydin hayatım kaç yaşındasın ben bütün forumu okudum aslında ama karıştırıyorum çok fazla yazı olduğu için ve yeni olduğum için:)bal tarçın karışımı tarifini netten araştırıp buldum yapmaya başlayacağım zaman yazayım sen de bi bakarsan canım tarif doğru mu çok sevinirim görüşmek üzere iyi haberlerle inşallahopuyorumnanaktan
arkadaslar aklınız karısmasın yumurtlama ile catlama aynı anlama geliyor. yumurtalarımız yumurtalıklarımızın icinde gelisiyorlar ve sonra onları yumurtluyoruz (yada catlıyor).. yumurtladıktan (catladıktan) 14 gun sonra yumurta eger dollenmemişse vucudumuzun icinde yok oluyor. bizim gordugumuz adet kanaması ise bu yumurta gelişmesi sırasında rahimde hazırlanan (dollenen yumurtanın tutunması icin rahmin ust kısmı kalınlasıyor) bolgenin dollenmiş yumurta olmadıgı icin dökülüp kanama ile vucudumuzdan atılması..
Hamilelik Monitörü, güvenilir bir şekilde gebe kalma şansınızın en yüksek olduğu (en yakın gün, yumurtanın yumurtalıktan serbest bırakıldığı gündür) günü gösterir.
Çoğu ev ovulasyonu ve hamilelik testleri kadının siklüsü boyunca ovulasyonu tetikleyen LH hormonunun dalgalanmasını arayarak gebe kalınabilecek en iyi 2 günü gösterir. Clearblue kolay hamilelik monitörü sadece bu 2 yüksek günü göstermez fakat aynı zamanda hamile kalınacak ekstra günleri de gösterir.(Ovülasyonu anlama ve Menstural siklus demosuna bakınız) Östrojen artışını arayarak, Clearblue Kolay Hamilelik Monitörü yüksek hamile kalma ile en yüksek hamile kalma ihtimalinin olduğu 1–5 günleri hakkında bilgi verir. Bunun anlamı gebe kalma ihtimalinizin yüksek olduğu tüm günleri biliyor olacaksınız.
Herhangi bir metod tan daha yüksek sayıda doğru olarak hamile kalma için uygun günlerinizi belirler. Her zaman her bir siklüstaki 6 doğurgan günü belirler.
Doğurganlık hormonları olan LH ve östrojeni saptayan tek monitördür.
Sizin doğurganlık günlerinizi hafızasında saklar ve hergüne ait doğurganlık seviyesini gösterir.
Kullanımı kolay ve basittir.
Gebe kalma şansınızı artıran, vücut içine alınmayan ve % 100 doğal bir yöntemdir.
Ömür boyu kullanabileceğinizden dolayı gelecek hamileliklerinizi de planlamaya yardım eder.
Merhaba nevrosky,
Clear Blue Hamilelik Monitörü ile mi hamile kaldın? Çok tebrik ederim
selam tatlım :) ben bu ay kullanmaya başlıcam inşallah monütörü regl günümü bekliyorum sabırsızlıkla bu arada evliliğimde 7. yılıma girdim 27 yaşındayım sen kaç yıllık evliydin hayatım kaç yaşındasın ben bütün forumu okudum aslında ama karıştırıyorum çok fazla yazı olduğu için ve yeni olduğum için:)bal tarçın karışımı tarifini netten araştırıp buldum yapmaya başlayacağım zaman yazayım sen de bi bakarsan canım tarif doğru mu çok sevinirim görüşmek üzere iyi haberlerle inşallahopuyorumnanaktan
Merhaba Angel, ben de bu ay almayı düşünüyorum Nereden, kaça aldın? Sanırım herkes çok memnun Mutlaka alacağım ama nerden alayım bilemedim
arkadaslar kimse yokmuu?
Merhaba Angel, ben de bu ay almayı düşünüyorum Nereden, kaça aldın? Sanırım herkes çok memnun Mutlaka alacağım ama nerden alayım bilemedim
prenses Kizlar merhaba, bugun 7.gunum manitor de test yapiyorum 2 gunden beri, bakalim gecen ay gibi 3.seviyeyi gormemezlik olmaz ins. gecen ay baya uzun 2.seviyede kaldi, sanirim yumurtlama olmadi,cunku adetimde gecikti..her neyse, dua edin arkadaslar...
Ya bide uzerimde cok halsizlik var neden acaba, hep uymak istiyorum
Gunaydin kizlar opuyorumnanaktan
bugun 14. gunum ve ben bu sabah 3. seviyeyi gordum cok sukur zemuszemus esimde bugun evde oldugu icin hemen degerlendirdik :kedi:artik yarini da degerlendiririz ondan sonrasi Rabbime kalmis nasipse olur nasip degilsede onumuzdeki ay calismalara devam:umursamaz:
bu arda sscim ve emilyacim sizler beklemedesiniz sizde durumlar nasil?
angel canim sen monitoru kullanmaya basladinmi?
Merhaba nevrosky,
Clear Blue Hamilelik Monitörü ile mi hamile kaldın? Çok tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?