Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

aramıza hosgeldin canım. eşinde bir sorun yoksa ve adetlerin 35 gunu gecmiyorsa monitoru kullanman faydalı olablir.. ama yazdıklarını okudum gecmiste baya denemen olmus. benim daha onceki yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum ama ben bir tek monitor sayesinde hamile kalmadım. cok iyi ve konusunda uzman bir doktorum vardı. eger istanbul isen ve gitmek istersen sana ozelden ismini yazabilirim. onun bana verdigi bir ilac vardı 3 ay kullanılan.

yani anlayacagın ben bir kac onlemi bir arada aldım
ilacımı kullandım yumurta sayısını ve kalitesini arttırdım
monitoru kullandım yumurta takibimi kendim yaptım
esime keciboynuzu kürü icirdim

vs vs. daha onceki sayfalarda uzunca yazmıstım

altınyunuz etkiliyordur canım.. sen antibiyotikleri bitir bir vucudun onlardan temizlensin sonra sakin kafa baslarsın yeniden

larme cim,bence de etkiliyor.tırnağım için içtiğim ilacın prospektüsünde adet düzeninde değişiklikler bildirilmiştir diyor.ayrıca tırnağımdan ufak bir operasyon geçirince üstüne bir de antibiyotik kullandım.....neyse bakacağız artık.bana özelden yumurta sayı ve kaliteni arttımak için hangi ilacı kullandığını yazabilir misin?teşekkürler....opuyorumnanaktan

canım ilgin için çok teşekkür ederim ben zaten dönem dönem kontrollerimi yaptırıyorum adetlerim bile kolay kolay aksamaz 28_30 gün sürer eşimin değerleri normalden daha yüksek benim de yumurtlamam bugüne kadar hiç aksamadı yeterli olgunluğa da erişiyo çatlıyo falan ama yani bugüne kadar ufacık bir aksama pürüz olmadı bizimkisi artık şanssızlık mı başka bişey mi bilemiyorum yazılarını okucam şimdi sonuçta sürekli yeni birşeyler öğreniyo insan bu bal çörek otu tarçın karışımını denicem bu ay hem manevi olarak da beynim belli bir çabalama içinde olup süpriz yapar belki bu arada şu an istanbulda değilim malesef tatlım

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm bende öle yaptım her yeri tek tek aradım nihayet buldum yarın eşime aldırtcam ay vallahi korktum bulamayacağım die

Aynen bende ;
Zaten benim 2 ayım boşa gitti 1.ayımda eşim yok tu 2.ayda açmayı unuttum 6.gün şimdi birde isteyipte çubuk olmassa monitör kafayı yerdi her halde sevindim bulduğuna :)

kızlar benim bu gün 6. günüm makinam test istemedi ya varmı aranızda 6. gün test istemeyen ya bende mi bir dengesizlik var makinadamı anlamadım

hcgl_emilya , benim bildigim ve okudugum kadariyla 6.gun test istiyor mutlaka.Niye oldu acaba? bir telefon ac sor istersen, normal diil cunki.

hcgl_emilya , benim bildigim ve okudugum kadariyla 6.gun test istiyor mutlaka.Niye oldu acaba? bir telefon ac sor istersen, normal diil cunki.

Niye oldu ki acaba var bir gariplik ama... bana ulaşabileceğim bir telefon numarası veririmisiniz arayıp sorayım evdeki kutuda yazıyodu numara ama yanımda değil şimdi

kızlar benim bu gün 6. günüm makinam test istemedi ya varmı aranızda 6. gün test istemeyen ya bende mi bir dengesizlik var makinadamı anlamadım

canim benimde son iki aydir 7. gun istiyor ne sende nede monitorunde bi dengesizlik yok bazen olabiliyor opuyorumnanaktan

canım bence normal cunku benim bu ay 8. gun istedi, makineyi 3 aydir kullaniyorum belki tanidi yavas yavas 8 de istemeye basladi.. senin kacinci gunun?

ss2302; dalia saolun kızlar içim rahatladı bende sadece bende oldu zannettim korktum bu gün 6. günüm bakalım yarın istiycek mii

arkadaşlar bu ay arkadaşım bana clearplanını vericekti kullanmam için ama arkadaşım en son 4 yıl önce kullanmış bugün benim adetimin 2.günü ve sabah clearplanı çalıştırmak istemiş ama ışığı yanmamış..acaba zaman içinde kullanmadıkça bu ürün bozulabilir mi?yada neden böyle bir sorun yaşadık yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?yoksa bir ayım daha boşa gidicek..

selam canım.. aramıza hosgeldin.. pilleri degistirmistir herhalde arkadasin degil mi? yine de bi sorayım dedim tatlım..
bir arkadasımız daha var altınyunus, o da arkadasının monitorunu kullaniyor istersen ona bir danisalim belki soyleyecegi vardır canım...kolay gelsin

hoşbulduk canım,arkadaşım pilleri değiştirmiş,yeni pil taktım dedi ama yine çalışmamış çok üzüldük..
altınyunus arkadaşım bana da yardımcı olursa çok memnun olurum..opuyorumnanaktan

cevap geldi bile.....zemuszemus
aurora79,öncelikle hoşgeldin.
ben de monitörü arkadaşımdan aldığımda ekran açılıyordu ama pil uyarısı yapıyordu.istersen sıfır pil tak tekrar dene...
ayrıca monitörü sıfırlamalısın...önceki sayfalarda nasıl sıfırlandığını anlatan yazı vardı....ama aklımda kalan m tuşuna ekranda birçok sembol çıkana kadar basmaktı sanırım....170-180 li sayfalara bir bak istersen.mayıs ayı ortalarında bahsedilmişti bu konudan...faydasını görürsün umarım....

demistim gelir cvp diye

naber tatlım_? kacncı gundesin?

monitoru resetleme

1.temiz bir test cubugunu plastik kabından cıkarın. kapagını normalde yaptıgınız gibi kapatıp.temiz test cubugunu monitore takın (kapalıyken)

2. "m" butonuna basın ve parmagınız basılı duruken monitoru acın. NOT: 5. adıma kadar parmagınızı "m" butonundan .

3. monitorun ekranı "test cubugunu cıkarın isareti verecek" test cubugunu cıkarmayın ve "m" butonuna basmaya devam eding

4. "m" butonuna basarken 20 saniye kadar sonra ekrandaki butun sembollerin yandıgını goreceksiniz. bu monitorun hafızasının butun onceki datalardan temizlendigini gosterir.

5. butun isaretlerin yandıgını gorunce once temiz test cubugunu monitorden cıkarın ve hemen parmagınızı "m" butonundan da kaldırın.

6. simdi artık ekran da tekrar yanıp sonen "m" isaretini goreceksiniz.tekrar adetinizin kacıncı gunu oldugunu girerek monitoru kullanmaya baslayabilirsiniz (bazen restleme isi bittikten sonra monitorunuz adetinizin 1. gunu gibide gosterebilir. eger adetinizin birinci gunu degilse itapta anlatıldıgı uzere adet gununuzu monitore girin)

7. eger ustteki adımlardan sonra işlem gercekleşmediyse bastan baslayın. bazen monitoru resetlemek icin bu adımları bir kac kez tekrar etmek gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…