herkese merhaba,
ben de clear blue kullanıcıları arasına katılmaya hazır bir adayım kızlara.s6 senelik evliyim 7.seneye girdim hatta sebepsiz infertilite grubundayım malesef bugüne kadar aşılama takibi,3 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi gördüm ne yazık ki sonuç yok tesadüfen internette bu aleti gördüm tüm forumu baştan sona okudum ve aynı gün almaya karar verip sipariş ettim.alet geldi.şimdi regl dönemini bekliyorum.tecrübelerinizle bana da yardımcı olursanız aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.inşallah hepimiz bir an önce hayallerimize kavuşuruz.artık tedavilerden o kadaryoruldum yıprandım ki 4,5 senem hastanelerde geçti şimdi en azından bu aletle kendimi bi şekilde kontrol edebilicem.bundan sonra her gün burdayım inşallah herkese utlu bir gün diliyorum:Saruboceq:
herkese günaydın....
prenses88,anlaşılmayacak birşey yok.monitör yaklaşık 14-15 gün test isteyince bıraktım artık.neredeyse birer kutu harcadım....artık kullanmayacağım monitörü.sanırım içtiğim antibiyotikler etkiliyor sonucu.....
canım selam! bence de aynen oyle, belki de ikinci bi yumurta gelisiyo 3. seviyeden sonra degil mi? neden hemen vazgeciyoruz?! Artik baslicam bu ay calismalari surdurmeye..
Yalniz benim soyle bi problemim oldu ben regl oldugumun ertesi sabahi m1 e bastım cunku saatim gecmisti.. su anda monitore gore benim 9. gunum, oysa doktorumun bana ilk akıntının geldigi gun 1. sayilir demesine gore de 10. gunum.. benim kafam karıstı :bbo:
ss canım eger adetin gun icinde basladıysa o gun 1. gunundun eger aksam 6 dan sonra basladıysa ertesi gun 1. gunun sayılır
ss canım eger adetin gun icinde basladıysa o gun 1. gunundun eger aksam 6 dan sonra basladıysa ertesi gun 1. gunun sayılır
selam canım nasıl bebişin?
tüh ya ben yanlıs yaptım o zaman napıcaz? ama daha evvel okudum kitapcıkta o 3 saati gecirirsen ertesi gun 1 diye basın yazıyordu .. simdi makine beni bir gun geriden takip edecek o zaman her zaman di mi?
emin misin canım o aksam 6 olayından ben acma saatini 3 saat gecirdikten sonra diye biliyordumher sabah 8 de actıgım icin reglyi saat 12 de olunca m1 yaptım ertesi gun (
off nolcak simdi?:uhm:
aramıza hosgeldin canım. eşinde bir sorun yoksa ve adetlerin 35 gunu gecmiyorsa monitoru kullanman faydalı olablir.. ama yazdıklarını okudum gecmiste baya denemen olmus. benim daha onceki yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum ama ben bir tek monitor sayesinde hamile kalmadım. cok iyi ve konusunda uzman bir doktorum vardı. eger istanbul isen ve gitmek istersen sana ozelden ismini yazabilirim. onun bana verdigi bir ilac vardı 3 ay kullanılan.
yani anlayacagın ben bir kac onlemi bir arada aldım
ilacımı kullandım yumurta sayısını ve kalitesini arttırdım
monitoru kullandım yumurta takibimi kendim yaptım
esime keciboynuzu kürü icirdim
vs vs. daha onceki sayfalarda uzunca yazmıstım
cnm bende öle yaptım her yeri tek tek aradım nihayet buldum yarın eşime aldırtcam ay vallahi korktum bulamayacağım die
hcgl_emilya , benim bildigim ve okudugum kadariyla 6.gun test istiyor mutlaka.Niye oldu acaba? bir telefon ac sor istersen, normal diil cunki.
kızlar benim bu gün 6. günüm makinam test istemedi ya varmı aranızda 6. gün test istemeyen ya bende mi bir dengesizlik var makinadamı anlamadım
kızlar benim bu gün 6. günüm makinam test istemedi ya varmı aranızda 6. gün test istemeyen ya bende mi bir dengesizlik var makinadamı anlamadım
arkadaşlar bu ay arkadaşım bana clearplanını vericekti kullanmam için ama arkadaşım en son 4 yıl önce kullanmış bugün benim adetimin 2.günü ve sabah clearplanı çalıştırmak istemiş ama ışığı yanmamış..acaba zaman içinde kullanmadıkça bu ürün bozulabilir mi?yada neden böyle bir sorun yaşadık yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?yoksa bir ayım daha boşa gidicek..
hoşbulduk canım,arkadaşım pilleri değiştirmiş,yeni pil taktım dedi ama yine çalışmamış çok üzüldük..selam canım.. aramıza hosgeldin.. pilleri degistirmistir herhalde arkadasin degil mi? yine de bi sorayım dedim tatlım..
bir arkadasımız daha var altınyunus, o da arkadasının monitorunu kullaniyor istersen ona bir danisalim belki soyleyecegi vardır canım...kolay gelsin
hoşbulduk canım,arkadaşım pilleri değiştirmiş,yeni pil taktım dedi ama yine çalışmamış çok üzüldük..
altınyunus arkadaşım bana da yardımcı olursa çok memnun olurum..opuyorumnanaktan
cevap geldi bile.....zemuszemus
aurora79,öncelikle hoşgeldin.
ben de monitörü arkadaşımdan aldığımda ekran açılıyordu ama pil uyarısı yapıyordu.istersen sıfır pil tak tekrar dene...
ayrıca monitörü sıfırlamalısın...önceki sayfalarda nasıl sıfırlandığını anlatan yazı vardı....ama aklımda kalan m tuşuna ekranda birçok sembol çıkana kadar basmaktı sanırım....170-180 li sayfalara bir bak istersen.mayıs ayı ortalarında bahsedilmişti bu konudan...faydasını görürsün umarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?