herkese merhaba,
ben de clear blue kullanıcıları arasına katılmaya hazır bir adayım kızlara.s6 senelik evliyim 7.seneye girdim hatta sebepsiz infertilite grubundayım malesef bugüne kadar aşılama takibi,3 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi gördüm ne yazık ki sonuç yok tesadüfen internette bu aleti gördüm tüm forumu baştan sona okudum ve aynı gün almaya karar verip sipariş ettim.alet geldi.şimdi regl dönemini bekliyorum.tecrübelerinizle bana da yardımcı olursanız aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.inşallah hepimiz bir an önce hayallerimize kavuşuruz.artık tedavilerden o kadaryoruldum yıprandım ki 4,5 senem hastanelerde geçti şimdi en azından bu aletle kendimi bi şekilde kontrol edebilicem.bundan sonra her gün burdayım inşallah herkese utlu bir gün diliyorum:Saruboceq:
aramıza hosgeldin canım. eşinde bir sorun yoksa ve adetlerin 35 gunu gecmiyorsa monitoru kullanman faydalı olablir.. ama yazdıklarını okudum gecmiste baya denemen olmus. benim daha onceki yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum ama ben bir tek monitor sayesinde hamile kalmadım. cok iyi ve konusunda uzman bir doktorum vardı. eger istanbul isen ve gitmek istersen sana ozelden ismini yazabilirim. onun bana verdigi bir ilac vardı 3 ay kullanılan.
yani anlayacagın ben bir kac onlemi bir arada aldım
ilacımı kullandım yumurta sayısını ve kalitesini arttırdım
monitoru kullandım yumurta takibimi kendim yaptım
esime keciboynuzu kürü icirdim
vs vs. daha onceki sayfalarda uzunca yazmıstım