Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

24. gündeyim ss2302 cim....ama 17. günde hala 1. seviyede olunca test yapmayı bıraktım.geçen ayda 2. seviyeye çok geç gelmişti ve neredeyse birer kutu test çubuğu bitti....bir süre kullanmayacağım.ayağımdan ufak bir operasyon geçirdim.içtiğim ilaçlar etkiledi sanırım monitörü....

hoşbulduk canım
pili arkadaşım sıfır takmış zaten yeni pil almış..ama m düğmesinde yanması gereken ışık yanmamış..şimdi ben dediklerini arkadaşım bugün bana cihazı getirdiğinde deniycem...söylediğin sayfalarıda okurum canım...
çok teşekkür ederim yardımın için iyiki bu sayfayı görüp sormuşum Şeniz

canım biliyorum cok gecmis olsun bu arada, yani aslında ben belirtin var mı demek istemistim tatlım, regl gunune az kalmıs cunku anladigim kadariyla

merhaba canım. eger 4 yıldır aleti kullanmadıysa ve icinde pilleri bıraktıysa piller akmıs ve bitmiş olabilir. pillerini kontrol edin ve yeni pil takın .. eger yine calısmıyorsa servisine gonermekte fayda var..

daha onceki sayfalarda yazmıstım ordan okursun aleti sen kullanmadan once muhakkak resetlemelisin. nasıl yapılacagına dair adımları daha once yazmıstım.. adetinin 5. gunune kadar aleti kullanmaya baslayabilirsin

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..makinayı çalıştırmayı başardık..ben dün öğleden sonra adet olduğum için arkadaşım bugün 1.günün sayılıyor yarın sabah cihazı adetinin 2.günü olarak ayarla dedi..o şeklide bende bu ay clearplan için start vermiş olucam..
yanlız, olurda bu ay hamile kalmayı başaramazsam bir dahaki ay'a yeticek kadar test çubuğu yok..sizlerin uygun fiyata aldığı bir yer var mı?çok pahalıya gelirse cihazı sadece bu aylık kullanabileceğim ve daha uygun ovulasyon testi alıp cihazı arkadaşa mecburen geri vereceğim..sizler artık burda bu işin piri sayılırsınız oyüzden sizlere sormak istedim..

bu ay sizlerle bende bu heycanlı bekleyeşi yaşayacağım için çok mutluyum,bilgilerinizden de faydalanmak isterim..benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim..bu arada ismim yasemin,eşimle 5 yıllık evliyiz 4 yıldır çocuk istiyoruz..1 aşılama,3 tüp bebek denemem oldu..myom ve çikolata kistlerim için de ameliyat geçirdim..şuan kistlerim ve myomum yok,sadece tek tüpüm olduğu için şansım diğer kadınlara göre daha düşük..eşimin de hareketli spermi az..
bizde durumlar böyle arkadaşlar..

hoşgeldin cnm aramıza inş. bebiş haberinide alırız burdan biz testleri int sipariş ediyoruz ama ben 2 gün önce 1-2 yerden sipariş verdim ve ellerinde test olmadığını söylediler bende bursadaki eczanelerde arama başladım ve 1 tanesinde budum sende clear blue nun sitesi var ve anlaşmalı eczanelerin listeleri var oradan bulablirsin sanırım

canim aramiza hosgeldin opuyorumnanaktan
hayirli ugurlu olsun insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz:CüvCüv:

teşekkür ederim tatlım,biraz araştırma yapayım bakalım ucuz bir yer bulabilirsem sizide haberdar ederim...yerimseniben
canim aramiza hosgeldin opuyorumnanaktan
hayirli ugurlu olsun insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz:CüvCüv:
hoşbulduk canım..inşallah hepimize güzel haberler vermek nasip olur..kaydirigubbakcemile5

Niye oldu ki acaba var bir gariplik ama... bana ulaşabileceğim bir telefon numarası veririmisiniz arayıp sorayım evdeki kutuda yazıyodu numara ama yanımda değil şimdi

Canim ben yeni actigim icin yazdiklarinizi takip edemedim. Ben turkiyede yasamadigim icin bilmiyorum tel no. ..zaten okudugum kadariyla arkadaslar 7 ve 8 .gunlerde mantorun test istedigini soylediler, bende yeni ogrenmis oldum, benim daha 2 ay bittigi icin benden 6.gun istedi.

arkadaslar ben adet duzenligi icin civanpercemi diye bir bitki duydum. Araznizda kullanan varmi? arkadasim cok iyi oldugunu soyledi, adeti duzenleyip agrisiz bir adet gecirmene yardimci oluyormus. Ben bu kadar biliyorum , ins arastiracagim. gelismelerden haber verirrim:)

hcgl_emilya iyi 7.gun istemesine sevindim.Demek 3 ayi falan gecince manitor seni taniyor..

selam kızlarrr nasıl gidiyo yazıları okudum inşallah bu ay aramızdan 1 hamiş daha çıkar ben henüz kullanmaya başlamadım cihazı regl olmayı bekliyorum ilk ay olduğu için büyük bi heyecanla bekliyorum açıkcası :) ayrıca sorularmla başınızı ağrıtabilirim şimdiden söyliyim:)inşallah hepiniz için güzel sonuçlu bir ay olur...

canım bundan bir kaç sene önce ben kullanmıştım adet düzensizliğim için..evet gerçekten adetini düzenliyor ve ağrısız adet oluyorsun,eğer yumurtalıklarında iltehap filan varsa onları da yok ediyor..ibrahim saraçoğlu çok tavsiye eder bu bitkiyi..kullanmanı tavsiye ederim çok memnun kalıcaksın..ama hiçbir bitkiyi 1 ay kullanma..adetinin 1.gününden yumurtanın çatlama gününe kadar kullan ve regli olmayı bekle..düşüğe filan sebep olabilir Allah korusun...

Sagol canim cevap yazdigin icin, simdi ben reglimin 3 gunu elime gecicek ozaman baslasam olur dimi? bide kullanim hakkinda farkli farkli okuyorum, acaba hangisi dogru, bir cay kasigmi bir tatli kasigimi? Gunde 2 fincanmi? bide fiyati nekadardir, ben turkiyede yasamiyorum. arkadasa siparis verdim, bide aslanpencesinide siparis vericem, mesela 1 kiloylami satilir? ya bu konularda cok cahilim sanirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…