Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

merhaba canim sıkma canini insallah bu ay 3. seviyeyi gorursun
birde monitoru bas ucuna koyki kalkar kalkmaz acmayi unutma diye belki aksamalar acmayi unuttun diye olmustur benim bu ay 4 ayim herhangi bir aksama olmadi
bol sanslar :jeyyar:

inş. olur cnm Allah büyük bende bu ay bal tarcın ve çörekotu yapıyorum

herkese günaydın....
prenses88,anlaşılmayacak birşey yok.monitör yaklaşık 14-15 gün test isteyince bıraktım artık.neredeyse birer kutu harcadım....artık kullanmayacağım monitörü.sanırım içtiğim antibiyotikler etkiliyor sonucu.....

canım sen hepimizden cok haketmissin.. anladıgım kadarıyla 82 lisin.. yasıtız demek ki.. ben 2 senelik evliyim.. ama senin yasadiklarini okuyunca inan icim cız etti.. umarim artik bu ay tutar tatlım.. Allah isteyen herkese versin insallahh...:Saruboceq:

Hoş geldin aramıza umarım en kısa sürede bebişine kavuşursun :Saruboceq:

Ya bu makina 12. günden bugüne kadar 19. gün hep ikinci seviyeyi gösteriyor kafayı yiyeceğim aaaa iyki unuttuk 6. gün açmayı yani ben müşteri hizmetlerini bir arıyayim bakalım nediyecek

mrb kızlar bişey sorucam siz cubukları nerden alıyorsun bi siteden sipariş etmiştim bu gün gelicek zannediyodum sonra özür msj göndermişler ürününüzü gönderemiycez die kafayı yicem şimdi hemen başka yerden sipariş verdim ama yarın elimde olması lazım çünkü yarın 5. gün 1 gün sonra test istiycek makina testler gelmezse bu ayımda boşa gitcekkkkk

evet canım 82 liyim ben de inşallah hepimiz için en hayırlısı olsun gerçekten çok yıpratıcı ve yorucu bir süreç yaşadım artık inşallah güzel günler görürüz hep birlikte:Saruboceq:

kızlar selamlar ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı
yayacım bizde seni özlediik :))

kimse umudunu kaybetmesin ben tam 1 sene evvel dış gebelik geçirdim ve ameliyatla sonuçlandı şubatta kimyasal gebelik geçirdim ve bu aleti satın almaya karar verdim il 1 ay kullanamadın kullandığım aydada sonuç aldım olumlu düşünün hepiniz anne olucaksınız göbişinizde bir mucizeyle dolaşıcaksınız inanın

ben aşağıdada görüldüğü üzere 12 haftalık hamileyim şu anda
benim bebişim çok erken gösterdi bize cinsiyetini bir oğlum olucak hayırlısıyla hamilelerin duası kabul olur derler inanın hepinize duacıyım rabbim herşeyin zamanını biliyor siz isteyin o mucizesini yollıcak inanın kendimden haber veriyim dedim.
dualarım sizlerle kendinize çok çok iyi bakın şekerler:))

canım benim mesajini okurken gozlerim doldu sanki bir kardesimin haberini almıs gibi oldum... Allah oglusunla sana hayirli bir hayat versin esinle ailenle canim Maşallahhhh

sagligina duaciyiz.. Allah kucaginda gormeyi nasip etsin..

darisi da bizlerin basina.. dualarının bizle oldugunu hissediyorum.. Amin tatlım amin...:Saruboceq::ecrin_bebek:

Canım bende bugün sipariş vermek istedim ama her yerde tükenmiş ayın 5 de gelir dediler, ama banada lazımdı en kısa sürede , sonra yetkili eczaneler vardı onları tek tek aradım bana yakın olanları tabi caddebostanda bir eczanede buldum fiyatıda internete göre uygundu hemen aldım , clear blue sitesinde eczanelerin telefonu var sana yakın olanları araştıra bilirsin.

güzel dileklerin için sağol aminnnnnnnnnnnn:Saruboceq: güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle opuyorumnanaktan

cnm bende öle yaptım her yeri tek tek aradım nihayet buldum yarın eşime aldırtcam ay vallahi korktum bulamayacağım die

inş. olur cnm Allah büyük bende bu ay bal tarcın ve çörekotu yapıyorum
Hcgl_emilya ,bende bu ay corek otuna baslayacagim, fakat corek otu bulamadim, adetin kacinda basladin sen corek otuna?

Canim benim, niye birakiyorsun, zaten kitapcikta 10 ila gerekirse 20 cubuk isteyecek senden,eger duzenli yumurtlama oluyorsun 10 test istiyor. sen hemen vazgecme bence, antibiyotikleri birakacagim diye yazmisin, biraktinmi?

cnm ben adetin 3. günü başladım çörekotuna balı anca o zaman alabildim sabah akşam yiyiyorum hayırlısı bakalım;;; bende korktum cubukları bulamıycam die 1 ay daha boşa gitsin istemezdim inş. gelir bebişlerimizzz

aramıza hos geldin canım.. adetinin 5. gunune kadar monitoru ayarlayabiliyorsun.. bende oyle baslamıstım. 6. gunde test istiyor zaten senden.. yani monitoru actıgında m e basılı tutarak adetinin kacıncı gununde oldugunu ayarlayabilirsin..

anladıım kadarı ile 19 temmuz aksamı adet olmussun eger aksam 6 dan sonra adet olduysan 20 temmuzu 1. gunun sayabilirsi. boylece 22 temmuz 3. gunun 23 temmuz 4. gunun ve 25 temmuz 5. gunun olacak. eger henuz aleti acmadıydan bugun acıp m tusuna basılı tuturak bugunu 4. gunun olarak isretleyebilirsin.

güzel sonuclar alman dilegi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…