- 17 Ocak 2009
- 950
- 0
- 316
sevgili dalia ve emilya umitlerimizi kaybetmek yok kızlar.. haydi insallah bu ay tutar bebişlerimiz senlik havasında bize gelirler...:teytey::teytey::teytey:
insaallah canim :Saruboceq::Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili dalia ve emilya umitlerimizi kaybetmek yok kızlar.. haydi insallah bu ay tutar bebişlerimiz senlik havasında bize gelirler...:teytey::teytey::teytey:
Selam kızlar Nasılsınız ;
Benim bu monitörle başım dertte ya benim bu ay 2. ayımdı zaten 1. ay eşim yanımda olmadığı için boşa gitti o ay, bu ayda benim monitörü yanlış kullanmamdan kaynaklanan aksamalar oldu nemi oldu söyliyeyim hemen , adetimin ilk günü ( m ) bastım 6.gün cubuk istiyorya ben o gün açmayı unuttum sonra zaten saçmaladı 12.güne kadar her gün açtım ama hiç çubuk istemdi 12.gün cubuk istedi ve bugün 17.gün o günden beri hergün çıkan sonuç 2. seviye bu ayda böyle gitti anlıycağınız (12. günde istemesinin sebebide geçen ay 12.gün yumurtlama olmuştu ) yani 2 ayı çöpe attım diye bilirim umarım önümüzdeki ay düzenli ve doğru kullanabilirim bir işe yarar sizde hiç böyle aksamalar oldumu ?
canım takma kafana bu kadar hic belli olmaz belki arada yumurtlamissindir... kimisi ayda 2 kere yasıor.. kimisi gec yasıyo.. sen yine de calıs.. dunyanın sonu degil guzelim monitore gore hareket etme o sadece senin yardımcın.. ben de mesela 3. seviyeden sonra esimle beraber olmuyordum artık 1. seviyeye de dusse karar verdim devam edicem regl gunume kadar.. sen de oyle yap tatlım!
sscim canim bende 3.seviyeden sonra esimle beraber olmuyorum
aslinda regl gunune kadar devam etmemiz gerek belki gelismekte olan bir ikinci yumurtamiz var adet olmaya yakin catliycak ama 3.seyiden sonra test yapamadigimiz icin monitorun bunu yakalamasi imkansiz o yuzden bende karar verdim regl gunune kadar calismalara devam edicem :kedi:
emilyacım senin daha çok erken canım bencea.s doktorlar bile 1 yıl denedikten sonra tetkiklere başlıyo hiç moralini bozma ansızın bebişin gelebilir sana süpriz yapabilir yani:Saruboceq:ben 6 senelik evliyim hatta bu ay 7. seneme girdim ilk 1 yıl doğal yollardan korunduk ilaç vs. kullanmadım 2. yıl çalışmalara başladık ama malesef 2.yılın sonunda hiç bi gelişme olmadı hamile kalamadım 3. yılın başında dr.a gittim durumu anlattım eşime ve bana tüm testleri uyguladı muayene etti rahim filmi vs çekildi hiç bi problem görünmüyo yumurta takibine başladı 3,4 ay yumurta takibi yaptı yine sonuç yok sonra aşılamaya geçtim 3. yılda 3 aşılama oldum ama
yine malesef ellerim boş en sonunda tüp bebeğe karar verdik özel bi hastanede tüp bebek denemesi yaptık inan dr. benden daha umutluydu herşey istediğimiz gibi gidiyordu ama 4.yılda uğurlu gelmedi ve tüpün sonucu negatif çıktı 3 tane embriyo dondurduk öylece duruyo bakalım şimdilik 5.yıl artık madden manen çok yorulduğumu hissettim ve tedaviye ara verdik şimdi bu aleti denicem bakalım inşallah faydası lur hepimize hayırlısı insan umut etmekten başka bir yol bulamıyor bazen malesef:Saruboceq:27 yaşındayım 21 yaşımdan beri uğraşıyorum sabrımın tükendiği zamanlar olmadı değil ama durumu kabullenmekten başka çıkar yol yok sebepsiz infertilite grubundayım ve bunu ilk öğrendiğimde dr'un söylediği ilk cümle malesef en şanssız grup ne olduğunu bilsek üstüne gidip sorunu çözmeye çalışırız ama ikinizde sağlıklısınız zamana bırakmaktan başka çare yok oldu deneyebileceğim herşeyi denedim çevreden ne duyduysam şifalı bulup buluşturdum yedim içtim türbelere gittim adaklar adadım ama hala bi sonuç yok neyse çok uzattım galiba ama işte yaşamayan bilmiyo arkadaşlarım 2. çocuklarını doğurdu okula yazdıranlar bile var çok zor bi durum allahım düşmanıma bile vermesin inşallah ... bu ay bakalım regl olunca başlıcam aleti kullanmaya bi de sitede okudum bal tarçın çörekotu karışımı onu denicem umut dünyası iştee eğer evlendiğimde bebişim olsaydı bu yıl okula yazdırıyor olacaktım hayali bile güzel ama benim içim acıyo bazen ... burda sizlerin desteğiyle inşalla umutsuzluğa kapılmadan yoluma devam edicem kızlarr:Saruboceq:
canım takma kafana bu kadar hic belli olmaz belki arada yumurtlamissindir... kimisi ayda 2 kere yasıor.. kimisi gec yasıyo.. sen yine de calıs.. dunyanın sonu degil guzelim monitore gore hareket etme o sadece senin yardımcın.. ben de mesela 3. seviyeden sonra esimle beraber olmuyordum artık 1. seviyeye de dusse karar verdim devam edicem regl gunume kadar.. sen de oyle yap tatlım!
sscim canim bende 3.seviyeden sonra esimle beraber olmuyorum
aslinda regl gunune kadar devam etmemiz gerek belki gelismekte olan bir ikinci yumurtamiz var adet olmaya yakin catliycak ama 3.seyiden sonra test yapamadigimiz icin monitorun bunu yakalamasi imkansiz o yuzden bende karar verdim regl gunune kadar calismalara devam edicem :kedi:
canım selam! bence de aynen oyle, belki de ikinci bi yumurta gelisiyo 3. seviyeden sonra degil mi? neden hemen vazgeciyoruz?! Artik baslicam bu ay calismalari surdurmeye..
Yalniz benim soyle bi problemim oldu ben regl oldugumun ertesi sabahi m1 e bastım cunku saatim gecmisti.. su anda monitore gore benim 9. gunum, oysa doktorumun bana ilk akıntının geldigi gun 1. sayilir demesine gore de 10. gunum.. benim kafam karıstı :bbo:
emilyacım senin daha çok erken canım bencea.s doktorlar bile 1 yıl denedikten sonra tetkiklere başlıyo hiç moralini bozma ansızın bebişin gelebilir sana süpriz yapabilir yani:Saruboceq:ben 6 senelik evliyim hatta bu ay 7. seneme girdim ilk 1 yıl doğal yollardan korunduk ilaç vs. kullanmadım 2. yıl çalışmalara başladık ama malesef 2.yılın sonunda hiç bi gelişme olmadı hamile kalamadım 3. yılın başında dr.a gittim durumu anlattım eşime ve bana tüm testleri uyguladı muayene etti rahim filmi vs çekildi hiç bi problem görünmüyo yumurta takibine başladı 3,4 ay yumurta takibi yaptı yine sonuç yok sonra aşılamaya geçtim 3. yılda 3 aşılama oldum ama
yine malesef ellerim boş en sonunda tüp bebeğe karar verdik özel bi hastanede tüp bebek denemesi yaptık inan dr. benden daha umutluydu herşey istediğimiz gibi gidiyordu ama 4.yılda uğurlu gelmedi ve tüpün sonucu negatif çıktı 3 tane embriyo dondurduk öylece duruyo bakalım şimdilik 5.yıl artık madden manen çok yorulduğumu hissettim ve tedaviye ara verdik şimdi bu aleti denicem bakalım inşallah faydası lur hepimize hayırlısı insan umut etmekten başka bir yol bulamıyor bazen malesef:Saruboceq:27 yaşındayım 21 yaşımdan beri uğraşıyorum sabrımın tükendiği zamanlar olmadı değil ama durumu kabullenmekten başka çıkar yol yok sebepsiz infertilite grubundayım ve bunu ilk öğrendiğimde dr'un söylediği ilk cümle malesef en şanssız grup ne olduğunu bilsek üstüne gidip sorunu çözmeye çalışırız ama ikinizde sağlıklısınız zamana bırakmaktan başka çare yok oldu deneyebileceğim herşeyi denedim çevreden ne duyduysam şifalı bulup buluşturdum yedim içtim türbelere gittim adaklar adadım ama hala bi sonuç yok neyse çok uzattım galiba ama işte yaşamayan bilmiyo arkadaşlarım 2. çocuklarını doğurdu okula yazdıranlar bile var çok zor bi durum allahım düşmanıma bile vermesin inşallah ... bu ay bakalım regl olunca başlıcam aleti kullanmaya bi de sitede okudum bal tarçın çörekotu karışımı onu denicem umut dünyası iştee eğer evlendiğimde bebişim olsaydı bu yıl okula yazdırıyor olacaktım hayali bile güzel ama benim içim acıyo bazen ... burda sizlerin desteğiyle inşalla umutsuzluğa kapılmadan yoluma devam edicem kızlarr:Saruboceq:
herkese merhaba,
ben de clear blue kullanıcıları arasına katılmaya hazır bir adayım kızlara.s6 senelik evliyim 7.seneye girdim hatta sebepsiz infertilite grubundayım malesef bugüne kadar aşılama takibi,3 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi gördüm ne yazık ki sonuç yok tesadüfen internette bu aleti gördüm tüm forumu baştan sona okudum ve aynı gün almaya karar verip sipariş ettim.alet geldi.şimdi regl dönemini bekliyorum.tecrübelerinizle bana da yardımcı olursanız aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.inşallah hepimiz bir an önce hayallerimize kavuşuruz.artık tedavilerden o kadaryoruldum yıprandım ki 4,5 senem hastanelerde geçti şimdi en azından bu aletle kendimi bi şekilde kontrol edebilicem.bundan sonra her gün burdayım inşallah herkese utlu bir gün diliyorum:Saruboceq:
canım sen hepimizden cok haketmissin.. anladıgım kadarıyla 82 lisin.. yasıtız demek ki.. ben 2 senelik evliyim.. ama senin yasadiklarini okuyunca inan icim cız etti.. umarim artik bu ay tutar tatlım.. Allah isteyen herkese versin insallahh...:Saruboceq:
kızlar selamlar ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı
yayacım bizde seni özlediik :))
kimse umudunu kaybetmesin ben tam 1 sene evvel dış gebelik geçirdim ve ameliyatla sonuçlandı şubatta kimyasal gebelik geçirdim ve bu aleti satın almaya karar verdim il 1 ay kullanamadın kullandığım aydada sonuç aldım olumlu düşünün hepiniz anne olucaksınız göbişinizde bir mucizeyle dolaşıcaksınız inanın
ben aşağıdada görüldüğü üzere 12 haftalık hamileyim şu anda
benim bebişim çok erken gösterdi bize cinsiyetini bir oğlum olucak hayırlısıyla hamilelerin duası kabul olur derler inanın hepinize duacıyım rabbim herşeyin zamanını biliyor siz isteyin o mucizesini yollıcak inanın kendimden haber veriyim dedim.
dualarım sizlerle kendinize çok çok iyi bakın şekerler:))
mrb kızlar bişey sorucam siz cubukları nerden alıyorsun bi siteden sipariş etmiştim bu gün gelicek zannediyodum sonra özür msj göndermişler ürününüzü gönderemiycez die kafayı yicem şimdi hemen başka yerden sipariş verdim ama yarın elimde olması lazım çünkü yarın 5. gün 1 gün sonra test istiycek makina testler gelmezse bu ayımda boşa gitcekkkkk
kimse umudunu kaybetmesin ben tam 1 sene evvel dış gebelik geçirdim ve ameliyatla sonuçlandı şubatta kimyasal gebelik geçirdim ve bu aleti satın almaya karar verdim il 1 ay kullanamadın kullandığım aydada sonuç aldım olumlu düşünün hepiniz anne olucaksınız göbişinizde bir mucizeyle dolaşıcaksınız inanın
ben aşağıdada görüldüğü üzere 12 haftalık hamileyim şu anda
benim bebişim çok erken gösterdi bize cinsiyetini bir oğlum olucak hayırlısıyla hamilelerin duası kabul olur derler inanın hepinize duacıyım rabbim herşeyin zamanını biliyor siz isteyin o mucizesini yollıcak inanın kendimden haber veriyim dedim.
dualarım sizlerle kendinize çok çok iyi bakın şekerler:))
Canım bende bugün sipariş vermek istedim ama her yerde tükenmiş ayın 5 de gelir dediler, ama banada lazımdı en kısa sürede , sonra yetkili eczaneler vardı onları tek tek aradım bana yakın olanları tabi caddebostanda bir eczanede buldum fiyatıda internete göre uygundu hemen aldım , clear blue sitesinde eczanelerin telefonu var sana yakın olanları araştıra bilirsin.
Hcgl_emilya ,bende bu ay corek otuna baslayacagim, fakat corek otu bulamadim, adetin kacinda basladin sen corek otuna?inş. olur cnm Allah büyük bende bu ay bal tarcın ve çörekotu yapıyorum
Canim benim, niye birakiyorsun, zaten kitapcikta 10 ila gerekirse 20 cubuk isteyecek senden,eger duzenli yumurtlama oluyorsun 10 test istiyor. sen hemen vazgecme bence, antibiyotikleri birakacagim diye yazmisin, biraktinmi?herkese günaydın....
prenses88,anlaşılmayacak birşey yok.monitör yaklaşık 14-15 gün test isteyince bıraktım artık.neredeyse birer kutu harcadım....artık kullanmayacağım monitörü.sanırım içtiğim antibiyotikler etkiliyor sonucu.....
canım selam! bence de aynen oyle, belki de ikinci bi yumurta gelisiyo 3. seviyeden sonra degil mi? neden hemen vazgeciyoruz?! Artik baslicam bu ay calismalari surdurmeye..
Ya kizlar yazinizi okudumda hakikaden dogru olabilir, 3,seviye bittikten sonra yumurtlama devam ediyorsa ,ozaman calismalara devam :)
Aygizem bende ayni sorunla karsilasmistim, bayagi morelim bozulmustu, tel actim ve normal dediler, bu ay yumurtlama olmamistir dediller, ve benden 20 cubuk istedi bu ay..Ya bu makina 12. günden bugüne kadar 19. gün hep ikinci seviyeyi gösteriyor kafayı yiyeceğim aaaa iyki unuttuk 6. gün açmayı yani ben müşteri hizmetlerini bir arıyayim bakalım nediyecek
Anneolmak istiyorum insallah bizde hamile kalirizda yazariz senin gibi guzel haberleri...
Hcgl_emilya ,taaa ben uzaklardan bulamiyacaksin diye endiselenmistim :) iyi bulmus olmana sevindim. cunki bir ay bosa gitmesi bizim icin cok zor bir durum, bir gun bile stresle geciyor 1 ay nasil gecerdi dimii?cnm bende öle yaptım her yeri tek tek aradım nihayet buldum yarın eşime aldırtcam ay vallahi korktum bulamayacağım die
hepinize merhaba kızlar
ben bu ay ilk kez kullanmaya baslıcam monitörü.ancak sipariş verdim henüz elime gecmedi.2 gün sonra 22 sinde sabah elimde olucak.ben dün aksam adet oldum yalnız.sorum şu ki monitorü aldığımda m e basarak üst üste istediğim günemi getirmem lazım.mesela ben 3.gün olarak ayarını yapıp baslatmak istiyorum.
hepinize merhaba kızlar
ben bu ay ilk kez kullanmaya baslıcam monitörü.ancak sipariş verdim henüz elime gecmedi.2 gün sonra 22 sinde sabah elimde olucak.ben dün aksam adet oldum yalnız.sorum şu ki monitorü aldığımda m e basarak üst üste istediğim günemi getirmem lazım.mesela ben 3.gün olarak ayarını yapıp baslatmak istiyorum.