• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

sevgili dalia ve emilya umitlerimizi kaybetmek yok kızlar.. haydi insallah bu ay tutar bebişlerimiz senlik havasında bize gelirler...:teytey::teytey::teytey:

buarada arkadaslar, Nevrosky nin yapmis oldugu cizelgede hamile kalan arkadasalr varmis, acaba suan kacinci aydalar, gorupte yazan olursa sevinirim, yanlis anlamayin sadece meraktan soruyorum:)

prenses merhaba hem hemen her gun yazıyorum.. zaten asadıfaki takvimde de gorunuyor. su an 15 haftalık hamileyim

Selam kızlar Nasılsınız ;
Benim bu monitörle başım dertte ya benim bu ay 2. ayımdı zaten 1. ay eşim yanımda olmadığı için boşa gitti o ay, bu ayda benim monitörü yanlış kullanmamdan kaynaklanan aksamalar oldu nemi oldu söyliyeyim hemen , adetimin ilk günü ( m ) bastım 6.gün cubuk istiyorya ben o gün açmayı unuttum sonra zaten saçmaladı 12.güne kadar her gün açtım ama hiç çubuk istemdi 12.gün cubuk istedi ve bugün 17.gün o günden beri hergün çıkan sonuç 2. seviye bu ayda böyle gitti anlıycağınız :( (12. günde istemesinin sebebide geçen ay 12.gün yumurtlama olmuştu ) yani 2 ayı çöpe attım diye bilirim umarım önümüzdeki ay düzenli ve doğru kullanabilirim bir işe yarar sizde hiç böyle aksamalar oldumu ?

Son düzenleme:
hepinize merhaba kızlar
ben bu ay ilk kez kullanmaya baslıcam monitörü.ancak sipariş verdim henüz elime gecmedi.2 gün sonra 22 sinde sabah elimde olucak.ben dün aksam adet oldum yalnız.sorum şu ki monitorü aldığımda m e basarak üst üste istediğim günemi getirmem lazım.mesela ben 3.gün olarak ayarını yapıp baslatmak istiyorum.

Benim bu monitörle başım dertte ya benim bu ay 2. ayımdı zaten 1. ay eşim yanımda olmadığı için boşa gitti o ay, bu ayda benim monitörü yanlış kullanmamdan kaynaklanan aksamalar oldu nemi oldu söyliyeyim hemen , adetimin ilk günü ( m ) bastım 6.gün cubuk istiyorya ben o gün açmayı unuttum sonra zaten saçmaladı 12.güne kadar her gün açtım ama hiç çubuk istemdi 12.gün cubuk istedi ve bugün 17.gün o günden beri hergün çıkan sonuç 2. seviye bu ayda böyle gitti anlıycağınız :( (12. günde istemesinin sebebide geçen ay 12.gün yumurtlama olmuştu ) yani 2 ayı çöpe attım diye bilirim umarım önümüzdeki ay düzenli ve doğru kullanabilirim bir işe yarar sizde hiç böyle aksamalar oldumu ?

canım takma kafana bu kadar hic belli olmaz belki arada yumurtlamissindir... kimisi ayda 2 kere yasıor.. kimisi gec yasıyo.. sen yine de calıs.. dunyanın sonu degil guzelim monitore gore hareket etme o sadece senin yardımcın.. ben de mesela 3. seviyeden sonra esimle beraber olmuyordum artık 1. seviyeye de dusse karar verdim devam edicem regl gunume kadar.. sen de oyle yap tatlım!

hepinize merhaba kızlar
ben bu ay ilk kez kullanmaya baslıcam monitörü.ancak sipariş verdim henüz elime gecmedi.2 gün sonra 22 sinde sabah elimde olucak.ben dün aksam adet oldum yalnız.sorum şu ki monitorü aldığımda m e basarak üst üste istediğim günemi getirmem lazım.mesela ben 3.gün olarak ayarını yapıp baslatmak istiyorum.

selam canım .. ben de senin gibi regl olunca satın almıstım ve bana musteri hizmetlerindeki bayan 5. gune kadar acabilecegimi soylemisti, hemen ilk isim regl gunumun 3. gununu ayarlamak olmustu ama dikkat et her sabah hemen hemen aynı saatte acabilecegin bi zaman dilimlemesi ayır kendine.. + 3 - 3 saat icinde acabilecegin bir zaman olsun.. ben ilk gun 8 de acmıstım o gun bugundur hep o zaman aralıgında acıyorum.. ama diyelim gec kalktim 11 e kadar hala acabilme imkanım var..aynı zamanda sabah 6'da da acabiliyorum, umarım acıklayıcı olmusumdur..

canım takma kafana bu kadar hic belli olmaz belki arada yumurtlamissindir... kimisi ayda 2 kere yasıor.. kimisi gec yasıyo.. sen yine de calıs.. dunyanın sonu degil guzelim monitore gore hareket etme o sadece senin yardımcın.. ben de mesela 3. seviyeden sonra esimle beraber olmuyordum artık 1. seviyeye de dusse karar verdim devam edicem regl gunume kadar.. sen de oyle yap tatlım!

selam canım .. ben de senin gibi regl olunca satın almıstım ve bana musteri hizmetlerindeki bayan 5. gune kadar acabilecegimi soylemisti, hemen ilk isim regl gunumun 3. gununu ayarlamak olmustu ama dikkat et her sabah hemen hemen aynı saatte acabilecegin bi zaman dilimlemesi ayır kendine.. + 3 - 3 saat icinde acabilecegin bir zaman olsun.. ben ilk gun 8 de acmıstım o gun bugundur hep o zaman aralıgında acıyorum.. ama diyelim gec kalktim 11 e kadar hala acabilme imkanım var..aynı zamanda sabah 6'da da acabiliyorum, umarım acıklayıcı olmusumdur..

gayet acıklayıcı olmus saol canım cevabın içinkaydirigubbakcemile2

herkese merhaba
geçen ay 24. günde hala 2. seviyede olunca test yapmayı bırakmıştım.zaten 27. günde regl oldum....bu ay da 17. günde hala 1. seviyede olunca test yapmayı bıraktım.halbuki ilk ay 12 ve 13. gün üçüncü seviyeyi görmüştüm.kullanım kılavuzunda sebeplerine baktım.ben yaklaşık 2,5 aydır mantar ilacı ve antibiyotik kullanıyorum.bu tür ilaçlar etkilermiş monitörü.ben de bıraktım artık kullanmayı....
belki monitörsüz gelir bebişim kendiliğinden....
dilerim sizler güzel haberler verirsiniz....:ecrin_bebek:

Vallahi bende öyle yapıyorum takmamaya çalışıyorum :) sağol bilgilerin için doğru monitör sadece yardımcı bize önümüzdeki ay için umutluyum bu ayda geçen ayki yumurtlama günüme göre hareket ettim bakalım ne olacak daha reglime 10 gün var pek sanmıyorum ama kısmet tabi :)

herkese merhaba,
ben de clear blue kullanıcıları arasına katılmaya hazır bir adayım kızlara.s6 senelik evliyim 7.seneye girdim hatta sebepsiz infertilite grubundayım malesef bugüne kadar aşılama takibi,3 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi gördüm ne yazık ki sonuç yok tesadüfen internette bu aleti gördüm tüm forumu baştan sona okudum ve aynı gün almaya karar verip sipariş ettim.alet geldi.şimdi regl dönemini bekliyorum.tecrübelerinizle bana da yardımcı olursanız aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.inşallah hepimiz bir an önce hayallerimize kavuşuruz.artık tedavilerden o kadaryoruldum yıprandım ki 4,5 senem hastanelerde geçti şimdi en azından bu aletle kendimi bi şekilde kontrol edebilicem.bundan sonra her gün burdayım inşallah herkese utlu bir gün diliyorum:Saruboceq:

herkese merhaba,
ben de clear blue kullanıcıları arasına katılmaya hazır bir adayım kızlara.s6 senelik evliyim 7.seneye girdim hatta sebepsiz infertilite grubundayım malesef bugüne kadar aşılama takibi,3 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi gördüm ne yazık ki sonuç yok tesadüfen internette bu aleti gördüm tüm forumu baştan sona okudum ve aynı gün almaya karar verip sipariş ettim.alet geldi.şimdi regl dönemini bekliyorum.tecrübelerinizle bana da yardımcı olursanız aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.inşallah hepimiz bir an önce hayallerimize kavuşuruz.artık tedavilerden o kadaryoruldum yıprandım ki 4,5 senem hastanelerde geçti şimdi en azından bu aletle kendimi bi şekilde kontrol edebilicem.bundan sonra her gün burdayım inşallah herkese utlu bir gün diliyorum:saruboceq:[sıze="2"][/sıze]

hoşgeldin cnm aramıza

herkese merhaba,
ben de clear blue kullanıcıları arasına katılmaya hazır bir adayım kızlara.s6 senelik evliyim 7.seneye girdim hatta sebepsiz infertilite grubundayım malesef bugüne kadar aşılama takibi,3 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi gördüm ne yazık ki sonuç yok tesadüfen internette bu aleti gördüm tüm forumu baştan sona okudum ve aynı gün almaya karar verip sipariş ettim.alet geldi.şimdi regl dönemini bekliyorum.tecrübelerinizle bana da yardımcı olursanız aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.inşallah hepimiz bir an önce hayallerimize kavuşuruz.artık tedavilerden o kadaryoruldum yıprandım ki 4,5 senem hastanelerde geçti şimdi en azından bu aletle kendimi bi şekilde kontrol edebilicem.bundan sonra her gün burdayım inşallah herkese utlu bir gün diliyorum:Saruboceq:

hosgeldin tatlım...opuyorumnanaktan

emilya ve ss2302 hoşbuldum canlarım teşekkür ederim inşallah güzel haberleri vermekte gecikmeyiz hiçbirimiz:)

emilya ve ss2302 hoşbuldum canlarım teşekkür ederim inşallah güzel haberleri vermekte gecikmeyiz hiçbirimiz:)

inş. cnm ne kadar zamandır bebek istiyosunuz biz 1 yıldır istiyoruz ama arada iş değişikliğimden dolayı bi kaç ay korundugumuzda olmuştu ve 1 tanede düşügüm var dün bu sitede bi arkadaş senin adetlerin düzenli ama bebek için bi engel var sanırım şimdi ye kadar hamile kalmalıydın dedin ve çok üzüldüm gerçekten bir problem mi var acaba die doktora gitmiştim ve hiçbir sorun yok demişti tabi yumurta takibi falan yapmadı eşimede bakılmadı şimdi bu aletle bir kaç ay denemeyi düşünüyorum ve olmazsa bayramdan sonra doktor yolu göründü içim çok sıkıldıııııı

inş. cnm ne kadar zamandır bebek istiyosunuz biz 1 yıldır istiyoruz ama arada iş değişikliğimden dolayı bi kaç ay korundugumuzda olmuştu ve 1 tanede düşügüm var dün bu sitede bi arkadaş senin adetlerin düzenli ama bebek için bi engel var sanırım şimdi ye kadar hamile kalmalıydın dedin ve çok üzüldüm gerçekten bir problem mi var acaba die doktora gitmiştim ve hiçbir sorun yok demişti tabi yumurta takibi falan yapmadı eşimede bakılmadı şimdi bu aletle bir kaç ay denemeyi düşünüyorum ve olmazsa bayramdan sonra doktor yolu göründü içim çok sıkıldıııııı

emilyacım senin daha çok erken canım bencea.s doktorlar bile 1 yıl denedikten sonra tetkiklere başlıyo hiç moralini bozma ansızın bebişin gelebilir sana süpriz yapabilir yani:Saruboceq:ben 6 senelik evliyim hatta bu ay 7. seneme girdim ilk 1 yıl doğal yollardan korunduk ilaç vs. kullanmadım 2. yıl çalışmalara başladık ama malesef 2.yılın sonunda hiç bi gelişme olmadı hamile kalamadım 3. yılın başında dr.a gittim durumu anlattım eşime ve bana tüm testleri uyguladı muayene etti rahim filmi vs çekildi hiç bi problem görünmüyo yumurta takibine başladı 3,4 ay yumurta takibi yaptı yine sonuç yok sonra aşılamaya geçtim 3. yılda 3 aşılama oldum ama
yine malesef ellerim boş en sonunda tüp bebeğe karar verdik özel bi hastanede tüp bebek denemesi yaptık inan dr. benden daha umutluydu herşey istediğimiz gibi gidiyordu ama 4.yılda uğurlu gelmedi ve tüpün sonucu negatif çıktı 3 tane embriyo dondurduk öylece duruyo bakalım şimdilik 5.yıl artık madden manen çok yorulduğumu hissettim ve tedaviye ara verdik şimdi bu aleti denicem bakalım inşallah faydası lur hepimize hayırlısı insan umut etmekten başka bir yol bulamıyor bazen malesef:Saruboceq:27 yaşındayım 21 yaşımdan beri uğraşıyorum sabrımın tükendiği zamanlar olmadı değil ama durumu kabullenmekten başka çıkar yol yok sebepsiz infertilite grubundayım ve bunu ilk öğrendiğimde dr'un söylediği ilk cümle malesef en şanssız grup ne olduğunu bilsek üstüne gidip sorunu çözmeye çalışırız ama ikinizde sağlıklısınız zamana bırakmaktan başka çare yok oldu deneyebileceğim herşeyi denedim çevreden ne duyduysam şifalı bulup buluşturdum yedim içtim türbelere gittim adaklar adadım ama hala bi sonuç yok neyse çok uzattım galiba ama işte yaşamayan bilmiyo arkadaşlarım 2. çocuklarını doğurdu okula yazdıranlar bile var çok zor bi durum allahım düşmanıma bile vermesin inşallah ... bu ay bakalım regl olunca başlıcam aleti kullanmaya bi de sitede okudum bal tarçın çörekotu karışımı onu denicem umut dünyası iştee eğer evlendiğimde bebişim olsaydı bu yıl okula yazdırıyor olacaktım hayali bile güzel ama benim içim acıyo bazen ... burda sizlerin desteğiyle inşalla umutsuzluğa kapılmadan yoluma devam edicem kızlarr:Saruboceq:

prenses merhaba hem hemen her gun yazıyorum.. zaten asadıfaki takvimde de gorunuyor. su an 15 haftalık hamileyim
Tesekkur ederim Larmecigim..
Canim oncelikle manitoru hergun kullanmalisin, unutmamalisin, yasadiklarin gercekten talihsizlikmis. ama olsun daha onumuzdeki aylar var, nasip...
bu ay 3. aya girdin cok dikkatli kullan ve hergun ayni saatte acmayi ihmal etme bence.bazen manitor ust uste 2,seviyeyi gosterebiliyormus, hatta hic 3.seviyeyi gostermeyedebiliyormus, yani diger aylarda ayni olursa ki olmaz , telefon acip danisabilirsin aldigin yerden

herkese merhaba
geçen ay 24. günde hala 2. seviyede olunca test yapmayı bırakmıştım.zaten 27. günde regl oldum....bu ay da 17. günde hala 1. seviyede olunca test yapmayı bıraktım.halbuki ilk ay 12 ve 13. gün üçüncü seviyeyi görmüştüm.kullanım kılavuzunda sebeplerine baktım.ben yaklaşık 2,5 aydır mantar ilacı ve antibiyotik kullanıyorum.bu tür ilaçlar etkilermiş monitörü.ben de bıraktım artık kullanmayı....
belki monitörsüz gelir bebişim kendiliğinden....
dilerim sizler güzel haberler verirsiniz....:ecrin_bebek:
Canim acikcasi ben senin yazdiklaini anlamadim:) cunki test yapmayi biraktim yazmisin, manitorun demeseylemi biraktin kendi kendinemi biraktin??
herkese merhaba,
Hosgeldin,ins hamis kalirsin..

herkese merhaba,

canim aramiza hosgeldin opuyorumnanaktan
insallah melegin en kisa zamanda seni daha fazla bekletmeden gelir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hepinize merhaba kızlar

aramiza hosgeldin canim hayirli olsun opuyorumnanaktan
ve bol sanslar:jeyyar:

Back