• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

canim merhaba aramiza hosgeldin
insallah adet gormessin ve melegin seninledir:Saruboceq:
bu ay benimde 3. ayim su an beklemedeyim 6 gun sonra belli olacak :CüvCüv:

Dalia selam, canim en son 6 gunum kaldi demistin ne oldu ? test yaptinmi? ben hala adet olmadim 38 gunu gosteriyor bugun. (ama hamile degilim)Buarada manitor adet olmadan once m tusu yanip sonuyormus senin bir bilgin varmi bu konu hakkinda?

25 gün ve 1. seviyeye düştü artık test istemez sanırım 20 test istedi ve bitti valla kusura bakmasın bu makinada her ay 20 test isterse vay halimize şaka bi yana inş. istemez evde hiç testim kalmadı adet olunca sipariş vercem
Canim her ay 20 test istemiyor, mesela benim ilk ayda 10 test istemisti, ozaman yumurtlama zamanin 3.seviyesi gostermisti, ama bu ay 20 test istedi, cunki 9 gun ikinci seviyede kaldi, hic 3.seviyeyi gormedim. ondan dolayi 20 test istedi, biz telefon actik , onlarda normal, bir bayan her ay mutlaka yumurtlamaya bilr dediler. bilmem yardimci olabildimmi:)

arkadaslar kusura bakmayin, ayri ayri yaziyorum cunki, daha yeni alinti yamasini ogrendim, birden fazla alinti yapmasinida bilmiyorum oyuzden sayfayi dolduruyorum :)

hcgl_emilya, pardon m tusuna basiyorum yazmisim, yumurtlama bittikten sonra hergun acip kapatiyorsun ya ondan bahsetmek istemistim, ben yumurtlama bittikten sonra bu ay hergun ayni saatte kapatip acmadim , sence bir mahsuru varmidir?
bide bisey kafama takildi, adet olmadan 5 gun once m tusu yanip sonuyormus ya, ben onu bilmiyordum, manitor adetin yaklastiginidami haber veriyor?? ben yurtdisindan aldigim icin,icindeki kitapcigi iyi okuyamadim sanirim. eger cevap verirsen sevinirim:)

cnm ben her sabah açılcak die biliyorum bi sorun olurmu bilmem evet m yanıp snünce adet yaklaştıgı anlama geliyor bende burdan okudugum kadarıyla biliyorum cnm inş. hepimiz hamiş oluruz sen test cucuklarını nerden sipariş ediyorsun yurt dışında daha mı ucuz acaba

Canim bende her sabah aciyorum ama bazen saat 9 da bazaen 10 da aciyorum o bakimdan :)
buarada ben zaten amerikada yasiyorum, test cbuklarini internetten siparis ediyorum. hem 30 test cubugu cikiyor icinden. bence sende internetten siparis ver, ama hangi siteden siparis edebilirsin (acikcasi bilmiyorum turk sitelerini.)
peki adet olmadan m tusu kacgun onceden yanip sonuyormus ?? benim birkacgundur yaniyor zaten, demek busiralar olucam., ins oolduktan sonra corek otu karisimini denicem, fakat burda bulamadim, ariyorum hala.

Canim bende her sabah aciyorum ama bazen saat 9 da bazaen 10 da aciyorum o bakimdan :)
buarada ben zaten amerikada yasiyorum, test cbuklarini internetten siparis ediyorum. hem 30 test cubugu cikiyor icinden. bence sende internetten siparis ver, ama hangi siteden siparis edebilirsin (acikcasi bilmiyorum turk sitelerini.)
peki adet olmadan m tusu kacgun onceden yanip sonuyormus ?? benim birkacgundur yaniyor zaten, demek busiralar olucam., ins oolduktan sonra corek otu karisimini denicem, fakat burda bulamadim, ariyorum hala.

cnm kaç gün m yanıp sönüyo bilmiyrm ama benim bugün başladı m yanıp sönmeye bende çörekotu bal tarcın denicem bu ay

Hepinizi hepinizi çoookkk çoookkk özledimmmm....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canımsınız çok seviyorum kızlar sizi...yokluğunuzu deli gibi hissettim...

arkadaşlarım,biz bu ay çalışmadık,o günlerde hem çok yoğunduk hem hırlaştık koca bebişle...sonra herşey yoluna girdi kaydirigubbakcemile5 Ne yapalım o günde olcağı varmış...

Yani benden bi haber yok canlar,hepinize teker teker cevap vermek ve sanalda olsa kucaklaşmak isterdim ama gitmek zorundayım ,bu yazıyı bile ter içinde yazdım...

tatil dönüşü güzel haberlerle buluşmak dileğiyle....

Eskiden ne güzel yazışırdık,hakikaten performans düşmüş kızlar,ben gelinceye kadar ayrılmayın,çok özledim sizleri...
Hepinizi öpüyorum çoookkkkkkkkkkkkkkkkk
Anlatacağım çok şey var çoookkkk
:a015: :a015: :a015:

canim yayacim bizlerde seni cok ozledik opuyorumnanaktan
yoklugun cok belli mafoldumben
guzel haberlerini bekliyoruz canim

selamlar herkese,
Az önce doktordaydık minik bebişimizin minik kalbini gördük.Çok güzel bir duyguymuş.Allah hepinize nasip etsin.Doktorla bizim hesaplar hep karışıyor 20. gün yumurtladığım için.Şu an 6 hafta 4 günlükmüş.Geç yumurtlayan arkadaşlar hiç üzülmesinler sonuç benimki ve anneolmakistiyorum unki gibi güzel olabiliyor.Bir de kızlar hamile kalmadan önceki ay bal çörekotu ve tarçın karışımı yedim.Her sabah 1-2 kaşık aç karnına ve tuttu.Ama gerçekten çörek otu mucizesine çok inanıyorum tavsiye ediyorum.Adetin ilk günü başlıyorsunuz 12. güne kadar sonra bırakıyorsunuz.Tadı kötü ama değdi doğrusu.
Hadi kızlar az kaldı bebişlerinize kavuşmaya temmuz ayının şanslı annesi ya da anneleri kim ya da kimler olacak sabırsızlıkla bekliyorum.Kocaman öpüldünüz.Yaya,Dalia,ss2302,altınyunus,yeni katılan arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyorum.Allah yardımcınız olsun.Dualarım sizinle.

canim benim masallah ne guzel haberlerle gelmissin gozun aydin Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah :Saruboceq::Saruboceq:

Dalia selam, canim en son 6 gunum kaldi demistin ne oldu ? test yaptinmi? ben hala adet olmadim 38 gunu gosteriyor bugun. (ama hamile degilim)Buarada manitor adet olmadan once m tusu yanip sonuyormus senin bir bilgin varmi bu konu hakkinda?

canim benim pazar veya pazartesi adet olmayi bekliyorum bakalim hayirlisi
olmassa gelecek ay tam gaz calismalara devam :jeyyar:
canim sen kac gunde bir adet oluyorsun 38 gun olmus test mi yaptin hamile degilim diyorsun?
buarada adet olmadan bir iki gun once monitorde m yanip sonmeye basliyor ve eger hamile degilsen adet oluyorsun

merhaba kızlar.. maalesef doktorum cinsiyet ile ilgili kesin bir sey soyleyemedi.. erken dedi. gorunmuyor erkek veya kız deyip heveslendirmek istemem dedi. artık mecbur 1 sonraki randevuyu bekleyecegiz. tatile gidecegimiz icin de 19 agustosa kadar beklememiz gerekiyor

kiz olma ihtimali yuksek bence baksana naz yapiyor annesine a.s
Rabbim hayirlisini sagliklisini versin arkadasim :Saruboceq::Saruboceq:
iyi tatiller canim opuyorumnanaktan

canim benim pazar veya pazartesi adet olmayi bekliyorum bakalim hayirlisi
olmassa gelecek ay tam gaz calismalara devam :jeyyar:
canim sen kac gunde bir adet oluyorsun 38 gun olmus test mi yaptin hamile degilim diyorsun?
buarada adet olmadan bir iki gun once monitorde m yanip sonmeye basliyor ve eger hamile degilsen adet oluyorsun
Benim 1, 2 aydir duzenliydi, ama bu ay uzadi nedense, evet kitapcikta adet gunun gectikten sonra test yapin diyor bende test yaptim negatif cikti, yani hamile olamdigim belli. M tusu yaniyor sonuyor birkacgundur ..
sen bu ay 3. seviyeyi gordunmu? eger gorduysen ins hamilesindir,Allah yardimcin olsun..

:nazar: :hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 4. ay
dalia - 2. ay

altinyunus - 2. ay
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 3. ay
Aygizem - 1. ay
hcgl_emilya - 1. ay
prenses88 - 2. ay

buarada arkadaslar yine ben :) Nevrosky canim senin son durumun nedir, butun sayfalari okumaya calistim , fakat senin sonn durumu okuyamadim sanirim, bu sayfayi senin baslattigini biliyorum, cok destek olmusun arkadaslara, sen hala kullaniyormusun bu manitoru,?

Canım ben hamileyim Allaha çok şükür. 4 ay kadar bu aleti kullandım. Bizde sperm morfoloji sorunu vardı. Sorunumuz büyük olduğundan vesile olamadı sanırım. Zaten Rabbim ne zaman "ol" derse o zaman oluyor. Ama bu aletle hamile kalan baya arkadaşımız oldu. Tüp Bebek ile hamile kaldım ben. İnşallah burada herkes ve isteyen herkes hayırlısıyla ve sağlıkla hamile kalırlar. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selam kizlar kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun Allah cumlemize saglikli hayirli evlatlar versin insallah
ben bugun adet oldum :umursamaz:her zamanki gibi ama saglik olsun yeni ay yeni umit bol bol calisma:kedi:
Ben suna inaniyorum ki en kisa zamanda Allahinda izniyle bizlerinde melekleri gelecek bizlerde diger arkadaslar gibi hamisler listesinde yerimizi alicaz insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
:nazar: :hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 4. ay
dalia - 2. ay

altinyunus - 2. ay
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 3. ay
Aygizem - 1. ay
hcgl_emilya - 1. ay
prenses88 - 2. ay

nevrocum kandilin mubarek dualarin kabul olsun canim Rabbim saglikli bir sekilde bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah :Saruboceq::Saruboceq:
bu arada benim bu ay 4 ayim olucak canim opuyorumnanaktan

selam kizlar kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun Allah cumlemize saglikli hayirli evlatlar versin insallah
ben bugun adet oldum :umursamaz:her zamanki gibi ama saglik olsun yeni ay yeni umit bol bol calisma:kedi:
Ben suna inaniyorum ki en kisa zamanda Allahinda izniyle bizlerinde melekleri gelecek bizlerde diger arkadaslar gibi hamisler listesinde yerimizi alicaz insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Dalia , seninde mirac kandilin mubarek olsun, demek adet oldun , hayirlisi olsun, olmakta guzel, bak ben hala olamadim:(
ins bizde hamisler listesinde yer aliriz dedigin gibi....
Nevrosky , hayirli olsun bebegin ins saglikla buyutursun canim., Hamile olmana ragmen hala bu konuyla ilgilenmen bize cesaret veriyor Tesekkurler ..

buarada arkadaslar, Nevrosky nin yapmis oldugu cizelgede hamile kalan arkadasalr varmis, acaba suan kacinci aydalar, gorupte yazan olursa sevinirim, yanlis anlamayin sadece meraktan soruyorum:)

Back