• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

canim cok az gunun kalmis bence umitsizlige kapilma hem akintin da varmis gaz sancisi gibi agrinda onlarda birer hamilelik belirtisi.
belirtisi olupta adet olan, belirtisi olmayipta hamile kalan cok arkadasimiz oldu
hayirlisiyla senin de guzel haberlerini bekliyoruz

agzından bal damlıyo dalia'cıgım bakalım beklemekten baska bir carem yok .. test yapmicam kesinlikle gun gecmeden...insallah bu ay olur insallahh!!!!!!! Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn:Saruboceq: :Saruboceq:

merak etme arkadasim (anneolmakistiyorum) arkadasimizinda yumurtasi adetinin 22. gunu catlayip 3. seviyeyi gormustu ve o ayda hamile kalmisti :nazar:
insallah seninde oyle olur eger olmassada gelecek ay calismalara devam moral bozmak yok

inş. cnm 3. seviyeyi görmeyi sabırla bekliyorum ama kısmet artık

yaya nerelerdesin? gecen ay regl oldugundan beri hic girmedin yada ben mi goremedim acaba? senin de bu aralar galiba 13 temmuz gunun olmasi lazim?

bi haberdar et bizi tatlım! Yoksa seni küstürdük mü?? kaydirigubbakcemile4

canim senin ilk ayinmi bu ay birde kac gunde bir adet oluyorsun?

evet cnm ilk ayım 26-27 günde adet oluyorum hatta bazen 25.yani adet olcagım zaman geldi ben hala 3. seviyeyi göremedim cnm sıkılmaya başladı acaba bende 1 sorunmu var yumurtlamuyomuyum falan die 1 senedir istiyoruz 1 tane kmyasal gebelik gecirdim şubatta...

evet cnm ilk ayım 26-27 günde adet oluyorum hatta bazen 25.yani adet olcagım zaman geldi ben hala 3. seviyeyi göremedim cnm sıkılmaya başladı acaba bende 1 sorunmu var yumurtlamuyomuyum falan die 1 senedir istiyoruz 1 tane kmyasal gebelik gecirdim şubatta...

canim bir sorun oldugundan degildirde belki ilk ay oldugu icin monitor seni tanimaya calisiyordur cunku ilk aylarinda 3. seviyeyi gormeyen arkadaslarimizda olmustu bende ilk ay ikinci seviyeyi gormeden direk 14. gun 3. seviyeyi gormustum bu ayda 3 ayim ve gec yumurtladim yani bazen olabiliyor sıkma canini

:nazar: :hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 3. ay
dalia - 2. ay

altinyunus - 2. ay
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 2. ay
Aygizem - 1. ay
hcgl_emilya - 1. ay

Merhaba arkadasalr, bende bu manitoru kullaniyorum, 2.aydayim, ilk ayda 2.ve3.seviyeyi gosterdi, bu ay ise, 9 gun 2.seviyeyi gosterdi ve 9 gun 2,seviyede kaldi, bugunlerde ise m tusuna basiyorum 33. gunum, yani adet gunum gecti, fakat hamile degilim, zaten bu ay 3.seviyeyide gostermedigi icin yumurtlama gerceklesmememistir diye dusunuyorum. sizin bir bilginiz varmi acaba niye boyle oldu? simdi adet belirtilerimde yok, 3 aydir adetim duzenliydi bu ay gecikti, ve 9 gun niye 2.seviyede gosterdi? manitore baslamadan onceki ay sagon kurune baslamistim , o adetimi duzene soktu, fakat bu ay yapmadim, acaba sogan kurunu yenidenmi baslasam?
arkadaslar biraz uzun yazdim , yeni uye oldugum yardiminiza ihtiyacim var bbu site cok hosuma gitti, sizin tum yazilarinizi okudum, bu manitorle hamile kalan arkadasalri duyunca mutlu oldum. cunki sadece int arastirip almistim bu aleti, ve kimsenin yorumlarini bilmiyordum. sizin yorumlarini okuduktan sonra nekadar icten ve samimi oldugunuzu anladim, morelim cok bozuluyor, ve mutsuz hissediyorum kendimi........

buarada arkadaslar yine ben :) Nevrosky canim senin son durumun nedir, butun sayfalari okumaya calistim , fakat senin sonn durumu okuyamadim sanirim, bu sayfayi senin baslattigini biliyorum, cok destek olmusun arkadaslara, sen hala kullaniyormusun bu manitoru,?

buarada arkadaslar yine ben :) Nevrosky canim senin son durumun nedir, butun sayfalari okumaya calistim , fakat senin sonn durumu okuyamadim sanirim, bu sayfayi senin baslattigini biliyorum, cok destek olmusun arkadaslara, sen hala kullaniyormusun bu manitoru,?

cnm nevrosky şuan hamile doğumu ne zaman bilmiyorum ama bende burdan okudugum kadarıyla monitörü bir kaç ay kullandı fakat onlarda başka bi problem cıktı sanırım ve tüp bebekle hamile kaldı benim bildiğim bu kadar yanlışşhatırlıyosam lütfen kusura bakmayın .....

Merhaba arkadasalr, bende bu manitoru kullaniyorum, 2.aydayim, ilk ayda 2.ve3.seviyeyi gosterdi, bu ay ise, 9 gun 2.seviyeyi gosterdi ve 9 gun 2,seviyede kaldi, bugunlerde ise m tusuna basiyorum 33. gunum, yani adet gunum gecti, fakat hamile degilim, zaten bu ay 3.seviyeyide gostermedigi icin yumurtlama gerceklesmememistir diye dusunuyorum. sizin bir bilginiz varmi acaba niye boyle oldu? simdi adet belirtilerimde yok, 3 aydir adetim duzenliydi bu ay gecikti, ve 9 gun niye 2.seviyede gosterdi? manitore baslamadan onceki ay sagon kurune baslamistim , o adetimi duzene soktu, fakat bu ay yapmadim, acaba sogan kurunu yenidenmi baslasam?
arkadaslar biraz uzun yazdim , yeni uye oldugum yardiminiza ihtiyacim var bbu site cok hosuma gitti, sizin tum yazilarinizi okudum, bu manitorle hamile kalan arkadasalri duyunca mutlu oldum. cunki sadece int arastirip almistim bu aleti, ve kimsenin yorumlarini bilmiyordum. sizin yorumlarini okuduktan sonra nekadar icten ve samimi oldugunuzu anladim, morelim cok bozuluyor, ve mutsuz hissediyorum kendimi........

bende bu ay ilk defa kulllandım ve 3, seviyeyi göstermedi kısmet bidaki aya

gunaydin kizlar
nelerdesiniz yine kimsecikler yok
yayayim seni ozledim vallahi nelerdesin canim bir an once gel lutfen
ss cim canim benim seninde adet gunun yarin merak ettim test falan yaptinmi hadi ver su guzel haberide sevinelim

gunaydin kizlar
nelerdesiniz yine kimsecikler yok
yayayim seni ozledim vallahi nelerdesin canim bir an once gel lutfen
ss cim canim benim seninde adet gunun yarin merak ettim test falan yaptinmi hadi ver su guzel haberide sevinelim

ben de tam yazmak uzereydim dalia'cıgım maalesef kırmızılar yolda :( yine husran anlican...
karnım acayip agrıyor su anda reglimin gelmesini beliyorum hazırlıklıyım bile..
off ya bi yandan bebisin gelememesinin yarattıgı psikoloji bi yandan karın agrısı.. kesinlikle hormonlardan kaynaklanan uzuntu.. :gitme:
bugun berbatım.. anlican...........:a015:

bu arada seni hic sormuyorum?

ben de tam yazmak uzereydim dalia'cıgım maalesef kırmızılar yolda :( yine husran anlican...
karnım acayip agrıyor su anda reglimin gelmesini beliyorum hazırlıklıyım bile..
off ya bi yandan bebisin gelememesinin yarattıgı psikoloji bi yandan karın agrısı.. kesinlikle hormonlardan kaynaklanan uzuntu.. :gitme:
bugun berbatım.. anlican...........:a015:

bu arada seni hic sormuyorum?

dur bakalim canim daha adet olmadin henuz hemen uzulme adet olana kadar umitler devam ediyor hem unutma adet belirtileriyle hamilelik belirtileri ayniymis
:Saruboceq: insallah adet olmassin olursanda onumuzdeki ay hep birlikte umutla calismalara devam edicez
benimde bugun 25.gunum aslinda 28. gunde bir adet oluyorum ama bu ay yumurtam gec catladi o yuzden 19 veya 20 gibi bekliyorum adetimi insallah gelmez ama gelirsede onemli degil yeterki Rabbim hayirlisini ve sagliklisini versin

dur bakalim canim daha adet olmadin henuz hemen uzulme adet olana kadar umitler devam ediyor hem unutma adet belirtileriyle hamilelik belirtileri ayniymis
:Saruboceq: insallah adet olmassin olursanda onumuzdeki ay hep birlikte umutla calismalara devam edicez
benimde bugun 25.gunum aslinda 28. gunde bir adet oluyorum ama bu ay yumurtam gec catladi o yuzden 19 veya 20 gibi bekliyorum adetimi insallah gelmez ama gelirsede onemli degil yeterki Rabbim hayirlisini ve sagliklisini versin

canım simdi tuvaletten geliyorum ilk damlalar geldi bile.. bi yanım hala bi umut belki yerlesme kanamasıdır diyor bi yanım da aksama siddetlenecek kanamayı bekliyor :)
simdilik kahverengi lekeler oldu aksama kadar niagara olmazsam haber veririm canım...

hakkımızda hayırlısı olsun canım...Insallah bu ay seninki tutar tatlım...:Saruboceq::Saruboceq:

canım simdi tuvaletten geliyorum ilk damlalar geldi bile.. bi yanım hala bi umut belki yerlesme kanamasıdır diyor bi yanım da aksama siddetlenecek kanamayı bekliyor :)
simdilik kahverengi lekeler oldu aksama kadar niagara olmazsam haber veririm canım...

hakkımızda hayırlısı olsun canım...Insallah bu ay seninki tutar tatlım...:Saruboceq::Saruboceq:

insallah dedigin gibi yerlesme kanamasidir canim ama olmassada uzulme onlar gelecegi zamani biliyorlardir
Allah yeterki hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize beklemekten baska caremiz yok malesef

selam kızlara.s
Sizleri çok özledim.Epey oldu görüşmeyeli.Geçen pazartesi ilk defa doktora gittim.Normal ultrasonla dahi göremedik.Okadar küçük ki 1 cm bile değil.Karartı şeklinde.Yarın tekrar gidicez inşallah bu sefer kalp atışlarını duyucaz.Allah hepinize nasip etsin bu heyecanı inşallah.Şimdilik benden bu kadar başka bir değişiklik falan yok.
Kızlar şunu belirtmek istiyorum ben de hiç bir zaman şimdi de dahil hiç bir belirti olmadı.En büyük gebelik belirtisi bence adet gecikmesi.Tabiki herkeste böyle olmayabilir.Ama belirti olmazsa sakın ümitsizliğe kapılmayın.Çünkü bebişiniz sizinle olabilir.Hepinizi çok öpüyorum.Moralinizi yüksek tutun.Hayırlı haberlerinizi takip edicem.Ha bir de tebrikkeriniz için çok teşekkür ediyorum.

Back