Merhaba arkadasalr, bende bu manitoru kullaniyorum, 2.aydayim, ilk ayda 2.ve3.seviyeyi gosterdi, bu ay ise, 9 gun 2.seviyeyi gosterdi ve 9 gun 2,seviyede kaldi, bugunlerde ise m tusuna basiyorum 33. gunum, yani adet gunum gecti, fakat hamile degilim, zaten bu ay 3.seviyeyide gostermedigi icin yumurtlama gerceklesmememistir diye dusunuyorum. sizin bir bilginiz varmi acaba niye boyle oldu? simdi adet belirtilerimde yok, 3 aydir adetim duzenliydi bu ay gecikti, ve 9 gun niye 2.seviyede gosterdi? manitore baslamadan onceki ay sagon kurune baslamistim , o adetimi duzene soktu, fakat bu ay yapmadim, acaba sogan kurunu yenidenmi baslasam?
arkadaslar biraz uzun yazdim , yeni uye oldugum yardiminiza ihtiyacim var bbu site cok hosuma gitti, sizin tum yazilarinizi okudum, bu manitorle hamile kalan arkadasalri duyunca mutlu oldum. cunki sadece int arastirip almistim bu aleti, ve kimsenin yorumlarini bilmiyordum. sizin yorumlarini okuduktan sonra nekadar icten ve samimi oldugunuzu anladim, morelim cok bozuluyor, ve mutsuz hissediyorum kendimi........