• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kızlar kırmızılar geldi diye uzulmeyin en azından duzenli adet oluyorsunuz.. ben monitorde 3. seviyeyi gordugum zaman mutluluktan havalara ucmustum. cunku o ay adet gorecegimden bile umitli degildim.

kızlar benim bir onerim var eslerinize keciboynuzu kuru iciriyor musunuz? Eger icmiyorlarsa ısrar edin.. en azından sizin adet tarihinizle baslayıp 1 hafta iciversinler sabah aksam. ne olur ki.. ucunda ölüm yok. ustelik tadı da kotu degil.

biraz ısrar edin bakalım bu konuda.. bakarsınız onumuzdeki ay guzel haberlerle senlenir burası

Canım 3. seviyeyi görmeden önce aynı şeyi bende yaşadım.3. seviyeyi görmeden 1 gün önce yani 2. seviyedeyken test çubuğundaki 2. çizgi çok belirgindi.Ertesi günde 3. seviyeyi görmüştüm.Seninki de böyle bir durumdur.:1rolleyes:

evet altınyunuscugum ben de cift cizgiyi gordukten sonra 3. seviyeye ulasmistim, mesela benimki 15. gunde 3. seviyeeydi.. bakalım bu ay ne olacak..

kızlar kırmızılar geldi diye uzulmeyin en azından duzenli adet oluyorsunuz.. ben monitorde 3. seviyeyi gordugum zaman mutluluktan havalara ucmustum. cunku o ay adet gorecegimden bile umitli degildim.

kızlar benim bir onerim var eslerinize keciboynuzu kuru iciriyor musunuz? Eger icmiyorlarsa ısrar edin.. en azından sizin adet tarihinizle baslayıp 1 hafta iciversinler sabah aksam. ne olur ki.. ucunda ölüm yok. ustelik tadı da kotu degil.

biraz ısrar edin bakalım bu konuda.. bakarsınız onumuzdeki ay guzel haberlerle senlenir burası

selam larmecigim keyfin nasıl?
evet cok haklısın bir konuda 1 haziranda yumurtladim 15 inde regl oldum saat gibi maşallah :))
vallahi ben esime keciboynuzu pekmezi yediriyorum sabah aksam yani acıkcası oyle kür falan yapmadım.. yani 2 aydır yediriyorum.. bu ay bizim 2. denememizdi bence o yuzden olmadı yani benim vucudum yeni alisiyor olabilir.. bu ay kısmetse 3. denememiz olacak.. acıkcası yolun basında oldugum icin kendimi o kadar da uzmemeye calisiyorum...

ben birazcık sey olayından supheleniyorum.. 2. seviyeyi ilk gordugumuz gun biz bayadir calısmıyorduk ve uzun sure sonra 2. seviyeyi ilk gordugumuz gun calıstık.. yani butun o uzun suredir kalan spermler 2. seviyede boşa mı gitti acaba? hatırlarsınız size sormustum siz de uzun sure bekletmenin iyi olmadigini soylemistiniz.. 3. seviyeye kadar biraz yenilensin spermler demistiniz..ama 2. seviyenin hemen ertesi gunu 3. seviyeyi gorduk.. dolayısıyle gun asırı calısmıs olamadık...

doktorlar da gun asırı calısın diyor ama ben monitore gore hareket ettim...mesela 2 gun ust uste 3. seviyedeydik.. yani sanki sayıları azalmıs olabilir diye dusunuyorum 1 gunde..

sizce bu ay 1. seviyede olsak bile denesek mi? benim korkum 2. seviye ile 3. seviye arasında hic vakit olmaması nedeniyle spermler kendini toparlayamadı.. ne dersiniz?

ufff amma karısık ve de uzun yazmısım ozur dilerimmm:kedi::uhm:

teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için.ben geçen ay 12. ve 13. gün direk ikinci seviyeyi görmeden üçüncü seviyeyi görmüştüm.bugün 13. günümde ve hala 1. seviyedeyim.gerçi monitörü de sıfırladım....
larme cim,test çubuğunda çift çizgi çıkınca yumurtlama yakın oluyor galiba....:sm_cool::uhm:

ss2302,aslında 10. günden itibaren günaşırı ilişkiye girmek lazım.3.seviyeyi görünce de hergün....

iste dogru soluyorsun da ben 2 seviyeyi de 3. seviyeyi de cok gec gordum... daha dogrusu 2 den direkt 3 e gecti.. gun asırı olamadı.. bu ay makineden bagımsız olarak 2 seviyeyi gormeden baslasam mı acaba?

ss2302,ben geçen ay direk olarak 1. seviyeden 3 e geçtim.ikinci seviyeyi görmedim....bu ay da muhtemelen öyle olacak.çünkü monitörü sıfırlamıştım.aen mantıklı gün aşırı....3. seviyede de hergün....

günaydın kızlar....opuyorumnanaktan
bugün 14. günüm ve ben 2. seviyedeyim hiçbirşey anlamadım bu işten....kaç gün kalacak 2. seviyede ya....???
geçen ay daha erken yumurtlamıştım.bilenler cevaplasın lütfen.test çubuklarımda 1 tane kaldı üstelik.....delikafadulden

günaydın kızlar....opuyorumnanaktan
bugün 14. günüm ve ben 2. seviyedeyim hiçbirşey anlamadım bu işten....kaç gün kalacak 2. seviyede ya....???
geçen ay daha erken yumurtlamıştım.bilenler cevaplasın lütfen.test çubuklarımda 1 tane kaldı üstelik.....delikafadulden

gunaydın canım , ben gecen ay 15. gunumde 3. seviyeyi gormustum bence sorun yok sende.. yarını bekle sekerim

ss2302 cim teşekkürler....2.seviyede 1 gün kalır mı hiç acaba?genelde birkaç gün görülüyor 2. seviye ama.....:uhm:

işte dun benim anlatmaya calıstıgım da oydu benim sadece 1 gun kaldı şaka gibi 2 de:) sonra direkt 3, belki o yuzden tutmadi bu ay gun asiri olamadi, 3 gun ust uste oldu cunku

evet doğru seninde 1 gün kalmıştı....o zaman bu gece ve ertesi sabah en uygunu.....off aman ya....monitörü keşke geçen ay sıfırlasaymışım.senin de ilk bu ay değil mi ss2302 cim monitör denemen?sanırım ilk diye oluyor bu problem.arkadaşımla konuşamadım ama bana verirken sıfırlamış olabilir monitörü.geçen ay 2. seviyeyi hiç görmedim çünkü.ama salgılardan yumurtlamam yakın hissediyorum....
sen preseed kullanıyor musun?:uhm:
ben alacaktım ama kaçırdım.....12. ya da 13. gün 3. seviyeyi görürüm diye düşündüm.keşke alsaymışım.....

evet doğru seninde 1 gün kalmıştı....o zaman bu gece ve ertesi sabah en uygunu.....off aman ya....monitörü keşke geçen ay sıfırlasaymışım.senin de ilk bu ay değil mi ss2302 cim monitör denemen?sanırım ilk diye oluyor bu problem.arkadaşımla konuşamadım ama bana verirken sıfırlamış olabilir monitörü.geçen ay 2. seviyeyi hiç görmedim çünkü.ama salgılardan yumurtlamam yakın hissediyorum....
sen preseed kullanıyor musun?:uhm:
ben alacaktım ama kaçırdım.....12. ya da 13. gün 3. seviyeyi görürüm diye düşündüm.keşke alsaymışım.....

canım, benim gecen ay monitorle ilk denememdi, bebiş icin de 2. denememizdi..
yani ben acıkcası problem olarak pek gormemistim 3. seviyeye cabuk gecisimizi o zaman ama sırf monitörün gösterdigi gunlerde calıstık bence hata orada oldu eşimle de bunu konustuk.. bu ay oyle yapmıcaz.. sırf sperm sayısı mevzusundan oyle ksııtlı calıstık bu ay kesinlikle onceden baslayacagız..

acikcasi preseed kullanmayı dusundum cok okudum ettim ama hayatta bunu eşime kabul ettiremem canım.. cunku zaten forumlarda okuduklarımdan cok etkilendigimi soyluyor.. gereksiz yere onu kastırıyormusum onu yapalım sunu yapalım diye.. inan keciboynuzu pekmezini bile zor yediriyorum.. monitöre de nasıl ikna oldu anlamadım cok sasırmıstım zaten..

yani gundem maddemiz bu aralar bebiş oldugu icin rahat olamıyormus belki de biraz haklı.. simdi oturup ona bi de preseed i soylesem iyice delirir herhalde kaydirigubbakcemile

ben de kendi capımca bu ay bal corekotu tarcın karısımını gunde 1 kere ogure ogure yiyorum.. gecen ay kuru incirleri yedim tane tane kür yapmadan bi de bol bol havuc salatası yedim yumurtlama zamanı.. belki o yuzden 2. seviyeden hemen 3 e gectik fazla mı yuklendim acaba?

istersen sen de bugun havuc salatası yap kendine guzel bi de kuru incirlerini ye belki yarın 3. u gorursun sekerim.. bol sans!

ben de bal,çörekotu,tarçın yiyorum.tadı da bayağı güzel bana göre.eşlere kabul ettirmek zor böyle şeyleri.söylemedende yapabilirdin aslında preseed i neyse sen bilirsin.....havucu yiyelim bakalım.ama yarın 3. seviyeyim kesin.kasık ağrım ve salgım fazlalaştı.....:kedi:

ben de bal,çörekotu,tarçın yiyorum.tadı da bayağı güzel bana göre.eşlere kabul ettirmek zor böyle şeyleri.söylemedende yapabilirdin aslında preseed i neyse sen bilirsin.....havucu yiyelim bakalım.ama yarın 3. seviyeyim kesin.kasık ağrım ve salgım fazlalaştı.....:kedi:

preseedi soylemeden nasıl yapabilirim ki canım? yani anlasılmama ihtimali yok ki:uhm:

günaydın herkese...
15. günüm ve 2. seviyedeyim hala....bu ay geç yumurtlayacağım galiba.canım bayağı sıkıldı bu duruma....:uhm:

kızlar bende bugün monitörden sipariş verdim hafta sonu adet olurum kullanmayı pek bilmiyorum sizlere sorucam biraz başınızı agrıtcam artık bide adetin 1 günü mü m ye basıcam

kızlar bende bugün monitörden sipariş verdim hafta sonu adet olurum kullanmayı pek bilmiyorum sizlere sorucam biraz başınızı agrıtcam artık bide adetin 1 günü mü m ye basıcam

Evet canım,regl olduğun gün eğer akşama doğruysa ertesi gün ;eğer sabah ise sana da uygun olan, her gün test yapabileceğin bir saatte m ye basıyorsun .Ta ki senden 6. gün test isteyene kadar böyle her gün aynı saatte açıyosun.Daha sonra da sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.Şimdiden hoşgeldin aramıza...a.s

Back