• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Kızlar ya,
Bugün monitörü açtım m yanıp sönüyodu.Ama ben regl olmadım daha.Geçen ay 26 .gün yanıp sönmüştü m ve ben o sabah adet görmüştüm.Bekliyorum bakalım bugün.Dün de test aldım yine bu sefer erken gebelik testi aldım.Eğer adet olmazsam yarın sabah yapıcam.Ümitlenmek istemiyorum ama yine de içim kıpır kıpır.:Saruboceq:

dilruba'cım umarım güzel haberler verirsin bize.

arkadaşlar bilgileriniz için tşk. anlaşılan bu makineyle yaşamayı öğrenmem lazım hamile kalana kadar hergün açıcakmışım baksanıza kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar,
Bugün erken gebelik testi yaptım ama ne düşüneceğimi bileopuyorumnanaktanmiyorum.2. çizgi çok ama çok silik.Biraz daha bekleyip regl olmazsam kan testi yaptırıcam.Haberleri iletirim size.Bugün memlekete gidiyorum.ınşallah sizlerden en kısa zamanda güzel haberler alırım.Kendinize iyi bakın.Yazın tadını çıkaralım hep beraber unutalım herşeyi.Bir değişiklik olursa haberdar ederim.Öpüldünüz...

Günaydın kızlar,
Bugün erken gebelik testi yaptım ama ne düşüneceğimi bileopuyorumnanaktanmiyorum.2. çizgi çok ama çok silik.Biraz daha bekleyip regl olmazsam kan testi yaptırıcam.Haberleri iletirim size.Bugün memlekete gidiyorum.İnşallah sizlerden en kısa zamanda güzel haberler alırım.Kendinize iyi bakın.Yazın tadını çıkaralım hep beraber unutalım herşeyi.Bir değişiklik olursa haberdar ederim.Öpüldünüz...

canımm bence hamilesinnnnnnnnnnnnn yuppiii:dance::teytey:

cok sevindim canım Allah kucaginda gormeyi nasip etsin!! Sonucta ikinci cizgi cıkması kesinlile hamile olduguna işaret canım.. bence yanılma payı yok yani!! Ayy cok sevindimmm:nazar:

canımm bence hamilesinnnnnnnnnnnnn yuppiii:dance::teytey:

cok sevindim canım Allah kucaginda gormeyi nasip etsin!! Sonucta ikinci cizgi cıkması kesinlile hamile olduguna işaret canım.. bence yanılma payı yok yani!! Ayy cok sevindimmm:nazar:

Ah bi de ben sevinebilsem.O kadar silikti ki varla yok arsı bişey.İnşallah canım senin dediğin gibidir.

günaydın kızlar,
bugün erken gebelik testi yaptım ama ne düşüneceğimi bileopuyorumnanaktanmiyorum.2. çizgi çok ama çok silik.biraz daha bekleyip regl olmazsam kan testi yaptırıcam.haberleri iletirim size.bugün memlekete gidiyorum.inşallah sizlerden en kısa zamanda güzel haberler alırım.kendinize iyi bakın.yazın tadını çıkaralım hep beraber unutalım herşeyi.bir değişiklik olursa haberdar ederim.öpüldünüz...

tebrikler cnm inş. Hamilesindir ama silik bile olsa vardır senin 2 ayınmıydı cnm bu ay bende kullanıyorum monitörü inş. Bende cok yakın zamanda görürüm çift çizgi allah isteyen herkese versin inş.

Günaydın kızlar,
Bugün erken gebelik testi yaptım ama ne düşüneceğimi bileopuyorumnanaktanmiyorum.2. çizgi çok ama çok silik.Biraz daha bekleyip regl olmazsam kan testi yaptırıcam.Haberleri iletirim size.Bugün memlekete gidiyorum.İnşallah sizlerden en kısa zamanda güzel haberler alırım.Kendinize iyi bakın.Yazın tadını çıkaralım hep beraber unutalım herşeyi.Bir değişiklik olursa haberdar ederim.Öpüldünüz...

dilruba benimde adetime 3 gun kala cok silik cizgim olmustu ve gidip kan testi yaptırmıstım. kan testinde kesin sonuc zaten cıkıyor. ama cok silik cizgi olsa bile demek ki hamilesin..

herkese günaydın....
bugün benim 21. günüm ve hala 2.seviyedeyim....testleri yapmasam mı artık bilemiyorum.yaklaşık 1,5 kutu harcadım.bu olası bir durum mu acaba?

herkese günaydın....
bugün benim 21. günüm ve hala 2.seviyedeyim....testleri yapmasam mı artık bilemiyorum.yaklaşık 1,5 kutu harcadım.bu olası bir durum mu acaba?

hayatım makineyi sıfırladıgın icin olmus olabilir mi acaba? bence siz yine de esinle calısın..

bilemiyorum ss2302 cim,anlayamadım gitti....canım epey sıkıldı bu duruma açıkçası.ilk ay diye düşünüp 3. seviyeyi görmüyor olabilirim....

Günaydın kızlar,

dilrubacim cok tebrik ederim hayirli ugurlu olsun canim cok ama cok sevindim
saglikli bir 9 ay diliyorum Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

dalia çok merak ettim seni nerdesin yaaa?oku ve yaz artık arkadaşım,sonuçlarından bahset bize...

canim yayacim daha dun geldim tatildeyken bir turlu firsat ve internet bulup yazamadim ama aklim surekli sizlerdeydi
rahim filmimi cektirdim cok sukur temiz cikti yani tuplerim acikmis bunu ogrenmek beni inanilmaz rahatlatti bu ay 3cu ayim calismalara basladik bile
sen nasilsin? calismalar nasil gidiyor ?

:nazar: :hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
KULLANANLAR :
yaya - 3. ay
dalia - 2. ay

altinyunus - 2. ay
dilruba44 - 2. ay - HAMİŞ OLABİLİR :)))
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 2. ay
Aygizem - 1. ay
hcgl_emilya - 1. ay

Kızlarrrr,
hiç hareket yok burada ama,tatil zamanı iyi değerlendiriliyor bakıyorum...
canlar ben 3.seviyenin sadece birinci gününü değerlendirebildim,ikinci günü maalesef çalışma olamadı,2.seviyde oldu.verimli çalışamadık yani,olursa mucizem olur kızlar.
Eşim hiiiççç, o kadar rahat ki anlatamam,takma kafana diyip devam ediyor muhabbete...eğer bu iki gün üzerinden bekliyorsak sonucu, ben bir günlük çalışma sonucu beklicem.
Haydi hayırlısı....

canim yayacim daha dun geldim tatildeyken bir turlu firsat ve internet bulup yazamadim ama aklim surekli sizlerdeydi
rahim filmimi cektirdim cok sukur temiz cikti yani tuplerim acikmis bunu ogrenmek beni inanilmaz rahatlatti bu ay 3cu ayim calismalara basladik bile
sen nasilsin? calismalar nasil gidiyor ?

hoşgeldin daliacım,özledim seni...
sonuçlara çok sevindim canım,tahmin etmiştim hayırlı ve güzel haberler vereceğini...
güzel haberlerin olsun canım benim,
biz hala beklemedeyiz canım benim,bu ay elimden geleni yapamadım ama hayırlısı beklicez sabırla...kaydirigubbakcemile3

dilrubacım lütfen haber ver caımcım,son durum nedir?merak ediyoruz bak...
Kızlar hadi yine hareketlendirelim burayı...

hoşgeldin daliacım,özledim seni...
sonuçlara çok sevindim canım,tahmin etmiştim hayırlı ve güzel haberler vereceğini...
güzel haberlerin olsun canım benim,
biz hala beklemedeyiz canım benim,bu ay elimden geleni yapamadım ama hayırlısı beklicez sabırla...kaydirigubbakcemile3

hosbulduk yayacim sagol inan bende seni ozledim aklim surekli sende ve kizlardaydi
insallah en kisa zamanda hepimiz guzel haberler vericez buradan
elimden geleni yapamadim diye dusunme hic belli olmaz bu sipalara :emir_bebek: bakarsin surpriz yapar sana
dualarim seninle canim

Back