Kolay hamile kalanlar

KOLAY HAMİL KALDINIZ MI

• Ankete Katılan
    80
  • Anket Kapalı .
İki çocuğum var ve çok şükür, ikisinede istediğimiz ay hamile kaldım

Allah tüm isteyenlere versin, kimseyi bu yollarda eylemesin.

ııyıym canım yazılanalrı buyukbı hayretle okuyroum:)

Gercı ılk hamılelĞımde bnde 10ay sonra hamıle oldugumu ÖgrenmıŞtım tabı dusuk yaptım

Arkadasım ılk ogluna korunmayı bıraktıgı ay hamıle kaldı 2aylık evdıydı ozman Şımdı 4yaŞında oglu var 2.nın vaktıde geldı deıdler korunmayı bıraktı martta nısandna hamıle oldugunu Ögrendı
kı dogumdna sonra adetlerı duzensız dı:)

Selam arkadaşlar ben 26 haziranda evlendim 18 temmuzdada hamile olduğumu öğrendim şuan 9+6 günlük hamileyim biz korunmadık hemen anne baba olmak istedik şuan çok mutluyuz ikimizde allah her isteyene nasip etsin :)

Ben de ilkinde korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım. Ama maalesef düşükle sonuçlandı. Sonra öğrendik ki ben de kan pıhtılaşması varmış.
ılk düşükten (kürtajda olmuştum) 3 ay sonra tekrar denedik ve yine aynı ay hamile kaldım.
Biraz sorunlu geçiyor bu phtılaşmadan ötürü ama allaha şükür 14 haftayı bitirmek üzereyiz.

Tüm dualarım isteyen herkes için, allahım inşallah bu yolda kimseyi fazla oyalamasın, bebek diye edilen duaları geri çevirmesin.

selam 2yıllık evliyim. 34 haftalık hamileyim.hamile kalmadan önce tüm testlerimi yaptırdım, 2 ay folik asit kullandım. adetimden başlayarak 12. ile 16. günler arası gün aşırı ilişkiye girdik eşimle. ilişkiden sonra hemen kalkmadım,ayağımı yüksek yere dayayıp yarım saat bekledim,işi spermiçin kolaylaştırmak lazım:) vee çokşükür ilk denememde hamilekaldım. darısı tüm bekleyenlere.bu denemeleri yaparken kimseye bebek deneyeceğimi söylemedim,bir kaç ay sonra falan diyordum soranlara. belki olur belki olmaz ama olmazsa çevrem strese sokabilirdi beni. bu benim hikayem Allah herkese hayırlı evlat versin.

merhaba dike bende bebek sahibi olmaya karar verdim ve bir doktora gitmek istiyorum ancak doktorun tam anlamıyla testler yapmadığını duydum doktorunu sen mi yönlendirdin? ne gibi testler yaptı? folik asiti de kaç gram kullandın?

kızlar paylaşımlarınız bize umut oluyo bildiklerinizi lütfen paylaşın çok yavaş ilerliyoruz

ilkinde 7. ayda,
ikincisinde 1. ayda hamile kaldım.
Allah herkese nasip etsin

Evliliğimden bir kaç ay geçti geçmedi hemen kaldım hiç korunmadık hemen olsun olmasın fark etmiyordu bizim için ama günde 2,3 sefer yapıyorduk tabi normal böyle oluncada :)

1 tane olsun dedik 2. ay kaldım hamile 2.cisi sürpriz yaptı piyangodan çıkar gibi lakabım ceket atsak hamile kalıyon yaa oldu :))

merhaba dike bende bebek sahibi olmaya karar verdim ve bir doktora gitmek istiyorum ancak doktorun tam anlamıyla testler yapmadığını duydum doktorunu sen mi yönlendirdin? ne gibi testler yaptı? folik asiti de kaç gram kullandın?

soruyu başkasına sormuşsun ama ben gördüm cevaplayayım dedim.
Eğer uzun süredir deneyipde olmuyorsa mutlaka dr a git. Ama yeniyseniz 1-2 ay bekle derim, dr a gittiğinde bebek düşündüğünüzü felan anlat bu denemeler onucunda bir gelişme olduğunu da anlatırsın ona göre dr hormon testleri istiyor senden rahim filmi istemez büyük ihtimal genelde infertilite vakalarında istiyorlar yani 1,5 2 yıla yakın korunmasız ilişkide bebek olmuyorsa senden isteyebilir. durumunuza göre eşinden de sprm testi isteyebilir. folik asit günde 1 adet alıyordum ben dr um öle demişti onuda dr sor bazıları günde 3 adet içiyormuş..

Topiğin hayırlı olsun malatyalımm :)ben hamiş kalamadıgım için anketi oylamadım

Arkadaşlar yeni bişey buldum eşinizin spermlerinde sayı, hareket, hız ve yapı bozukluna iyi gelen bir vitamin bu ve yan etkisi olmadığı gibi etkili sonuç veriyor :teytey:

L-Carnitine in enerji üretimindeki rolü, erkeklerde üretkenliğinin arttırılmasına destek olması açısından önemli yer tutmaktadır. Son yıllarda bu konu ile ilgili L-Carnitine ile yapılan çalışmalar, L-Carnitine in erkek üretkenliğini arttırmada yardımcı olarak umut verici sonuçlar elde edilmiştir . Spermler, erkek üreme sistemindeki yolculuklarını tamamlayabilmek için oldukça çok miktarda enerjiye gereksinim duyarlar. Bu nedenle L-Carnitine in hem spermlerin enerji üretiminde hem de sperm hareketliliğinde önemli etkileri olduğu düşünülmektedir. Sperm sayısı az olan erkeklerde veya sperm hareketliliği bozuk olan kişilere L-Carnitine veya Asetil L-Carnitine takviyesinin etkinliğinin ölçüldüğü çok sayıda çalışma yapılmıştır. Anormal spermleri olan 100 erkek üzerinde yapılan bir çalışmada 4 ay boyunca bu kişilere günde 3 defa 1 er gram L-Carnitine verilmiştir. Çalışmanın sonunda bu erkeklerin sperm sayıları arttığı gibi sperm hareketliliğinde de anlamlı artışlar gözlenmiştir. Anormal spermleri olan 47 erkek üzerinde yapılan başka bir çalışmada da 3 ay boyunca günde 3 defa 1 er gram L-Carnitine kullanımı yine sperm konsantrasyonunda ve sperm hareketliliğinde anlamlı bir artışla sonuçlanmıştır.

Eşlerimiz için L- Carnitine Mucizesi konulu forumdan alıntıdır.

http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?do=newreply&p=2892419

Keçiboynuzu aynı zamanda sperm sayısını artıran özelliğede sahiptir. Aktif sperm sayısı az olan ve az sperm sayısından dolayı çocuğu olmama riski yüksek baba adaylarının kullanmasında büyük fayda vardır. Keçiboynuzu kürünü kullananlar sperm sayılarının nasıl artış gösterdiğini hayretle göreceklerdir.

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı olan bu kür için kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz.

Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısını da akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca her gün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca her gün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

http://www.gidaraporu.com/keciboynuzu_g.htm

umarım işinize yarar..
eşim başka bir rahatsızlığından dolayı carnitine kullanıyor. Balayı için gittiğimiz kemerde keçiboynuzu ağacı gördük yaklaşık 30 kilo keçi boynuzu topladık çünkü eşim keçiboynuzunu çok sever yerimseniben günde 3-4 keçiboynuzu yerdi. sanırım bu muhteşem ikili sayesinde hamile kaldım. evliliğimizin 2. ayında hamiş olduğumu öğrendim :CüvCüv: hiç beklemioduk hatta adet olcam die gittim marketten koca bi paket ped aldım :1rolleyes:

X