Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten çok şanslısınız evlatlarınızın kıymetini çok çok iyi bilin ben 2 yıldır uğraşıyorum ama olmuyor aman boşver denilebilecek bir durumda değil anne olmak kadar dünyanın en güzeli şeyi varmıdır acaba hepinizi tebrik ediyorum allahın seçilmiş kullarısınız.
size bir sorum olacak acaba yumurtlama gününü hesaplayarakmı ilişkiye girdiniz.
bu arada eşlerinizinde kıymetini çok çok iyi bilin çünkü her erkek bu kadar sağlıklı olamıyor......
gerçekten çok şanslısınız evlatlarınızın kıymetini çok çok iyi bilin ben 2 yıldır uğraşıyorum ama olmuyor aman boşver denilebilecek bir durumda değil anne olmak kadar dünyanın en güzeli şeyi varmıdır acaba hepinizi tebrik ediyorum allahın seçilmiş kullarısınız.
bu arada eşlerinizinde kıymetini çok çok iyi bilin çünkü her erkek bu kadar sağlıklı olamıyor......
canım be hesaplamadık istedik yaradandan oda vedi çok şükür rabbim sanada nasip etsin inşallah
saol canım umarım bu mübarek ayda herkes güzel haberleri alıropuyorumnanaktan
2 senelik evliyim. temmuzda denemeye başlayalım ancak olur dedik.
ilk denemede oldu allaha şükür...
rabbim olmayanlara da versin..
7 haftalık hamileyim..