M
malatya__44
Ziyaretçi
- Konu Sahibi malatya__44
firdevs20006 yazı yazsan yapacam o istediğini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canım nasılsın
kızlar bnde 1 yıl uğeraştan sonra hamile kaldım şimdi allahıma şükür 13 hafta 2 günlük hamileyim inş isteyen herkes en yakın zamnda hamiş kalır
ben iyiyim canım bulantıların falan bitti allaha şükür iyiyim yani
domination dimple2 hoş geldiniz
o ne demek kız
herkese merhaba .3 yıllık evliyim bu ay ilk kez denedik ve bugün adet oldum ( ilk ayımda kalamadım ve çokk büyük birumutsuzluğa kapıldım kızlar yaaa (((((
ben3 yıllık evliyim canım hiç korunmadım olursa olur dedim ama geçen şubattan (2008 şubattan) beri çok istiyoduk dr. gittim çünkü baya beklemiştik iltihap çıktı iltihapla baya uğraştım ilaç kullandım ama geçmedi 3 defa iltihap tedavisi gördüm sonra iltihap bittti ama gene birşey yok herkes iltihap tedavisinden sonra kalırsın demişlerdi olmadı dr 2 ay daha bekleyelim dedi iltihap tedavisinden sonra olmadı dr herşey yolunda dedi ama ben ümitsizliğe düştüm iyice çok kafamatakıyodum en sonunda vazgeçttim o ara kk ya bile girmedim kimsele bebek konusunda konuşmadım yumurtlama takip etmedim birlikte olurken eşimle düşünmedim bebeğimi çünkü ümidim kalmamıştı adet düzensizliğim vrdı gene öle sanıyodum bu arda bir sorun nedeniyle haziran ayında stanbuldan izmire taşındım eve geldiğimin ertesi günü eşim test al yap dedi yoksa dr gidelim ne gerekiyosa yapalım dedi tamam dedim aldım testi yaptım o arada eşim aradı ben sonucu beklerken oda telefonda ben baladım çift çizgiyi görünce ağlamaya eşimde telefonda ağlıyo hemen eve geldi sarıldık ağlaştık böyle aldım bebişimin haberini dr gittğimde onu gördüm ya başladım ağlamaya allah hepinize nasip etsin canlarım
canım daha ilk ayın sana öneride bulunayım birseneyi bekleme doktora git tümtahlillerini yaptır için rahat olsun hemen kaalırsın işallahopuyorumnanaktan
hangi tahlilleri yaptırmam gerekiyo arkadaşlar.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim!!!!!!!!!!!!!!