M
malatya__44
Ziyaretçi
- Konu Sahibi malatya__44
hadi kızlar tecrübelerinizi yazın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok ama çok sevindim öğrenmek istediğim ilişki nasıdı gün aşırımı hangi günler yazarsan çok sevinecem:Saruboceq:
selam kızlar bende 2 aydır uğrsıyorum ama malesef hamıle kalamadım..yumurtlama zamanını nasıl hesaplıyorsunuz?
malatya canım benim düşükle sonuçlanan üç gebeliğim oldu ikinsinde korunmayı bıraktığım ilk ayda hamile kaldım üçüncüsünde 6 7 aylık bir süreden sonra hamile kaldım... ama bende kan pıhtılaşması sorunu olduğu için ve bunu yeni öğrendim bebişlerim düştü ............. sevgeler topiğin hayırlı olsun hemşehrim
ay negüzel ilişki sonrası önereceğin birtakım şeyler vardır belki
tatu işallah gönlünden hangi isteğin varsa gerçek olur
evlendikten bir ay sonra eşimle bebeğimiz olmasına karar verdik ve hemen hamile kaldım rabbime binlerce kezşükürler olsun isteyen herkesede nasip etsin rabbim
hayran oldugum kadin modeli kolay hamile kalanlar, benim bir sekilde "aa nasil oluyor acaba deyi^p uzayli gb gordugum hanimlar" Masallah hepsine boyle yazdim diye gozum kaliniyor sanmasin kizlar, kirkbir kere Masallah, sadece sorun yokken kalamadigim icin tuhaf gelen bir durumdur benim icin, Allah isteyen hicbir kadini cok bekletmesin Insallah, tum hamileleri korusun.
kızlar bnde 1 yıl uğeraştan sonra hamile kaldım şimdi allahıma şükür 13 hafta 2 günlük hamileyim inş isteyen herkes en yakın zamnda hamiş kalır
canım sen şuan hamilesin demi