Kolay hamile kalanlar

KOLAY HAMİL KALDINIZ MI

• Ankete Katılan
    80
  • Anket Kapalı .
hadi kızlar tecrübelerinizi yazın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

merhaba arkadaşlar.benim bir oğulum var ve kolay hamşle kaldım...şimdi ikinciye inşallah eylül ayında hamile kalmak istiyorum...bakalım bu bizi bekletecekmi....

evet arkadaşlar bir arkadaş bahsetmiş ama bende yazmak istedim yumurtlama günlerine dikkat edin enazından 2 günde 1,1 kere ilişkiye girin.tutsun falan diye hergün birkaç kez yapmayın yani eski spermler yeni spermleri öldürüyo çünkü.yataktan hemen kalkmayın yan yatın cenin şeklinde biraz,duş falan almayın hemen sıcakta iyi gelmiyomuş.eşinizin gülmelerine aldırış etmeden dikin ayakları havayaaaa....:)allah herkezlere nasip etsin inşallah

canım ben 2 günde 1 ilişkiye giriyorum hemde yumurtlama zamanlarımda bazen normal zamanda ama olmuyor:kedi: eğer bi sorun varsa istersen allahın hergünü yat olmaz.
eşimde varikosel var ama doktor sizi etkilememiş ameliyat gerekmez diyor benim doktorum hiçbir şeyin yok denemeye devam diyor ooooo ömrüm bitti valla ne güzel ya kolay hamile kalmak istediğin zaman hamile olmak ne güzel bizimkisi ise hayal ile hamile kalmak hayal ediyorum kışın belki hamile kalırım diye kış bitiyor yine hayal bahar diyorum bi bakmışım 1 sene daha geçmiş daha çok seneler geçer umudumu kestim ben ya mafoldumben

kesme umudunu o bebiş zamanı gelince gelicektir sana her işte vardır bi hayır diye düşün.üzme ne kendini nede bizleri böyle yazınca bizde üzülüyüruz sizin için

selam kızlar bende 2 aydır uğrsıyorum ama malesef hamıle kalamadım..yumurtlama zamanını nasıl hesaplıyorsunuz?

malatya canım benim düşükle sonuçlanan üç gebeliğim oldu ikinsinde korunmayı bıraktığım ilk ayda hamile kaldım üçüncüsünde 6 7 aylık bir süreden sonra hamile kaldım... ama bende kan pıhtılaşması sorunu olduğu için ve bunu yeni öğrendim bebişlerim düştü ............. sevgeler topiğin hayırlı olsun hemşehrim

canım çok ama çok sevindim öğrenmek istediğim ilişki nasıdı gün aşırımı hangi günler yazarsan çok sevinecem:Saruboceq:

canım biz çocuğa karar verdiğimizde yumurtlama günlerimden 3 gün geçmişti.arkadaşımızın bebeğini görünce eşim özendi ve istedi. yumurtlama gününün bitiminden 3 gün sonra denedik. sonra 3 gün sonra bir kez daha denedik. daha sonra 3 gün sonra yeniden. ama herhalde ilki tuttu.çünkü sata göre 7+4 ultrasona göre 7+2. demekki önceden olmuş ve gelişmiş. sana tavsiyem kendini belli güne odaklama. olayı akışına bırak.sonuçta illaki yumurtlama gününde olmuyo bebek...
kendini şartlamadan akışına bırak. zaten olucağı varsa oluyo...

selam kızlar bende 2 aydır uğrsıyorum ama malesef hamıle kalamadım..yumurtlama zamanını nasıl hesaplıyorsunuz?

google a yazarsan yumurtlama günü hesaplama diye, zaten bir sürü hesaplayıcı çıkıyo.adaet tarihini yazarsan sana tam günlerini gösteriyo...
ama illede o günlerde olcak diye bişey yok...

malatya canım benim düşükle sonuçlanan üç gebeliğim oldu ikinsinde korunmayı bıraktığım ilk ayda hamile kaldım üçüncüsünde 6 7 aylık bir süreden sonra hamile kaldım... ama bende kan pıhtılaşması sorunu olduğu için ve bunu yeni öğrendim bebişlerim düştü ............. sevgeler topiğin hayırlı olsun hemşehrim

canım sen şuan hamilesin demi

ay benim yumurtlama günüm dündü ama ilişki yaşamadım 1 gün öncesi ve birgün sonra ilişkiye girdim

tatu işallah gönlünden hangi isteğin varsa gerçek olur

Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. ılk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".

çok güldüm canım.

Merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım sayılır. 14+5 hamileyim. Korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım. İlk gebelik testimi yaptığımda tanıştım KK ile. Dilerim Allah isteyen herkese nasip etsin.

hayran oldugum kadin modeli kolay hamile kalanlar, benim bir sekilde "aa nasil oluyor acaba deyi^p uzayli gb gordugum hanimlar" Masallah hepsine boyle yazdim diye gozum kaliniyor sanmasin kizlar, kirkbir kere Masallah, sadece sorun yokken kalamadigim icin tuhaf gelen bir durumdur benim icin, Allah isteyen hicbir kadini cok bekletmesin Insallah, tum hamileleri korusun.

Heh yalnız değisin, bencede nazar değmesin kimsede gözümüz yok
ama inşallah bizde en kısa sürede bebeişlerimize kavuşuruz

X