kolay gebe kalmanın yolu ;)

stres yaparsan olmaaaazzzz gülüp geçiceksin 1 seneye kadar normal sayılıo hamile kalmamak bende ev hanımıyım kafana sakın takma amaaan bu ay olmazsa öbür ay olur de hep :) şimdi diyceksin ki senin tuzu kuru kızın var.. ama işin aslı öyle değil inan ben çook zor günlerden geçtim kızım bnm 2. gebeliğimden ilk gebeliğim kabus gibiydi 16 haftalıkken yaşarken aldılar bebeğimi ve sonra depresyona girdim 1 sene hamile kalamadım kafadan tamamen silceksin olmama ihtimalini

çok üzüldüm gerçekten zor günler yaşamışsın Allah birdaha yaşatmasın. çok haklısın kafaya takmamak lazım dediğini yapmaya çalışacağım.. kendine çok iyi bak haberleşelim olur mu ? görüşürz.. :)

12.ayimizdayiz canım 13 aylık evliyim sadece 1 ay korunduk.. bat 5 gün kaldı.
belirti var ama korkuyorum kaşık batması bel ağrısı 9 gündür. Uyku hali felan işte
Cnm sorun yoksa ne guzel iste demekki zamani var boyle aglam a et Allaha bol bol stres yaparsan dha zor olur stressiz btun umidinle pes etme tatlim olur merak etme zamani vardir meryem suresini bol bol oku incir ye havic ye herkese soyluyorum incir ve havucla hamile kalan cevremde cok insan var hatta sebepsiz 2 sene hamile kalamayan arkadaşım sogan kuruyle ve incirle hamile kaldi

Bu ay olmasa deniycem herkez met ediyor soğan kuru incir kuru. Diye herseyin hayırlısı topladim kendimi suna iyiyim. Sağolun

Regl mi oldun canım seni yoksa ?
ben regl bekliyordun sandım da karıştırdım mi acaba
ay hadi inşaallah :) güzel bi haber verirsin bizede moral olur :) bende bu ay yumurtlama gnümü hesaplamıcam hiç bakalım nolcak 2 günde bir yapçaz bişiler

aminnn,cuma vakti.İsteyen herkese versim Allahım..kahve uyarıcı ya,spermin hızını artırırmış.öyle okudum..geçmiyor evet günler.ama sabır şimdi sabredemezsem 9 ay nasıl sabredicem

herkes birbiriyle bilgilerini paylaşıyor ne güzel.. canım benm havuç ve inciri normal yicem dimi kür mür yok?? Bide denerken mi yicez yani ben bekleme aşamasındayım da

Regl mi oldun canım seni yoksa ?
ben regl bekliyordun sandım da karıştırdım mi acaba
yok canım bat 12 kasım bekliyorum ama bu ay verimli olamadık pek en son yumurtlamaya 2 gün önce birlikte olduk dün yumurtlama günümdü ama annem bizde kaldı yine bişi olmadı bi dahaki aya inş. :)

Bende 3 aydır umutla bekliyorum inşallah bu ay gebe kalırım diye ama hayellerim hayel olarak kalıyor bu ayda adetim oldu inşallah Kasım da adet olmamda gebe kalmış olurum.

bu kadar canını sıkma canım sen dua et allah sana da veriri bebişi

Inşallah canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…