stres yaparsan olmaaaazzzz gülüp geçiceksin 1 seneye kadar normal sayılıo hamile kalmamakevet canım:) çok korkuyorum hüsrana uğrarım diyebeklemek çok zor ve yıpratıcı gerçekten. düşünmemek elde değil.. çalışıyor olsam kafam dağılır ama ev hanımıyım ve başka sıkıntılarımızda var. stres içerisindeyim rabbim bize kolaylıklar versin herşeyin hayırlısı olsun.. bat tarihinde mutlaka yazışalım inş iyi haberler veririz birbirimize
çok üzüldüm gerçektenstres yaparsan olmaaaazzzz gülüp geçiceksin 1 seneye kadar normal sayılıo hamile kalmamakbende ev hanımıyım kafana sakın takma amaaan bu ay olmazsa öbür ay olur de hep :) şimdi diyceksin ki senin tuzu kuru kızın var.. ama işin aslı öyle değil inan ben çook zor günlerden geçtim kızım bnm 2. gebeliğimden ilk gebeliğim kabus gibiydi 16 haftalıkken yaşarken aldılar bebeğimi ve sonra depresyona girdim 1 sene hamile kalamadım kafadan tamamen silceksin olmama ihtimalini
Cnm sorun yoksa ne guzel iste demekki zamani var boyle aglam a et Allaha bol bol stres yaparsan dha zor olur stressiz btun umidinle pes etme tatlim olur merak etme zamani vardir meryem suresini bol bol oku incir ye havic ye herkese soyluyorum incir ve havucla hamile kalan cevremde cok insan var hatta sebepsiz 2 sene hamile kalamayan arkadaşım sogan kuruyle ve incirle hamile kaldi12.ayimizdayiz canım 13 aylık evliyim sadece 1 ay korunduk.. bat 5 gün kaldı.
belirti var ama korkuyorum kaşık batması bel ağrısı 9 gündür. Uyku hali felan işte
Cnm sorun yoksa ne guzel iste demekki zamani var boyle aglam a et Allaha bol bol stres yaparsan dha zor olur stressiz btun umidinle pes etme tatlim olur merak etme zamani vardir meryem suresini bol bol oku incir ye havic ye herkese soyluyorum incir ve havucla hamile kalan cevremde cok insan var hatta sebepsiz 2 sene hamile kalamayan arkadaşım sogan kuruyle ve incirle hamile kaldi
canım adet oldun muuu???Bu ay olmasa deniycem herkez met ediyor soğan kuru incir kuru. Diye herseyin hayırlısı topladim kendimi suna iyiyim. Sağolun
canım adet oldun muuu???
ay hadi inşaallah :) güzel bi haber verirsin bizede moral olur :) bende bu ay yumurtlama gnümü hesaplamıcam hiç bakalım nolcak 2 günde bir yapçaz bişilerYok canim olmadım gelmez inşallah :)
ay hadi inşaallah :) güzel bi haber verirsin bizede moral olur :) bende bu ay yumurtlama gnümü hesaplamıcam hiç bakalım nolcak 2 günde bir yapçaz bişiler
kız türk kahvesini de yeni duydum kocanın mı içmesi gerekiyormuş etkisi nedir acaba? ilk başta ben de çok takılıyordum ama emin ol kendi kendimizi yiyoruz. stres olunca gebe de kalamıyoruz. benim bir oğlum var bu 2. çocuk denemesi. bu ay 4. ay şimdiye kadar birşey olmadı bakalım bundan sonra ne olacak. çok germe kendini. zaman geçmek bilmiyor. bak ben kendimi hiç kasmıyorum bu ay ve zaman hızlı geçiyor. allah hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun
adet gününe 2-3 gün kala kanda çıkar canım
Cnm sorun yoksa ne guzel iste demekki zamani var boyle aglam a et Allaha bol bol stres yaparsan dha zor olur stressiz btun umidinle pes etme tatlim olur merak etme zamani vardir meryem suresini bol bol oku incir ye havic ye herkese soyluyorum incir ve havucla hamile kalan cevremde cok insan var hatta sebepsiz 2 sene hamile kalamayan arkadaşım sogan kuruyle ve incirle hamile kaldi
yok canım bat 12 kasım bekliyorum ama bu ay verimli olamadık pek en son yumurtlamaya 2 gün önce birlikte olduk dün yumurtlama günümdü ama annem bizde kaldı yine bişi olmadı bi dahaki aya inş. :)Regl mi oldun canım seni yoksa ?
ben regl bekliyordun sandım da karıştırdım mi acaba
ay hadi inş. gebe haberleri alırız bu ay bol bol :)5 günüm var :) merakla bekliyorm :))
bu kadar canını sıkma canım sen dua et allah sana da veriri bebişi1 senedir denemedigim şey kalmadı canım. Bunuda duydum doktor kontrolundeyken yumurta solda dedi yattım hep ama malesef sonu hep hüsran oldu artık umudum kalmadı acikcasi kabullenmeliyim artık sanırım anne olamiycam Rabbim bu duyguyu bana yasatmiycak belkide o mertebeye erisemiyecem.. Sadece gördüğüm cocuklara içli içli bakıp aksama hüngür hüngür agliyacam her zaman olduğu gibi hep böyle olucak galiba
bu kadar canını sıkma canım sen dua et allah sana da veriri bebişi
inşallah canım:)INŞALLAH canım regl 4 gün gecikti sabırsızlıkla bekliyorum sonucu :) inşallah bu ay bebeğim benledir
selam kızlar bende 3 ay önce kürtaj oldum kesem büyümemiş alındı Allah kimseye yaşatmasın. doktorum 3 ay korun dedi şükür o 3 ay bitti. yumurtlama tarihimi takip ediyorum. inşallah kasım ayına hepimiz hamile gireriz:)
hala test yapmadın mı canım gecikmiş işte 4 gün evde de yapsan çıkarINŞALLAH canım regl 4 gün gecikti sabırsızlıkla bekliyorum sonucu :) inşallah bu ay bebeğim benledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?